FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1230231232233234689»
dr.adrian925.09.2008 14:23
bodanelu, din aia 3 doar Semedo joaca, si o face bine.

asta nu inseamna ca sunt de acord cu declaratiile tembele date de finantator...

P.S. Andrei Ionescu is the shit, o sa fie titular in retur!

daca ionescu iese mare jucator dau 5 lazi de bere.

daca macar va prinde 3 meciuri titular si va da un gol la Steaua iti dau o lada de bere.

nu se va intampla asta veci. ionescu e un jucator umflat de presa, si atat doar un jucaus.

john_8625.09.2008 14:50

au scapat doar cu amenda spurcatii

.Ax3L.25.09.2008 14:57

au scapat ca il au pe bulangiu ala de lupescu de partea lor si lea pus o vorba buna daca era Steaua in locu lor era eliminata din UEFA. Deja mie scarba de deciziile care se iau pt javre mereu au fost ajutate

victor25.09.2008 15:02
Victore, mie iar imi lipsesc informatii de astea intime. De unde stii tu asa sigur ca becali nu l-a vrut si ca Lacatus il cicalea cu Abel? Mai inainte era vorba de circul din presa, ca halim noi tot si tot asa. Tu parca ne transmiti direct de la ¨locul faptei¨, din sanul echipei. Eu mai scap caii cu Lacatus si tu cu becali, mi se pare mie.

Becali are o filozofie de targ de vaci, oi, nu de club de fotbal.

eu stiu! si mai stiu ca uite asa cu "targul de vaci" ne calificam noi an de an in UCL, in timp ce altii stau pe la ferestre!

sabin130725.09.2008 15:25
De unde stii tu asa sigur ca [...]?

eu stiu! [...]

no comment.

Inca o data, becali nu are numai bube, are si meritele lui. Cel mai important e acela ca a ridicat nivelul Stelei, si retroactiv si al celorlalte de sunt acum vreo 7 echipe in cupe. Dar acest bine a si cancerizat Steaua. Toate porcariile pe care le-a facut si le va face in continuare constiincios coplessesc meritele lui..

redondo25.09.2008 15:56
Victore, mie iar imi lipsesc informatii de astea intime. De unde stii tu asa sigur ca becali nu l-a vrut si ca Lacatus il cicalea cu Abel? Mai inainte era vorba de circul din presa, ca halim noi tot si tot asa. Tu parca ne transmiti direct de la ¨locul faptei¨, din sanul echipei. Eu mai scap caii cu Lacatus si tu cu becali, mi se pare mie.

Becali are o filozofie de targ de vaci, oi, nu de club de fotbal.

Hai frate sa nu gasim din orice stire un motiv de a da in Becali.Pana la urma cu totii sintem multumiti de lot.

sabin130725.09.2008 16:12
Hai frate sa nu gasim din orice stire un motiv de a da in Becali.Pana la urma cu totii sintem multumiti de lot.

Nici sa incercam sa desenam o icoana lui becali.

Nu ma refeream neaparat la stirea cu Abel, era un exemplu la ce voiam eu sa zic.. in general. De obicei ma refer la becali in general. Pt ca altfel nu ai cum, nu poti analiza sigur si vehement doar o manifestare a bolii individului becali; din mai multe la un loc ai putea scoate o idee. Si sigur ca are si parti bune (tocmai am zis mai sus una dintre ele) din care putem profita noi, Steaua. O speranta de genul asta, de a profita de grandomania nebuna a lui becali a fost dupa ce s-a fluierat sfarsitul la Bayern-Steaua... capul meu un pic bulversat la acea ora se gandea ca poate se enerveaza Gigi si ia 2-3 jucatori de 5 mil, de CL, ¨sa le arate el¨; el la acea ora justifica doar prin absenta lui Banel.. asta e alta poveste.

Nu stau ¨la panda¨ sa zica ceva becali. Nu e nevoie, eu sunt lamurit.

metzzz25.09.2008 17:50

Victore , de unde ai tu mah informatiile alea ? Te culci cu becali ??

danimarcu25.09.2008 18:53
Heheheh da sunt chiar curios care sunt aia care se intalnesc cu turcu si il respecta?

mie imi place turcu. e "suit"!

Nici nu e de mirare,doar e prieten cu stapanul tau.

Apropo,tu tot ce spui este sa-ti ridici idolul in slavi.Tinand cont ca esti un tip inteligent,presupun ca lucrezi pt el,altfel ar fi impotriva oricarei logici sa ii tii mereu partea...

Tot prostituata ramai.Un om integru nu ar putea sa-i soarba vorbele si sa fie de acord cu toate nevredniciile lui.

bodanelu26.09.2008 06:44

cica stire a la gsp:

Gigi Becali va face astãzi o ofertã campioanei pentru a-l achiziționa pe atacantul argentinian, care a fost împrumutat de CFR la Lanus

[...]

Patronul Stelei vrea sã negocieze cu șefii grupãrii din Gruia pentru transferul în Ghencea al lui Cristian Fabbiani, jucãtor dorit în mod expres de Gigi Becali. În acest moment, "Cãpcãunul" e ce­dat de CFR la gruparea argen­tini­anã Newell's, împrumutul urmînd sã expire în vara anului viitor.

Verssace26.09.2008 07:25

ce sã facem cu fabbiani ?

.Ax3L.26.09.2008 07:55
ce sã facem cu fabbiani ?

sal punem in locu lu arthuro capishi

victor26.09.2008 07:58

eu stiu! [...]

no comment.

Inca o data, becali nu are numai bube, are si meritele lui. Cel mai important e acela ca a ridicat nivelul Stelei, si retroactiv si al celorlalte de sunt acum vreo 7 echipe in cupe. Dar acest bine a si cancerizat Steaua. Toate porcariile pe care le-a facut si le va face in continuare constiincios coplessesc meritele lui..

bine, bine! multa vorbarie, nimic concret! doar o mare subiectivism si ranchiune personale, fara nici o justificare cat de cat coerenta!

cuvinte solemne, gen "a cancerizat Steaua", in fapt doar texte calpe. ma conving tot mai mult ca in Romania proprietatea asupra intelesului unor termeni este chiar o mare problema!

ma rog, continua, nu te opri! noroc ca nici oaie nu prea pleaca urechea la aiureli si continua sa impinga Steaua spre performanta! atat cat poate el, dar oricum mult mai mult decat guristii de ocazie!

parerea mea!

sabin130726.09.2008 07:59

¨ "Si noi, si CFR suntem pe val, cu siguranta va fi un spectacol. Era insa mai bine daca ii intalneam mai devreme, cand erau intr-o pasa mai proasta", a spus Goian la GSPTV. ¨

Daca e asa, nu mi se pare normala mentalitatea lui Goian. Acum vreo cateva zile daca nu ma insel tot el spunea ca e mai important meciul cu Fiorentina. Intai da de inteles ca ii este capul la CL cand nu e cazul, si acum o da ca mai bine juca alta data cu CFR´ul.

Un jucator cu tricoul ros´albastru pe el nu trebuie sa gandeasca asa. Cel mai important meci e cel care urmeaza mereu, nu stabilesti tu, jucator al Stelei, care e mai important si care mai putin, nu e treaba ta sa stabilesti prioritatile. Treaba ta este sa fii profesionist, sa tragi la toate antrenamentele si la toate meciurile, indiferent cu cine urmeaza sa joci. Steaua MEREU ARE OBIECTIV VICTORIA. Nu te gandesti ca mai bine jucai la 3 noaptea cu cfristii ca poate erau mai iesiti din forma sau mai rupti de somn. Daca intri pe teren cu ideea asta in cap nu-ti dai sanse. Daca mai sunt in echipa care gandesc ca el, nu e bine. Cu gandire de asta defecta nu faci niciodata performanta la nivel inalt, n-ai cum.

Dorine, hai sa-i batem acum, cand sunt in forma.

sabin130726.09.2008 08:14

eu stiu! [...]

no comment.

bine, bine! multa vorbarie, nimic concret! doar o mare subiectivism si ranchiune personale, fara nici o justificare cat de cat coerenta!

cuvinte solemne, gen "a cancerizat Steaua", in fapt doar texte calpe. ma conving tot mai mult ca in Romania proprietatea asupra intelesului unor termeni este chiar o mare problema!

ma rog, continua, nu te opri! noroc ca nici oaie nu prea pleaca urechea la aiureli si continua sa impinga Steaua spre performanta! atat cat poate el, dar oricum mult mai mult decat guristii de ocazie!

parerea mea!

Ce vrei concret? Vrei sa umplu vreo 100 de pagini pe aici cu toate porcariile facute de becali?.. ca si cum n-ar fi evidente si ras-dezbatute.

Proprietatea, asta e in Romania, cu proprietatea... poate a cumparat becali titlurile de proprietate si pentru cuvintele astea, eu stiu?!?!.. in Romania orice e de vanzare, iar becali are destui bani sa cumpere si suflete, creiere si tot asa..

Noroc ca nu pleaca urechea la aiureli, si e un om vertical, constient ca lumea doar din invidie comenteaza despre el (de s-ar vorbi macar cu ¨raposatul¨), nu?.. cred ca sunt vreo cateva milioane de aiuriti, guristi de ocazie, bai sa fie!.. O impinge la draq s-o ia, cand spune el cu gura lui ca nu vrea mai mult, ca i se rupe etc.. Sfideaza intr-o maniera dezgustatoare, in capul lui fiind Steaua = becali, asta si datorita lingailor din jurul lui.

Victor, eu cu tine nu ma mai contrazic (sau cel putin o sa incerc:D ).

M-am lamurit cu tine, noi doi nu avem cum sa cadem de acord asupra vreunui lucru, pentru ca ideile de la care plecam fiecare sunt mult prea diferite.. plus ca eu am niste reactii adverse la unele personaje si n-as vrea sa vorbesc buruienos pe forum.

MoWeed26.09.2008 08:16

Sabine, iti zic eu din proprie experienta ca nu ai cu cine. Victor e indoctrinat!

Melku26.09.2008 09:59

Cam nasol daca am inceput sa luam ce arunca altii (din campionatul Romaniei). Nu vad cu ochi buni o venire a lui Fabbiani.

sabin130726.09.2008 10:09

Mie Fabbiani mi se pare un jucator talentat, capabil, dar si foarte indolent. Daca ar avea un antrenor de clasa care sa-i taie din nesimtire si sa-i prelucreze talentul cred ca ar iesi ceva bun.

Melku26.09.2008 10:23

Nimeni nu ii da de buni :) Uite exemplul cel mai evident :

"La vremea la care i-am vândut pe Emeghara, Pleșan și Ovidiu Petre, am fost acuzat dur de suporteri. Acum, se vede cã am fãcut afaceri bune.'"- Marian Iancu, președinte FC Timișoara (prosport)

Accidentãrile lui Pleșan

-În aprilie 2006 s-a operat la cartilajiul genunchiului, a lipsit șase luni.

-În august 2007 a suferit o fracturã de peroneu, a lipsit șapte luni.

Accidentãrile lui Ov. Petre

-S-a operat de douã ori la menisc pe vremea când evolua la FC Național

-O altã intervenție în aceeași zonã a suferit pe vremea când juca la Poli

-În mai 2008 s-a accidentat la genunchi și a ratat Euro

?Cei doi jucãtori au probleme mai vechi, încã de când au venit de la Timișoara. Eu am spus în urmã cu ceva timp cã Petre trebuie sã se opereze urgent la mensic, altfel nu poate evolua niciodatã la parametri normali. Este singura scãpare. La fel și Pleșan, pentru cã și el se aflã în aceeași situație?, ne-a dezvãluit un doctor renumit, care cunoaște în amãnunt situația fotbaliștilor. ?Pleșan nu poate juca mai mult de trei meciuri consecutive în întregime. Are mari probleme medicale. Chiar dacã se spune cã este apt, eu nu cred cã poate redeveni ce-a fost?, ne-a mai spus un apropiat al jucãtorului. (prosport.ro)

Sigur ca putem sa spunem din nou ca presa iar mananca...dar se cam potrivesc lucrurile.

victor26.09.2008 12:02
Sabine, iti zic eu din proprie experienta ca nu ai cu cine. Victor e indoctrinat!

noroc ca mai sunt unii obiectivi, ca sa ne lumineze pe noi astia indoctrinatii?!

nene, deosebirea este ca eu nu-mi culeg informatiile de prin ziare si nici nu pun pe net ce visez noaptea! daca vreti sa va luminati, foarte bine! daca nu, problema voastra, continuati sa frecati menta pe subiectul "ce rele a mai facut becali"!

cu stima si onoare! (acolo unde ea chiar exista)

metzzz26.09.2008 12:15

Victore , te-am mai intrebat , de unde iei informatiile ?? Dormi in pat cu berbecu ? stai cu spatele la el ??si el face asa ---------->>>> :bananadance: :bananadance: ????????

MoWeed26.09.2008 13:24

@metzzz

Cred ca mai degraba :hump:

Melku26.09.2008 13:56
:wacko::offtopic:
victor29.09.2008 06:19
Victore , te-am mai intrebat , de unde iei informatiile ?? Dormi in pat cu berbecu ? stai cu spatele la el ??si el face asa ---------->>>> :bananadance: :bananadance: ????????

baiete esti un prost!

Bodanel29.09.2008 13:05

Bai eu nu inteleg o chestie. Omu' spune ca are informatii din interior (de unde stiti voi ca chiar nu are?) si are o parere diferita de a voastra. Nici eu nu sunt fan becali iar daca omu' ii tine partea intr-un mod decent eu zic ca jignirile gratuit nu isi au rostul. Chiar daca nu stau sa comentez ce spune el trebuie sa recunosc ca de multe ori s-a cam nimerit ce spunea el (ca a avut noroc sau informatii din interior asta e altceva). Incercati sa pastrati un ton decent ca va da un mic ban Marius (ce bine e sa fii moderator) .

«1230231232233234689»