FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1220221222223224689»
MoWeed31.08.2008 11:16

Exact, sa nu uitam ca el facea treaba cu alde Iacob, Lovin, Baciu...

A facut o echipa buna si raman la parerea ca el a creeat Steaua care a ajuns in semifinalele UEFA

redondo31.08.2008 11:34

Asa e dar se pare ca doar la Steaua a avut succes si asta in ceea ce priveste jocul ofensiv caci repet principalul obiectiv din acel moment la ratat. Adica echipa batea la scor echipele mici 4-0 cu National,4-0 cu Otelul,4-1 cu Farul,4-1 cu Sportul dar cu Dinamo de la 2-0 s-a facut 2-2. Aveam un stil spectaculos dar nu prea stiam sa-nchidem jocul cand situatia o cerea

MALDINI31.08.2008 11:38

Sper sa isi revina Toni.Mult curaj TONI , sper sa iti revii ! Suntem alaturi de tine !

AdrianUltras2531.08.2008 11:40
"Arthuro va juca în Liga Campionilor. Vã vine sã credeți? Da, acel deșirat și apatic Arthuro, se pare cã nu este chiar atât de rãu. Deși indolent și neîndemânatic, cu cele zece goluri din campionat și unul în cupã, a obținut un contract foarte bun la Steaua, și va juca cu echipe ca Bayern, Lyon și Fiorentina în Liga Campionilor. Nimic de zis. Acum, samba se aude în România. Asta demonstreazã cã totul este posibil într-o lume atât de capricioasã", scriu jurnaliștii de la El Dia de Cordoba.

Ma cam deranjeaza articolul asta.

Aia il cunosc mai bine ca noi.

"Rednic mi-a dat un SMS asearã dupã meci în care îmi spunea cã sînt deștept, cã mã iubește și cã sînt cel mai bun președinte alãturi de care a lucrat, nu ca proștii care fumeazã trabucuri de la Dinamo. Am rãmas surprins de ceea ce mi-a spus. Vãd cã are înclinații dubioase! " a spus Porumboiu pentru gsp.ro.

Asta insa imi place la nebunie :))

Porumb-Boy-ul recunoaste relatia cu NEVrednic.

Stiam eu ca puriul e gay :))

Cum sa te cheme "puriul" si sa nu fii gay?!:))

c.ronaldo1731.08.2008 12:10

Conform ONLINESPORT: "Dobos a fost operat, 10% sanse de supravietuire" :mellow:

MoWeed31.08.2008 12:18

Exact la asta m-am gandit si eu cand am citit articolul ala:)))

Vladady31.08.2008 12:52

Dumnezeu e mare si cu siguranta il va ajuta pe TONI(un adevarat STELIST) sa treaca

peste aceasta mare cumpana a vietii lui,Sa te ajute Dumnezeu TONI...

DelPiero1031.08.2008 13:58

Protasov este ofertat de CFR...Doamne,te rog,nu!

P.S.Si nici nu-s credincios!

AdrianUltras2531.08.2008 14:03

Nu se duce Oleg la franarii aia jegosi...

Macar cu atat ne e dator.

danimarcu31.08.2008 14:09
Asta insa imi place la nebunie :))

Ca gluma e buna.Ca realitate,eu cred in felul urmator:

Porumboyul mananca :shit: .Probabil ca Rednic i-a trimis un mesaj in genul"esti cel mai bun conducator"-batand tignal ca Porumboyul ar fi aranjat cu arbitrul de aseara sa dea cartonasele alea rosii,in perspectiva meciului cu Vasluiul.Bine,personal nu cred in scenariul asta,dar cred ca asta s-a intamplat.Nu cred ca cineva ar avea curaj sa trimita un altfel de sms,mai ales stiind ca Porumboyul toarna tot presei...

Pe de alta parte,dupa cum a spus si Borcea,puriul sau strambul este catalogat de cunoscuti ca fiind foarte pervers.Aici subscriu...

PS.Semedo a ajuns la Bucuresti,se pare ca azi va semna cu Steaua.Despre Ogararu nu se mai stie nimic?

mountytoma31.08.2008 14:26

Protasov nu avea in grecia si in ucraina jucatori cum a avut la Steaua, deasemenea stilul lui nu se potriveste oricarei echipe. de aceea nu a avut succes la dnepr. cu Steaua ar fi ajuns departe daca nu prindea Mirel superziua aia cu rosenborg in retur...

in Romania nu cred ca va mai veni, odata ce a prins gustul salariilor de milioane de euro pe an... si a propos de stil, eu nu as vrea sa vina Semedo la noi!

weeezer31.08.2008 14:37

Dar totusi Protasov a terminat cu Dnepr pe locul 3 daca nu ma insel, dupa Shakhtar si Dynamo, ceea ce nu e chiar de colo...

Pe de alta parte, nu cred sa fie ceva adevar in stirea conform careia ar fi ofertat deja de Cefere...

redondo31.08.2008 14:45
Protasov nu avea in grecia si in ucraina jucatori cum a avut la Steaua, deasemenea stilul lui nu se potriveste oricarei echipe. de aceea nu a avut succes la dnepr. cu Steaua ar fi ajuns departe daca nu prindea Mirel superziua aia cu rosenborg in retur...

in Romania nu cred ca va mai veni, odata ce a prins gustul salariilor de milioane de euro pe an... si a propos de stil, eu nu as vrea sa vina Semedo la noi!

Poate ca ai dreptate cu Ucraina insa cu Grecia nu prea cred. In 2005 cand a venit la noi Steaua nu mai jucase in Liga de 9 ani in schimb Olimpiakos juca an de an deci la vremea aceea era mai bine cotata echipa greaca. Si am impresia ca acolo era si Rivaldo asa ca.......

Dar totusi Protasov a terminat cu Dnepr pe locul 3 daca nu ma insel, dupa Shakhtar si Dynamo, ceea ce nu e chiar de colo...

Pe de alta parte, nu cred sa fie ceva adevar in stirea conform careia ar fi ofertat deja de Cefere...

Pai scuza-ma dar in afara de astea doua ce alte mari echipe mai sunt prin Ucraina. Pe cat sa termine pe 7? Si inca ceva pe vremea URSS Dnepr era mult peste Sahtior, a luat si campionatul URSS, era a doau echipa a Ucrainei dupa Dinamo Kiev

MALDINI31.08.2008 15:50

BOMBA LA Cluj! Protasov a fost ales de Muresan si Paszkany noul antrenor din Gruia, dupa ce Andone a fost demis.

Fostul antrenor al Stelei, Protasov vine la Cluj, iar secundul lui va fi Stefan Stoica!

Deh....asta e viata... :( imi pare rau ca revenit in Romania , dar nu la Steaua

redondo31.08.2008 16:10

Spre deosebire de Zenga nu s-a declarat mare stelist asa ca nu ne-a tradat cu nimic. Dar raman la parerea ca nu e un antrenor fantastic

AdrianUltras2531.08.2008 20:35
Bogdan Lobonț (FC Dinamo București) și Eduard Stãncioiu (CFR 1907 Cluj) – PORTARI; Cosmin Contra (Getafe CF), Cristian Sãpunaru (FC Porto), Gabriel Tamaș, Cosmin Moți (ambii, FC Dinamo București), Dorin Goian, Sorin Ghionea (ambii, FC Steaua București), ªtefan Radu (SS Lazio) și Mihai Neșu (FC Utrecht) – FUNDAªI; Bãnel Nicolițã, Mirel Rãdoi (ambii, FC Steaua București), Rãzvan Cociș (FC Lokomotiv Moscova), Paul Codrea (AC Siena), Costin Lazãr (FC Rapid București), Marian Aliuțã (Sporting Club Vaslui) și Nicolae Dicã (Calcio Catania) – MIJLOCAªI; Florin Bratu, Marius Niculae (ambii, FC Dinamo București) Ciprian Marica (VfB Stuttgart), Daniel Niculae (AJ Auxerre) și Florin Costea (FC Universitatea Craiova) – ATACANÞI

Asta e lotul convocat pt meciurile nationalei din aceste saptamani.

Observa cineva problemele?

contra a fost adus desi nu a jucat nici un meci pana acum.

sapun a fost adus desi a fost cel mai slab jucator acum o saptamana.

tamas si moti - 2 verze.Habar nu am de ce au fost adusi.

Ghionea nu merita convocarea.Nu e in forma si e si rezerva.

radu Stefan-o gluma!

cocis e tot chemat si tot mai slab joaca.

Marius niculae a dat un gol si l-a si chemat.

Costea e intr-o forma execrabila.

marica si Daniel niculare....no comment.

Piti isi bate joc de nationala.

Convoaca in functie de impresari.

Si cica de ce nu ma mai intereseaza pe mine nationala?!

Marius31.08.2008 20:42

Niculae a dat 2 goluri in 2 etape, e oarecum justificata convocarea. sapunaru a jucat bine cu benfica, la fel si moti cu Craiova.

ce nu inteleg io, e convocarea lu' aliuta...

AdrianUltras2531.08.2008 20:50

si convoci un atacant doar pt ca a dat 2 goluri in 2 etape?

Pai Stancu nu a dat 4 goluri in 4 etape?

Si Onofras are tot vreo 4 goluri date.

sapun a jucat bine intr-un meci pierdut de echipa sa.

in primul meci pierdut a fost cel mai slab de pe teren.in al 2lea a fost in nota echipei.deci tot slab.ca doar aia au pierdut.

moti nu are valoare de nationala.

sa fim seriosi.

el si radu Stefan trebuie lasati in pace la "lazio".

cat despre Aliuta, toata lumea stie relatia dintre el si piti.

ai uitat ca a fost dat afara de la Steaua dupa ce i-a trimis un sms lui piti in care se plangea de Zenga?

Marius31.08.2008 20:54

Porto a facut 1-1 cu Benfica :)

In fine, tot cu stilul asta de selectionare a fotbalistilor ne-a calificat la Euro, asa ca ce-i al lui e-al lui :)

c.ronaldo1731.08.2008 20:57

Radu Stefan merita sa fie la nationala. Si mi`e mi`ar place sa fie alde` Tudose si alde` Litu, dar mai sunt si in curtea spurcatilor jucatori buni.

MALDINI31.08.2008 21:02

Transferurile lui Ogararu si Semedo se pare ca pica...erea prea frumos sa fie adevarat :((

steaua_gloria31.08.2008 21:19
Transferurile lui Ogararu si Semedo se pare ca pica...erea prea frumos sa fie adevarat :((

Da vad, insa inca mai sper.

MoWeed31.08.2008 21:20

Ce e cu lista asta de convocari? Ce naiba cauta Aliuta la nationala?

Tamas e intr-o forma execrabila si oricum e un jucator mediocru; Moti la fel. Cum naiba il ia pe Costea care nu e in forma si il ignora pe Bogdan Stancu care are 4 goluri in 4 meciuri desi a fost titular intr-un singur meci?

steaua_gloria31.08.2008 21:26

Pai din cate se vede Stancu e putin dat la o parte si la Steaua, de ce te mai mira decizia lui Piturca?

MoWeed31.08.2008 21:30

In contextul in care l-a luat pe expiratul ala de Niculae sau pe Costea, ma asteptam sa il convoace si pe Stancu.

Dar probabil nu are impresar pe cine trebuie....

«1220221222223224689»