ah, biletele, vesnica problema, eterna tanguire?! de ce sunt scumpe biletele? de ce este mai ieftin un bilet la donetsk?! de ce creditorul nu lasa intrarea libera?
raspuns ironic: pentru ca suntem la Bucuresti si nu in fundul ucrainei!
raspuns serios: pentru ca toata lumea ar trebui sa invete ca UCL este o competitie europeana scumpa si de tinuta, unde chiar este normal sa platesti biletele la preturi relativ europene. chiar sunt deranjat de discutie in sensul in care toata primavara si vara s-au perindat prin Bucuresti tot felul de trupe si cantareti rock - pop care au facut stadioane pline si retete exceptionale. de ex. la concertul metallica, au fost 24,000 spectatori si cel mai ieftin bilet a fost 1.2 milioane, pe o ploaie infernala. cand vine vorba insa de Steaua in europa, biletele sunt prea scumpe?! iubim echipa pana la moarte, numai ca portofelul pare a fi situat mult mai departe!
Raspuns ultra-serios : pupatul in fund dauneaza grav logicii. Daca ai idee ce inseamna asa ceva, lucru de care ma indoiesc. Am fost printre cei care au tipat si s-au agitat non-stop cu Galata la Bucuresti saptamana trecuta. Pentru acest fapt, am platit suma de 50 RON. Lasam la o parte aburelile cu "iubirea pentru Steaua" si restul prafului pe care mataluta il tot arunci la inaintare, o suma nu e mare sau mica decat in raport cu posibilitatile financiare ale fiecaruia. Nu vreau in nici un caz sa ma "dau mare", dar 50 de RON nu mi s-a parut mult. Ce mi-a oferit insa mareata conducere a clubului Steaua (prin clubul Steaua aici sa nu se inteleaga echipa in sine, sau antrenorii ci cretinul - sef impreuna cu restul slugilor) pentru banii astia : privilegiul de a sta la coada pentru a cumpara biletul vreo ora si jumatate ; privilegiul de a sta inca o ora si ceva in gramada din fata primului rand de jandarmi ; privilegiul de fi obligat sa ma inghesui la poarta de intrare (N3) si de a fi "controlat" de niste maini soioase si care puteau a tutun de cadeai jos. Odata ce treci de "filtrele de control", ce alte super-avantaje am mai primit, in calitate de client (sau in traducere pentru slugile becaliene si stapan, fraier care a dat banu') ? Pai am avut parte de un scaun rupt si vai de capul lui, pe care praful se asternuse gros de jumatate de deget ; de un stadion unde nu poti intra cu o sticla de apa minerala iar daca ti se face cumva sete platesti niste preturi de local de lux pentru cola calduta, turnata din sticle cumparate din Billa probabil. Dar hei, toate astea sunt normale nu ? Ce dracu, doar suporterul stelist are doar obligatii (adica sa plateasca preturi absurde comparativ cu ce i se ofera in schimb) si sa-l aplaude pe oligofren !
eu cred ca s-au facut mari eforturi vara aceasta si s-au transferat numerosi jucatori, nivelul echipei fiind net superior sezoanelor precedente. exista o emulatie si o competitie intre jucatori care ar trebui sa starneasca si interesul spectatorilor. daca se doreste ca acest trend sa continue, toti, inclusiv suporterii, trebuie sa ne aliniem unor cerinte normale de business. pana la urma ce doriti: sa fiti niste asistati ai lui becali?
Sa fii tu sanatos si sa crezi ce vrei, unii ne rezervam dreptul de a mai crede si altceva. Partea cu "sa ne aliniem unor cerinte normale de business" insa mi-a starnit rasu-plansu. De unde si pana unde "cerinte normale de business" la stapanul tau Victoras ? Pai el habar n-are ce inseamna afacerile, in adevaratul sens al cuvantului - e un simplu bisnitar.
Dar la urma urmei nici nu ma asteptam la altceva din partea lui Bekkali. Cand "afacerile" tale constau in a cumpara teren ieftin si apoi in a-l vinde repede la primii "fraieri", e clar ca si in fotbal atitudinea e aceeasi.
Suporterii sa vina bah sa dea banii, sa plateasca asa cat vrea muschii mei, hah hah. Da' de ce sa creez eu conditii cand eu pot sa le iau banii si asa, hah hah
.
Inchei cu asigurarea ca eu personal nu voi contribui la umflarea buzunarului ciobanesc mai mult decat e strict necesar. Pentru "conditiile" pe care le ofera el, pana si aia 50 de RON sunt prea mult.
PS : Uitasem sa precizez ceva. Ce dorim e chiar foarte simplu : dorim ca bekkali sa vanda clubul si sa ne lase dracului in pace.