FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1218219220221222689»
victor27.08.2008 11:33
Victor,

Nu pot sa nu remarc ca nu combati deloc ideea ca Becali obtine profit de la Steaua, si asta de vreo 3 ani. In schimb, te limitezi la a-i ataca pe cei ce sustin lucrul asta. Treaba asta spune multe despre tine, si nu intr-un mod care sa-ti faca cinste.

pentru ca esti o persoana care in ultimul timp imi pari ca ai dezvoltat o cultura a dialogului, chiar daca in contradictoriu uneori, ma simt obligat sa-ti raspund la remarca de mai sus.

nu obtine nici un profit! eventual in ultimii 2 ani cheltuie mai putin din banii "personali" (e un eufemism, pentru ca si banii incasati de Steaua sunt la o adica tot banii lui).

in alta ordine de idei nu se poate discuta cu argumente in fata unor diletanti, care isi inchipuie ca netul e locul unde isi descarca ei frustrarile si umorile personale. majoritatea celor care se simt obligati sa faca tot felul de consideratii semidocte sunt persoane care cred eu ca in ultimul an, in ultimii doi ani....., etc....in ultimii ani, nu au citit nici o carte si ei chiar isi inchipuie sincer, ca prostia si aroganta sunt niste virtuti "cool"?! nenorocirea este ca nici macar nu stiu sa asculte, asa ca ma abtin de la a mai construi dezbateri logice! constat cu neplacere ca la prea multi fundu' bate gura! crede-ma e o constatare amara!

ca sa inchei subiectul, asa vrea sa-ti reamintesc ca EU am fost cel care a ridicat problema bugetului si a impactului calificarii in UCL, imediat dupa ratarea jocului cu Dinamo. cand va spuneam atunci ca am pierdut 15mln, in caz de necalificare, aceasi "intelepti" considerau exagerate cifrele. acum vad ca le produc ca si cum ar fi emanatia propriei gandiri. ma rog?! de gustibus...!

AdrianUltras2527.08.2008 11:49

In ultimii 3 ani Steaua a castigat cel putin 25-30 milioane din cupe europene si sponsorizari si vanzari de jucatori.

Si nu a cumparat de mai mult de 15.Daca sumele au fost reale, si nu s-au dat bani negri, nu au cumparat de mai mult de 15.

In salarii si prime mai mult de 10 milioane nu ai cum sa bagi.Si si suma asta e fantezista.

Raman bani despre care nu se stie nimic.

victor27.08.2008 11:54
In ultimii 3 ani Steaua a castigat cel putin 25-30 milioane din cupe europene si sponsorizari si vanzari de jucatori.

Si nu a cumparat de mai mult de 15.Daca sumele au fost reale, si nu s-au dat bani negri, nu au cumparat de mai mult de 15.

In salarii si prime mai mult de 10 milioane nu ai cum sa bagi.Si si suma asta e fantezista.

vezi ca doar primele pentru mecviul cu galata se ridica la aproape 3mlnE. sau pe astea nu le mai contabilizezi? si e vorba doar de un meci!

cantonamentul din austria a costat peste 200miiE (inclusiv transportul)

MoWeed27.08.2008 11:59
in alta ordine de idei nu se poate discuta cu argumente in fata unor diletanti, care isi inchipuie ca netul e locul unde isi descarca ei frustrarile si umorile personale. majoritatea celor care se simt obligati sa faca tot felul de consideratii semidocte sunt persoane care cred eu ca in ultimul an, in ultimii doi ani....., etc....in ultimii ani, nu au citit nici o carte si ei chiar isi inchipuie sincer, ca prostia si aroganta sunt niste virtuti "cool"?! nenorocirea este ca nici macar nu stiu sa asculte, asa ca ma abtin de la a mai construi dezbateri logice! constat cu neplacere ca la prea multi fundu' bate gura! crede-ma e o constatare amara!

Vai dar ce argumente bine puse la punct ai mah! Bravo oaie, ti-a luat mult sa inveti atatea cuvinte nu-i asa? De fiecare daca cand ti-se aduce un argument irefutabil impotriva tampeniilor pe care le debitezi uneori, incepi sa arunci cu insulte, nemaiavand ideei.

Tu chiar iti inchipui ca sa fii un limbist nenorocit e o virtute?

Ia mai scuteste-ne pe noi cu odele aduse ciobanului si du-te si pupa-l in fund pentru 100 de Euro.

@AdrianUltras25

Cred ca a castigat chiar mai mult de 30 de milioane. Iei 20 de milioane din cei 2 ani in CL, iei 6 milioane cat s-au luat pe Ogararu si Thereau, iei 2 cate s-au luat pe Dica si 1,5 pe Nesu si deja am ajuns la 29,5 milioane. Asta fara sponsorizari, bilete la meciurile de campionat, transferurile mai mici(Badoi,Stancu,etc..), bani din televizare in Liga 1 si asa mai departe...

strezahuzum27.08.2008 12:06
vezi ca doar primele pentru mecviul cu galata se ridica la aproape 3mlnE. sau pe astea nu le mai contabilizezi? si e vorba doar de un meci!

Ceea ce arata nivelul de gandire al "conducerii" noastre. Aruncam banii prosteste pentru un rahat de calificare in CL si apoi ne miram ca jucatorii par blazati, nu mai au chef de joc. Sunt ca niste drogati care au atins nivelul de saturatie si la care doza "normala" nu-si mai face efectul. De ce sa se mai straduiasca pe urma cu alde Iasi, Arges, Bistrita ? Doar pentru victoriile alea nu se dau prime de de 'jdemii de euroi, samd.

Jenant. Rusinos. Am ajuns o echipa ce are ca unic scop sa bifeze o prezenta pe lista, pentru ca jegul oligofren sa bage in buzunare niste bani. Daca locul 15 ar duce in Sampions Lig, ala ar fi obiectivul lui Bekkali.

AdrianUltras2527.08.2008 12:07

Victor

A mai zis becalii ca da prime de 100 de mii de euro si nu a dat asa ca, primele pt meciul cu galata POATE ca ajung la 3 mil euro.

Nu e sigur.

Si oricum, intrarea in Liga ar mai aduce inca cel putin 15 mil euro deci cele 3 milioane ar fi foarte usor de platit.

Ca s-asa nu s-au prea bagat bani multi anul asta in transferuri.

mountytoma27.08.2008 12:09

daca socotim 30 jucatori cu un salariu mediu de 125000 euro/sezon, avem aprox 3.8 mil euro pe an.

deplasari in strainatate pt meciuri sau cantonamente aprox 1 mil euro/an

salariile celor ca Victor plus aia care tund iarba si strang cojile de seminte din tribune- vreo 500000 euro/an

curantul electric pentru nocturna - am inteles ca nu il plateste, deci zero

raman o gramada de bani!

MoWeed27.08.2008 12:10
raman o gramada de bani!

Care merg in afacerile imobiliare a lui Jiji

mountytoma27.08.2008 12:18
raman o gramada de bani!

Care merg in afacerile imobiliare a lui Jiji

alea s-au impotmolit. acum merg in vant... sau in vanturi!

nu e prost ciobanul cu fermele eoliene, dar nu e prost destul. putea sa taca pana punea businessul pe picioare, acum s-au grabit sa-i dea peste picioare ca sa nu mai incerce (nu are transelectrica suficienta capacitate sa preia energia electrica de la eolienele lui?!). nu stiu de ce imi place sa vad si calaretii pe post de cai cateodata :-)

eu sunt convins ca Steaua a ramas cea mai mare afacere a lui Gigi, din altele nu mai castiga el cateva milioane de euro pe an.

imi aduc aminte si acum de ultimul top 300 in care Becali nu era primul. cum s-a grabit el sa plateasca niscaiva ziaristi care repede au sarit ca tot Becali e cel mai bogat. si au inventariat ei totul. cu terenuri la preturi nici visate...

adevarul e ca imi tzatzaie ala inainte de meci.

steaua_gloria27.08.2008 13:11

Adrian Anca si-a reziliat contractul cu Otelul Galati, pe cale amiabila, din cauza unor probleme de familie.

Anca a declarat ca renunta la fotbal pentru a fi alaturi de familie:

"Trebuie sa fiu aproape de sotia mea care urmeaza sa nasca. Pentru mine familia este totul. Le urez in continuare bafta celor de la Otelul! Nu stiu daca voi mai juca, o voi face doar daca voi gasi o echipa mai aproape de casa", a declarat Anca la despartirea de Otelul.

El a mai spus ca doreste sa ii doneze lui Paraschiv, golgheterul echipei, ultimul salariu pe care il va primi de la Otelul: "In primul rand, datorita lui avem atatea puncte in clasament si am incasat prime de victorie. Vreau sa-i donez lui ultimul meu salariu de la Otelul", a precizat Anca.

Asta om mare!!

danimarcu27.08.2008 13:37
matematicienii de taraba ma plictisesc! baiatu' tu nu ai cumparat si nu ai vandut nimic in viata ta asa ca ramai la nivelul playstation. rostogolesti niste cifre si vorbesti de profit si alte prostii. in toata lumea o echipa de fotbal buna, care face performanta, papa bani si inca multi! iar daca Steaua a ajuns sa produca si bani uneori, asta e meritul celor care conduc afacerea si care stiu cum sa o struneasca.

dar ce intelegi tu din astfel de comentarii? nimic! oricum, daca tot e asa de rentabila Steaua de ce nu o preluati voi?! sigur era asa o intrebare retorica pentru tine, caci ma indoiesc si ca ai avea abonament! de meciurile in Liga nici nu mai pomenesc: sunt MULT prea scumpe biletele asa ca tu nu servesti! e mai misto pe net.

Am specificat destul de clar ca cifrele nu sunt exacte,ci am facut un calcul dupa sumele pe care el le declara in presa(eu ,spre deosebire de tine,nu lucrez pt el ,asa ca nu am cum sa stiu sumele reale).La un calcul exact,stapanul tau ar ramane chiar mai bogat decat am estimat eu...

Referitor la priceperea conducatorilor Stelei,deci a sefilor tai, ma faci sa rad.Cred ca avem cel mai prost management dintre toate echipele cu ceva pretentii.Nu mai vorbesc despre toaletele lipsa de la stadion si alte lipsuri pe care un stadion de talia Stelei nu ar trebui sa le aiba...

daca tot e asa de rentabila Steaua de ce nu o preluati voi?!-cum sa o preluam?Nu fii ridicol,as fi primul care ar cumpara actiuni daca stapanul tau ar vinde.

caci ma indoiesc si ca ai avea abonament! de meciurile in Liga nici nu mai pomenesc: sunt MULT prea scumpe biletele asa ca tu nu servesti! e mai misto pe net.

Nu am mai fost in tara de 7 ani,si nu cred ca voi veni in urmatorii 2 sau 3.

Logic ca nici abonament nu am,ar fi culmea sa am.Intrebarea este:si ce-i cu asta?Daca as avea abonament ar fi mai corecte socotelile mele?

Te asigur ca am fost de foarte multe ori pe Ghencea,desi stateam departe de Bucuresti,in vremea in care Steaua stralucea iar tu probabil mulgeai oile lui Becali senior.Si voi fi din nou acolo cand voi reveni in tara.Dar asta nu schimba cu nimic datele problemei.

DelPiero1027.08.2008 13:49

Gigi Becali a spus cã Marius Lãcãtuș a hotãrît sã schimbe echipa fațã de cea hotãrîtã seara trecutã și a spus cã echipa va juca mult mai defensiv. De asemenea, patronul echipei din Ghencea a spus cã Bogdan Stancu nu va începe ca titular desear și va intra abia în repriza a doua.

"Nu cred cã ne pot bate pe noi turcii în Ghencea. Eu cred cã Steaua este calificatã în proporție de 80-90%. Mai multe șanse nu le dau turcilor. Lãcãtuș a schimbat echipa fațã de asearã.

Echipa va fi mai defensivã decît spunea asearã. la 0-0 suntem calificați. Dacã facem o echipã ofensivã, se vor marca mai multe goluri. Mai bine mizãm pe un 0-0, 1-1. Chiar dac vom juca defensiv, avem jucãtori tehnici care pot decide singuri o partidã. Îl avem pe Toja, pe Dayro, pe Bãnel. Ieri Marius mi-a spus o echipã de care nu m-am bucurat foarte mult.

Cînd mi-a spus azi ce echipã va folosi cu adevãrat, mai defensiv, m-am bucurat. Nu mai aveam emoții. Vom folosi doi închizãtori, cu Rãdoi în defensivã. Stancu va juca în repriza a doua, nu va începe ca titular" a spus Becali la televiziunea sportro.

Uite schimbare de macaz...nu-i de bine,zic eu...

CoRsSo27.08.2008 13:52

e clar mana "oierului".

bodanelu27.08.2008 13:59

Logic ca nici abonament nu am,ar fi culmea sa am.Intrebarea este:si ce-i cu asta?Daca as avea abonament ar fi mai corecte socotelile mele?

eu am abonament, si tot nu sunt exacte socotelile mele.

@DelPiero, e mai de bine, decat o echipa ofensiva. Mai bine facem ce stim de 3-4 ani, sa ne aparam.

AdrianUltras2527.08.2008 14:02

A mai zis o data ca jucam la 0-0 ca ne convine.Si am pierdut campionatul.

danimarcu27.08.2008 14:10

Nu va mai luati dupa ce vedeti azi la TV!Astea sunt doar intoxicari de-ale lui Becali,omul chiar crede ca asta ajuta cu ceva echipa...

Tot ce se spune si ce se vehiculeaza la TV sunt doar pareri si presupuneri.Diseara va fi altceva.

Becali moare daca nu apare din 5 in 5 minute la cate o emisiune.Ar fi in stare sa amane si meciul de diseara daca in acelasi timp ar avea posibilitatea sa mai apara pe la vreun post TV... :sick:

weber_p27.08.2008 14:16

eu am abonament, si tot nu sunt exacte socotelile mele.

@DelPiero, e mai de bine, decat o echipa ofensiva. Mai bine facem ce stim de 3-4 ani, sa ne aparam.

Da... ca aia care au inventat vorba aia cu cea mai buna aparare e atacul au fost niste idioti! hai sa stam sa ne aparam cum am facut la 2-0 la istambul si sa vedeti voi ce mama de bataie ne dau turcaleti!

Din cuziozitate intreb asa cam cati dintre voi care faceti comentarii din astea pertinente pe tema tactica si asezare ati jucat macar un an de zile fotbal intr-un cadru organizat??? La un club, fie al si Romprim??

Ganditi si voi la ce spuneti!

Prefer sa jucam deschis, ofensiv si sa mergem in UEFA decat sa stau cu curu in poarta si sa ne de-a aia o boaba in ultimul minut!@!!

Stryker27.08.2008 15:15
Prefer sa jucam deschis, ofensiv si sa mergem in UEFA decat sa stau cu curu in poarta si sa ne de-a aia o boaba in ultimul minut!@!!

la fel si eu , oricum in cazul in care nu ne calificam , nu cred ca ar fi o tragedie , pentru ca sincer cred ca mai bine ar fi sa avem un drum lung si onorabil in UEFA decat sa iesim iarasi pe locul 4 in grupele ligii ...

AdrianUltras2527.08.2008 22:24

O mica mostra de penibil:

Președintele CFR-ului Iuliu Mureșan considerã cã Steaua nu are niciun merit în calificarea directã a echipei pe care o conduce în Liga Campionilor.

"Mã așteptam ca Steaua sã se califoce. Poate erau unii sceptici, dar noi eram siguri cã se calificã. Era o mirare dacã ratau. Este pentru prima oarã când o echipã româneascã este calificatã direct în grupe, noi suntem ãia; recunosc cã mi-ar plãcea sã jucãm cu Barcelona. Suntem concurenți peste tot. Este greșit spus cã am mers în grupe datoritã Stelei, este meritul nostru cã am luat campionatul. A fost doar o conjucturã sã meregem, direct în grupe direct. ", a spus oficialul clujean la Telesport

Baiatul are dreptate.

Galatasaray e un nimeni in fotbalul mondial.Oricine ii putea bate.Era de asteptat sa ii rupem in 3.

cefereul probabil ca le dadea de la 8 in sus.

Si nu, cefereul nu a mers in grupe datorita muncii Stelei.

Si daca Steaua nu ridica coeficientul tarii prin participarea de una singura in cupe europene, cefereul tot s-ar fi calificat.Ca ei sunt mari smecheri.

Mureșan nu este surprins de performanța lui Anorthosis Famagusta, care s-a calificat, dupã ce i-a spulberat pe grecii de la Olympiacos: "Nu mã mir famagutsa i-a eliminat pe olympiacos pentru cã au o echipã puternicã, au o conducere bunã, ne-au umilit și pe noi anul trecut."

Da, da!

Mare echipa!

Favorita nr 1 la castigarea CL in acest an.

MoWeed27.08.2008 22:27

Eh, el spera ca Steaua sa nu se califice. Astfel nu ar fi avut termen de comparatie pentru evolutia lor mediocra(ziceau ca oricine din Romania s-ar fi comportat la fel).

Acum cand vor lua 3-4 in meciurile de acasa, vor fi comparati cu Steaua. Frustrarea e mare...

RaMs3s27.08.2008 22:37

BAAAA........NE-AM CALIFICAT BAAAAAAAAAAA :beer2::clap::drunk:

AdrianUltras2527.08.2008 22:49
Dinamoviștii încã suferã dupã înfrângerea din Giulești. Cum situația în cadrul lotului nu este una prea relaxatã, antrenorii și oficialii "câinilor" au decis ca jucãtorii sã iasã împreunã la un restaurant pentru a detensiona atmosfera.

Locația aleasã a fost "Zerillo's", un local central, acolo unde au fost surprinși de fotografii Prosport în timp ce au urmãrit meciul Stelei. Probabil cã succesul marei rivale a mai turnat puțin gaz peste focul din vestiar. Rãmâne de vãzut dacã acest lucru îi va ambiționa pe dinamoviști, sau va avea efectul invers

Ahahhahahahahhahhhhhhhhhhhhahhahahhahahah!

Pe prostsport gasiti si poze cu dinamooistii bucurandu-se la golurile Stelei...not! :))

mountytoma28.08.2008 05:41

in acelasi timp, croncanii au fost in excursie la groapa de la glina, pentru un ospat in familie. s-au bucurat la bara turcilor, apoi si-au dat peste coa..ste cu ce-au apucat, de ciuda succesulu Stelei. poze nu s-au putut face, caci din cauza mirosului din zona aparatele de fotografiat refuza sa functioneze!

mountytoma28.08.2008 05:49

ei, victore, acum sa vedem, vor primi baietii 3 milioane de euro? daca nu primesc banii astia, i-o tragi si tu lui Gigi , acolo sus, ingura aia care nu mai tace?

numai gura e de el, ca banii sunt putini...

axl28.08.2008 07:07
in alta ordine de idei nu se poate discuta cu argumente in fata unor diletanti, care isi inchipuie ca netul e locul unde isi descarca ei frustrarile si umorile personale.

Si cam care crede domnia ta c-ar fi rolul primordial al netului?

majoritatea celor care se simt obligati sa faca tot felul de consideratii semidocte sunt persoane care cred eu ca in ultimul an, in ultimii doi ani....., etc....in ultimii ani, nu au citit nici o carte si ei chiar isi inchipuie sincer, ca prostia si aroganta sunt niste virtuti "cool"?!

Vei ramane surprins sa afli nivelul intelectual al unora de pe-aici.

Hai ba Victore, sa traiesti, esti un baiat a-ntaia, in fata acestor evenimente marete micile pasiuni trebuie sa dispara.

«1218219220221222689»