FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1236237238239240689»
LARI08.10.2008 20:29

"Nu sunt de acord cã CFR a fãcut în douã meciuri ce nu a reușit Steaua în trei ani. Ei nici nu au ajuns acolo pânã acum. Nu sunt de acord cu aceste analize, așa putem și noi sã spunem cã ceea ce a fãcut Steaua nu a reușit nimeni în România. Sã lãsãm sã mai treacã niște meciuri și apoi sã vedem cine ce a fãcut" a spus Argãsealã la Sport.ro

Printre putinele lucruri inteligente debitate de asta.

MoWeed08.10.2008 20:32
"Jucatori gen Ovidiu Petre si Mirel Radoi sunt multi in Romania. Cu tot respectul pentru ce face Mirel Radoi la Steaua, el nu va ajunge niciodata la nivelul lui Mutu sau Chivu", sustine Ilie Balaci, managerul general al Universitatii Craiova

Ii roade oftica...

Mai bine si-ar vedea de treaba lui si de "marea echipa" a Craiovei

LARI08.10.2008 20:35

"Daca nici Steaua nu are ce trofee sa expuna, atunci cine are? In doua luni vom inaugura muzeul, va fi in stilul marilor echipe europene. De asemenea, va fi organizat un tur de stadion", a explicat Valeriu Argaseala la televiziunea sportro.

Virgil08.10.2008 20:52

Gigi Becali paseste intr-o noua era. Patronul Stelei isi va lansa, incepand de joi, un blog pentru a comunica mai usor cu suporterii echipei din Ghencea si cu alegatorii PNG.

Patronul Stelei face astfel un nou pas important pentru el. La doar un an dupa ce afirmase ca "Globurile sunt controlate de securistii de la SRI si SIE", Becali va incerca sa raspunda admiratorilor si contestatarilor sai. =))

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...-facut-glob.htm

onlinesport

Adrian09.10.2008 00:02

Lua-i-as globu-n...

SRamos09.10.2008 06:14
"Daca nici Steaua nu are ce trofee sa expuna, atunci cine are? In doua luni vom inaugura muzeul, va fi in stilul marilor echipe europene. De asemenea, va fi organizat un tur de stadion", a explicat Valeriu Argaseala la televiziunea sportro.

In sfarsit... :happy:

LARI09.10.2008 08:17

"Orice s-ar întîmpla și oricît de mare ar fi miza unui meci, jucãtorii se gîndesc numai la bani. Mã întreabã mereu: «ªi prima?»" Declarație Gigi Becali.

Virgil09.10.2008 08:43

E cat se poate de normal, pentru ca se tem de o ulterioara amnezie a amicului. Si apoi, nu- asa, ti-ai facut treaba trebuie sa-ti primesti plata.

Atitudinea lor aduce in mod sigur a bate fierul cat e cald. :)

MoWeed09.10.2008 09:26

@Virgil

Sa postezi si tu un link cand se anunta deschiderea globului. Vreau sa-i transmit ceva de bine(desi parca vad ca Victor o sa se ocupe de blog :biggrin: )

Spoonman09.10.2008 10:27

...iote "globu"...

http://www.georgebecali.ro/blog/?p=17

prima data am crezut ca e scris de ala care a plecat de la Mondenii... :biggrin:

DelPiero1009.10.2008 11:07
...iote "globu"...

http://www.georgebecali.ro/blog/?p=17

prima data am crezut ca e scris de ala care a plecat de la Mondenii... :biggrin:

Globul de cristal al lui Fekali e nerealist de bine redactat...n-ar sti el sa puna liniute nici daca-l impusti...probabil il scrie Victoras pictoras. :)

Lari09.10.2008 11:20

Pai, da' catzi tampiti chiar cred ca e Becali acolo!!!!!!!!!!!! :yeahh:

MoWeed09.10.2008 11:23

O fi de pe site-ul lui Becali dar el abia stie sa scrie cu creionul, daramite cu tastatura.

Tare sunt curios daca ala care se ocupa de blog o sa-i transmita toate injuraturile, sau o sa-i transmita ca il iubeste lumea...

mountytoma09.10.2008 12:59

i-a dat-o cineva in gura lui Gigi pe propriul lui "glob"? eu am incercat dar nu reusesc sa intru pe site... si am asa o erectie!

Melku09.10.2008 13:56

"Zapata nu pleacã, e o minciunã, este netransferabil. Nu am ce face cu jucãtorii care nu intrã în echipa Stelei. Eu le plãtesc contractele, așa cum am promis, nu am de ce sã nu o fac. Ei își fac meseria, sã joace în Liga 3, la echipa a doua. Din iarnã însã, Neaga, Abel, Croitoru sunt liberi sã plece. Andrei Ionescu va fi jucãtor de bazã, am dat bani pe el", a spus Becali. (prosport.ro)

Ce amatorism, dai o gramada de bani pe Abel, il lasi sa joace 72 de minute, ii dai un salariu enorm (200.000 E) ca sa il ti cateva luni si apoi sa incerci sa il dai mai departe.

"Nu mã surprinde convocarea lui Stancu, Pițurcã mi-a tot zis, 'Gigi, ce tot jucați cu Kapetanos sau cine mai e acolo, voi aveți jucãtori la voi acolo. Joacã cu Stancu'. Bãiatul e tânãr, are tot timpul sã creascã", a spus Becali cã l-ar fi îndemnat Pițurcã.

Dupa ce ca distruge nationala, vrea sa faca acelasi lucru si cu Steaua, nu ne-a chinuit destul cu tacticile lui basite.

Lari09.10.2008 14:19

Bai... MEA CULPA!!! Ala e chiar blogu' lu' Becali, nene!!!! A spus la Realitatea! Si cica "pe el scriu consilierii mei, ca io numai de asta nu m-as fi apucat. Ei isi imagineaza cam ce as crede eu si scriu. Mai dictez si eu prin telefon"

Pe bune: hai sa infiintam un thread in "Coltul vesel" cu dumele spuse de asta.

MoWeed09.10.2008 14:21

@Lari

Mi-am dat seama ca e blogul lui cand nu mi-a acceptat comentariul in care ii spuneam de dulce.

Astept cu interes momentele in care se va dezbate pe blogul lui transhumanta sau calitatea branzei

Adrian09.10.2008 22:25
"Pițurcã m-a tot înnebunit de cap. Îmi zicea mereu: «Gigi, ce tot jucați cu Kapetanos sau cine mai e pe acolo, pe la voi?! Ai un jucãtor de valoare, Stancu. Jucați cu el!». Deci convocarea lui la echipa naționalã nu mã surprinde. Bãiatul e tînãr, are tot timpul sã creascã", a declarat ieri Becali.

Pana la urma se pare ca nu becalii e antrenor la Steaua.Tot putirca e antrenor!

"În Cupa României or sã joace toți copiii ãia de pe la Liga a III-a și gata. Ce, mã intereseazã Cupa României pe mine? Ce, am înnebunit, mã bat în trei competiții, nu suntem destul de obosiți? Sã joace și ãia, Cristocea, Croitoru, Abel Moreno, Ochiroșii", a spus Becali, preluat de site-ul Mediafax.

De ce ma-sa a mai luat atatia jucatori atunci?

Cocalar jegos!

mountytoma10.10.2008 08:00

daca zapata pleaca pe mai putin de zece milioane de euro, atunci ciobanul asta chiar depaseste prostia maxim imaginabila!

Lari10.10.2008 08:06

De pe site-ul oficial:

Antrenorul secund al Stelei, Massimo Pedrazzini, s-a declarat deranjat de faptul ca jurnalistii de la Gazeta sporturilor au publicat o declaratie inventata a acestuia in cadrul articolului "Hagi arogant, dar corect/ Lacatus supus, dar iubit", aparut in editia de joi, 9 octombrie. Jurnalistii Dan Udrea si Eduard Zelgin au introdus in text o afirmatie pe care Massimo Pedrazzini (foto-alaturi de Marius Lacatus) nu a facut-o niciodata, motiv pentru care acesta protesteaza public fata de modul in care Gazeta sporturilor face presa.

"Eu nu am discutat cu nimeni de la Gazeta sporturilor pe marginea acestui subiect. O singura data, intr-un interviu acordat in luna mai domnului Eduard Zelgin, care lucra atunci pentru cotidianul PRO Sport, am fost intrebat despre diferentele dintre Hagi si Lacatus in relatia cu mine. Atunci am spus ca am avut o relatie profesionista si corecta cu Hagi, care a fost, din pacate, destul de scurta. Cu Lacatus am ajuns sa ma cunosc mai bine si pot spune ca am o relatie corecta cu el, la fel cum am si cu ceilalti membri ai staff-ului tehnic. De aici si pana la a publica, in luna octombrie, o declaratie inventata de-a mea, este cale lunga si nu consider ca este un mod corect de a face presa"

Virgil10.10.2008 10:13

Exact ce-i spuneam eu lui Piece of Mind. Fictiune de la cap la coada. Ca sa ma exprim elegant.

Adrian10.10.2008 11:25

Si de ce spune Pedrazzini adevarul?

sabin130710.10.2008 11:35

Spune adevarul cine vrem noi. Depinde ce vrem sa se inteleaga.

Adrian, cine ar fi mai credibil? Presa sau Pedrazzini?

Adrian10.10.2008 11:40

Mai credibile sunt faptele, nu vorbele.

Hagi cand a venit la Steaua a vrut sa-si aduca echipa lui.

Si-a adus ceva oameni dar pe Pedrazzini l-a gasit aici.

A fost impus de cioban.(cica era o "rugaminte").

Cand Hagi a plecat, Pedrazzini a ramas.De ce?

Pt ca l-a lucrat pe Hagi facand ceea ce l-a pus becalii sa faca.

Hagi a fost lucrat.

Acum, Pedrazzini e "geamanul" lui Lacatus.

p.s. e la fel ca treaba de la cefere cu Andone si trompeta.

sabin130710.10.2008 11:43

Sa lasam faptele sa vorbeasca.

«1236237238239240689»