FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1235236237238239689»
Marius06.10.2008 19:44

e etapa cainilor care au castigat si s-au detasat in frunte... pacat....

Robinson Rufay Zapata06.10.2008 20:00
e etapa cainilor care au castigat si s-au detasat in frunte... pacat....

fara sa punem la socoteala spurcatii , pentru mine nu exista

Marius06.10.2008 20:11

exista insa in clasament

Robinson Rufay Zapata07.10.2008 09:38
exista insa in clasament

din pacate

LARI07.10.2008 12:25

Problemele tehnice dezbãtute la "Conferința antrenorilor naționali și a directorilor tehnici" au fost: posesia pozitivã a mingii, numeroasele contraatacuri într-un meci, anihilarea contraatacurilor, sisteme de joc, partea atleticã a jucãtorilor, importanța portarilor de mare clasã, tipuri de antrenament și deciziile hotãrâtoare ale antrenorilor. Profesorul Rãdulescu a detaliat partea despre contraatacuri precizând cã pe lângã formele cunoscute, contraclasicã (dintr-un capãt în altul al terenului) și contracolectivã (de la mijlocul terenului), Comisia Tehnicã a UEFA a mai identificat încã un tip, și anume contraatacul într-o formã avansatã.

Printre recomandãrile trasate antrenorilor români de cãtre Mircea Rãdulescu se numãrã: tehnicianul sã fie împotriva atacurilor violente ale jucãtorilor cu un picior sau douã spre adversar și nu spre minge, stoparea tendinței jucãtorilor în duelurile aeriene de folosire a mâinilor ca "arme", sancționarea jucãtorilor care simuleazã, un comportament fair-play al antrenorilor pe banca tehnicã. Tehnicianul Ionuț Popa l-a completat pe Mircea Rãdulescu privind sancționarea jucãtorilor care simuleazã spunând cã nu îl poate amenda pe un jucãtor care a simulat dar care i-a adus un penalty câștigãtor.

Mircea Rãdulescu a observat și aspectele care trebuie îmbunãtãțite în jocul echipelor românești: circulația mingii nu are întotdeauna un scop tactic, aruncãrile de la margine sunt tratate cu superficialitate și tãria paselor nu este întodeauna cea adecvatã.

În cadrul întrunirii antrenorilor români de la Casa Fotbalului, care a durat aproximativ douã ore, s-a mai discutat despre posibilitatea redactãrii unui "contract-tip" pentru toți antrenorii români, profesorul Rãdulescu precizând cã aceastã inițiativã este în curs de concretizare.

La "Conferința antrenorilor naționali și a directorilor tehnici", de la Viena, din perioada 22-24 septembrie, au fost prezenți din partea României profesorul Mircea Rãdulescu și antrenorul secund al "tricolorilor", ªtefan Iovan.

LARI07.10.2008 20:03

"Sunt bucuros cã am ajuns cel mai bogat român. Cine nu s-ar bucura de o asemenea veste? Sã știe toatã lumea cã sunt cel mai tânãr miliardar din România! Sunt fericit, domnule, sunt patronul celui mai puternic club de fotbal, am o familie mare. Nu m-am așteptat niciodatã sã ajung aici și îi mulțumesc lui Dumnezeu, cã numai de la El mi-au venit toți banii ãștia.

De fapt, încã de acum 4-5 ani am început eu sã cresc așa mult: a crescut prețul și mã așteptam sã ajung cândva în top. O sã donez cam 20-30 de milioane de euro pe an pe la sãraci, la biserici, la tineri talentați. Ce sã fac eu cu atâția bani?", a declarat Gigi Becali pentru "Gandul".

Baga-mi-as ************************!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cumpara in ***************** niste jucatori ca lumea!!!!

Incredibil ce fanfaron ordinar si jegos!!!!

MoWeed07.10.2008 20:05

Declaratie cu iz electoral. S-a chitrit la 500.000 de dolari pentru Pepe Moreno si vrea el sa-l cred ca o sa doneze bani?

predatorpulse707.10.2008 22:06

Jiji e cel mai chitros patron din fotbal fata de cati bani(presupusi)are. Pai daca avea atatia bani si vointa putea sa faca din Steaua a 2-a Chelsea insa el se sinchiseste si cand trebuie sa dea 500.000 $ in plus. Asta imi arata k e un cioflingar si k sumele astea n-au cum sa fie adevarate. Are foarte multe terenuri si ciobanul isi face destui de putini bani din activitati de productie,mult mai multi venind din imobiliare.

Eu cred k averea sa reala e mult mai mica,altfel nu imi explic de ce nu cheltuie mai mult de 10 milioane pe an pe echipa(si asta cu indulgenta),avand in vedere k oricum iese pe profit datorita intrarii in CL+incasare bilete+drepturi televizare. Daca ar baga macar 20 milioane pe an ar fi Ok,iar eu ma gandesc ce ar fi o pierdere de 5-6 milioane pe an pentru "cel mai bogat om din Romania".

Stirea asta e de rahat,exact cum 90% din bogatii Romaniei sunt de rahat,pentru k sunt niste hoti ordinari,niste smecheri care au profitat de naivitatea oamenilor dupa Revolutie. Panarama asta de becali tot se da salvatorul neamului insa in loc sa ia acesti bani murdari si sa contruiasca niste fabrici,sa creeze niste locuri de munca prefera sa-i dea la biserici,de parca asta duce lipsa Romania,de biserici. L-am apreciat cand a construit acele case insa la cat de mare are gura face destul de putine lucruri pentru tara,halal "salvator al neamului". Nu zic sa faca treaba guvernului(noi oricum nu avem guvern) dar ma enerveaza faptul k se lauda atat de mult cu averea sa,avand in vedere k a facut-o precum majoritatea bogatilor din aceasta tara,prin smecherii.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Adrian07.10.2008 23:23

Gigi are bani p***!

El nu are bani lichizi.El are investitii.

Si majoritatea acestor investitii sunt terenuri.

Nu stiu daca ati auzit sau nu dar, piata imobiliara din Romania a inceput sa se clatine.

Asadar, in scurt timp, averea lui Gigel se va micsora considerabil.

sabin130708.10.2008 07:51

Piata imobiliara in Romania este mult supraevaluata, datorita mentalitatii romanesti, reprezentata de indivizi gen becali, si in complicitate cu statul (?!) roman. Normal ca toate acele preturi artificiale n-au cum sa reziste, cu atat mai putin intr-o criza financiara. Chiar daca si cotatia averii lui becali poate avea un recul, el poate specula aceasta criza. La ¨muschii lui¨ poate sta la panda la starvurile agentilor imobiliari care nu vor rezista. Asta depinde si de cum se va redresa peste ani aceasta piata imobiliara, la ce nivel ¨se va stabiliza¨.

Averea lui lichida probabil e destul de mica in comparatie , dar asta nu explica in niciun caz chitrosenia lui. Cand va aduce cativa jucatori de 5-6-7 milioane voi putea spune ca becali a bagat bani. La celelalte conditii nu ma mai refer. Cu ceva timp in urma parca se facusera niste calcule sumare aici de unde ar fi rezultat ca becali mai mult a scos decat a bagat bani. Mi se pare plauzibil.

Nu am inteles de ce unii pe aici se simt datori, indirect, (asta se intelege din posturile lor), fata de becali si li se pare ca este un martir care si-a jertfit averea pe altarul ros´albastru. De obicei asta e adus ca argument de genul ¨uite ce-a facut si-a dres becali, iar Lacatus nerecunoscatorul isi bate joc de investitia lui¨.

redondo08.10.2008 09:13
Declaratie cu iz electoral. S-a chitrit la 500.000 de dolari pentru Pepe Moreno si vrea el sa-l cred ca o sa doneze bani?

Nu stiu ce v-a placut atat Pepe Moreno.A dat 5 goluri in 15 meciuri,cum poate dadea si Vali Badea sau Iacob.Era lent si rudimentar,poate totusi putin peste Arthuro.

1on08.10.2008 10:32

Pepe Moreno a dat 15 goluri în 5 mecuri, Arthuro 1 gol în 11. Pepe intra în combinații și nu pierdea mingea, spre deosebire de Iacob

Bogdan4Steaua08.10.2008 10:35

Pepe Moreno era genul de atacant capabil sa dea gol din jumatate de ocazie.

In conditiile in care jocul nostru din acea perioada nu se baza deloc pe mijlocasi, acolo unde doar Mendoza conta din punct de vedere ofensiv, Pepe si-a facut treaba.

Columbianul s-ar fi integrat de minune in conditiile in care acum avem jucatori capabili sa furnizeze centrari de calitate: Szekely, Semedo, Ogararu sau Golanski.

Comparativ cu Arthuro, Pepe era de vis, mai ales in conditiile in care acum jucam mai ofensiv decat atunci.

Marius08.10.2008 10:35

Nu stiu ce v-a placut atat Pepe Moreno.A dat 5 goluri in 15 meciuri,cum poate dadea si Vali Badea sau Iacob.Era lent si rudimentar,poate totusi putin peste Arthuro.

citeste din urma, ce scriam eu, si altii, despre Pepe Moreno in primavara. atunci o sa stii de ce ne-a placut asa mult.

Virgil08.10.2008 10:47

"U Cluj" va avea in 2010 un super stadion! Viitorul Stadion "Ion Moina" va fi unul dintre cele mai moderne din tara.

Proiectul este aproape de finalizare si a fost prezentat intr-o conferinta de presã comuna a primarului Emil Boc si presedintelui CJ Alin Tise.

Noua arena va avea o pozitionare usor diferita fata de cea veche, pe langa stadionul propriu-zis, complexul urmand sã beneficieze de un corp de servicii de 25 de etaje si o sala polivalenta.

Componentele complexului vor fi conectate între ele prin alei pietonale, iar în jurul stadionului vor fi amenajate spații de promenadã și agrement, inclusiv mici magazine.

Stadionul va benefia si de un sistem de nocturnã integrat și a fost creat dupa modelul altor 100 de stadioane din intreaga lume.

ion_moina_in_2010.jpg

Bogdan4Steaua08.10.2008 10:55

Ar fi bine sa se finalizeze acel proiect, dar nu pot sa nu simt si izul electoral al acestei conferinte de presa. :blush:

1on08.10.2008 12:24

Offtopic: Mi-am adus aminte cã acum 4 ani, când a fost ales Boc la Cluj, s-a gândit el cã o singurã echipã în Cluj ar fi mai ușor de susținut și cã ar fi mai bine sã fuzioneze U și CFR.

MoWeed08.10.2008 13:17

Tare ma indoiesc ca se va construi stadionul ala in urmatorii 10 ani

mountytoma08.10.2008 13:18

si anuntul cu becali cel mai bogat roman si anuntul cu stadionul u Cluj sunt doar smecherii electorale.

ca sa fie declarat cel mai bogat roman probabil ca becali a dat bani de vreo doua mercedesuri la cativa ziaristi fomisti, care s-au grabit sa il aclame in ziare ca fiind cel mai bogat. daca imi evaluez si eu casa plus loganul la circa 2.1 miliarde dolari, nu as fi eu cel mai bogat roman? Gigi si-a evaluat terenurile la preturi pe care acum si in veci nu le va plati nimeni, de fapt cred ca el e mai disperat decat ceilalti din imobiliare. la el in afara de Steaua nimic nu aduce bani lichizi. terenurile doar inghit bani (impozite), de adus acum aduc p..a! altfel nu ar fi asa de disperat sa ajunga in Liga Campionilor (fara banii aia Steaua nu ar putea trai, parerea mea!), altfel nu ar cauta doar fotbalisti gratis sau imprumut. daca ar avea 2 miliarde atunci 50 milioane ar fi doar 2.5% adica un mizilic pe care si l-ar permite sa il investeasca in cativa jucatori cu adevarat valorosi. dar, el nu are banii aia! ar vrea sa ii aiba, de-aia e disperat sa ajunga presedinte (doamne fereste, e ultimul lucru in tara asta inainte de apocalipsa!). si la fotbal vrea sa repete smecheria din imobiliare: sa cumpere teren agricol la 100 dolari hectarul pentru ca apoi, cu ajutorul primarilor corupti, sa il vanda ca intravilan la 100 sau 1000 metrul patrat! asa mai are si bani de salariul lui Victor :-)

iar cu stadionul u clujului, cred ca rad si curcile, invidioase pe porumbeii ce vor cuibari in asa mandrete de stadion al unei echipe de divizia B!

Marius08.10.2008 13:46

E clar ca nu intelegem exact :)

Stadionul ala nu e al Universitatii Cluj. Stadionul construit de autoritatile locale din Cluj pentru oras, nu pentru echipa de fotbal. Se marseaza pe ideea asta pentru ca U are multi sustinatori, iar atunci cand vor incepe sa se auda voci care nu vor sa dea 100 mil. din buzunarul lor pentru o arena de sport, "oamenii politici" vor iesi si vor spune ca e stadion facut pentru U.

Totusi, data fiind prietenia dintre pascani si autoritatile din Cj. nu ar mira pe nimeni ca cefereul sa joace acolo, daca va creste nr. de fani.

Adrian08.10.2008 15:11
"U Cluj" va avea in 2010 un super stadion! Viitorul Stadion "Ion Moina" va fi unul dintre cele mai moderne din tara.

Proiectul este aproape de finalizare si a fost prezentat intr-o conferinta de presã comuna a primarului Emil Boc si presedintelui CJ Alin Tise.

Noua arena va avea o pozitionare usor diferita fata de cea veche, pe langa stadionul propriu-zis, complexul urmand sã beneficieze de un corp de servicii de 25 de etaje si o sala polivalenta.

Componentele complexului vor fi conectate între ele prin alei pietonale, iar în jurul stadionului vor fi amenajate spații de promenadã și agrement, inclusiv mici magazine.

Stadionul va benefia si de un sistem de nocturnã integrat și a fost creat dupa modelul altor 100 de stadioane din intreaga lume.

Pe proiectul asta scrie mall toata ziua :))

si oricum, data de 2010 e mai sf ca Razboiul Stelelor :))

redondo08.10.2008 16:44
Pepe Moreno era genul de atacant capabil sa dea gol din jumatate de ocazie.

In conditiile in care jocul nostru din acea perioada nu se baza deloc pe mijlocasi, acolo unde doar Mendoza conta din punct de vedere ofensiv, Pepe si-a facut treaba.

Columbianul s-ar fi integrat de minune in conditiile in care acum avem jucatori capabili sa furnizeze centrari de calitate: Szekely, Semedo, Ogararu sau Golanski.

Comparativ cu Arthuro, Pepe era de vis, mai ales in conditiile in care acum jucam mai ofensiv decat atunci.

Asa suntem acum tentati sa spunem desi atunci cand juca nu era cine stie ce.Sincer ma tem ca nici cu Toja n-am prea nimerit-o,dar as vrea sa ma-nsel.Arthuro insa e sub orice critica.Faptul ca nu era roman incanta pe multi,desi repet poate si Balba dadea 5 goluri in 15 meciuri la Steaua

dee08.10.2008 17:34

da de unde. Ceea ce s-a prezentat si aprobat de Consilul Local a fost demolarea actualului stadion, care ar trebui sa se faca luna aceasta, sau cel tarziu in noiembrie. Proiectul propiu zis e intr-o faza incipienta, de concept. Inca se cearta pe tema cine va finanta proiectarea si alte detalii contractuale. Insa pana sa reconstruiasca Ion Moina , sala polivalenta ,cladirea turn conectata la stadion, gen "landmark" si baza de cantonament e o cale lunga: organizarea unui concurs de arhitectura, alegerea solutiei, studiu de oportunitate, studiu de fezabilitate, PUZ, PUD, PAC, PT etc. Se vede ca suntem in campanie , ca de nu, n-ar fi spus 2010 :) E pacat ca un oras ca si Clujul ramane fara stadionul Municipal, care gazduia si intrecerile atletice, nu doar fotbalistice. Si vorba lui Adrian, tare ma tem ca vor adopta solutia mutarii stadionului in afara orasului ( la nivel de idee, ca de realizat nu-l vor realliza), iar in locul batranului Moina va aparea un mall. Locul e vanat de multi.

Ca se va reconstrui in alta locatie e cat se poate de probabil.

daca fac asta inseamna ca vor ingropa sub ruinele lui Ion Moina TOTUL. Locul acela are o conotatie aparte, e incarcat de semnificatii, e un centru al comunitatii. Cum ar fi sa mute Ghencea in Giulesti? :) Brandul "U" nu atrage oamenii de afaceri, insa atrage oamenii cu suflet, e un brand comunitar, ceea ce CFR-ul nu va putea fi niciodata. Performantele lor nu sunt suficiente pentru ca echipa sa devina reprezentativa pentru Cluj, in primul rand pentru ca se limiteaza la un singur sport ( ceea ce le diminueaza aria de contact public) si pentru ca nu e un club deschis. Au o mare problema identitara.

Virgil08.10.2008 19:56
Insa pana sa reconstruiasca Ion Moina , sala polivalenta ,cladirea turn conectata la stadion, gen "landmark" si baza de cantonament e o cale lunga: organizarea unui concurs de arhitectura, alegerea solutiei, studiu de oportunitate, studiu de fezabilitate, PUZ, PUD, PAC,

Cat de lunga poate fi aceasta cale, daca investitia va debuta cu "binecuvantarea" primarului de Cluj si a presedintelui Consiliului Judetean? :)

Eu nu cred ca aceasta decizie e una anuntata doar pentru a da bine in fata electorilor. Cred ca e cat se poate de serioasa, pentru ca stadionul Ion Moina se afla in momentul de fata intr-o stare deplorabila si trebuie demolat. Ca se va reconstrui in alta locatie e cat se poate de probabil. Tot atat de probabil poate fi faptul ca termenul propus sa se duca undeva in 2011-2012 and so on.

Inca un element: noul stadion va avea o capacitate de 30.000 de locuri.

steaua_gloria08.10.2008 20:09

"Jucatori gen Ovidiu Petre si Mirel Radoi sunt multi in Romania. Cu tot respectul pentru ce face Mirel Radoi la Steaua, el nu va ajunge niciodata la nivelul lui Mutu sau Chivu", sustine Ilie Balaci, managerul general al Universitatii Craiova

Ii roade oftica...

«1235236237238239689»