FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1224225226227228689»
Adrian05.09.2008 13:41
"Diagnosticul a fost: leziune parțialã ligament tibiotalar stâng, chondritã talarã stângã. Din cauza tratãrii sale superficiale și a faptului cã, nerestabilit, jucãtorul menționat s-a antrenat și a jucat luni, 1 septembrie, în campionatul Ligii I, accidentarea s-a acutizat", se precizeazã pe site-ul WWW.FRF.RO in legatura cu accidentarea lui Banel Nicolita.

Mda.

Mi se pare normal.

Baiatul a jucat luni 90 de minute, nu a avut nimic.

S-a antrenat marti, nu a avut nimic.

S-a antrenat miercuri, nu a avut nimic.

S-a antrenat joi, nu a avut nimic.

S-a antrenat vineri si s-a rupt.

A cui e vina?

A preparatorilor fizici ai nationalei sau a programului de pregatire stabilit de Piti?

NU!!!!

Doamne fereste!

Cum sa fie asta?!

E vina Stelei ca l-a folosit 90 de minute acum 4 zile.

Mare dreptate a avut Piti cand a zis ca nu trebuiau sa joace luni.

Stia el ce stia.

El e un adevarat profet.

Eu zic sa renuntam la religile noastre si sa il urmam pe Piti.

Doar el ne poate arata calea spre lumina si fericire pe langa faptul ca ne poate califica la Mondialul din 2010.

Ave Piti.

Morituri te salutant!

_yang05.09.2008 13:57

@Adrian

pentru. Steaua nu e chiar rau ca s-a accidentat... Chiar daca e intr-o forma buna, sper ca odata cu revenirea lui Szekely sa nu mai prinda primii 18. Si apoi "multa sanatate, si un transfer la o echipa buna din Europa".

choli05.09.2008 14:08
@ choli

Avem doua puncte de vedere total diferite, eu inteleg ce te deranjeaza si problemele pe care le ridici nu sunt tocmai neintemeiate dar stii ce ma deranjeaza? Pana acum cativa ani ne plangeam ca nu jucam in Champions League, ne plangeam ca nu vin jucatori de afara, de plangeam de foarte multe lucruri pe care nu le aveam. Acum ca le avem, am uitat cat de mult ni le-am dorit si ne purtam ca niste nerecunoscatori. In concluzie, nu vreau sa par rautacios dar daca pentru tine este un calvar sa mergi la meci datorita speculei la suc, gainatului de pe scaune si alte probleme iti recomand calduros sa stai acasa (eviti aglomeratie, nervi, trafic, etc.), eu unul o sa ma duc si nu o sa ma deranjeze ca am gainat pe scaun atata timp cat o vad pe Steaua in CL. Indignarea mare probabil vine din cauza preturilor biletelor pentru CL dar totusi sa nu avem impresia ca de banii astia trebuie sa : ni se faca stadion de 5 stele, sa se faca transferuri de milioane de euro, sa se plateasca salarii mari, sa avem facilitati la stadion si altele.

tu chiar nu intelegi nimic.

Romania este asa cum este din cauza celor ca tine care se multumesc sa dea si sa nu aibe niciun drept. aici poti vedea: sanatatea, platim o gramada de bani si ne cumparam singuri medicamente.., avem cele mai mici salarii si preturile sunt toate cel putin egale ca in franta sau germania, suntem fruntasii eutopei la pretul carburantior, etc.etc.. Asa am fost intotdeauna noi, un popor care a fost pus sa plateasca diverse servicii sau utilitati si in schimb nu a primit nimic(poate doar dispretul). Atat timp cat am platit 600 lei pe 2 abonamente si 1200 lei pentru 2 pachete cred ca sunt indreptatit sa cer mai mult de la club. personal eu m-am saturat sa tot sterg scaunele, sa ma pis in boscheti, sa stau 30 minute la coada la apa sau mancare...eu vreau mai mult, asa cum si ei vor mai multi bani de la an la an.

si faza cu nu te duce la stadion, cred ca asta e fumata de cativa ani...

nimeni nu vrea 5 stele, dar conditii decente vreau, conditii care momentan nu exista...

Adrian05.09.2008 14:14

Eu nu am nimic cu Nicolita.

Atat timp cat joaca bine nu vad de ce nu ar fi si titular.

Problema e ca cei de la federatie dau acum vina pe Steaua pt incompetenta lor.

E un fel de "I told you so!".

Daca Nicolita avea probleme nu ar fi trebuit sa se antreneze in aceasta saptamana.

S-a antrenat si s-a accidentat.

Rezulta ca aceasta accidentare e datorita nationalei.

Nu datorita Stelei.

Nu e primul jucator al Stelei care se rupe la nationala.

Lui Radoi i s-a intamplat asta de cateva ori.

Ce ma deranjeaza e faptul ca cei de la nationala au ramas la fel de aroganti si ca nu isi accepta vina.Asta pe langa faptul ca nu recunosc meritele Stelei.

Niste jeguri!

Melku05.09.2008 14:14

@yang

Vrem sa recunoastem sau nu, Banel Nicolita ne-a calificat anul asta in CL, prin cele doua goluri marcate (atat in tur cat si in retur) si prin marele aport defensiv din meciul retur. Si eu l-am injurat in ultimul timp dar hai sa ne imaginam ce mare presiune a fost pe umerii lui in faza golului de pe Ghencea in meciul cu Galata, va spun cel putin 5 jucatori de la Steaua care ar fi dat-o in balarii.

@choli

E o disputa fara sens sau final. Succes in a gasi rezolvari pentru problemele tale si nu uita sa te bucuri mai mult de meciuri, de fotbal decat sa te plangi de alte lucruri.

Adrian05.09.2008 15:57

1158353145_Ste_Prezentare_15.JPG

Aceasta imagine e perfecta.

Arata 2 opusuri perfecte.

2 Georgi care se aseamana doar la prenume.

In stanga e un om modest, inteligent, cu bun simt si cu un caracter mare.

In dreapta o subspecie a rasei umane, cu creier mic, gura mare, prostie multa, foarte mizerabil si cu un caracter extrem de infect.

Daca ati vazut conferinta de presa ati sesizat probabil tot ce am zis eu.

George Ogararu a fost politicos, a vorbit frumos, modest.

George becaliii a fost in schimb un jeg,a intrerupt pe toti, a tinut neaparat sa fie el actorul principal(desi jucatorii trebuiau sa fie) si mai ales a tinut neaparat ca cuvantul lui sa fie lege.A facut din nou Steaua de rusine.

I-a facut chiar si pe jucatorii prezenti sa se rusineze.(Chiar si Pedriel care, desi nu a inteles nici un cuvant, era rusinat de tonul lui becalii.)

2 fiinte total opuse!

p.s.

La faza cu "Pai se compara Ajax cu Steaua?" cred ca marele Johan Cruijff, daca era acolo si vedea cine a zis-o, sigur facea infarct!

becalii pleaca din Ghencea!

mountytoma05.09.2008 18:23
Mda.

Mi se pare normal.

Baiatul a jucat luni 90 de minute, nu a avut nimic.

S-a antrenat marti, nu a avut nimic.

S-a antrenat miercuri, nu a avut nimic.

S-a antrenat joi, nu a avut nimic.

S-a antrenat vineri si s-a rupt.

la tribunal:

- te-ai culcat cu inculpatul la chicago?

- refuz sa raspund la aceasta intrebare!

- te-ai culcat cu inculpatul la los angeles?

- refuz sa raspund la aceasta intrebare!

- te-ai culcat cu inculpatul la new york?

- nu!

seamana un pic nu credeti?

Magic^G0L^kaka06.09.2008 20:10

a fost facuta o petitie pentru demiterea lui Mircea Sandu dorim o Liga 1 care sa se joace pe bune varog cei care doriti semnati aceasta petitie http://www.petitieonline.ro/petitie-p09871056.html Va urez o seara buna tuturor si FORZA Steaua stelist pana la moarte

Bogdan4Steaua07.09.2008 07:39

Petitiile online sunt o pierdere de vreme. Nu au nici un rezultat.

The Game07.09.2008 07:44

Vorba lui Bogdan,multi au facut o gramada de petitii online,au semnat zeci sute mii de oameni si nu s-a ajuns la nimic,mare minune de macar s-a ajuns la urechile cuiva ca s-a facut o asemenea petitie,da bai sa ajungi cu ea la FRF.Cu sau fara petitii,de orice fel,cu sau fara iesiri pe strazi in masa,Sandu nu poate fi inlaturat de la FRF,s-a dat prea bine cu superglue,daca ma pot exprima astfel,pe scaunul si pe banii de acolo.

Adrian07.09.2008 08:11
Selecționerul naționalei de fotbal a României, Victor Pițurcã, a pus la zid fotbalul românesc spunând cã aceasta este valoarea noastrã în acest moment. Pițurcã a dat vina pe jucãtorii echipei naționale pentru prestația din aceastã searã din meciul pierdut cu 3-0 în fața selecționatei Lituaniei. Fãrã Mutu, ceilalți "ciobãnași" nu au reușit sã îl mulțumescã pe selecționer.

"Niciunul din cei 14 jucãtori care au intrat azi pe teren nu au fost la nivelul corespunzãtor. De ieri am simțit cã lucrurile nu sunt așa cum trebuie. Poate cã aceastã înfrângere ne trezește la realitate și ne dãm seama care este adevãrata valoare a fotbalului românesc. Degeaba ne batem cu pumnul în piept cã avem echipe în Champions League și în Cupele Europene.", a spus Pițurcã la conferința de presã.

Pițurcã a ironizat jurnaliștii prezenți în salã la conferința de presã atunci când a fost întrebat de lipsa de eficiențã din atacul României.

"Așa îmi place mie sã joc defensiv", a fost rãspunsul selecționerului.

În legãturã cu faptul cã toatã lumea i-a cerut demisia dupã eșecul dureros în fața lituanienilor, Pițurcã a spus cã nu a venit momentul sã plece de la cârma naționalei.

"Ar fi culmea sã îmi dau demisia acuma dupã ce am pierdut primul meu meci pe teren propriu. Acum ne concentrãm și mergem în Feroe sã câștigãm", a conchis Pițurcã

O demonstratie de prostie si nesimtire pura.

Daca pana acum cateva luni zicea ca campionatul Romaniei e mai puternic decat multe campionate europene(printre care si Bundesliga-pt a justifica neconvocarile lui Sergiu Radu si Vlad Munteanu sau Albert Streit), acum campionatul nu se mai ridica la asteptari.

Bineinteles ca vina la goluri a fost in totalitate a jucatorilor din campionat.

Dupa cum stie toata lumea, radustefan joaca la S.S. Lazio Curtici, contra la Getafe Bragadiru,marica la Sahtior Lupeni,Daniel niculae la Auxerre Lugoj,tamas tocmai s-a transferat de la acelasi Auxerre Lugoj la dinam0 Bucuresti, Sapunaru la FC Porto Giulesti,etc

Vina pt acest rezultat rusinos a fost deci a ligii 1.

Interesant.

Totusi, e bine ca piti nu s-a lasat demoralizat de acest rezultat.

Pai va dati seama ce greu i-ar fi fost sa nu aibe replica la ce l-au intrebat ziaristii?

"Asa imi place mie sa joc, DEFENSIV!"

Ei bine, noua nu ne place.

Noi vrem sa iti dai demisia.

Noi iti platim salariul, noi vrem sa iti dai demisia!

Ar fi culmea sa iti dai demisia?

Nu prea cred.

Ai da dovada de onoare si caracter daca ai face-o.

Si tu si cei de la conducerea fotbalului romanesc.

Insa onoare si caracter sunt 2 cuvinte cu care voi nu aveti nici o treaba.

Nationala s-a dus dracului.

Vina evident nu e a lui piti.

Vina e a Stelei ca l-a folosit pe Banel luni.

Vina e a temperaturii ridicate.Si a umiditatii.

Vina e a Lituanienilor ca au venit si au jucat si au si dat 3 goluri.

Si bineinteles, vina e a lui prunea ca a adus in cantonament pitipoance prea bune, pitipoance care i-au stors pe jucatori.

p.s.

Cat despre "indicatiile" pe care le da(dadea) piti jucatorilor pe care vrea sa ii ia la Nationala(alta dovada a caracterului lui.sau mai bine zis a lipsei de caracter), se mai indoieste cineva de faptul ca in returul sezonului trecut Dica a jucat respectand doar ordinele selectionerului nu si ale antrenorului?

MoWeed07.09.2008 08:34

Da, vina e a umiditatii, publicului si, nu in ultimul rand, al Stelei ca am jucat luni. Daca atata pot de ce nu ia altii? Macar sa fi luat un Gabi Paraschiv(de exemplu) care aproape sigur isi dadea sufletul pe teren pentru onoarea de a reprezenta Romania. Nu mai vedeam aceeasi jucatori blazati: Contra care joaca la o echipa medie din Primera Division, Tamas care si-a luat jet de la toate echipele la care a fost:Galata,Spartak,Celta,Auxerre, Daniel Niculae care a facut ieri tricoul cu numarul 7 de ras, muierea aia de Radu Stefan si atacul Bratu-Nicolae care in mod normal ar avea probleme mari sa joace in primul 11 lituanian, Lobont care la golul 3 mai avea putin si-l lua de pe linia portii. Macar sa fi vazut determinare sa fi vazut ca incearca ceva, nu ca joaca in sictir. Se plang de public uitand ca ei nu au jucat absolut nimic. Ce se astepta Piturca dupa 0-3 cu Lituania sa-i cante ode?

Auzi la el; deci fotbalul romanesc este net sub marele campionat al Lituaniei. Nu stiu cum de nu ii e rusine sa zica asa ceva!

SRamos07.09.2008 08:59

Nu imi vine sa cred ce sa intamplat aseara la Romania - Lituania 0-3 :thumbdown:

Piturca trebuia sa isi dea demisia de cand arbitrul a fluierat sfarsitul meciului, da el in loc sa isi faca griji, la 2-0 pentru Lituania radea pe banca stand picior peste picior cu secundul lui :ce_oameni:

De public nu am ce sa zic... se plangea ca pe Ghencea nu e bine, na k la Cluj i sa strigat demisia in repetate randuri, ceea ce pe Ghencea nu am auzit sa se strige...

In fine... Piturca dati demisia k nu ai fata de nationala :cursing: iati tacticile tale defensive cu tine si dute sa antrenezi CFRu k tot ziceai inainte de meci k ai vrea sa antrenezi acolo... DUTEEE :cursing:

SRamos07.09.2008 17:59

Marian Iancu a declarat ca va da FIFA in judecata ceea ce va aduce urmari dezastruoase pentru echipele romanesti care vor fi interzise in competitiile europene.

"Noi nu suntem nebuni! Oamenii din Timisoara nu sunt nebuni! Noi vom actiona in judecata FIFA si vom sesiza Tribunalul de la Lausanne ca a fost dezonorat si FRF va da socoteala! FRF va fi dezafiliata si echipele romanesti nu vor mai juca in Europa, la fel cum nici Nationala Romaniei nu o va mai face! Aceasta situatie ma lasa rece", a spus Iancu la gsptv.

Daca face asta va face rau fotbalului romanesc si cred ca va deveni cel mai "vanat" om din Romania.

danimarcu07.09.2008 18:05

Fii serios,omule!

FRF-ul si-a facut datoria,nu are ce consecinte sa traga.Iancu va da in judecata FIFA,dupa spusele lui,dar din calitate de simplu cetatean,nu ca om de fotbal.Sa fie sanatos.Sper sa-l manance serpii in puscarie,alaturi de Sandu,Mitica si ceilalti mafioti din FRF...

Marius07.09.2008 18:12

Sunt uimit de cum atat de multi credeti tampeniile debitate de balena asta esuata... In primul rand, FIFA nu poate interzice cluburilor romanesti sa participe in cupele europene deoarece decizia asta vine de la UEFA. Apoi, balena nu va da in judecata FIFA pentru ca nu are temei. Ce va face el, sau ma rog Timisoara, este ca va ataca decizia de depunctare, atat.

P.S. Abia astept "dezvaluirile" de maine prin care balena va desfiinta ferefeu' :wanker:

Bogdan4Steaua08.09.2008 07:51

Iancu bate campii, ca de obicei. Sa faca timisorenii o cheta, sa ii plateasca datoria lui Zambon(2-300.000 euro) si au rezolvat problema. Da, italianul este un escroc notoriu, de aceea nu pot sa nu le dau dreptate celor din Timisoara din anumite puncte de vedere. Dar daca Jabba ar sacrifica banii de poker pe o zi si l-ar plati pe acest mafiot ordinar, nu ar mai exista atata tevatura in jurul acestui caz.

In alta ordine de idei, am ramas masca la notarea celor de la Prostport.

notege0.th.jpg

Nu inteleg cum a luat Radoi foarte slab si Tamas doar slab. Cum a luat penibilul Radu Stefan doar slab? De ce a luat Lobont 2 stele???

Amatori ordinari...

MoWeed08.09.2008 07:56

@Bogdan4Steaua

Pai le-am ridicat acreditarile, trebuie sa se razbune si ei cumva. Si Radoi a jucat slab, dar a jucat mai bine decat mediocrii Contra,Radu,Tamas. Ca sa nu mai zic ca M.Niculae care a fost varza sambata, a luat 2 stele. Astia de la prostsport nici macar amatori nu sunt, pana si bunica mea de la tara putea sa noteze mai realist

Cat despre Iancu, acesta bate campii si numai un naiv ar putea crede prostiile care le debiteaza el!

Bogdan4Steaua08.09.2008 09:39
MALDINI08.09.2008 09:47

Erea clar ca Vasilica e vinovatul :)

_yang08.09.2008 09:48
Demential...

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...a-e-vinovat.htm

Ce idioti astia de la onlinesport... Era vorba de VasilicAS...

Bogdan4Steaua08.09.2008 09:51

Sau grecul naturalizat de Piturca, Vasilicopoulos!

Melku08.09.2008 11:25

"Steaua a primit "cartea verde" a bolivianului Ricardo Pedriel, iar acesta va putea debuta în tricoul roș-albastru sîmbãtã, cu Farul Constanța." (stelisti.ro )

Chiar ma intrebam daca l-au luat sa il tina pe banca sau o sa il vedem macar un meci, sper sa fie cel cu Farul si mai sper sa nu fie la fel de apatic cum e Arthuro...ah da, si sa se tina mai bine pe picioare decat el.

OAMENI_DE_RAND08.09.2008 22:18

Inainte de a ma judeca, cititi va rog cu atentie ceea ce am scris.

Va multumesc.

DORINTA UNUI OM DE RAND

Buna seara, sunt un om de rand.

Ceea ce va voi spune mai jos sunt lucruri deja spune. Acum insa ele va vor fi spune de un om de rand care le va spune din suflet si fara nici un fel de obligatii fata de nici un personaj din fotbalul romanesc. Tocmai de aceea aceste lucruri vor avea un ecou mult mai mare….caci sunt spune de un om de rand la fel ca milioanele de romani.

Ca sa fac o scurta introducere la ceea ce va voi spune mai jos trebuie sa va precizez cateva aspecte:

- Sunt un om de rand

- Stau in Timisoara

- Imi place fotbalul dar nu sunt un microbist inrait

- Poate ca sunt mai necinstit decat marea majoritate a celor care vor auzi aceste cuvinte, poate ca sunt mai putin lipsit de moralitate decat majoritatea celor care vor auzi acestea ….cu toate astea cred ca orice om de rand are dreptul de a vorbi despre moralitate

- Nu sunt purtatorul de cuvant al nici unui om din nici un oras…dar oricine gandeste ca si mine, indiferent de orasul din care face parte, este binevenit alaturi de mine.

- Sunt un om de rand din Romania. Intamplarea face sa ma fi nascut in Timisoara, dar ceea ce va voi spune mai jos este valabil pentru toti oamenii de rand din toata tara, care subscriu opiniei mele.

Nu vreau sa va vorbesc despre legalitate si ilegatitate deoarece nu sunt avocat. Nu vreau sa va vorbesc despre corectitudine si incorectitudine deoarece nu sunt judecator. Vreau sa va vorbesc despre moralitate fiindca sunt un om de rand si consider ca oricine om de rand are dreptul sa vorbeasca pe tema acestui subiect.

Nu pot sa spun daca este legal sau ilegal ca Timisoara a fost depunctata, deoarece nu am pregatirea necesara in a vorbi pe marginea acestui subiect. Pot insa sa va spun cu certitudine ca nu este moral ca niste oameni sa alerge pe un teren de fotbal pentru a castiga niste puncte iar mai apoi aceste puncte sa le fie luate.

Eu, un om de rand, ca majoritatea oamenilor de rand nu am avut ocazia sa-l cunosc personal pe domnul Mircea Sandu. Mi se pare total anormal ca eu, un om de rand, sa judec pe cineva si mi se pare dea dreptul absurd ca eu,un om de rand, sa judece un om care imi este necunoscut. De aceea nu voi dori sa discut despre domnul Mircea Sandu deoarece nu am acest drept. Ca orice om de rand ,insa, care participa la acest fenomen care se cheama fotbal, cred ca am dreptul sa discut pe marginea acestui subiect.

Eu, un om de rand, care fac parte din acest fenomen care se cheama fotbal, nu consider ca ceea ce se intampla in acest moment in fotbalul romanesc este moral. Cred ca asta este lucrul cel mai important daca este moral sau nu ceea ce se intampla.

Eu, un om de rand, nu vreau sa schimb pe nimeni din fotbalul romanesc.

Eu, un om de rand, vreau doar sa discut despre moralitate, un cuvant pe care probabil l-au uitat si de care nu doresc sa-si mai aduca aminte. Eu, un om de rand, sunt sigur ca in momentul in care isi vor readuce aminte despre acest cuvant isi vor schimba radical pozitiile.

Nu sunt adeptul schimbarilor in forta, iar in cazul fotbalului romanesc cu atat mai putin. Sa va spun si de ce: oamenii care se afla acum la conducerea fotbalului romanesc sunt de multi ani de zile in acest domeniu. Acesti oameni au facut lucruri bune dar sa nu uitam ca si ei au fost oameni de rand, si ca orice om de rand au facut si lucruri rele. Eu, un om de rand, nu sunt in masura sa judec daca au facut mai mult bine sau mai mult rau fotbalului romanesc. Eu, un om de rand, consider ca acesti oameni pot face in continuare bine fotbalului romanesc.

Poate parea paradoxal ceea ce vi-am spun dar imaginativa urmatoarele scenarii:

1. la vointa oamenilor de rand, ca mine si ca toti cei care imi impartasesc aceleasi pareri, conducerea fotbalului romanesc este schimbata. Acei oameni vor pleca si impreuna cu acei oamani vor disparea si relatiile inter-umane pe care si le creasera de-a lungul timpului. Vom fi pusi in situatia in care vom avea niste conducatori noi care vor incepe sa bata la niste usi care au fost ferecate de oamenii care au fost demisi. Poate ca noii conducatori vor reusi sa deschidem aceste usi, dar vor pierde foarte mult timp.

2. Conducerea fotbalului romanesc isi da seama ca este pe un drum gresit. Isi va da seama ca nu mai poate schimba acest drum, deoarece de-a lungul timpului a facut si lucruri gresite ca orice om de rand, iar aceste lucruri gresite atarna prea puternic de gatul lor si nu le mai pot controla. Isi dau vor da seama ca trecut ii conduce si in prezent. Si nu in ultimul rand isi vor da seama ca fotbalul trebuie sa fie condus de oameni care gandesc in viitor, nu de oameni care se gandesc la trecut. In momentul in care vor realiza acest lucru se vor da la o parte dar nu vor fereca usile dupa ei. Cu cunostintele lor, cu experienta lor, vom putea incepe reconstructia fotbalului romanesc. Vreau ca acei oameni sa dea pentru fotbalul romanesc tot ce este mai bun in ei fara a da nimic rau. Orice om are partile lui bune si partile lui rele.Vreau sa luam de la acesti oameni toate partile bune si sa dam uitari partile rele. Cred ca acesta este scenariul ideal care se poate intampla.

Pentru a duce la indeplinire acest scenariu ideal,noi, oamenii de rand, avem nevoie sa fim uniti si sa vorbim aceeasi limba, daca se poate spune asa. Mai jos va voi spune cum vad eu,un om de rand, ca putem ajunge la acest scenariu ideal:

1. Trebuie sa fim uniti si toti cei care cred si isi doresc sa se ajunga la acest scenariu ideal sa trimita un mail la adresa: o***@*** cu numele sau, adresa si numarul de telefon.

2. Sa protestam fata de toti care se vor opune acestei schimbari. Cum putem face asta? Foarte simplu. In ziua de astazi se stie ca mass media are o putere foarte mare. Este foarte probabil ca nu toti oamenii din mass media sa promoveze idealurile noastre, a oamenilor de rand. Atunci trebuie sa protestam impotriva lor. Cel mai simplu mod de a protesta este ca daca un post de televiune sau un ziar nu va transmite mesajul nostru, noi oamenii de rand sa nu mai urmarim acel post de televiziune sau sa nu mai citit acel ziar, deoarece acel post sau acel ziar nu reprezinta interesul oamenilor de rand. Asta ii va durea cel mai tare si numai astfel vom putea sa ne facem auziti. De exemplu daca ceea ce va voi spune asta seara va fi promovat doar pe 2 posturi de televiune, noi oamenii de rand care subscriu pareri mele sa nu mai urmarim decat cele 2 posturi de televiune, caci inseamna ca doar acele posturi sunt alaturi de noi, oamenii de rand, si au aceleasi interese ca noi, oamenii de rand. Ne trebuie foarte multa vointa sa facem acest lucru dar daca in prima saptamana nu vom urmari alte posturi de televiziune decat 10.000 de oameni, in a doua saptamana numarul nostru va creste la 100.000 iar dupa prima luna vom ajunge sa fim milioane. Important este sa credem ca putem schimba ceva si sa ne dorim sa schimbam ceva. Tine doar de noi sa facem acest lucru.

3. Fotbalul nu ar insemna nimic fara noi, oamenii de rand. Inchipuitiva cum ar arata un meci de fotbal intre 2 echipe, iar in tribune sa fie doar conducatorii celor 2 echipe iar acel meci sa nu fie urmarit nici la televizor de nici un om de rand. Puterea acestui fenomen care se cheama fotbalul este data de noi, oamenii de rand. Daca toti oameni de rand, care cred ca putem schimba ceva si isi doresc sa schimbe ceva nu s-ar mai uitat la nici un meci de fotbal atata timp cand nu se va schimba nimic in fotbalul romanesc, lucurile se vor schimba de la sine. Deoarece nici o televiziune nu va mai fi interesata sa transmita meciurile de fotbal, nici un club nu va mai fi finantat de nimeni si tot fotbalul romanesc va muri.

4. Noi oamenii de rand putem schimba toate lucrurile din fotbalul romanesc. Stiu ca este greu sa nu mai mergem la stadion, stiu ca este greu sa nu ne mai uitam la meciuri la televizor, stiu ca este greu sa nu mai citim nimic despre clubul nostru, dar ganditi-va ca daca reusim sa nu mai facem toate aceste lucruri vom schimba fotbalul romanesc. Ganditi-va daca este greu sa facem aceste sacrificii atata timp cat,stiind ca dupa aceea, fotbalul ni se va reda noua, oamenilor de rand. Eu, un om de rand, va pot promite ca daca toti oamenii de rand vom protesta de asa natura vom putea schimba orice. Important este sa ne dorim, indiferent de cat de greu ne va fi. Ganditi-va ca dupa acest greu va veni un bine. Ganditi-va ca dupa furtuna va iesi soarele. Ganditi-va ca daca nu vom face acest sacrificiu ne vom bucura de fotabal atata timp cat ne vor acesti conducatori. Ganditi-va ca lucrurile imorale nu se vor opri doar la momentul Timisoara. Ganditi-va ca acum este momentul cel mai bun sa schimbam ceva. Ganditi-va ca dupa sacrificile care le vom face o perioada de timp ne vom putea bucura pe deplin de ceea ce inseamna fotbalul si nu ne vom bucura doar atata timp cat conducatorii actuali ne vor permite. Ganditiva ca dupa aceste momente grele fotbalul ni se va reda noua, oamenilor de rand si pe vom putea bucura pe deplin de el.

Dupa cum v-am spus la inceput, aceste lucruri au mai fost spune. Ce vreau eu,un om de rand, este ca toti oamenii de rand care subscriu acestei pareri sa ne unim si impreuna, sa schimbat starea de fapt care exista in acest moment.

Nu uitati trimiteti un mail cu numele, adresa si numarul de telefon la adresa o***@*** si haideti sa urmam cu totii acelas drum. Numai daca vom merge toti pe acelas drum vom putea schimba ceva. Poate ca nu este cel mai usor drum, poate ca nu este cel mai bun drum, dar va pot spune cu siguranta ca daca noi toti, oamenii de rand, vom urma acest drum vom putea schimba orice.

Stanici08.09.2008 22:27

Tu, ca om marsav de rand, cetatean al Republicii Banat, imi zici mie de moralitate?!!

«1224225226227228689»