Victor,
Nu pot sa nu remarc ca nu combati deloc ideea ca Becali obtine profit de la Steaua, si asta de vreo 3 ani. In schimb, te limitezi la a-i ataca pe cei ce sustin lucrul asta. Treaba asta spune multe despre tine, si nu intr-un mod care sa-ti faca cinste.
pentru ca esti o persoana care in ultimul timp imi pari ca ai dezvoltat o cultura a dialogului, chiar daca in contradictoriu uneori, ma simt obligat sa-ti raspund la remarca de mai sus.
nu obtine nici un profit! eventual in ultimii 2 ani cheltuie mai putin din banii "personali" (e un eufemism, pentru ca si banii incasati de Steaua sunt la o adica tot banii lui).
in alta ordine de idei nu se poate discuta cu argumente in fata unor diletanti, care isi inchipuie ca netul e locul unde isi descarca ei frustrarile si umorile personale. majoritatea celor care se simt obligati sa faca tot felul de consideratii semidocte sunt persoane care cred eu ca in ultimul an, in ultimii doi ani....., etc....in ultimii ani, nu au citit nici o carte si ei chiar isi inchipuie sincer, ca prostia si aroganta sunt niste virtuti "cool"?! nenorocirea este ca nici macar nu stiu sa asculte, asa ca ma abtin de la a mai construi dezbateri logice! constat cu neplacere ca la prea multi fundu' bate gura! crede-ma e o constatare amara!
ca sa inchei subiectul, asa vrea sa-ti reamintesc ca EU am fost cel care a ridicat problema bugetului si a impactului calificarii in UCL, imediat dupa ratarea jocului cu Dinamo. cand va spuneam atunci ca am pierdut 15mln, in caz de necalificare, aceasi "intelepti" considerau exagerate cifrele. acum vad ca le produc ca si cum ar fi emanatia propriei gandiri. ma rog?! de gustibus...!