FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1231232233234235689»
MoWeed29.09.2008 13:12

@Bodanel

Problema e ca de multe ori cand ramane fara argumente nu ii mai tine partea intr-un mod decenti si asta o stie in special "tizul" tau bodanelu

sabin130729.09.2008 15:13

@Bodanel

Pai cand il intrebi pe academicianul (cum el spunea) Victor de unde are anumite informatii raspunde cu ¨Eu stiu!¨, eventual ¨esti un prost¨. Nu prea lasi loc de ¨reverente¨ cand raspunzi atat de necademician. Nu sunt adeptul porcaielii, dar nici al respectarii arogantei. Se cerea doar sa dea o replica ¨academiciana¨ la niste niste intrebari legate de Steaua pe forumul Steaua, sa ne dumirim si noi, ceilalti stelisti. Secretomania nu este asa ¨academiciana¨. Am renuntat la dialogul cu acest suporter, poate un pic tarziu:). Treaba lui cui tine partea..

Ca sa fiu on topic, Radoi a facut deplasarea la Firenze. Sigur, ca sa fie sursa de inspiratie motivationala, dar am o presimtire ca va fi maine pe teren:D.. Ori doar sper eu sa fi fost o tactica sa se spuna ca nu s-a refacut. (paranoia becaliana).

A vazut cineva un antrenament recent al echipei? Ca de presa is pana peste cap.

LARI29.09.2008 16:40

Cotidianul italian "Corriere dello Sport" a scris luni cã Steaua ar fi interesatã de achiziționarea atacantului columbian al echipei Deportivo Cali, Fredy Montero, acesta mai aflându-se în atenția cluburilor FC Sevilla, Almeria și Bayer Leverkusen.

Fredy Montero, în vârstã de 21 de ani, este caracterizat ca un jucãtor cu o tehnicã bunã, rapid în suprafața de pedeapsã și cu un șut extraordinar. Montero este golgheterul la zi al campionatului columbian, cu 11 reușite în tot atâtea etape disputate.

Jurnaliștii italieni menționeazã cã oficialii columbieni nu-și vor da acceptul de transfer în schimbul a mai puțin de 4 milioane de euro.

MoWeed29.09.2008 16:42
e

Jurnaliștii italieni menționeazã cã oficialii columbieni nu-și vor da acceptul de transfer în schimbul a mai puțin de 4 milioane de euro.

E clar ca nu e adevarat! Pai ce da Jiji 4 milioane de euro?

Verssace29.09.2008 16:56
ce sã facem cu fabbiani ?

sal punem in locu lu arthuro capishi

mã nepoate tu esti cu capul sau ce ai ? de cand luãm noi resturi de la CFR ?

c.ronaldo1729.09.2008 17:32

Eu mi-as dori sa vina Fabbiani la Steaua. Si nu sunt ironic. Dupa parerea mea a fost cel mai bun atacant din Romania sezonul trecut. E o dilema pentru mine cum de Andone l-a tinut pe banca in retur.

xDaJACKALx29.09.2008 18:45
Cotidianul italian "Corriere dello Sport" a scris luni cã Steaua ar fi interesatã de achiziționarea atacantului columbian al echipei Deportivo Cali, Fredy Montero, acesta mai aflându-se în atenția cluburilor FC Sevilla, Almeria și Bayer Leverkusen.

Fredy Montero, în vârstã de 21 de ani, este caracterizat ca un jucãtor cu o tehnicã bunã, rapid în suprafața de pedeapsã și cu un șut extraordinar. Montero este golgheterul la zi al campionatului columbian, cu 11 reușite în tot atâtea etape disputate.

Daca e golgheterul Columbiei inseamna ca o sa joace fundas la noi.

.Ax3L.29.09.2008 18:47
ce sã facem cu fabbiani ?

sal punem in locu lu arthuro capishi

mã nepoate tu esti cu capul sau ce ai ? de cand luãm noi resturi de la CFR ?

auzi ma "unchiule" ca sa vorbim in termenii tai Fabianni e rest dalu CFR :)) tare gluma CFR a dorit sal mai tina da el sia exprimat dorinta sa plece in Argentina asa ca nu e rest si oricum daca e sa o luam asa Semedo e restu celor de la CFR?

steaua_gloria29.09.2008 18:48

Din nou vrajeli din presa, acum din cea italiana. Se pare ca la stiri suntem buni prin europa, cu fotbalul stam mai slab.

razvan_stelist200729.09.2008 20:35

ar fi super sa vina asta , dar mai intai sa vedem ce stie pedriel...poate e mai ubn si face cuplu cu dayo.arthuro a cam dezamagit , iar Stancu desi joaca bine nu e bagat in seama :noexpression:

sirFlorin30.09.2008 09:41

ar fi super sa vina asta , dar mai intai sa vedem ce stie pedriel...poate e mai ubn si face cuplu cu dayo.arthuro a cam dezamagit , iar Stancu desi joaca bine nu e bagat in seama :noexpression:

apropo a venit cartea verde pt pedriel? :noexpression:

sabin130730.09.2008 09:50
apropo a venit cartea verde pt pedriel? :noexpression:

Cre´ca e pe venite.. :)

Parca era vorba de un termen limita pt federatia boliviana... pana de Craciun poate se gandesc si aia, ca in baza ¨presingului¨ facut de oficialii nostri....

sirFlorin30.09.2008 10:34
Cre´ca e pe venite.. :)

sper s vina pana la meciul cu otopeni poate il vedem la lucru

LARI30.09.2008 11:19

Din seria "Sunt dement si Spitalul 9 nu mai prinde odata!":

"Peste 4-5 ani putem sã fim și noi printre echipele puternice ale Europei. Dar trebuie sã mai creascã Matei (n.r. - juniorul Alexandru Matei), care este mai tare decât Hagi. Am 48 de jucãtori foarte buni la loturile naționale, dintre care 15-16 vor ieși extraordinari. ªi atunci putem spune cã o sã spulberãm orice echipã", a spus Gigi Becali, înainte de plecarea spre Firenze.

MoWeed30.09.2008 11:26

Daca il antreneaza nepotii lui, slabe sperante sa iasa mai bun ca Hagi

sirFlorin30.09.2008 11:29
Daca il antreneaza nepotii lui, slabe sperante sa iasa mai bun ca Hagi

hai maaaaaa tre sa avem incredere in c zice Gigi :))... :gathering: stati ma ca am glumit...

sabin130730.09.2008 11:36

nici gaura neagra nu-l inghite pe Jiji..

sabin130730.09.2008 14:33

¨Mutu are o dedicație specialã în cazul în care va marca disearã în poarta lui Zapata: pe lîngã familie, reușita va fi pentru "cîinii roșii", rivalii celor din Ghencea. Mai mulți jucãtori ai roș-albilor l-au sunat ieri pe starul Fiorentinei sau i-au trimis SMS urîndu-i succes în meciul de disearã!¨ (gesepe)

Verssace30.09.2008 15:54

si eu din cate am auzit , acest Matei cicã e chiar f bun .

trebuie sã investeascã Gigi in centru de copii si juniori , si la faza asta chiar are dreptate , sunt sigur cã sunt multe talente fãrã posibilitãti.Chiar si eu cunosc vreo 2 juniori , care nu are cum sã ii vadã nimeni .

STARforce30.09.2008 16:21

Cica o sa intre Radoi.Super!

Bodanel30.09.2008 18:17

@ Moweed & Sabin

Indemnul se adresa in aceeasi masura si lui. Toti am sarit calul mai mult sau mai putin pe forum cateodata. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa facem din asta un obicei.

on-topic

Ar fi tare bine sa joace Radoi dar nu cred ca e refacut.

sabin130730.09.2008 18:31
Radoi a facut deplasarea la Firenze. Sigur, ca sa fie sursa de inspiratie motivationala, dar am o presimtire ca va fi maine pe teren:D.. Ori doar sper eu sa fi fost o tactica sa se spuna ca nu s-a refacut.

:bananadance:

mountytoma30.09.2008 21:39
ma rog, continua, nu te opri! noroc ca nici oaie nu prea pleaca urechea la aiureli si continua sa impinga Steaua spre performanta! atat cat poate el, dar oricum mult mai mult decat guristii de ocazie!

parerea mea!

adevarul e ca "guristii de ocazie" nu se pot compara cu un gurist de meserie. adica unul care ia in gura si da mai departe tot ce aude de la stapan. in chestiuni administrative avem aici un expert, stie totul din interior, dar cand e vorba de fotbal nu stie altceva decat sa spuna ce bine a hotarat becali cine stie ce.

eu cred ca Gigi becali este aici pe forum intre noi, deghizat!

referitor la Piturca - Hagi - Dorinel (scuze ca intervin asa tarziu, iar am fost plecat), ca unul ce i-a vazut pe viu de cand erau tineri, pot sa va spun doar atat: de cele mai multe ori rolul lui Dorinel era sa ii dea mingea lui Hagi si sa aibe grija daca cumva Gica o pierdea sa o recupereze. cu asta cred ca e clar cine era mai important. normal ca un ranchiunos ca Piturca nu ar recunoaste ca jucatorii castiga un meci, cu atat mai putin unul singur! e un alt Lucescu. astfel de indivizi ar trebui cenzurati langa un nea Imi, care cu cat avea victorii mai mari, cu atat scotea in evidenta mai mult ca echipa a castigat si meritul este al jucatorilor... daca guristul nostru lucra la club pe vremea aia, probabil ne spunea ca, "conducerea" a judecat bine atunci cand a adus jucatorii care au realizat performantele....

phEnomEnal01.10.2008 09:34

buna baietii :beer2:

DelPiero1001.10.2008 09:43
ma rog, continua, nu te opri! noroc ca nici oaie nu prea pleaca urechea la aiureli si continua sa impinga Steaua spre performanta! atat cat poate el, dar oricum mult mai mult decat guristii de ocazie!

parerea mea!

adevarul e ca "guristii de ocazie" nu se pot compara cu un gurist de meserie. adica unul care ia in gura si da mai departe tot ce aude de la stapan. in chestiuni administrative avem aici un expert, stie totul din interior, dar cand e vorba de fotbal nu stie altceva decat sa spuna ce bine a hotarat becali cine stie ce.

eu cred ca Gigi becali este aici pe forum intre noi, deghizat!

referitor la Piturca - Hagi - Dorinel (scuze ca intervin asa tarziu, iar am fost plecat), ca unul ce i-a vazut pe viu de cand erau tineri, pot sa va spun doar atat: de cele mai multe ori rolul lui Dorinel era sa ii dea mingea lui Hagi si sa aibe grija daca cumva Gica o pierdea sa o recupereze. cu asta cred ca e clar cine era mai important. normal ca un ranchiunos ca Piturca nu ar recunoaste ca jucatorii castiga un meci, cu atat mai putin unul singur! e un alt Lucescu. astfel de indivizi ar trebui cenzurati langa un nea Imi, care cu cat avea victorii mai mari, cu atat scotea in evidenta mai mult ca echipa a castigat si meritul este al jucatorilor... daca guristul nostru lucra la club pe vremea aia, probabil ne spunea ca, "conducerea" a judecat bine atunci cand a adus jucatorii care au realizat performantele....

Daca e pe aici,atunci ii dedic o melodie a lui Parazitii.Se stie care... :unsure:

«1231232233234235689»