FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1229230231232233689»
sabin130723.09.2008 10:33

Mi se pare impropriu sa spui cine a beneficiat mai mult de cine. Daca Hagi a avut mai mult noroc cu niste coechipieri de valoare, sau coechipierii mai mult cu Hagi. Fotbalul e un jos de echipa. Normal ca se remarca, se ridica niste figuri deasupra multimii, prin talent, prin pozitia pe care o joaca ¨mai disupa¨ faimei, dar asta nu schimba lucrurile. Hagi intr´adevar a fost si va ramane Regele, dar mi se pare gresit unghiul din care se observa problema.

Sunt destul exemple de fotbalisti de geniu care au facut performante rasunatoare la echipa de club, nu si la nationala. Colegii de nationala nu se apropiau de valoare individuala a acestor exemple (Giggs - Tara Galilor, Shevcenko - Ucraina etc) pentru a se beneficia reciproc (talentul de grup si invers).

Marius23.09.2008 10:37
Hagi intr´adevar a fost si va ramane Regele, dar mi se pare gresit unghiul din care se observa problema.

Sunt destul exemple de fotbalisti de geniu care au facut performante rasunatoare la echipa de club, nu si la nationala. Colegii de nationala nu se apropiau de valoare individuala a acestor exemple (Giggs - Tara Galilor, Shevcenko - Ucraina etc) pentru a se beneficia reciproc (talentul de grup si invers).

Exact! :thumbsup:

mdionis23.09.2008 13:39
Mi se pare impropriu sa spui cine a beneficiat mai mult de cine. Daca Hagi a avut mai mult noroc cu niste coechipieri de valoare, sau coechipierii mai mult cu Hagi. Fotbalul e un joc de echipa. [...] Hagi intr´adevar a fost si va ramane Regele, dar mi se pare gresit unghiul din care se observa problema.

Disputa este centrata nu pe "beneficii" ci pe rolul determinant sau nu al lui Hagi.

Piturca a lansat aceasta tema de discutii afirmand ca Munteanu era un jucator mai util in "Echipa de aur" a Romaniei decat Hagi (GSP: Întrebat de Gheorghe Hagi, golgeterul all-time al primei reprezentative, Pițurcã a fost ferm: "Gicã Hagi era capabil sã scoatã din joc doi-trei adversari și avea execuții spectaculoase. Dorinel era însã altceva!").

Asadar Piturca lasa sa se inteleaga ca Hagi era un mingicar bun sa intretina publicul cu spectacol ineficient in vreme ce Dorinel Munteanu era o piesa mult mai importanta prin utilitate in angrenajul echipei nationale.

In acest mod, chestiunea este pusa prost intrucat nu exista incompatibilitate intre "a sti cu mingea" si "a fi util echipei". Intrebarea corecta este daca Hagi era important si util la nationala, iar raspunsul nu poate fi decat afirmativ.

Cel putin din punct de vedere al golurilor marcate, Hagi ocupa si in prezent primul loc cu 35 de reusite, o buna parte dintre ele fiind esentiale pentru stabilirea rezultatului final al partidelor. Nu cred ca exista o statistica exacta a ultimelor pase (cele care pun atacantii in situatii de finalizare) date de Hagi la nationala, insa au fost destule (deja imi aduc aminte de celebrul gol cu Argentina marcat de Ilie Dumitrescu dupa pasa primita de la Hagi).

Dincolo de argumentul eficientei directe data de inscrierea golurilor (eventual prin intermediari), putem incerca o comparatie si la nivelul tipului de joc imprimat. Dorinel Munteanu a fost un jucator bine disciplinat, cu tendinta de a ordona jocul (oarecum asemanator cu Boloni) si in stare sa detecteze si sa speculeze orice greseala a adversarului. Hagi a fost un jucator mai liber si inventiv ce impunea jocul dupa trasee gasite ad-hoc (unele functionale, altele nu) si care era in stare sa provoace adversarul sa comita greseli pe care mai apoi sa le speculeze. In perioada la care ne referim, jocul nationalei noastre s-a manifestat in ambele sensuri, cu Hagi pe post de conducator de joc cu fantezie iar Dorinel Munteanu pe post de dispecer care stii ca va alege rapid o solutie sigura executata corect. Doar cu un joc corect nu se puteau obtine victorii mari si de aceea elementul-surpriza Hagi era esential in mecanism.

In afara de aceasta, prezenta lui Hagi era un element psihologic important pentru echipa intrucat de la el se astepta initiativa actiunilor care pot duce la ceva, garantie ca echipa nu e doar un motor care poate tacani si in gol fara a produce nimic.

Asadar contributia lui Hagi la nationala nu se poate rezuma la niste executii spectaculoase cu care a smuls exclamatii asistentei. Piturca dealtfel ar trebui sa stie foarte bine lucrul acesta intrucat campania de calificare pentru CE2000 a inceput-o schiopatat, cu Dorinel insa fara Hagi si Gica Popescu: atat ca rezultate cat si ca joc, nationala nu mergea cum trebuia. A trebuit ca Hagi si Gica Popescu sa revina la nationala pentru ca jocul sa se schimbe si pentru ca soarta calificarii sa nu mai stea sub semnul intrebarii.

Problema lui Piturca incepe inca de pe-atunci: fusese foarte deranjat de afirmatiile vehiculate in presa cum ca revenirea lui Hagi la nationala a fost elementul-cheie al calificarii in care rolul sau era oarecum minimalizat. De aici si declaratiile lui care sareau calul in directie contrara prin minimizarea rolului lui Hagi in campania de calificare urmate de conflictul de orgolii soldat in cele din urma cu debarcarea lui de la nationala (probabil insa ca raceala intre Piturca si Hagi dateaza inca din perioada comuna petrecuta la Steaua: mai varstnicul Piturca nu l-a inghitit niciodata pe junele tupeist care mai avea si talent cu lopata fiindca acapara mai toata atentia publicului).

Declaratiile de astazi ale lui Piturca sunt coerente cu cele de acum 8 ani: si-ar musca limba daca ar recunoaste din greseala ca Hagi era rotita cea mai importanta din sistem la nationala. Pe de alta parte, in conceptia lui Piturca dintotdeauna, sistemul trebuie sa fie alcatuit din furnicute ce isi fac datoria exact si constiincios pe patratica avuta la dispozitie, e de inteles ca aceasta conceptie nu a avut nevoie de mutatii pentru a ii sustine punctul de vedere [de aceea Piturca va ramane un antrenor bun insa nu va ajunge un antrenor mare].

In ceea ce priveste discutia de pe forum, as sublinia inca o data ca o echipa mare trebuie sa contina atat muncitori disciplinati, constiinciosi si stapani pe meserie cat si "fantezisti" capabili sa inventeze ceva nou din nimic (jucatorii de fantezie sunt de neinlocuit in caz ca nivelul de joc al "furnicutelor" nu este net superior celui al adversarului, iar la o echipa nationala e greu de pus in practica un sistem de joc superperformant format exclusiv din "furnicute" - dealtfel, Piturca a incercat cu un succes discutabil sa faca treaba asta si ca antrenor la Steaua: ideea in sine este corecta, realizarea insa...). Un corp fara creier e la fel de ineficient precum un creier fara corp; diferenta rezida in faptul ca identitatea este legata de creier, nu de muschi. Identitatea nationalei in deceniul de referinta era data esentialmente de Hagi, un jucator imposibil de clonat si care apare foarte rar (repet ideea: capabil sa provoace greseala adversarului) iar nationala era alcatuita din jucatori de valoare, intre care Dorinel era exponentul maxim a ceea ce poate face disciplina mentala, un jucator precis si fara indoiala foarte important in fazele de joc "asezat".

Melku23.09.2008 13:48

Directorul departamentului Relației Internaționale din cadrul FRF, Florin Prunea, a declarat, marți, agenției NewsIn, cã a somat Federația Bolivianã de Fotbal (FBF) sã elibereze cartea verde a atacantului Stelei, Ricardo Pedriel, în caz contrar urmând ca FRF sã se adrese FIFA.

"Chiar azi am trimis din nou o solicitare cãtre Federația din Bolivia și le-am cerut sã elibereze cartea verde a lui Pedriel în 24 de ore, altfel ne vom adresa FIFA. Dreptatea e de partea Stelei în acest caz, are toate actele necesare, acordul de transfer, contractul de joc semnat, documentele care atestã plata indemnizației de transfer în contul indicat de clubul bolivian, dar ei refuzã fãrã nicio justificare sã elibereze cartea verde a fotbalistului", a spus Prunea. (gsp.ro)

Ca sa fie lamuriti cei care s-au grabit sa spuna ca intarzierea a fost cauzata de cei de la clubul nostru :)

danimarcu23.09.2008 18:25
Hagi a fost un jucator mare, insa afirmatia lui Piturca, chiar daca e putin rautacioasa, e in mare corecta.

Mai degraba e ridicola.

Ca si cei care ,desi inca mancau gris cu lapte in anii de glorie a lui Hagi,incearca sa ne convinga ca albul e negru,si Dorinel mai util decat Gica.

Tot respectul pt Dorinel,un fotbalist excelent,ca multi altii din generatia de aur.Toti au fost insa eclipsati de genialul Gica Hagi.

MoWeed24.09.2008 20:38
"Este caracteristic romanilor, care nu au stiut sa aprecieze munca mea si a celorlalti colegi din staff-ul nationalei! Oamenii de la noi sunt manati intr-o singura directie si nu mi se pare normal. Reactia suporterilor n-a fost una logica. Asta tine si de educatia lor. Sunt unii, ca si Cornel Dinu, care s-au obisnuit sa judece meseria altora. Dinu m-a atacat, iar cand am reactionat, s-a suparat. M-am enervat, fiindca zicea ca are rezultate mai bune ca ale mele si ca Banel nu are ce cauta la nationala. Pai, Dinu are rezultate pe alta planeta! Poate se refera la campionatul castigat cu Dinamo, care se stie cum a fost castigat, sau cand a jucat cu Foresta sau de rezultatul de la Kosice...", a atacat Piturca.

Mare jucator a fost, infect caracter are....

Mi-se pare o nesimtire crasa sa aiba tupeul sa declare ca toti contestatarii sunt niste prosti si el e singurul destept.

Adrian24.09.2008 20:53

Nu a fost Piturca asa mare jucator.

A fost bun.

Dar nu mare.

Adrian24.09.2008 20:58

Am inteles si ca Abel Moreno ar vrea sa plece din iarna.

Nu inteleg de ce a mai fost transferat.

Omul are dreptate.

Nu inteleg de ce nu a fost trecut pe lista pt CL.

In locul lui au fost trecuti jucatori accidentati.

Abel Moreno era mult mai potrivit pt postul de mijlocas central cu Bayern decat Toja.

Amatorismul conducerii steliste nu are insa limite!

Melku24.09.2008 21:02

Nu stiu daca era mai potrivit Abel Moreno decat Toja. Eu l-am vazut pe Abel Moreno intr-un meci pe Ghencea (am uitat care) si era total dezorientat si depasit, 80 % pase au fost telefonate, nu prea mi-a placut. Atata timp cat nu avem informatii exacte nu putem decat sa speculam. Poate ca la antrenamente e zero si nu arata nimic.

Il preferam pe Ovidiu Petre in locul lui Toja :) chiar daca nu juca tot meciul.

Adrian24.09.2008 21:06

Astea sunt efectele negative ale unui lot numeros:

-Jucatori nemultumiti

-Formare slaba a relatiilor de joc

-Atmosfera urata la lot

Si mai sunt multe.Vor aparea pe parcurs.

La ghiulesteni am inteles ca deja s-au luat 2 la bataie.La fel si la ceferisti.

predatorpulse724.09.2008 23:01

Mai baieti voi cum puteti sa-l comparati pe Hagi cu mamaliga aia de bulgar? Tampitii aia de la UEFA au vrut sa faca trafic din greu si le-a iesit,n-am ce sa spun. Stiti ce are stoickov in plus fata de Gica al nostru? Un loc patru la mondialele din usa,mondiale la care prindeam macar semifinale daca nu se gasea prunea sa plece la plimbare prin careul nostru iar celalat avantaj e balonul de aur,un trofeu subiectiv care pe mine nu ma impresioneaza. Ok,e cel mai prestigios trofeu pentru un jucator insa sunt atatia jucatori extraordinari care nu l-au luat incat nu mai stau sa-i enumar.

Gica Hagi a luat titluri cu Steaua,a marcat in Supercupa cu Kiev,a jucat la barca si real si a fost apreciat la ambele,a facut,impreuna cu Popescu,o echipa din nimic(galata),cu care a castigat vreo 3-4 campionate la rand,nici nu mai stiu cate cupe,au jucat in CL,batand Milan si real,k sa nu mai zic k au castigat Cupa UEFA si supercupa Europei,ultima in fata lui Real Madrid daca nu ma insel. Iar Gica Hagi a avut un rol CRUCIAL in toate aceste realizari ale turcilor.

Si ce am enumerat mai sus sunt doar performantele de la cluburile la care a activat. Daca stau sa vorbesc si de nationala,mai imi ia 2 paragrafe si nu mai stau sa scriu acum. Bulgarul a stralucit la o singura echipa mare din strainatate,si anume la barca. El a fost un jucator foarte bun,insa n-a avut geniul lui Hagi. Avea dribling,avea pase fabuloase insa nu mangaia mingea precum Gica Hagi si nu avea alura de lider a acestuia. Cum bine zicea cineva,stoichkov a fost un jucator foarte bun pe cand Hagi a fost un artist. Spuneti-mi un jucator din ziua de azi care sa dezmierde mingea precum Gica Hagi(vorbesc de romani bineinteles). Nu exista nimeni. Iar cand aud de tehnicitatea romanilor ma pufneste rasul. Taica-miu a vazut destul fotbal la viata lui mi-a zis ca au fost doar 2 fotbalisti romani care erau super-tehnici(daca ma pot exprima asa) si faceau si ceva cu acea tehnica,dobrin si Hagi,iar runner-ups ar fi un Majearu sau Marcel Raducanu.

Legat de abel moreno nici nu stiu ce sa mai comentez. Cand ma uit la Steaua noastra din ultimii ani parca ma uit la un film prost. Acelasi joc neconvingator in multe dintre meciuri,aceeasi "strategie" ciobaneasca de transferuri,aceeasi ratare de trofee insa convenabila situare pe loc pe CL,aceeleasi infrangeri la rand in CL. Parca nimic nu se schimba. Abel Moreno a fost adus ca sa ce? Daca iei un jucator il iei k sa joace si in cel mai rau caz sa stea pe banca. Tineretul pe care nu-l poti folosi il trimiti la Steaua II nu jucatori despre care se stie k au valoare de lot. Ce motivatie sa aiba neaga,Ochirosii,abel moreno cand sunt trimisi sa joace la Steaua II?

Ca sa nu mai zic de rada,scor aiurea din lot doar k sa-i faca lot baiatului cumnte Baciu care nu face nazuri la conducere cum k nu joaca. Doar daca te uiti la lot iti dai seama cat de prost e facut. Ma uit pe site la sectiunea mijlocasi(atat defensivi cat si ofensivi) si ma doare capul,avem 11 mijlocasi(macar in teorie),din care doar 3 inchizatori adevarati(thiago,Lovin si ov Petre,cu solutia de avarie Radoi) si 8 mai ofensivi. Ok,plesan e inca in refacere,abel moreno si ionescu nu joaca inca dar unde-i bagi tata pe restul.

Avem asa: plesan,Ochirosii,abel moreno,Dayro moreno(e pus la mijlocasi aiurea baiatul asta are stofa de atacant),ionescu,Nicolita,szekely,toja. O sa ziceti k anul trecut ne plangeam de lipsa de creatie la mijloc insa trebuie sa ai un echilibru tata. Iar daca ma uit la atac ma doare capul. Stancu,desi e golgheter, nu prea joaca titular iar cand joaca,joaca varf impins,o mare prostie avand in vedere k el e al doilea atacant. Se insinsta cu arthuro desi baiatul asta nu se lipeste la gol si nu are calitatile unui varf de careu. Singurul varf de careu veritabil in acest moment este kapetanos,in rest avem numai atacanti tehnici sau de viteza,gen Dayro,Semedo,Stancu sau neaga.

Lotul e valoros,dar e dezechilibrat pe compartimente(multumim si staff-ului medical care isi arata inca o data incompententa,Steaua e pentru al nspelea an lidera la accidentari) si e prea numeros. Din pacate aveam unii jucatori valorosi pe anumite posturi insa nu li s-a dat incredere sau cand li s-a dat au fost jucati pe alte posturi prilej cu care behaitorul sef a putut sa se descotoroseasca de ei. Pana cand l-au luat pe Stancu sau pe Semedo de ce nu s-a jucat cu rica neaga varf k asta e pozitia lui? De ce Dayro moreno,un atacant de clasa e pus aiurea la mijloc? De ce a fost inlaturat rada cand a facut un tur de campionat bun in absenta lui Ghionea care nu e in cea mai buna forma de joc(la fel si Goe)? De ce arthuro prinde mereu locul de titular desi n-are mari realizari? De ce mereu facem schimbarea aia stupida pe flancuri in loc sa lasam un jucator de picior stang pe stanga si un jucator de picior drept pe dreapta?

Acestea si multe multe alte intrebari nu au raspuns clar pentru ca raspunsul se gaseste undeva in relatia asta cel putin ciudata intre Lacatus si becali,in care unul antreneaza iar altul face lotul in loc sa i se dea lui Lacatus mana libera,sa ceara omul anumiti jucatori si aia sa i se aduca. L-a cerut Lacatus pe ionescu? Ma indoiesc. L-a cerut pe Semedo? Ma indoiesc insa sansa s-a ivit si ciobanu la profitat insa lotul trebuie definitivat in proportie de 90% dinainte sa inceapa campionatul. La noi s-a facut o harababura de zile mari insa sa speram k Lacatus o sa o scoata la capat si sa-i bata pe cheferei vineri. Nu-mi place sa-i laud pe cheferei dar aia macar lucreaza dupa un plan bine definit,noi lucram dupa visurile lui Jiji,dupa cum chiar Jiji a recunoscut,vezi miscarea aia cu toja mijlocas central la meciul cu bayern. Sper k Jiji sa nu viseze joi seara.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

victor25.09.2008 10:06
Heheheh da sunt chiar curios care sunt aia care se intalnesc cu turcu si il respecta?

mie imi place turcu. e "suit"! mi-ar placea sa-l facem sclavul nostru!

laudati-l pe turcu! asta ii scoate din minti pe caini!

redondo25.09.2008 10:44
Am inteles si ca Abel Moreno ar vrea sa plece din iarna.

Nu inteleg de ce a mai fost transferat.

Omul are dreptate.

Nu inteleg de ce nu a fost trecut pe lista pt CL.

In locul lui au fost trecuti jucatori accidentati.

Abel Moreno era mult mai potrivit pt postul de mijlocas central cu Bayern decat Toja.

Amatorismul conducerii steliste nu are insa limite!

Mie mi se pare foarte normal ceea ce se-ntampla si nu inteleg de ce se supara Abel.E logic ca atunci cand nu joci sa fii frustrat dar el a venit la o echipa mare cu un lot foarte numeros si mai mult a venit foarte tarziu.Liga Campionilor poate sa o prinda si la anul.E normal ca Lacatus sa prefere pe lista jucatorii pe care i-a vazut la lucru.Pedriel spre exemplu n-a zis nimic.Prea cred toti ca daca sunt de nationalitati superioare fotbalistic Romaniei li se permite orice.Pana la urma el vine din divizia 2 spaniola si probabil acolo se va si intoarce asa ca de unde atata suparare.Nu poti juca asa de usor in Liga sunt totusi niste pasi de facut.

victor25.09.2008 11:22

ABEL MORENO A FOST TRANSFERAT LA CEREREA EXPRESA A LUI Lacatus. E PROBLEMA ANTRENORULUI ACUM CUM IL FOLOSESTE! DACA ARE INCREDERE IN EL SA-L BAGE TITULAR LA Cluj SI DACA JOACA BINE, ACOLO RAMANE!

Steaua are un lot foarte numeros si echilibrat valoric. cum pe foaie nu pot intra decat 18 jucatori, in mod normal ar trebui alesi cei mai in forma. sigur ca uneori alegerea are si aspecte subiective, dar ca in orice domeniu competitia este dura! in rest numai vorbe si pareri! de ce ar trebui compatimit un jucator ca sta rezerva, atat timp cat este platit la zi! nu a fost angajat sa joace titular in orice situatie, ci trebuie sa lupte pentru locul sau! ma indoiesc ca un antrenor sau un conducator de club si-ar face singur rau doar dintr-o ambitie personala! daca va avea rabdare si se va pregati, probabil ca-i va veni si lui abel randul! daca va comenta peste masura s-ar putea sa nu mai intre niciodata in echipa!

bodanelu25.09.2008 11:32

@Victor atunci de ce este tratat cu vorbe de genul: cat dai atat face si jucatorii adusi exclusiv de Becali (Semedo, Pedriel, Ionescu etc.) nu sunt criticati?

Marius25.09.2008 11:52

bodanelu, din aia 3 doar Semedo joaca, si o face bine.

asta nu inseamna ca sunt de acord cu declaratiile tembele date de finantator...

P.S. Andrei Ionescu is the shit, o sa fie titular in retur!

DelPiero1025.09.2008 12:06

Sa dea Domnu' sa aiba dreptate Marus,de cand aveam nevoie de un coordonator de joc...Marus,daca ai dreptate,te cinstesc tata.

bodanelu25.09.2008 12:06

Semedo l-am dat doar ca exemplu de jucator adus la cererea patronului. Nu am zis ca nu joaca bine :)

Fane_casieru'25.09.2008 12:38

Ce se aude cu pedeapsa spurcatilor...stie careva ?

MoWeed25.09.2008 12:41

Se pare ca inca nu s-a decis nimic....

Probabil le da amenda, ar fi mai frumos sa si-o ia si la retur de la NEC!

sirFlorin25.09.2008 12:54
Se pare ca inca nu s-a decis nimic....

Probabil le da amenda, ar fi mai frumos sa si-o ia si la retur de la NEC!

Poi o sa le dea doar amenda ca e jegosu d lupescu in comisie si cum vreti sa o elimine p dinamu sa fim seriosi...
Fane_casieru'25.09.2008 12:56

Ce-i asa greu sa dai un verdict ?

Nimic mai simplu - meci pierdut cu 3-0 la masa verde + suspendare 2 UEFA... si gata :thumbsup:

Iar Lupescu sa ne lase ca nu-i pe "tarlaua" lu`masa.

MoWeed25.09.2008 13:02
Gheorghe Constantin a comunicat oficial ca fiul sau va arbitra meciul de vineri din Liga I, dintre CFR Cluj si Steaua. El va fi ajutat la cele doua linii de Cristi Nica si Eduard Dumitrescu.

Sper ca nu a fost trimis "baiatu lui tata" sa ne toace....

victor25.09.2008 13:46
@Victor atunci de ce este tratat cu vorbe de genul: cat dai atat face si jucatorii adusi exclusiv de Becali (Semedo, Pedriel, Ionescu etc.) nu sunt criticati?

becali are intr-un fel o filozofie "sanatoasa". el nu l-a vrut pe abel. mai ales ca jucatorul a fost cam nazuros si a tot rasucit oferta Stelei, asteptand mult timp la doua capete. Lacatus a insistat insa pentru el si l-a cerut in mod expres, sustinut si de Adrian, ca inlocuitor al lui Lovin (considerat la acel moment ca necompetitiv). pana la urma, becali l-a adus si pe abel, platind pe el o suma oarecare. mare - mica asta are mai putin importanta, oricum s-au cheltuit pe el bani!

acum, intr-un fel corect, becali se intreaba de ce abel, cerut insistent de antrenor, joaca la tineret si nu prinde nici macar lotul de 18, cand sunt destui mijlocasi centrali accidentati??!! sincer, eu nu cred ca mirarea lui Gigi este chiar incorecta. nu transferi jucatori, pe banii patronului, si apoi ii uiti pe la echipa a II-a, in conditiile in care abel nici macar nu a apucat sa dezamageasca, caci nu a adunat inca 90 min. personal eu sunt mirat de tratamentul pe care Lacatus il ablica lui moreno. parerea mea este ca abel e util in zona centrala si are mare experienta. are insa ghinionul ca Lovin joaca bine si Steaua nu prea are timp de experimente.

sabin130725.09.2008 14:07

Victore, mie iar imi lipsesc informatii de astea intime. De unde stii tu asa sigur ca becali nu l-a vrut si ca Lacatus il cicalea cu Abel? Mai inainte era vorba de circul din presa, ca halim noi tot si tot asa. Tu parca ne transmiti direct de la ¨locul faptei¨, din sanul echipei. Eu mai scap caii cu Lacatus si tu cu becali, mi se pare mie.

Becali are o filozofie de targ de vaci, oi, nu de club de fotbal.

«1229230231232233689»