FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1225226227228229689»
Adrian08.09.2008 22:30

Om de rand(ca doar asta am inteles din postul tau)

Daca era Steaua in locul lui aek bragadiru mai aveai interventia asta?

Melku09.09.2008 10:53

"RCS-RDS va oferi douã opțiuni grupului Realitatea

...este vorba despre grupul Realitatea Media, canalul Telesport fiind cel care va transmite partidele din opțiunile mai sus-amintite. Din câte se pare, ar fi vorba despre cea de-a doua și cea de-a patra opțiune." (prosport.ro)

Avand in vedere ca prima optiune este data pe Antena 1 inseamna ca rar se va intampla sa fim nevoiti sa vedem meciurile Stelei pe net ;) Acestia sunt nevoiti sa rezolve problema acoperirii (de minim 60 %) cu termenul limita - 15 septembrie.

DelPiero1009.09.2008 19:14

Prezentul este cum este,dar pregatiti-va pentru viitor...Romania-Tara Galilor 0-3!

adidwu09.09.2008 19:18
Prezentul este cum este,dar pregatiti-va pentru viitor...Romania-Tara Galilor 0-3!

Viitorul suna rau de tot!

DelPiero1009.09.2008 19:24

Vom ajunge la nivelul bozgorilor...la nivel de Nationala!La cluburi vom sta binisor,adica,undeva la nivelul de acum!Asa este cand nu se promoveaza jucatorii care trebuie,cand totul e pe pile...pacat,tara asta nu duce lipsa de talente...vad asta zi de zi...

Adrian09.09.2008 19:44

ma....rezultatul nu e rusinos :))

MoWeed09.09.2008 20:54

Sper ca in viitor sa nu ajungem sa regretam nationala lui Mutu

mountytoma09.09.2008 21:05

s-a vazut azi la meciul tineretului ca si l-au luat pe mu(is)tu de model. numai figuri pe capul lor, dar cand e sa munceasca, p...!

pacat de b Stancu ca s-a zbatut degeaba, sper sa nu fie afectat psihic de esecul asta, avem nevoie de el! si bicfalvi mi-a placut, poate ca pustiul asta trebuia tinut in echipa Stelei si jucat fiecare meci macar 20 de minute.

ce bine ca nu am reusit sa il luam pe sepsi! ala e atat de vedeta ca nici nu mai vede mingea de lumina pe care o emana propria-i persoana.

viitorul Stelei nu suna rau deloc. viitorul lui Dinamo imi "place", ropotan si torje ma faca sa cred ca vom mai auzi de 17 nentori si alte asemenea.

abia astept sa il vad pe pedriel, sper sa fie cu Farul.

ps. uitasem de omul de rand. in Romania nu mai exista moralitate, sau exista una pe dos. mai bine ai grija sa-ti fie bine tie si eventual apropiatilor tai, fara sa faci rau altcuiva. altfel vei muri dezamagit. si e pacat ca o viata ai. despre Timisoara, doar atat: a dat Iancu milioane pe jucatori pe care i-a scuipat apoi fara nici o jena, pe degeaba. cu mai putin de un milion cumpara tot de la macaronarul ala. de ce nu a facut-o? poate tocmai pentru a atrage "oameni de rand" de partea lui!

Mutu a declarat ca se retrage de la nationala? ar fi prea frumos sa scapam de Mutu asa repede. eu credeam ca ne distruge nationala pana implineste 40 de ani, cand probabil va reusi sa plateasca datoria la Chelsea. daca se retrage, Mutu va da semnalul redresarii fotbalului romanesc!

MALDINI09.09.2008 21:29

Sper ca in viitor sa nu ajungem sa regretam nationala lui Mutu

Subscriu :D

DelPiero1009.09.2008 23:07

Asa e,cum necum,astia au reusit o calificare si au fost la mustata mereu...insa dand azi ochii cu viitorul,pot spune ca avem toate sansele sa devenim mai mult decat mediocrii...sper sa ma insel!

Adrian10.09.2008 18:47
Julio Cesar joacã la Vaslui!

Chestia asta arata cam cat de puternici sunt cainii si cat de murdar e campionatul romanesc.

Acum 2 ani, cand Goian a primit un galben nemeritat in meciul cu rrapeed, Steaua a incercat sa ii anuleze suspendarea pt meciul cu dinam0(urma celui cu rrapeed iar Goe avea cumul de galbene).

Steaua nu a reusit atunci.

Dar dinam0 reuseste acum...cum de?!

Evident intrebarea nu necesita raspuns.

bodanelu10.09.2008 19:02

@Adrian, Golanski dupa meciul de la Craiova de anul trecut...a fost ceva asemanator.

Adrian10.09.2008 19:03

E clar ca sistemul functioneaza :D

Adrian10.09.2008 19:11
"Scopul nostru au fost cele 3 puncte. Mã bucur cã ni l-am atins. Mi-e fricã de accidentarea lui Rãdoi care ar putea pierde și meciul cu Franța. Mã bucur cã bãieții au trecut peste momentele grele dupã meciul cu Lituania. Am început un nou drum cu acest rezultat și sper sã ne meargã tot mai bine.

Am avut mulți accidentați dar bãieții care au intrat astãzi au jucat bine, am avut o bunã circulație a mingiei, pãcat cã nu am dat mai imulte goluri. Am jucat spectaculos. Scandalurile au o mare parte din vinã. pentru forma naționalei. Aceste scandaluri au apãrut odatã cu calificarea la Euro, iar acum sunt și mai mari. Se pare cã deranjeazã pe cineva performanțele.

Eu sunt atacat tot timpul. Acum aceste atacuri au început mai furibund dupã turneul final. Eu sunt vinovat de calificarea dupã opt ani. Nimeni nu vorbește despre victorii, se vorbește numai despre înfrîngeri" a spus Pițurcã la TVR1.

Incredibil cata nesimtire pe omul asta!

Insulele Feroe ne-au dominat pe final!Puteau chiar sa egaleze!

Am jucat incredibil de slab.

contra,cocis si Marius niculare nu aveau ce cauta la nationala.

Aia i-au dat mingea printre picioare lui contra!!!!

Am dat gol in min 60 unui profesor ba!!!

Ne-am chinuit cu niste oamenii care ar fi fost umiliti de orice echipa de Liga a 2a din Romania.

Sper totusi ca Radoi sa nu se fii accidentat prea grav :|

AmuntBoy10.09.2008 20:23

e chair penibil cu nationala asta

ne rupe 2 oameni - unul cel mai important si pentru ce...

weeezer10.09.2008 20:49

Si conform prostportului, Mirel va rata meciul cu Bayern din Ghencea.

MoWeed10.09.2008 22:17

Piti devine chiar penibil; daca asta e joc spectaculos...

danimarcu10.09.2008 22:27
Si conform prostportului, Mirel va rata meciul cu Bayern din Ghencea.

Nu te lua dupa paralizatii aia de la prosport,ei doar presupun ceva si dau stirea ca si cum ar fi documentati.Habar nu au ei ce are Radoi,ei doar vor sa mai dea o stire in exclusivitate.Daca le iasa,bine,daca nu,iar e bine...

cRiss4Steaua10.09.2008 22:55
Daca le iasa,bine,daca nu,iar e bine.

nu e bine chiar deloc :laugh:

MoWeed10.09.2008 23:08
"Daca nu reusesti sa dai gol repede, ai probleme. Ghinioanele s-au tinut lant, accidentarea lui Radoi, cartonasul lui Ghionea. Am dominat 90% din meci, important este ca am obtinut cele trei puncte. Atat timp cat s-a jucat la o singura poarta 88 de minute nu putem spune ca am jucat prost. Poate ar mai fi trebuit cateva goluri in plus, dar atmosfera nu a fost prielnica. Sper sa se schimbe acest lucru pana la meciul cu Franta", a spus Ionut Lupescu la Special.

Oficialul federatiei a mai afirmat ca nu se pune problema demiterii lui Victor Piturca de la carma echipei nationale.

Ne-am aparat rezultatul de 1-0 cu Feroe si asta zice ca nu am jucat prost. Inlocuirea Aliuta-Moti a fost penibila; rau am ajuns sa ne aparam cu niste neprofesionisti

Piti, piti, piti LASA-NE!!!!

weeezer10.09.2008 23:15
Inlocuirea Aliuta-Moti a fost penibila; rau am ajuns sa ne aparam cu niste neprofesionisti

Ce vrei man, nu toti inteleg tactica de geniu...

Adrian11.09.2008 09:16
Mirel Rãdoi a fost schimbat cu Ghionea dupã doar 17 minute, din cauza unor probleme serioase la coapsa dreaptã. Cãpitanul Stelei s-a prezentat la reunirea lotului în pragul unei rupturi musculare, dar a putut evolua cu Lituania datoritã tratamentului la care a fost supus. Rãdoi a fost folosit ca fundaș central deoarece Tamaș a acuzat o accidentare la glezna dreaptã
.

Deci Radoi facea tratament,se stia despre el ca se poate accidenta, dar tot a jucat.

Pe cand tamas "a acuzat o accidentare" si nu a mai jucat.

Pe cat pariu ca tamas va fi titular la dinam0 cu vasluiul?

JEGOSII DRACULUI!

Sper sa ia bataie nationala in toate meciurile in care mai e antrenata de putirca cu cel putin 3-0.

P.s. Parca Radoi s-a accidentat la piciorul stang.Nu?

stelistul stelist11.09.2008 10:08
Ce vrei man, nu toti inteleg tactica de geniu...

mare geniu =))

Melku11.09.2008 10:35

Piturca este un papagal fara onoare, cam cum sunt toti oamenii din Romania ! Parlamentarul X si-a dat demisia cand a fost implicat in chestii ilegale? De ce se asteapta lumea ca Piti sa plece ? :)) Sandu da drumul la ciolan pentru ca nu il vrea lumea? Dragomir? :))

Cum se spune ca Mutu renunta la nationala atata timp cat e Piti asa aleg si eu sa nu ma uit la meciuri atata timp cat echipa este antrenata de Piti. Ieri seara am vazut vreo 10 minute din prima repriza si nu mi-a parut rau ca nu am vazut meciul pana la final, chiar m-am felicitat dupa ce am auzit ca ne-a scos Lobont in min. 90 :))

MoWeed11.09.2008 17:36
"Ce mare echipa e Romania? Ce sa spun, marea echipa Romania n-are voie sa piarda cu Feroe! Puteam sa si pierdem in Feroe, care era problema? Suntem Brazilia, suntem Italia?", a afirmat Victor Piturca.

Selectionerul s-a declarat deranjat apoi de eliminarea lui Sorin Ghionea. "I-am reprosat eliminarea lui Ghionea pentru ca acest gest ne putea costa chiar si o calificare", a comentat selectionerul.

Nici administratorul delegat al lui Dinamo nu a scapat de reprosurile selectionerului. "Cornel Dinu sa isi vada de miile de euro pe care le ia degeaba la Dinamo. O sa intre in gura mea si derbedeii astia, o sa am eu grija de ei", a urlat Piturca.

Iata, inca o dovada ca selectionerul nostru e un mare caracter. Asta e o mentalitate mioritica dezastruoasa, acceasi mentalitate care ne adusese la un moment dat aproape sa jucam turul 1 preliminar in cupele europene alaturi de echiplele din Malta, Luxembourg sau Belarus...

Daca se va continua pe mentalitatea asta tampita, vom ajunge prin urna a 2-a sau a 3-a valorica

Piti. Piti, Piti LASA-NEEE!

«1225226227228229689»