FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1226227228229230689»
DelPiero1011.09.2008 18:04

PitTURCA e un idiot!Are o gramada de 'calitati':e vanitos,e razbunator,e incapatanat,e limitat(ca antrenor si ca om) si poarta cu sine o anumita aura de print al intunericului,ce nu face bine nimanui!In conceptia sa bolnava,el este perfect,iar toti ceilalti sunt strambi!Adaugati aici mentalitatea sa paguboasa si fricoasa si veti avea icoana perfecta a unui om ce nu merita sa fie antrenor nici macar in Liga a 2-a...

Adrian12.09.2008 09:57
Sandu: "Fotbalul românesc se apropie de colaps"

Tu ar trebui sa stii.

Ca doar tu l-ai dus acolo.

Adrian12.09.2008 14:51
"Stoica cu Piți erau ca șoarecele cu pisica la Steaua. Stoica nu sufla când Piți era la Steaua și era frustrat. Meme Stoica stãtea pe computer și atât. Dar Pițurcã mi-a fãcut echipa. Nicolițã, Ghionea și Ochiroșii, cu asta a rãmas Steaua de la MM Stoica. În rest, toți jucãtorii i-am adus eu", a declarat Becali la sport.ro.

Uite unde era scouterul si nu stiam noi.

Ptiu...dracia dracului!!!

Mai, da' nu stiam ca pe Hagi, Adi Ilie si Olaroiu ii cheama Gigi becaliii...

fedora12.09.2008 15:52

Ah ce blat jenant...

Dupa meciul asta, l-as lasa pe Tatarusanu sa putrezeasca in veci in orasul blaturilor.

MoWeed12.09.2008 16:04

@fedora

Chiar te asteptai sa nu castige franarii la Bistrita?

fedora12.09.2008 16:08

Eram convins c-o sa castige CFR, dar nu credeam ca jucatorul Stelei va fi principalul blatist.

danimarcu12.09.2008 16:18
Eram convins c-o sa castige CFR, dar nu credeam ca jucatorul Stelei va fi principalul blatist.

De acord cu tine,Tatarusanu le-a bagat punctele in sac antitalentelor de la Cluj.

Sau poate merge pe principiul ca isi face "datoria" la echipa la care activeaza..))

Rusine,tinere.Sper sa nu mai ajungi in veci la Steaua.

axl12.09.2008 16:20

N-am vazut meciul, am vazut doar golurile asa ca nu-mi dau seama de ce-l banuiti pe Tatarusanu de blat. Poate ma luminati si pe mine.

strezahuzum12.09.2008 16:25

Daca dadea Steaua asa goluri cu Farul, toata presa urla despre "blat pe fata".

danimarcu12.09.2008 16:33
N-am vazut meciul, am vazut doar golurile asa ca nu-mi dau seama de ce-l banuiti pe Tatarusanu de blat. Poate ma luminati si pe mine.

Intr-adevar,doar din vizionarea unor faze nu reiese blatul lui Tatarusanu.

In minutul 40,la o minge care trecea pe langa poarta,a oprit mingea in mod penibil,aruncand-o practic in fata lui Didi,care a marcat.un gol venit la momentul potrivit,inainte de pauza.Se stie ca e mai usor sa iei doua goluri in doua reprize,decat sa fii nevoit sa faci doua greseli in aceiasi repriza.

Pe langa asta,al doilea gol a fost de-a dreptul ridicol(autogol),la care Tatarusanu nu a schitat nici un gest.Au mai fost mingi usoare,la care a preferat sa nu iasa,desi era pe minge,ca sa dea posibilitatea clujenilor sa ajunga primii la minge.

@axl -nu sunt paranoic,a fost blat clar.Stiu si cum procedeaza cei de la Bistrita: au 3-4 oameni cheie,care distrug tot jocul.Am vazut actiuni stopate inexplicabil de unii jucatori,care pasau aiurea,in loc sa o dea la om liber,aflat in pozitie buna,dar care nu era angrenat in blat.

Padureanu nu a schitat niciun gest tot meciul,fata de meciul cu Steaua,cand se agita.La fel Sabau,a fost deosebit de calm tot meciul...

Asta este,sa fie sanatosi.Rusine sa-ti fie,Tatarusane!Asa nu ai sa ajungi niciodata mare.

axl12.09.2008 16:37

Mda, am revazut si reluarile, la inceput m-am uitat numai la fazele golurilor si-atat. La primul face o smecherie cam stranie cu mingea aia.

In fine, eu ma ingrijorasem ca IAR avem un portar pasibil de gafe monumentale. Acum, cand am aflat c-a facut-o intentionat, parca m-am mai linistit.

Adrian12.09.2008 16:41

A fost un blat jegos iar Tatarusanu a luat parte la el.

Cand il vedeam cum sta pe linia portii la fiecare actiune a clujenilor, ma durea capul.

E imposibil ca o echipa care nu a gresit nimic(nici individual si nici colectiv) cu Steaua, sa fie asa prastie acum, intr-un meci cu o echipa total iesita din forma.

Autogolul ala(ca nici nu stiu ce e) a fost simbolul meciului.

Daca trebuia, nu cred ca bistritenii ar fi ezitat sa isi dea autogol!

STARforce12.09.2008 16:55

Only one thing left to say adica singurul comentariu......Mitica la puscarie!!!!

DelPiero1012.09.2008 17:20

Urasc aceasta echipa de moravuri usoare,Gloria(ce nume comunist) Bistrita.Contele Blatula a mai facut o regie cum numai el stie!Felicitari lui Tatarusanu...

Adrian12.09.2008 18:49
Fotbalistii Farului vor primi cate 3.000 de dolari daca ii vor invinge sambata pe stelisti. Pentru un rezultat de egalitate cu Steaua, "rechinii" vor incasa doar 1.000 de euro. In mod normal, pentru o victorie pe teren propriu, constantenii ar fi primit 1.000 de dolari.

Niciodata nu am inteles treaba asta cu suplimentarea primelor.

Pai oare o victorie contra Stelei nu iti aduce tot 3 puncte?

Nu e la fel ca o victorie impotriva otopeniului?

Si atunci de ce sa dai prima mai mare in cazul asta?

Ce castig aduce o victorie cu Steaua?

Financiar?Sportiv?Nu inteleg.

p.s.

Daca gandim in afara liniei atunci explicatia vine usor.

O echipa din Liga 1 stimuleaza Farul cu o anumita suma.Iar bosanceanu, din suma aia, o parte o da jucatorilor, iar restul baga in jep.

Asa mai merge!

Melku13.09.2008 10:19

Sau poate ca 80 % din echipele din Liga I au doua obiective intr-un sezon : sa nu retrogradeze si sa bata Steaua, cea mai titrata echipa din campionat, echipa de Champions League. Probabil au impresia ca daca reusesc sa castige si ei un meci se pot compara cu noi. Jucatorii probabil vor sa faca un meci mare poate poate reusesc un transfer si mai e si treaba cu stimularea :)

Adrian13.09.2008 11:34

Din cate am inteles, Steaua incearca in aceste zile sa primeasca de la UEFA drept de joc in CL pt Razvan Ochirosii.

Iar lucrul asta ar fi foarte bine pt ca noi nu avem in momentul acesta jucatori inscrisi pe lista b.

Am zis mai de mult ca o sa arat o comparatie intre cum ar trebui sa fie Steaua in CL si cum este.

Eu zic ca in momentul de fata conducerea Stelei lasa de dorit.

Uitati-va si voi si dati-va cu parerea.

Pt al 3lea an consecutiv Steaua nu are lista B!

1.jpg

E o comparatie cu O.Lyon, echipa care joaca in aceeasi grupa cu noi.

Virgil13.09.2008 11:56

@ Adrian

E cam ilizibila lista aia. De aceea am sa pun link-ul catre lotul Stelei, unde, din pacate, echipamentul prezentat a ramas acelasi ca si anul trecut. La fel si primul 11, in care desi nu mai fac parte din lot sau din lista trimisa la UEFA, apar Neaga, Rada, Dica si Nesu.

http://www.UEFA.com/footballeurope/club=50...on=1/index.html

Adrian13.09.2008 12:08

Clickaie pe poza ca se mareste.

mountytoma13.09.2008 13:23
Julio Cesar joacã la Vaslui!

Chestia asta arata cam cat de puternici sunt cainii si cat de murdar e campionatul romanesc.

Acum 2 ani, cand Goian a primit un galben nemeritat in meciul cu rrapeed, Steaua a incercat sa ii anuleze suspendarea pt meciul cu dinam0(urma celui cu rrapeed iar Goe avea cumul de galbene).

Steaua nu a reusit atunci.

Dar dinam0 reuseste acum...cum de?!

Evident intrebarea nu necesita raspuns.

si daca julio cesar joaca, iar dupa aia porumboiu face aceeasi smecherie ca anul trecut cu Otelul si Dinamo pierde la 'iarba verde" cu 0-3, ce-ai zice? eu cred ca porumboiu e mai tare la federatie si arbitrii acum! sunt curios daca va juca julio cesar! daca nu joaca, e clar ca pana si Dinamo a ajunsa sa se teama de porumbbou!

Adrian14.09.2008 20:18
"O sã mai candidez pentru un mandat. Dacã veneau Popescu și Hagi la FRF, erau și ei în vizor. Acum sunt Lupescu și Prunea. Cei care vor veni în locul nostru, vor fi și ei înjurați", a declarat Sandu la Realitatea TV.

Despre Sandu nu poate fi spus decat un lucru: nesatulu' pul**!!!

Oricine e prieten cu Sandu merita si trebuie injurat.Daca ei se joaca cu rahat, nu au cum sa nu puta!

Mountytoma

Se pare ca julio cesar a jucat iar dinam0 a batut.

Sunt 110% sigur ca lui porumb-boy-ul nu i se va mai da dreptate.dinam0 nu va pierde nimic!

Verssace14.09.2008 20:25

care e treaba cu lista B ? astia mai tineri ?

Adrian14.09.2008 20:29

Pe lista b pot fi trecuti doar jucatori care sunt nascuti dupa 1 ianuarie 1987(in cazul asta.in general cred ca jucatorul trebuie sa fie sub 21 de ani) si care au activat la club cel putin 3 ani.

Pot fi trecuti pe lista jucatori de cel putin 15 ani.

Iar daca jucatorul are sub 18(intre 15 si 18 adica) mi se pare ca regula cu cei 3 ani nu se mai aplica.Asta nu garantez.

Un jucator de pe lista b poate fi chemat sa inlocuiasca oricand un jucator de pe lista a.

CoRsSo14.09.2008 20:49

Cred ca suntem printre singurii din CL care nu au decat 2 portari. Mie, sincer, mi se pare riscant.

Adrian14.09.2008 21:35
"Golanski s-a accidentat la echipa nationala, puteam sa facem ceva? Ovidiu Petre venea dupa operatia survenita la accidentarea cu care a venit de la echipa nationala, puteam sa facem ceva?

Ovidiu Petre a fost saptamana trecuta la Bologna si a facut un RMN. De obicei, un pacient e vazut si a doua oara pentru reevaluare. Petre a fost vazut din nou, s-a spus ca nu exista nici un fel de afectiune, insa organismul are limite.

Exista termene in care jucatorul respectiv trebuie sa se incadreze, organismele nu se pot forta peste un anumit nivel. El a jucat mai devreme decat s-ar fi terminat in mod normal perioada de refacere. Ovidiu Petre va continua recuperarea timp de 2-3 saptamani. Cand va reveni? Decizia ii apartine staffului tehnic si medical", a spus Argaseala la sportro.

Da!

Puteau sa faca ceva!

Puteau sa le ceara jucatorilor sa lase nationalele sau sa aibe grija in meciurile amicale.

Cat despre intrarea "neprogramata" a lui Ov Petre, asta mi se pare o prostie.

Sunt curios cine naiba l-a lasat sa intre.

Daca a cerut jucatorul, atunci poate(POATE) e altceva.

Dar daca a fost lasat stiindu-se faptul ca nu e refacut, asta e dovada clara de amatorism!

«1226227228229230689»