FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1222223224225226689»
victor02.09.2008 07:50

hai ca ati mai gasit un subiect! becali rasist!? si-a spus omul o parere in general si gata: DISCRIMINARE! ce vroiati sa zica ca sa fie politically correct: ma gandeam sa nu mai transfer afro-americani!?

pana una alta Steaua a fost DEJA penalizata pentru rasismul suporterilor, inclusiv in cupele europene, asa ca nu va mai dati fete mari si aparatori de lebede negre! de cand a ajuns cuvantul "negru" discriminatoriu?! astea sunt inventii si scandaluri de presa la care imediat se gasesc gutani sa puna botul!

MoWeed02.09.2008 08:03

@Victor

Eu vroiam sa nu zica nimic; de ce trebuia el neaparat sa declare ca nu mai vroia sa cumpere negri? Nu apruse destul la televizor sau nu fusese destul de mult pomenit in ziare? Apropo, afro-americanii sunt negrii din SUA, nu si cei din Africa sau Europa.

Cuvantul negru este discriminatoriu cand este folosit intr-un context ca asta.

DISCRIMINÁRE s. 1. v. deosebire. 2. discriminare rasialã v. segregație rasialã.

Daca oierul declara ca nu vroia sa mai ia jucatori negrii inseamna ca ii discrimineaza pe motiv de culoarea pielii

P.S.: Daca esti angajat la club, asta nu inseamna ca tre sa-l pupi in c*r pe oier si in timpul liber...

Piece of Mind02.09.2008 08:08
hai ca ati mai gasit un subiect! becali rasist!? si-a spus omul o parere in general si gata: DISCRIMINARE! ce vroiati sa zica ca sa fie politically correct: ma gandeam sa nu mai transfer afro-americani!?

pana una alta Steaua a fost DEJA penalizata pentru rasismul suporterilor, inclusiv in cupele europene, asa ca nu va mai dati fete mari si aparatori de lebede negre! de cand a ajuns cuvantul "negru" discriminatoriu?! astea sunt inventii si scandaluri de presa la care imediat se gasesc gutani sa puna botul!

Victore, cum e posibil ca pe lista pentru UCL sa nu fie trecut Pedriel, un atacant care a marcat peste 20 de goluri intr-un sezon, sau Neaga, in favoarea lui Kapetanos, atacant care a evoluat 70 de minute in 2 sezoane, cu vreo 5 goluri marcate in toata cariera si care a aratat, in minutele in care a evoluat la Steaua in acest sezon, ca este absolut paralel cu fotbalul, fiind greoi si atehnic?

De ce se insista atat cu Arthuro, jucator care nu a marcat nici un gol in deja 8 partide oficiale, dar care este socotit a fi un atacant "de careu"?

MoWeed02.09.2008 08:13
De ce se insista atat cu Arthuro, jucator care nu a marcat nici un gol in deja 8 partide oficiale, dar care este socotit a fi un atacant "de careu"?

A dat unul, cu FC Brasov.

Nici eu nu inteleg ce cauta Kapetanos pe lista!

Piece of Mind02.09.2008 08:20
A dat unul, cu FC Brasov.

Asa este, scuze!

Bogdan4Steaua02.09.2008 08:25

Nu ii iau apararea grecului, dar probabil ca s-a considerat ca acesta a petrecut mai mult timp in sanul echipei decat Pedriel, primul prinzand si stagiile de pregatire.

Eu unul sper sa confirme Kapetanos, dar nu cred ca va fi folosit vreun minut in Liga. Vom juca in atac cu Arthuro si Stancu drept optiune secundara.

redondo02.09.2008 08:56

Victore, cum e posibil ca pe lista pentru UCL sa nu fie trecut Pedriel, un atacant care a marcat peste 20 de goluri intr-un sezon, sau Neaga, in favoarea lui Kapetanos, atacant care a evoluat 70 de minute in 2 sezoane, cu vreo 5 goluri marcate in toata cariera si care a aratat, in minutele in care a evoluat la Steaua in acest sezon, ca este absolut paralel cu fotbalul, fiind greoi si atehnic?

Asa e. Si eu vroiam sa-l vad pe bolivian dar sa mai asteptam

AdrianUltras2502.09.2008 08:56

Dar totusi, imi arata si mie cineva o lista cu jucatorii trimisi la UEFA?

Ca pana acum doar am auzit vorbindu-se.

Vreau sa vad clar ce jucatori sunt pe lista aia.

SRamos02.09.2008 08:58
Nu ii iau apararea grecului, dar probabil ca s-a considerat ca acesta a petrecut mai mult timp in sanul echipei decat Pedriel, primul prinzand si stagiile de pregatire.

Eu unul sper sa confirme Kapetanos, dar nu cred ca va fi folosit vreun minut in Liga. Vom juca in atac cu Arthuro si Stancu drept optiune secundara.

Mie unul, nu imi place nici de Arthuro, nici de Kapetanos. Chiar daca sunt inalti, ar trebui mai bn un jucator ca Stancu, mai mic si mai rapid, Semedo ar mai fi bun... si sa il vedem pe acest Pedriel.

Singura problema la Steaua in sezonul asta e clar atacantul acela din fata!

victor02.09.2008 09:45

lista UEFA a fost finalizata exclusiv de Lacatus!

a fost o singura discutie mai ampla, inclusiv cu Argaseala si cu becali ref plesan. el a fost accidentat mult timp si in mod normal nu trebuia sa intre pe lista. becali a ridicat problema ca anul trecut diego a pierdut lotul din cauza accidentarii de la Cluj, cauzata de Semedo. cum Semedo era trecut pe lista, aparea oarecum nedrept ca tocmai plesan, victima din trecut, sa fie out. atunci s-a decis ca plesan sa intre si abel, mijlocasul pereche, sa iasa. eu cred ca abel era util in Liga, avand in vedere experienta lui, dar pe undeva trebuia sa i se dea o satisfactie si lui plesan.

cat despre pedriel, Lacatus a considerat ca atat timp cat el nu a debutat inca, si deci nu exista nici o idee despre cum se va comporta in regim de competitie, este o dovada de neprofesionalism sa-l treci pe lista in detrimentul unui jucator pe care l-ai avut sub observatie inca din pregatiri, in speta kapetanos. daca pedriel era deja un nume cat de cat consacrat, probabil ca ar fi prins si el lista, dar are problema ca vine dintr-un fotbal absolut necunoscut noua. in plus va pleca din nou 10 zile, fiind convocat la nationala boliviei. la intoarcere va avea din nou probleme cu acomodarea si in mod sigur nu ar fi jucat nici la constanta. meciul cu bayern ar fi fost primul unde ar fi putut sa intre si s-a considerat prea riscant.

legat de programari, vad ca toti ne musca pentru ca am jucat luni, uitand sa spuna ca jocul cu Farul este programat vineri 12 sept, la doar doua zile dupa intalnirea din feroe. in plus, fata de internationalii romani (tineret + seniori), nu-i vom avea nici pe zapata, Dayro, pedriel. o porcarie in care victima programarilor defectoase, in speta Steaua, este transformata in vinovat.

AdrianUltras2502.09.2008 09:52

Victore dar biletele de ce costa atat de mult?

La sahtior cel mai ieftin bilet e 3,5 lei.

Ce inseamna asta?

Ca patronul lui Sahtior are bani iar becalii nu are?

Despre lista UEFA se poate vorbi la nesfarsit.Eu zic ca avem foarte mari probleme in atac.Poate ca nu era asa de bine lasarea lui Pedriel.

victor02.09.2008 10:12
Victore dar biletele de ce costa atat de mult?

La sahtior cel mai ieftin bilet e 3,5 lei.

Ce inseamna asta?

Ca patronul lui Sahtior are bani iar becalii nu are?

Despre lista UEFA se poate vorbi la nesfarsit.Eu zic ca avem foarte mari probleme in atac.Poate ca nu era asa de bine lasarea lui Pedriel.

ah, biletele, vesnica problema, eterna tanguire?! de ce sunt scumpe biletele? de ce este mai ieftin un bilet la donetsk?! de ce creditorul nu lasa intrarea libera?

raspuns ironic: pentru ca suntem la Bucuresti si nu in fundul ucrainei!

raspuns serios: pentru ca toata lumea ar trebui sa invete ca UCL este o competitie europeana scumpa si de tinuta, unde chiar este normal sa platesti biletele la preturi relativ europene. chiar sunt deranjat de discutie in sensul in care toata primavara si vara s-au perindat prin Bucuresti tot felul de trupe si cantareti rock - pop care au facut stadioane pline si retete exceptionale. de ex. la concertul metallica, au fost 24,000 spectatori si cel mai ieftin bilet a fost 1.2 milioane, pe o ploaie infernala. cand vine vorba insa de Steaua in europa, biletele sunt prea scumpe?! iubim echipa pana la moarte, numai ca portofelul pare a fi situat mult mai departe!

eu cred ca s-au facut mari eforturi vara aceasta si s-au transferat numerosi jucatori, nivelul echipei fiind net superior sezoanelor precedente. exista o emulatie si o competitie intre jucatori care ar trebui sa starneasca si interesul spectatorilor. daca se doreste ca acest trend sa continue, toti, inclusiv suporterii, trebuie sa ne aliniem unor cerinte normale de business. pana la urma ce doriti: sa fiti niste asistati ai lui becali?

mountytoma02.09.2008 10:15

ce-mi place mie la fotolii e ca stiu ca il am pe Gigi becali sub cur. ce nu-mi place e atmosfera de inmormantare, avand in vedere izolarea fonica!

Bogdan4Steaua02.09.2008 10:26

Ahmetov nu tine neaparat sa scoata un profit.

Pentru Becali, totul este un business. Poate in unii ani investeste mai mult decat scoate, in alti ani inregistreaza profit. De aceea, incasarile din bilete sunt foarte importante.

AdrianUltras2502.09.2008 10:29

Victor

Si oare fixarea unui pret de 150 de lei la pachete la peluze ar fi fost un sacrificiu prea mare?

Marius02.09.2008 10:30

Victor,

de acord cu tine, sa spunem ca preturile sunt acceptabile (mie unul asa mi se par). totusi, as avea o mica-mare nedumerire. dat fiind ca un pachet costa aproximativ 60 de euro, rezultand un pret de 20 de euro pe meci, de ce sunt conditiile de Liga a II-a?

ma refer la scaune pe care nu poti sta pentru ca sunt rupte (plus ca tresalt de fericire cand vad "rocar" pe scaunele de pe Ghencea), ma refer la gluma aia de magazin care, pe o temperatura de 25 de grade, vinde cola la 30 de grade si lista ar putea continua.

daca tot platesc 20 e euro pe bilet si am pretentia de a vedea o echipa europeana in competitia-regina, nu ar fi normal ca si clubul sa ma respecte pe mine, in calitate de suporter si platitor de bilet? ce inteleg prin respect? pai inteleg ca dupa un meci disputat lunea, marti dimineata 100 de muncitori sa intre in tribune si mai ales in peluze si sa repare scaunele, sa le inlocuiasca pe alea rupte, etc. inteleg ca in timpul meciului sa existe in pastele ma-sii 3 frigidere si sa-mi pot cumpara un suc rece, pe care pot sa-l beau. inteleg ca la meciurile din octombrie-noiembrie sa nu mai trebuieasca sa inot in noroi pana la intrarea in stadion.

inteleg sa fiu respectat victore.

hai sa-ti spun ceva. tu reprosezi, pe nedrept, suporterilor lipsa de "europenizare". CAND O SA AVEM CONDITII DE Liga, VOM FI SUPORTERI DE Liga, gata sa platim si 30-40 de euro pe un bilet.

**alex**02.09.2008 10:43

@Marius

Hai ca anul acesta au facut ceva totusi.. au reparat scarile.. au adus O ghereta cu suc unde daca nu iti varsa nimeni sucul cand incerci sa iesi din imbulzeala te poti considera norocos (la urmatorea partida a fost inlocuita cu o masa?!).. investitii majore ce sa mai.. :unsure:

Piece of Mind02.09.2008 10:44
lista UEFA a fost finalizata exclusiv de Lacatus!

Cam ciudata finalizarea asta "exclusiva", avand in vedere declaratiile lui nea Gigi legate de prestatia lui Abel din partida disputata ieri seara! Ca sa nu mai vorbesc de Neaga, un adevarat spin in ochii salvatorului din Pipera!

Piece of Mind02.09.2008 10:58
raspuns serios: pentru ca toata lumea ar trebui sa invete ca UCL este o competitie europeana scumpa si de tinuta, unde chiar este normal sa platesti biletele la preturi relativ europene.

Problema esentiala e ca preturile europene au la baza o remuneratie europeana si de aici ar trebui sa inceapa orice analiza economica in stabilirea pretului biletelor din Liga. E mai greu ca in Romania sa dai aproape 1000 RON pe un pachet la "0", in conditiile unui salariu lunar mediu cam de acelasi nivel...Asta ca sa nu mai pun la socoteala faptul ca pe Allianz platesti maxim 60 EUR pentru un bilet la un joc de Liga, in niste conditii absolut uluitoare.

chiar sunt deranjat de discutie in sensul in care toata primavara si vara s-au perindat prin Bucuresti tot felul de trupe si cantareti rock - pop care au facut stadioane pline si retete exceptionale. de ex. la concertul metallica, au fost 24,000 spectatori si cel mai ieftin bilet a fost 1.2 milioane, pe o ploaie infernala.

N-am inteles prea bine comparatia. Trebuie sa presupunem ca toti participantii la aceste concerte ar fi fost suporteri stelisti, care refuza sa faca acum acelasi efort financiar? Oricum, e ceva sa revezi Metallica dupa 9 ani sau Maiden dupa 13...

Bogdan4Steaua02.09.2008 11:22

Nu spune nimeni sa avem bilete la 10 roni, dar nu poti sa nu constati ca avem preturi occidentale la bilete, dar conditiile si salariile jucatorilor sunt la un nivel sub-european.

bodanelu02.09.2008 11:25

@Marius, subscriu la tot ce ai zis!

strezahuzum02.09.2008 11:33
ah, biletele, vesnica problema, eterna tanguire?! de ce sunt scumpe biletele? de ce este mai ieftin un bilet la donetsk?! de ce creditorul nu lasa intrarea libera?

raspuns ironic: pentru ca suntem la Bucuresti si nu in fundul ucrainei!

raspuns serios: pentru ca toata lumea ar trebui sa invete ca UCL este o competitie europeana scumpa si de tinuta, unde chiar este normal sa platesti biletele la preturi relativ europene. chiar sunt deranjat de discutie in sensul in care toata primavara si vara s-au perindat prin Bucuresti tot felul de trupe si cantareti rock - pop care au facut stadioane pline si retete exceptionale. de ex. la concertul metallica, au fost 24,000 spectatori si cel mai ieftin bilet a fost 1.2 milioane, pe o ploaie infernala. cand vine vorba insa de Steaua in europa, biletele sunt prea scumpe?! iubim echipa pana la moarte, numai ca portofelul pare a fi situat mult mai departe!

Raspuns ultra-serios : pupatul in fund dauneaza grav logicii. Daca ai idee ce inseamna asa ceva, lucru de care ma indoiesc. Am fost printre cei care au tipat si s-au agitat non-stop cu Galata la Bucuresti saptamana trecuta. Pentru acest fapt, am platit suma de 50 RON. Lasam la o parte aburelile cu "iubirea pentru Steaua" si restul prafului pe care mataluta il tot arunci la inaintare, o suma nu e mare sau mica decat in raport cu posibilitatile financiare ale fiecaruia. Nu vreau in nici un caz sa ma "dau mare", dar 50 de RON nu mi s-a parut mult. Ce mi-a oferit insa mareata conducere a clubului Steaua (prin clubul Steaua aici sa nu se inteleaga echipa in sine, sau antrenorii ci cretinul - sef impreuna cu restul slugilor) pentru banii astia : privilegiul de a sta la coada pentru a cumpara biletul vreo ora si jumatate ; privilegiul de a sta inca o ora si ceva in gramada din fata primului rand de jandarmi ; privilegiul de fi obligat sa ma inghesui la poarta de intrare (N3) si de a fi "controlat" de niste maini soioase si care puteau a tutun de cadeai jos. Odata ce treci de "filtrele de control", ce alte super-avantaje am mai primit, in calitate de client (sau in traducere pentru slugile becaliene si stapan, fraier care a dat banu') ? Pai am avut parte de un scaun rupt si vai de capul lui, pe care praful se asternuse gros de jumatate de deget ; de un stadion unde nu poti intra cu o sticla de apa minerala iar daca ti se face cumva sete platesti niste preturi de local de lux pentru cola calduta, turnata din sticle cumparate din Billa probabil. Dar hei, toate astea sunt normale nu ? Ce dracu, doar suporterul stelist are doar obligatii (adica sa plateasca preturi absurde comparativ cu ce i se ofera in schimb) si sa-l aplaude pe oligofren !

eu cred ca s-au facut mari eforturi vara aceasta si s-au transferat numerosi jucatori, nivelul echipei fiind net superior sezoanelor precedente. exista o emulatie si o competitie intre jucatori care ar trebui sa starneasca si interesul spectatorilor. daca se doreste ca acest trend sa continue, toti, inclusiv suporterii, trebuie sa ne aliniem unor cerinte normale de business. pana la urma ce doriti: sa fiti niste asistati ai lui becali?

Sa fii tu sanatos si sa crezi ce vrei, unii ne rezervam dreptul de a mai crede si altceva. Partea cu "sa ne aliniem unor cerinte normale de business" insa mi-a starnit rasu-plansu. De unde si pana unde "cerinte normale de business" la stapanul tau Victoras ? Pai el habar n-are ce inseamna afacerile, in adevaratul sens al cuvantului - e un simplu bisnitar.

Dar la urma urmei nici nu ma asteptam la altceva din partea lui Bekkali. Cand "afacerile" tale constau in a cumpara teren ieftin si apoi in a-l vinde repede la primii "fraieri", e clar ca si in fotbal atitudinea e aceeasi.

Suporterii sa vina bah sa dea banii, sa plateasca asa cat vrea muschii mei, hah hah. Da' de ce sa creez eu conditii cand eu pot sa le iau banii si asa, hah hah
.

Inchei cu asigurarea ca eu personal nu voi contribui la umflarea buzunarului ciobanesc mai mult decat e strict necesar. Pentru "conditiile" pe care le ofera el, pana si aia 50 de RON sunt prea mult.

PS : Uitasem sa precizez ceva. Ce dorim e chiar foarte simplu : dorim ca bekkali sa vanda clubul si sa ne lase dracului in pace.

victor02.09.2008 12:00
Victor,

de acord cu tine, sa spunem ca preturile sunt acceptabile (mie unul asa mi se par). totusi, as avea o mica-mare nedumerire. dat fiind ca un pachet costa aproximativ 60 de euro, rezultand un pret de 20 de euro pe meci, de ce sunt conditiile de Liga a II-a?

ma refer la scaune pe care nu poti sta pentru ca sunt rupte (plus ca tresalt de fericire cand vad "rocar" pe scaunele de pe Ghencea), ma refer la gluma aia de magazin care, pe o temperatura de 25 de grade, vinde cola la 30 de grade si lista ar putea continua.

daca tot platesc 20 e euro pe bilet si am pretentia de a vedea o echipa europeana in competitia-regina, nu ar fi normal ca si clubul sa ma respecte pe mine, in calitate de suporter si platitor de bilet? ce inteleg prin respect? pai inteleg ca dupa un meci disputat lunea, marti dimineata 100 de muncitori sa intre in tribune si mai ales in peluze si sa repare scaunele, sa le inlocuiasca pe alea rupte, etc. inteleg ca in timpul meciului sa existe in pastele ma-sii 3 frigidere si sa-mi pot cumpara un suc rece, pe care pot sa-l beau. inteleg ca la meciurile din octombrie-noiembrie sa nu mai trebuieasca sa inot in noroi pana la intrarea in stadion.

inteleg sa fiu respectat victore.

hai sa-ti spun ceva. tu reprosezi, pe nedrept, suporterilor lipsa de "europenizare". CAND O SA AVEM CONDITII DE Liga, VOM FI SUPORTERI DE Liga, gata sa platim si 30-40 de euro pe un bilet.

foarte bine ca vrei sa fi respectat. asa e corect, asa si trebuie!

din pacate, observ ca iar nu vedeti padurea din cauza copacilor? Steaua este doar un chirias pe stadionul din Ghencea. un chirias care a facut mari eforturi pentru a moderniza terenul, tribunele si facilitatile aferente, folosind surse private in cazul unui stabiliment ce apartine statului. este o situatie absolut revoltatoare faptul ca in ciuda eforturilor facute de club, ramanem tot chiriasi cu termen redus si conform comentariilor generalului zisu: "orice cui batut de becali in Ghencea, apartine armatei!". cu un astfel de proprietar dezinteresat nu e de mirare degradarea conditiilor de vizionare.

contractul de inchiriere, facut pe 2 ani (??), expira in ianuarie 2009 si pana acum Ministerul nu a raspuns la doua adrese facute de Steaua prin care se cerea extinderea contractului pe min. 5 ani, sub rezerva unor investitii masive in modernizare. pare ca problema stadionului pe care joaca Steaua nu e o prioritate, ba chiar am auzit niste generali caraghiosi frecandu-si mainile cum ca "lasa, vine becali la sula lor?"

asa cum Ministerul e interesat de Steaua mai mult de o gramada, de ce va plangeti de conditii la becali. el este doar chirias, nicidecum fiul vitreg al natiunii?! rolul patronului este sa construiasca o echipa puternica, si nu sa ingroape milioane, cum a facut deja, in proprietatile statului. vi se pare ca Gigi a realizat putin dpdv al bazei sportive? uitati-va ce se intampla atunci la rapid, unde lucrarile de modernizare a peluzei au inceput pe bani publici in vremea cand Copos era vice-premier, iar cand a fost sculat de la masa guvernamentala totul s-a oprit. ce palaria mea, ca nu or fi prosti taher sau Copos sa modernizeze stadionul pe banii lor? asta e treaba statului nu-i asa si doar caraghiosul de becali mai pune botul uneori!

mountytoma02.09.2008 12:00
.Asta ca sa nu mai pun la socoteala faptul ca pe Allianz platesti maxim 60 EUR pentru un bilet la un joc de Liga, in niste conditii absolut uluitoare.

la min 25 si max 60 eur pe Allianz, mai bine iesim daca vedem meciul din Germania!!! si acolo nu put wc-urile de la 50 m! sau nu vine de la wc-uri mirosul ala, ci de la becali si slugile/oile lui?

victor02.09.2008 12:05
.Asta ca sa nu mai pun la socoteala faptul ca pe Allianz platesti maxim 60 EUR pentru un bilet la un joc de Liga, in niste conditii absolut uluitoare.

la min 25 si max 60 eur pe Allianz, mai bine iesim daca vedem meciul din Germania!!! si acolo nu put wc-urile de la 50 m! sau nu vine de la wc-uri mirosul ala, ci de la becali si slugile/oile lui?

nu te gandesti ca s-ar putea sa fie miros si de la propria prostie?! sigur, e doar o supozitie, caci este posibil, ca in afara de miros, sa simti si ceva durere?! desi se zice ca ea nu doare!?

«1222223224225226689»