O sa-i rupem pe toti cu atacul de 5 stele!
Pedriel si golgeterul la zi al Columbiei! Cum il cheama? Oare o sa-i vedem jucand vreodata? Eu la matineu nu prea pot sa ajung!
O sa-i rupem pe toti cu atacul de 5 stele!
Pedriel si golgeterul la zi al Columbiei! Cum il cheama? Oare o sa-i vedem jucand vreodata? Eu la matineu nu prea pot sa ajung!
Daca e pe aici,atunci ii dedic o melodie a lui Parazitii.Se stie care...![]()
Payback? ![]()
Daca intri pe linkurile date o sa vezi ca ce am selectat eu este doar o parte!
Salut . la meciu cu CFR am vazut un banner cu BR .E o noua brigada sau ce e?![]()
Doresc sa va alatur.Deci fiind nou pe aici vreau sa postez un site care e legat de Steaua,sper ca este permis(acolo v-am gasit si pe voi,pentru ca pana akuma nu stiam de forumul asta) http://Steaua.ebul.ro/ .Forza Steaua
![]()
bun venit...reclamele la situri sunt undeva mai jos in forum...
ma uit la croncani in timp ce lucrez si ma gandesc ca e posibil ca si croncanii si javrele sa vrea sa iasa din UEFA repede pentru a castiga campionatul si a juca in Champions League anul viitor. adica ce a facut si cfrul anul trecut cu famagusta...
ce fac banii astia!
Viorica din Clejani , batutã de Ionitzã :laugh:
Asta suna mai mult a teoria conspiratiei.. ![]()
Eu cred ca ¨datorita¨ neputintei lor nu ar merge mai departe; ei par sa vrea, dar nu pot saracii. Ca le-ar prinde bine pt campionat e altceva.
E posibil sa ma-nsel totusi, in fotbalul nostru e posibil orice scenariu...
Nici anu' trecut n-au jucat croncanii si javrele in grupele UEFA si ai vazut pe ce loc au terminat. Si dihamu si crapid sunt cu 2 clase sub cefere si noi.
Eu cred ca mai degraba nu au putut ciorile, altfel nu il mai dadeau afara pe Peseiro
Daca pica Unirea cu Wolsburg ii spulbera. Urmeaza NEC. Ar fi frumos o grupa cu NEC, Wolsburg, Galatasaray si Partizan in UEFA.
La echipa lui Mailat se intampla ceva in vestiar si tare am impresia ca romanii din lot au reusit sa ii pregateasca bagajele lui Peseiro .
Pacat totusi ca Urziceni a luat gol, chiar mi-ar fi placut sa se califice. Mai e totusi timp...
macar Vaslui sa se califice , ca restul nicio sansa , Dinamo nu vreau sa se califice
La Bucuresti o batem pe Lyon 2:0 si in Franta 1:0 si mergem mai departe . Avem echipa de Champions League ![]()
![]()
![]()
![]()
"Eu ca prieten i-am zis sã-l aducã pe Mircea Lucescu sau pe Rãzvan, o mutare cu care sã rezolvi problema, pentru cã sunt iubiți acolo în Giulești, și a doua problemã sã rezolve cu Dani Coman. Adicã, un simbol al Rapidului. Trebuie sã aduci un simbol al Rapidului. E posibil sã vinã și Andone, dar nu rezolvi problema cu suporterii. Problema cu suporterii o rezolvi numai cu o micã pãcãlealã, cu un simbol al lor acolo pe care sã-l aduci"
ProsTsport
Felicitari oaie, inca o declaratie prin care ne-ai lamurit de ce l-ai adus pe Laca( nu ca nu ar fi fost destul de clar..)
"Mi-a zis Taher: «Bãi Gigi, de ce sã fiu speriat? Cã dau bani bani, milioane și nu o sã-i iau niciodatã înapoi?». I-am zis și eu dupã meci «De ce ai venit? Cã eu, și nu te compari tu cu mine, și când vãd cã e șucãr mai stau un sfert de orã în lojã pânã pleacã toți și plec și eu dupã aia. Ce te costa? Credeai cã te aplaudã pe tine?»
El a zis «Pãi de ce sã fac domne așa, dau 20 de milioane și sã-mi fie fricã sã ies din stadion?» I-am zis cã așa e. Copos știa care e situația. Taher mi-a zis «nu concep așa ceva, sã dau 20 de milioane, sã fac fotbal pentru ei și pe urmã sã nu ies din stadion. Ce vinã am eu?» ªi chiar, ce vinã are e? Bine, vina e, pentru cã dacã nu știi sã faci management în fotbal, nu te bagi", a afirmat Gigi Becali.
Din gesepeu de data asta..
"Eu ca prieten i-am zis sã-l aducã pe Mircea Lucescu sau pe Rãzvan, o mutare cu care sã rezolvi problema, pentru cã sunt iubiți acolo în Giulești, și a doua problemã sã rezolve cu Dani Coman. Adicã, un simbol al Rapidului. Trebuie sã aduci un simbol al Rapidului. E posibil sã vinã și Andone, dar nu rezolvi problema cu suporterii. Problema cu suporterii o rezolvi numai cu o micã pãcãlealã, cu un simbol al lor acolo pe care sã-l aduci"
ProsTsport
Felicitari oaie, inca o declaratie prin care ne-ai lamurit de ce l-ai adus pe Laca( nu ca nu ar fi fost destul de clar..)
Incredibil , dacã e adevãratã declaratia , dar uite cã lui i-a iesit .. La Rapid nu cred cã tine vrãjeala asta , pentru cã ei nu iubesc simbolul lor , asa de mult cum ii iubim noi pe ai nostri.
@Guardian
De unde ai scos-o si pe asta cu simbolurile in Giulesti...??? Din cate stiu eu cam toti cei respectati acolo au mai lucrat si pe la dinam0... Marea lor majoritate, existand intradevar si cazuri in care acestia au trecut si pe la Steaua...!
De asta am si scris la singular , cã nu imi venea in minte nici unul. Unu mãcar tot trebuie sã aibã si ei mã gandesc.
Razvanel
ãla deja s-a pus rãu cu ciorile ![]()
Si deacum in presã se va vorbi numai de Steaua si cefere . ![]()
"Ce prostie mare am facut ca nu l-am cumparat in vara pe Pepe de la Independiente! De abia acum realizez, cand vad ce varfuri avem in lot. Mai bine le dadeam argentinienilor un milion si jumatate de dolari, atat cat cereau pe el, iar acum aveam si noi un atac ca lumea", a declarat Becali, conform GSP.
Dar vai... mai ca imi da o lacrima...
acum face pe prostu , dar s-a zgarcit atunci pentru incã 500 mii parcã
Bãnel accidentat.