FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1233234235236237689»
vlad7504.10.2008 19:37

Poate s-a mai spus:arbitrul Sebastian Coltescu a incercat sa se sinucida vineri,conform Sport.ro.

Robinson Rufay Zapata04.10.2008 19:53
Poate s-a mai spus:arbitrul Sebastian Coltescu a incercat sa se sinucida vineri,conform Sport.ro.

de ce?

Marius04.10.2008 19:54

De tot... cred...

vlad7504.10.2008 19:56

de ce?

Nu stiu,cred ca din cauza lui Borcea.

Citeste si tu: http://www.sport.ro/Liga-1/coltescu-a-incercat-sa-se-sinucida.html

Robinson Rufay Zapata04.10.2008 20:28

e ceva incredibil , dar ii dau dreptate lui coltescu , nu arbitrezi nu iei bani si astfel faci o criza din asta

CoRsSo04.10.2008 21:53

Ciobanul e din nou penibil.

MoWeed05.10.2008 10:51
"Ar trebui scrisa o carte despre puterea lui Radoi de a reveni si de a o lua de la capat. Este un model pentru noi toti. Mie personal imi e foarte drag, pentru ca il cunosc de la juniori. Revenirea sa este extraordinara pentru Steaua dar si pentru nationala. El motiveaza colegii, este cu adevarat un luptator", a spus Cristi Chivu la gsptv.

Dupa ce cei doi au fost la un pas sa fie coechipieri in vara, Cristi Chivu sustine ca va veni si ziua lui Mirel Radoi in care va ajunge la o echipa de top din Europa.

"Mirel are loc la orice echipa mare din Europa, daca va fi ferit de accidentari, cu siguranta ca va urma si transferul sau. Va spun sincer, in vara a fost foarte aproape de a semna cu Inter, dar sunt convins ca va evolua in curand la o echipa de calibru lui", crede Chivu.

Marius05.10.2008 12:46
Rezultatul de aseara a fost o dezamagire pentru echipa si suporteri. Sper sa fie prima si ultima noastra greseala. Intr-adevar dupa Champions League avem o prestatie proasta, e vorba de oboseala, in primul rand. Am intalnit o echipa care s-a cantonat in jumatatea ei, daca nu am dat gol pana la pauza, era foarte greu dupa. E mai dificil sa castigi cu echipele mici. Cred ca am obtinut un punct, nu ca am pierdut trei. S-a acumulat o oboseala foarte mare, e greu sa joci in trei competitii", a spus Lovin la Sport.ro.

Oare mai are rost sa caut postul de aseara in care asteptam punerea egalului in seama oboselii? Pana la urma, nici 30 de fotbalisti nu-s de ajuns dom;ne... obosesc repede, ce poti sa le faci?

CoRsSo05.10.2008 13:21

era de asteptat ca dau vina pe oboseala.

E vina voastra si nu ati castigat din neputinta nu din oboseala.

Adrian05.10.2008 13:33

Pai da, oboseala e de vina.

Toti cei 30 si ceva jucatori din lot erau obositi.

MoWeed05.10.2008 13:39

Pai nu de aia avem un lot numeros, tocmai pentru a nu mai avea aceasta problema?

Oare ce o sa ne facem in noiembrie cand o sa avem numai meciuri grele(daca nu ma insel avem intr-o saptamana cu ciorile, spurcatii si Lyon)

Marius05.10.2008 13:40

Pai obosesc si aia ma... crezi ca e usor sa mergi in fiecare vineri sa vezi cum joaca Steaua II?

bogdan05.10.2008 14:05

Otelul-CFR=1-1. Ufff, bine ca fata de ei macar ne-am pastrat distanta de 5pct. Urmeaza Dinamo, poate scot cel mult un egal. Da doamne.

clausblaus05.10.2008 14:18
Otelul-CFR=1-1. Ufff, bine ca fata de ei macar ne-am pastrat distanta de 5pct. Urmeaza Dinamo, poate scot cel mult un egal. Da doamne.

Nu este deloc usor sa astepti rezultatele altora.Suferinta este dubla.Sa speram ca ve avea gura aurita!

Adrian05.10.2008 14:24

Diferenta e ca cefereul a facut egal la galati, noi am facut egal acasa cu otopeniul!!!!!!!!!!!!!!

Pe cat pariu ca nici noi nu scoatem mai mult la galati?

Melku05.10.2008 14:56

"Sigur ca si Lacatus are partea lui de vina. Putea sa joace doar cu un singur inchizator, Radoi, si sa incerce sa evolueze mai ofensiv contra unei formatii mai slab cotate. Tactica aleasa nu a dat roade si e firesc ca fanii sa il conteste", a declarat Ienei. (stelisti.ro)

Trebuia sa joace doar cu un inchizator, nu ca putea...

Adrian05.10.2008 15:04
Cãpitanul Stelei, Mirel Rãdoi, s-a reaccidentat și are șanse mici sã evolueze în meciul România - Franța, care se va disputa sîmbãtã, la Constanța, de la ora 21:40, în direct la Antena 1

Dupã primele estimãri se pare cã este vorba de o recidivã a rupturii musculare de 1,5 MM suferitã la coapsa dreapta, în meciul "naționalei" cu Feroe. (VIOREL TUDORACHE)

Felicitari antrenorului pt mutarea inspirata!

Bogdan4Steaua05.10.2008 16:04

CFR este singurul adversar cu care ne batem la titlu strict din punct de vedere fotbalistic.

Dar din pacate, Dinamo reprezinta principalul pericol. Sunt absolut convins ca dinamovistii vor face totul pentru a castiga acest campionat. Arbitri, comisii, blaturi, orice pentru a castiga. Au cateva duble de 6 puncte asigurate: Poli Iasi, Bistrita, Otopeni...

Stati linistiti, e Sapaliga la Farul, cele trei puncte sunt deja in contul blatistilor. Ma tem ca si cei de la CFR le vor da macar 3 puncte, in contul titlului de anul trecut. Suntem in Romania... sa nu va mire ca o echipa penibila care se face de ras in Europa poate castiga titlul in Liga 1.

Dar avem si noi partea noastra de vina... vezi doamne, suntem obositi!

P.S.: Cei de sub pod au luat bataie de la Pandurii, scor 2-0. Nu erau ei echipa momentului?

Adrian05.10.2008 16:05

Bogdane, bineinteles ca ai dreptate.

Pacat ca majoritatea de aici nu realizeaza cat de mari sunt aceste 2 puncte pierdute cu otopeniul.

SRamos05.10.2008 16:24

Pandurii - Rapid 2-0 :happy:

Otelul - CFR - 1-1 :happy:

Sper ca si Farul o sa reuseasca un X2 cu Dinamo si a fost o etapa a echipelor "mici"

Wally05.10.2008 17:27

Nu mai sperati degeaba! spurcatii nu se vor incurca cu Farul. Anul acesta campionatul e al lor, puteti fi siguri de asta.

Melku05.10.2008 17:49

@Bogdan4Steaua

Rapid intotdeauna e echipa momentului si campioana morala :D

De asemenea, si eu, sunt sigur ca dinamovistii nu se vor da inapoi de la orice ca sa castige campionatul, e singura lor sansa sa joace in CL, daca ar juca tur preliminar ar iesi instantaneu, indiferent de adversar. Oricum, mai avem foarte mult din campionat si orice se poate intampla, mai ales cand sunt 10 actionari la carma unei echipe.

CoRsSo05.10.2008 18:24

ce urat joaca Dinamo doamneeee si ce noroc au.

Plus de asta, a fost un blat jenant. Jucatorii nu au bagat mingea in poarta nici cand au scapat singuri cu Lobont. Dinam0 praf.

Ienei e singurul mare antrenor roman.

Nu-l mai ridicati atat in slavi pe Lacatus, e mediocru. Nu poate mai mult.

bodanelu05.10.2008 18:28
Cãpitanul Stelei, Mirel Rãdoi, s-a reaccidentat și are șanse mici sã evolueze în meciul România - Franța, care se va disputa sîmbãtã, la Constanța, de la ora 21:40, în direct la Antena 1

Dupã primele estimãri se pare cã este vorba de o recidivã a rupturii musculare de 1,5 MM suferitã la coapsa dreapta, în meciul "naționalei" cu Feroe. (VIOREL TUDORACHE)

Felicitari antrenorului pt mutarea inspirata!

Mirel Radoi - La sfarsitul meciului cu CS Otopeni, de sambata, 4 octombrie, Radoi a acuzat cateva probleme musculare, ca urmare a suprasolicitarii in cele doua meciuri desfasurate in aceasta saptamana, dupa o lunga perioada de inactivitate. Avand in vedere faptul ca a terminat cu bine partida cu Fiorentina, de martea trecuta, Mirel a insistat sa evolueze impotriva celor de la CS Otopeni, pentru a vedea daca poate fi apt de joc si daca poate ajuta echipa nationala in partida cu Franta, de sambata viitoare. Din pacate, miozita de efort care s-a instalat il face indisponibil pentru o perioada de cel putin zece zile. Precizam faptul ca accidentarea sa nu constituie o recidiva, asa cum s-a speculat in presa. Jucatorul a fost consultat si de medicul echipei nationale, care a confirmat indisponibilitatea lui. Mirel va efectua un control medical in cursul saptamanii viitoare si ii asiguram pe fanii Stelei ca el va fi apt de joc la ora meciului din UEFA Champions League, impotriva celor de la Olympique Lyon, din data de 21 octombrie.

steauafc.com

Adrian05.10.2008 18:28

Corsso, de asta erau importante cele 3 puncte puse in joc cu otopeniul.

dinam0 e favorita la titlu.Sansele ca ei sa il piarda sunt foarte mici in acest moment.

«1233234235236237689»