N-am vazut meciul, am vazut doar golurile asa ca nu-mi dau seama de ce-l banuiti pe Tatarusanu de blat. Poate ma luminati si pe mine.
Intr-adevar,doar din vizionarea unor faze nu reiese blatul lui Tatarusanu.
In minutul 40,la o minge care trecea pe langa poarta,a oprit mingea in mod penibil,aruncand-o practic in fata lui Didi,care a marcat.un gol venit la momentul potrivit,inainte de pauza.Se stie ca e mai usor sa iei doua goluri in doua reprize,decat sa fii nevoit sa faci doua greseli in aceiasi repriza.
Pe langa asta,al doilea gol a fost de-a dreptul ridicol(autogol),la care Tatarusanu nu a schitat nici un gest.Au mai fost mingi usoare,la care a preferat sa nu iasa,desi era pe minge,ca sa dea posibilitatea clujenilor sa ajunga primii la minge.
@axl -nu sunt paranoic,a fost blat clar.Stiu si cum procedeaza cei de la Bistrita: au 3-4 oameni cheie,care distrug tot jocul.Am vazut actiuni stopate inexplicabil de unii jucatori,care pasau aiurea,in loc sa o dea la om liber,aflat in pozitie buna,dar care nu era angrenat in blat.
Padureanu nu a schitat niciun gest tot meciul,fata de meciul cu Steaua,cand se agita.La fel Sabau,a fost deosebit de calm tot meciul...
Asta este,sa fie sanatosi.Rusine sa-ti fie,Tatarusane!Asa nu ai sa ajungi niciodata mare.