N-am nimic cu Lovin ca om(desi s-a dovedit cat de milog e la faimosul episod cu bricheta) dar faptul k el are mereu asigurat locul de titular in echipa arata cat de rau stam la mijloc. Si mai ne miram k ne domina jumatate din echipele din divizia A la mijloc,daca nu ma credeti uitati-va cat de usor se trece de mijlocul nostru care e de foarte multe ori imobil si din pacate nu prea avem jucatori agresivi acolo.
Lovin e un fotbalist mediocru, puteti sa ma injurati cat vreti insa asta e adevarul. E un baiat care munceste mult insa,ca si in cazul lui Banel,multi uita pe ce post joaca el. El este mijlocas defensiv ceea ce inseamna ca trebuie sa rupa constructia adversarului,sa recupereze mingi si,in fotbalul de azi,sa si contruiasca cat de cat. Singurul plus in jocul lui Lovin din ultimii ani e k a devenit mai agresiv insa atat. Incetineste mult atacurile,preia mingea din 3-4 miscari exact ca celalat "talentat" din lot,Nicolita. Ov Petre,desi e si el un jucator cu destule lipsuri,sta mai bine decat el la preluari si daca ar fi mai agresiv ar fi un plus pentru echipa. Ca sa nu mai zic k Mirel e cu 2 clase peste el.
Trist este k noi nu gasim un inchizator mai bun decat Lovin desi cred k nici nu ne uitam foarte atent,sa nu imi spuneti k nu exista un inchizator mai bun decat el in tara sau afara,care sa conste in jur de 1 milion,1 milion si ceva.
Asta e un post la care suferim(Mirel e mereu accidentat sau e bagat in aparare,ov Petre se accidenteaza si el des iar thiago nu e jucat destul) dar noi nu am facut nimic k sa ne imbunatatim echipa acolo. Am preferat,k de obicei,sa zicem "merge si asa". Jijinho a zis k Lovin va fi un stalp cu CFR. Sa vedem daca va fi asa,insa ma indoiesc k va face fata mijlocului cheferist. Sa speram k va fi Mirel sau ov Petre acolo k sa-l ajute.
La fel si cu Banel,a fugit aiurea 2 ani de zile,a dat acum cateva goluri(foarte importante ce-i drept) si o sa ne pricopsim cu el inca vreo 2-3 ani. Nu conteaza k de pe postul de extrema,unde joaca el,da mingea in balarii in 9 cazuri din 10,ca nu stie sa dribleze,ca nu preia corect mingea de cele mai multe ori si ca nu stie sa centreze din prima,mereu trebuie sa-si potriveasca mingea de parca adversarii stau dupa el.
P.S. M-am uitat cinci minute la specialul cu Piturca si m-a socat asemanarea din Jiji si Piturca. Imi e clar k Jiji s-a luat dupa Piturca la stil(stiti k Jiji se imbraca la costum negru la inceput,exact k piti) si ceea ce m-a socat cu adevarat au fost stilul de a vorbi(asa in sictir,cu scarba) si gesticulatia,aproape identica cu cea a lui becali. Si cand ma gandesc k fecali il vede pe acest mediocru ca cel mai bun antrenor din tara,ba mai mult,asculta de sfaturile lui.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.