FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1228229230231232689»
Melku22.09.2008 15:55

"Sper ca rezultatele din meciurile din campionat sa ne pregateasca pentru meciurile din Liga, unde vrem sa avem o prestatie buna. Imi doresc sa fie mai multi jucatori la Steaua care sa faca ceea ce fac Lovin si Tiago la mijlocul terenului.

Spectatorii insa isi doresc fantezie si spectacol, de aceea il admonesteaza pe Lovin. Incet-incet lucrurile revin la normal, sper ca Radoi sa-si revina si sa joace la Cluj, Plesan a inceput antrenamentele cu echipa mare, Emeghara mai are putin si revine si el", a spus Lacatus

Poate ca Laca are dreptate in legatura cu Lovin, nu e un jucator asa de rau si de cele mai multe ori isi face treaba. Trebuie sa ne amintim de fiecare data cand il vedem pe teren ca este un mijlocas defensiv, si inca unul care de cele mai multe ori are o pasa lunga foarte precisa. Paraschiv ce facea? Si el nu a intrat in gura noastra, era cam la acelasi nivel.

STARforce22.09.2008 15:59

Lucica a reusit sa faca 0-0 cu cioroii!Bravo al 3-lea egal al porumbeiilor!Tineti-o tot asa!

danimarcu22.09.2008 17:43
Poate ca Laca are dreptate in legatura cu Lovin, nu e un jucator asa de rau si de cele mai multe ori isi face treaba. Trebuie sa ne amintim de fiecare data cand il vedem pe teren ca este un mijlocas defensiv, si inca unul care de cele mai multe ori are o pasa lunga foarte precisa. Paraschiv ce facea? Si el nu a intrat in gura noastra, era cam la acelasi nivel.

Lovin are mai multe bube,nu doar jocul sau.De multe ori a ignorat galeria,sau a facut semne de lehamite la adresa suporterilor,in perioada cand nu era in dizgratie.A mai fost conflictul cu Lacatus,din timpul pregatirilor.Cred ca si gestul de milog din ghiulesti a ramas in constiinta suporterului ca unul nedemn...Toate astea adunate,plus felul in care controleaza de multe ori mingea,avand nevoie de 4-5 miscari ca sa si-o aseze,fac ca el sa fie un nesuferit.

Sa dea si el dovada de tarie de caracter,cum a facut O.Petre,si atunci toate vor fi uitate...

predatorpulse722.09.2008 18:40

N-am nimic cu Lovin ca om(desi s-a dovedit cat de milog e la faimosul episod cu bricheta) dar faptul k el are mereu asigurat locul de titular in echipa arata cat de rau stam la mijloc. Si mai ne miram k ne domina jumatate din echipele din divizia A la mijloc,daca nu ma credeti uitati-va cat de usor se trece de mijlocul nostru care e de foarte multe ori imobil si din pacate nu prea avem jucatori agresivi acolo.

Lovin e un fotbalist mediocru, puteti sa ma injurati cat vreti insa asta e adevarul. E un baiat care munceste mult insa,ca si in cazul lui Banel,multi uita pe ce post joaca el. El este mijlocas defensiv ceea ce inseamna ca trebuie sa rupa constructia adversarului,sa recupereze mingi si,in fotbalul de azi,sa si contruiasca cat de cat. Singurul plus in jocul lui Lovin din ultimii ani e k a devenit mai agresiv insa atat. Incetineste mult atacurile,preia mingea din 3-4 miscari exact ca celalat "talentat" din lot,Nicolita. Ov Petre,desi e si el un jucator cu destule lipsuri,sta mai bine decat el la preluari si daca ar fi mai agresiv ar fi un plus pentru echipa. Ca sa nu mai zic k Mirel e cu 2 clase peste el.

Trist este k noi nu gasim un inchizator mai bun decat Lovin desi cred k nici nu ne uitam foarte atent,sa nu imi spuneti k nu exista un inchizator mai bun decat el in tara sau afara,care sa conste in jur de 1 milion,1 milion si ceva.

Asta e un post la care suferim(Mirel e mereu accidentat sau e bagat in aparare,ov Petre se accidenteaza si el des iar thiago nu e jucat destul) dar noi nu am facut nimic k sa ne imbunatatim echipa acolo. Am preferat,k de obicei,sa zicem "merge si asa". Jijinho a zis k Lovin va fi un stalp cu CFR. Sa vedem daca va fi asa,insa ma indoiesc k va face fata mijlocului cheferist. Sa speram k va fi Mirel sau ov Petre acolo k sa-l ajute.

La fel si cu Banel,a fugit aiurea 2 ani de zile,a dat acum cateva goluri(foarte importante ce-i drept) si o sa ne pricopsim cu el inca vreo 2-3 ani. Nu conteaza k de pe postul de extrema,unde joaca el,da mingea in balarii in 9 cazuri din 10,ca nu stie sa dribleze,ca nu preia corect mingea de cele mai multe ori si ca nu stie sa centreze din prima,mereu trebuie sa-si potriveasca mingea de parca adversarii stau dupa el.

P.S. M-am uitat cinci minute la specialul cu Piturca si m-a socat asemanarea din Jiji si Piturca. Imi e clar k Jiji s-a luat dupa Piturca la stil(stiti k Jiji se imbraca la costum negru la inceput,exact k piti) si ceea ce m-a socat cu adevarat au fost stilul de a vorbi(asa in sictir,cu scarba) si gesticulatia,aproape identica cu cea a lui becali. Si cand ma gandesc k fecali il vede pe acest mediocru ca cel mai bun antrenor din tara,ba mai mult,asculta de sfaturile lui.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Verssace22.09.2008 20:11

copilul ala de 15 ani Florin Matei castiga 40 de mii :)) sa nu il piarda cred ca ii da bani .. oricum e interesant .

unde pot vedea niste filmulete ceva cu el ??

MoWeed23.09.2008 07:36
P.S. M-am uitat cinci minute la specialul cu Piturca si m-a socat asemanarea din Jiji si Piturca. Imi e clar k Jiji s-a luat dupa Piturca la stil(stiti k Jiji se imbraca la costum negru la inceput,exact k piti) si ceea ce m-a socat cu adevarat au fost stilul de a vorbi(asa in sictir,cu scarba) si gesticulatia,aproape identica cu cea a lui becali. Si cand ma gandesc k fecali il vede pe acest mediocru ca cel mai bun antrenor din tara,ba mai mult,asculta de sfaturile lui.

Credeam ca sunt singurul care a vazut asta. Si ar mai fi ceva: mentalitatea aia de genul "eu sunt cel mai tare, restul sunt niste dobitoci" este, de asemenea, comuna celor doi.

Adrian23.09.2008 08:47
Victor Pițurcã nu a uitat con­flictul cu Gicã Hagi din 1999, cînd a fost demis dupã ce a calificat "naționala" la Euro 2000, fãrã înfrîngere. Selecționerul îl ****­sea­zã pe recordmenul de selecții, Dorinel Munteanu, cu 133 jocuri în tricolor, peste cel mai emblematic jucãtor român al tuturor timpurilor. "Încã nu i-am gãsit un înlocuitor pe mã­surã lui Dorinel Munteanu. E foarte greu sã descoperi un fotba­list de genul sãu. Era un jucãtor formidabil, care se remarca prin jocul colectiv", a spus selecționerul la sport.ro.

Întrebat de Gheorghe Hagi, gol­ge­terul all-time al primei repre­zentative, Pițurcã a fost ferm: "Gicã Hagi era capabil sã scoatã din joc doi-trei adversari și avea execuții spectaculoase. Dorinel era însã altceva!". Selecționerul a recunos­cut încã o datã cã este adeptul jo­cului eficient, și nu al specta­co­lului: "Întotdeauna caut soluții ca la finalul jocului tabela sã arate avan­taj pentru echipa mea. Nu mã intereseazã spectacolul!".

Doar un om care nu stie fotbal poate sa zica asa ceva!

Tot respectul pt Dorinel, a fost un profesionist 100% si un jucator foarte bun dar Hagi a fost de departe cel mai bun produs al generatiei sale.

"Generatia de aur" a fost facuta in jurul lui Hagi si daca nu era el, sigur nu era nici "Generatia de aur".

Piturca isi arata din nou limitele.

Daca a zis-o fara rautate inseamna ca e un mare prost.

Daca a zis-o cu rautate, oricum e un prost!

El a dez­vãluit cã parte din meritul aducerii lui Lãcãtuș pe banca Stelei îi aparține: "L-am sfãtuit pe Gigi sã-l numeascã antrenor pe Marius, pentru cã am considerat cã ar fi cel mai potrivit pentru acest post".

Se mai intreaba oare cineva ce antrenor va veni la Steaua dupa Lacatus!?

Marius23.09.2008 08:55
"Încã nu i-am gãsit un înlocuitor pe mã­surã lui Dorinel Munteanu. E foarte greu sã descoperi un fotba­list de genul sãu. Era un jucãtor formidabil, care se remarca prin jocul colectiv", a spus selecționerul la sport.ro.

Întrebat de Gheorghe Hagi, gol­ge­terul all-time al primei repre­zentative, Pițurcã a fost ferm: "Gicã Hagi era capabil sã scoatã din joc doi-trei adversari și avea execuții spectaculoase. Dorinel era însã altceva!". .

Doar un om care nu stie fotbal poate sa zica asa ceva!

:rolleyes::rolleyes:

Imi spui si mie unde sunt greselile si ce consideri gresit in afirmatiile astea?

Adrian23.09.2008 08:59

Marius, ai dreptate.

Gica Hagi era un jucator fenomenal iar Dorinel Munteanu era altceva.

LARI23.09.2008 09:02
Se mai intreaba oare cineva ce antrenor va veni la Steaua dupa Lacatus!?

Ce-i, mah, cu intrebarea asta? Nu ti-e rusine? Derbedeule!

..........................

"Multi jucatori ar da orice sa castige ce am castigat eu. Sunt multi derbedei care compara rezultatele lor cu ale mele de la Steaua. Rezultatele mele cu Steaua nu o sa le mai obtina nimeni in vecii vecilor. Asta e adevarul.

Cand spun derbedei nu ma refer la o anumita persoana. La conferinta de presa nu l-am facut derbedeu pe Cornel Dinu. El m-a facut canalie. Cand spun derbedei ma refer la mai multi. Accept critica logica", a spus Victor Piturca sportro.

..........................

Sper din toata inima ca se referea la perioada in care a fost jucator!

Marius23.09.2008 09:05

Ca un om care nu se pricepe la fotbal, pot sa-ti spun ca ii dau dreptate lui Piturca. Hagi a fost un jucator extraordinar, fenomenal ar fi fost daca s-ar fi nascut la Buenos Aires si era coleg cu Maradona la nationala.

Nationala Romaniei a fost si este in continuare o echipa mica, ale carei singure sanse pentru rezultate bune stau in a face joc colectiv foarte bun, in a avea o aparare sigura si, mai ales, in a aglomera mijlocul terenului cu jucatori dispusi la efort fizic peste medie. E drept ca momentele magice oferite de Hagi au incantat spectatorii si ne-au "scos" in destule meciuri, insa jucatorul Hagi nu a fost determinant pentru rezultatele "Generatiei de Aur", o echipa ale carei victorii au fost date de unitatea grupului si, de ce nu, de tactica adaptata lotului de jucatori.

MoWeed23.09.2008 09:26
Ca un om care nu se pricepe la fotbal, pot sa-ti spun ca ii dau dreptate lui Piturca. Hagi a fost un jucator extraordinar, fenomenal ar fi fost daca s-ar fi nascut la Buenos Aires si era coleg cu Maradona la nationala.

Nationala Romaniei a fost si este in continuare o echipa mica, ale carei singure sanse pentru rezultate bune stau in a face joc colectiv foarte bun, in a avea o aparare sigura si, mai ales, in a aglomera mijlocul terenului cu jucatori dispusi la efort fizic peste medie. E drept ca momentele magice oferite de Hagi au incantat spectatorii si ne-au "scos" in destule meciuri, insa jucatorul Hagi nu a fost determinant pentru rezultatele "Generatiei de Aur", o echipa ale carei victorii au fost date de unitatea grupului si, de ce nu, de tactica adaptata lotului de jucatori.

Vrei sa spui ca victoriile din 94 nu au fost peste 50% meritul lui Hagi? Cum de, in afara de "Generatia de aur", toate nationalele noastre au fost medii sau mediocre? Ce, nu am avut unitatea grupului si inainte sau dupa "generatia de aur"? Iordanescu era acelasi antrenor si pe vremea lui Hagi si pe vremea egalului cu Armenia? Era aproximativ aceeasi tactica, dar nu mai aveam un jucator fenomenal(da, un jucator poate fi fenomenal si dintr-o tara mai mica in fotbal) ca Hagi!

Ce sa-i faci traim intr-o tara ca Romania unde imediat se uita ce au facut sportivii...

Adrian23.09.2008 09:28

Eu raman la parerea ca Romania a avut in toata istoria ei fotbalistica 3 jucatori fenomenali, jucatori de nivel mondial: Dobrin, Marcel Raducanu, Gica Hagi.

Nu ma intereseaza ce zice lumea.Pt mine astia 3 reprezinta varful fotbalului Romanesc.

Marius23.09.2008 09:31

Dar vai Mo, iar esti consternat?

Da, vreau sa spun ca victoriile obtinute la CM din '94 nu au fost nici macar 15% meritul lui Hagi. Da, vreau sa spun ca unitatea de grup a lipsit atat inainte cat si dupa Generatia de Aur. Si nu-mi tine tu predici despre "uitarea meritelor sportivilor" pentru ca devii penibil.

Jucatori romani cel putin la fel de buni ca Hagi: Petscovschi, Dobrin, chiar Balaci sau Boloni. Ce a facut nationala cu ei in teren?

MoWeed23.09.2008 09:40

Mda, n-ai cu cine!

Turcii ar fi in stare sa faca orice pentru Hagi si noi spunem ca el n-a fost un jucator determinant pentru nationala noastra. Uitam ca prin golurile lui ne-am calificat la 4 turnee finale. Uitam ca desi a fost mijlocas si e golgheterul all-time al nationalei Romaniei.

Golul cu Columbia, de exemplu, a fost rodul muncii colective, nu o executie senzationala al lui Hagi. Si nu e singura!

Il meritam pe Mutu cu asemenea fani! Ii meritam pe terminatii astia care abia sunt in stare sa bata pe Feroe. Traiasca jocul colectiv, n-avem nevoie de "circari" ca Hagi!

Marius23.09.2008 09:44

Asta ai fost capabil sa intelegi? Citeste inca o data ce am scris in ultimele doua posturi si daca vei ajunge la aceeasi concluzie am sa inteleg si eu cu cine am discutat pana acum...

MoWeed23.09.2008 09:46
E drept ca momentele magice oferite de Hagi au incantat spectatorii si ne-au "scos" in destule meciuri, insa jucatorul Hagi nu a fost determinant pentru rezultatele "Generatiei de Aur"

In special la pasajul asta ma refeream.Tre sa zic mai mult?

Nu a fost determinat, adica a fost la fel de important ca oricare alt jucator. Daca si Hagi a fost la fel de important ca oricare alt jucator.....

Marius23.09.2008 09:55

Inseamna ca Hagi nu a fost jucatorul care a obtinut acele rezultate. Victoriile au fost obtinute de echipa, nu au depins in masura in care sustii tu de un jucator. Trebuie sa-ti amintesc cat alerga Dan Petrescu? Ca sa nu crezi ca sunt mare fan al lui Dorinel Munteanu.

In fond, ceea ce a spus Piturca referitor la Hagi-Munteanu e exact ceea ce discutam de cateva saptamani referitor la "duelul eficientei" Dayro/Toja-Ov. Petre/Lovin.

E evident ca la o echipa croita pe atac, vezi M.U. sau Barca, jucatori ca Hagi, Messi, Ronaldo sunt determinanti, dar la Steaua/nationala, unde accentul se pune pe aglomerarea mijlocului si neprimirea golului mijlocasii de travaliu sunt cel putin la fel de importanti ca un super-talent.

MoWeed23.09.2008 10:02

@Marius

N-am zis ca Hagi nu a fost ajutat de faptul ca a avut un Munteanu, un Popescu, un Petrescu. Normal ca si ei au meritul lor in rezultatele foarte bune obtinute de nationala Romaniei, dar aproape orice atac trecea pe la Hagi. El era creierul din atacul nostru si, dupa cum am vazut la Euro 2008, nu ajunge sa inchizi culoarele si sa aglomerezi mijlocul pentru a te califica.

Oricat de buni au fost acesti jucatori, fara un jucator fenomenal ca Hagi pentru a se ocupa de atac, nu ajungeam noi asa de buni.

Oricum pe vremea lui Hagi eram preocupati si de a marca, nu numai de a ne apara.

Marius23.09.2008 10:09

Ce am vazut la Euro 2008 vazusem inainte la Euro '96 :)

Oricum pe vremea lui Hagi eram preocupati si de a marca, nu numai de a ne apara.

asta e discutabil :) eram preocupati de atac cam in aceeasi masura in care suntem acum. atacam si dominam echipele mai slabe (trecem peste contra-exemplul Lituania-Feroe) si ne aparam si inchidem cu echipele mari.

Hagi a fost un jucator mare, insa afirmatia lui Piturca, chiar daca e putin rautacioasa, e in mare corecta.

DelPiero1023.09.2008 10:12
Dar vai Mo, iar esti consternat?

Da, vreau sa spun ca victoriile obtinute la CM din '94 nu au fost nici macar 15% meritul lui Hagi. Da, vreau sa spun ca unitatea de grup a lipsit atat inainte cat si dupa Generatia de Aur. Si nu-mi tine tu predici despre "uitarea meritelor sportivilor" pentru ca devii penibil.

Jucatori romani cel putin la fel de buni ca Hagi: Petscovschi, Dobrin, chiar Balaci sau Boloni. Ce a facut nationala cu ei in teren?

I-ai prins tu draga Marius pe Petscovschi,Balaci sau Dobrin?Sau vb doar din auzite?Hagi nu era responsabil doar cu spectacolul,el era responsabil cu toate actiunile noastre ofensive.Toate mingilea jungeau la Hagi!Sa fie clar...Hagi a fost REGELE,altii au fost doar printi,mari blonzi,brilianti etc.

P.S.L-as compara pe Hagi cu Zizou!Daca nu era Zidane,marea generatie a francezilor,cu Djorkaeff,Blanc,Thuram,Desailly si altii nu era aceeasi!Asa si cu Generatia noastra de Aur...

MoWeed23.09.2008 10:16
asta e discutabil :) eram preocupati de atac cam in aceeasi masura in care suntem acum. atacam si dominam echipele mai slabe (trecem peste contra-exemplul Lituania-Feroe) si ne aparam si inchidem cu echipele mari.

Nu imi amintesc pe vremea lui Hagi sa vad o schimbare Aliuta-Moti, dar asta tine mai mult de antrenor nu de maretia jucatorilor.

Mai importanta e calitatea atacurilor din acea vreme si faptul ca uneori mai faceam si spectacol cu echipele mici. Si acea dominatie la care faci referire era in mare meritul lui Hagi. Mai stii meciul cu Ungaria cand a driblat 5 jucatori intr-o faza? Nici un alt tricolor nu era capabil sa faca asa ceva.

O fi fost Dorinel util, dar fara cineva ca Hagi care sa se ocupe de atac ar fi alergat degeaba.

Declaratia lui Piturca este plina de rautate, dar cred ca mai degraba a facut-o pentru a-si justifica rezultatele mediocre

Marius23.09.2008 10:20

Pinturucchio, l-ai "prins" tu pe Hagi in '94? Eu atunci aveam 10 ani, tu? :) Asta ca sa nu mai vorbim din auzite.

Oricum, e incredibil cum sunteti "raniti in orgoliul de suporteri" daca am o parere diferita. Da, sunt de acord, in mare, cu Piturca. Da, am vazut pot spune ca destule imagini cu Dobrin, Balaci si Boloni. Pe Hagi l-am vazut si live in doua meciuri.

Imi dai voie sa am o parere delpiero? Hai ca te rog frumos...

MoWeed23.09.2008 10:23
Oricum, e incredibil cum sunteti "raniti in orgoliul de suporteri" daca am o parere diferita. Da, sunt

Eu nu am nici o problema cu faptul ca ai o idee diferita, ci cu ideea in sine

DelPiero1023.09.2008 10:30
Pinturucchio, l-ai "prins" tu pe Hagi in '94? Eu atunci aveam 10 ani, tu? :) Asta ca sa nu mai vorbim din auzite.

Oricum, e incredibil cum sunteti "raniti in orgoliul de suporteri" daca am o parere diferita. Da, sunt de acord, in mare, cu Piturca. Da, am vazut pot spune ca destule imagini cu Dobrin, Balaci si Boloni. Pe Hagi l-am vazut si live in doua meciuri.

Imi dai voie sa am o parere delpiero? Hai ca te rog frumos...

Nu l-am prins in 94,cam din '96,de cand joc si fotbal,l-am prins pe Hagi.L-ai vazut pe Hagi live in 2 meciui?Nu vreau sa ma dau mare,eu l-am vazut in mai multe.Parerile noastre nu coincid,asta e,asta nu inseamna ca nu ti-o respect pe a ta.Poate am folosit un ton prea dur...

«1228229230231232689»