FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1216217218219220689»
stelistul stelist15.08.2008 11:21
@stelistul stelist

Numai participarea in grupele CL nu este nicidecum o performanta. Uite-te ce echipe sunt aproape sa ajunga anul asta in grupe: Aalborg, BATE, Anorthosis....

totusi e o performanta pentru ca Steaua e nevoita sa treaca de o echipa buna , mai buna ca a noatra

weeezer15.08.2008 13:24

Poate picam noi in grupe cu una mai bleaga, dintre alea de mai sus.

Dj15.08.2008 13:26

Parca mi as dori sa nu facem nici o branza in campionat anul asta...sa nu ne ducem in CL la anul, poate nici in UEFA..ca sa moara ciobanu.

Atunci sa vad ce o sa faca el...

Marius15.08.2008 14:13
@stelistul stelist

Numai participarea in grupele CL nu este nicidecum o performanta. Uite-te ce echipe sunt aproape sa ajunga anul asta in grupe: Aalborg, BATE, Anorthosis....

Nu mi se par echipe asa slabe. Anorthosis a facut scor cu Olympiakos iar BATE, pe langa faptul ca ne-a pus probleme serioase anul trecut acum a trecut de belgieni si, foarte probabil, de bulgari.

metzzz15.08.2008 16:47

La ce echipe se califica...s-ar putea cu putin noroc daca trecem de turul III preliminar sa intram in urna a II a valorica.

mihaicc15.08.2008 21:14

Majoritatea celor care scriu aici nu au nicio treaba cu Steaua.In loc sa va intereseze de jocul echipei, de participarea Stelei in cupele europene,in campionat, ii tot dati inainte cu ce a zis ciobanul,ce a facut ciobanul,sa plece ciobanul.Unii,care miros a ciobanesc german,cred ca ar fi bine ca Steaua sa nu intre in CL,"ca doar asa poate pleaca ciobanul de la echipa".Altii,poate invidiosi ca jegul ala de echipa din Cluj nu are un forum,ne spun ce echipa mare are CFR,ce piese de jucatori aduc muresan si Andone.

TUTUROR ACESTOR PSEUDOSTELISTI le aduc aminte ca Steaua a obtinut cele mai importante rezultate din fotbalul romanesc din ultimii 3,5,10,20 sau 30 de ani.Sa compari Steaua cu o echipa care nu a inscris in toata istoria ei niciun gol in cupele europene este o blasfemie, o jignire,care eu ca suprter stelist nu pot sa o accept.

mountytoma16.08.2008 21:36

gluma zilei: sa strangem bani sa-i platim datoria lui Mutu!? ca el cand primea salariu de nustiucatemilioane platea datoriile noastre!

daca s-ar gandi cineva sa infiinteze un cont pentru a dona bani campionilor olimpici, mondiali, europeni, etc, aia ar fi o chestie frumoasa!

metzzz16.08.2008 21:55

cea mai scumpa pastila de ecxtasy sau ce a luat el din istorie :punk:

Marius16.08.2008 21:59

cocaina... omu' tine la eticheta si calitate :shifty:

MoWeed16.08.2008 22:11

Mai degraba decat sa-i dam bani lui Mutu, ar trebui dati bani la amaratii aia sinistrati de nu mai au case si nu au nici posibilitatea financiara sa-si faca alte case.

Dar nu, toti vor sa-i dam bani lui Mutu ca doar l-a obligat cineva sa traga pe nas. Are bani, are si nevasta-sa bani deci are de unde sa dea. Uite, imi da o lacrima ca poate saracul Mutu va trebui sa-si vanda Ferrariul ca sa plateasca....

danimarcu16.08.2008 22:23

Am mai spus-o:mai bine arunc banii la buda.

El se gandeste la nevoiasi cand isi duce existenta in lux sau cand trage pe nas?

Nu am fost niciodata si nu voi fi de acord cu o astfel de actiune.Borcea are bani destui,sa faca un credit si sa-i plateasca el datoria daca vrea...

De ce nu face Borcea cheta sa ajute sinistratii(vorba lui @MoWeed)?

Sa fie sanatos Mutu,el a facut-o,el s-o traga(daca o avea ce plati,eu cred in continuare ca e absurd sa ceri atatia bani ca despagubire)

Pt mine Mutu nu-i un bun national.Hagi este un bun national, brand-ul Steaua este un bun national, Ilie Nastase, Nadia ,sau alti mari sportivi si oameni care au facut totul cu multa munca si daruire,si niciodata nu au calcat in strachini.Mutu este un rasfatat al sortii,un increzut care abia poate sa vorbeasca de figuri - sa-si plateasca el abuzurile si tampeniile pe care le face.

mountytoma17.08.2008 13:26
Uite, imi da o lacrima ca poate saracul Mutu va trebui sa-si vanda Ferrariul ca sa plateasca....

hai spune drept, pe unde iti iese lacrima aia? nu cumva prin spate, acolo unde il durea si pe Mutu de altii cand era plin de bani?

Bogdan4Steaua17.08.2008 13:50
@stelistul stelist

Nu mi se par echipe asa slabe. Anorthosis a facut scor cu Olympiakos iar BATE, pe langa faptul ca ne-a pus probleme serioase anul trecut acum a trecut de belgieni si, foarte probabil, de bulgari.

Cele trei echipe sunt sub-mediocre.

Anorthosis a facut scor cu Olympiakos pentru ca meciul a fost aranjat. S-au pariat sume imense de bani pe victoria celor de la Anorthosis(din fericire, am scos si eu un profit frumusel pe acel meci). BATE Borisov ne-a pus probleme anul trecut pentru ca nu jucam noi mare lucru. Cat despre Aalborg, danezii au sansa de a se califica datorita esecului celor de la Rangers, pentru ca a elimina FC Kaunas din Lituania numai performanta nu este.

MoWeed17.08.2008 15:43
hai spune drept, pe unde iti iese lacrima aia? nu cumva prin spate, acolo unde il durea si pe Mutu de altii cand era plin de bani?

:))))

AdrianUltras2517.08.2008 16:00

Eu as vrea sa ii dau ceva la m00t00 si sunt curios daca pot sa o fac prin transfer bancar.

Ce vreau sa ii dau eu incepe cu mu si se termina cu ie.

metzzz20.08.2008 03:50

Are careva idee cate bilete sau vandut pana acuma la abonati pentru. meciul cu Galatasaray ???

Bodanel20.08.2008 06:04

@ metzz

multe. eu cand am fost cu toate ca erau multe case deschise la fiecare casa erau cate 2 oameni. si asta a fost luni. cred ca o sa se termine biletele joi. Daca ritmul s-a pastrat ieri si se va pastra si astazi maine nu cred ca va mai ramane mare lucru de vandut. Avem 6000 de abonati si aia pe care i-am vazut eu la coada toti au luat cate 4 bilete. Chiar daca iau doar 4000 cate 4 bilete se duc 16000 din start, mai pui vreo 1000 la turci, mai pui vreo 1500 masura de siguranta si raman vreo 6000 de bilete. Mi-e mila de cei care vor merge joi la case.

weber_p20.08.2008 09:06

Despre jignirile aduse de rapid Stelei ce parere aveti? Si sincer as vrea sa stiu si eu cam cand o sa se sesizeze Liga si sa faca ceva!! Jigniri gratuite si nimeni nu face nimic! dak era ceva de genul asta de la alta echipa probabil ca acum era pe la toate comisiile posibile si cred ca mai inventau astia repede vreo 3-4 comisii la care sa ii cheme! cum se face ca de data asta desi in ROAF scrie clar ca pentru jigniri aduse de o persoana care reprezinta imaginea unui club sau asociatie sportiva pe cale scrisa sau vorbita sanctiunile sunt de depunctare si amendare a respectivului club???

Sau dak ma insel tin sa imi cer scuze si va rog sa imi spuneti si mie care este articolul din lege dak stie cineva!!! aceasta chestie am auzit-o pe un anumit canal TV de sport azi!

victor20.08.2008 10:05

federatia are alte probleme mult mai importante: cerceteaza cazul "valiza"! o sa treaca multi ani si tot o sa mai apara cate o comisie care va investiga subiectul!

Bogdan4Steaua21.08.2008 16:12

Comunicatul in cauza este tipic subpodarilor frustrati. Ce sa faci daca IQ-ul celor de acolo se apropie de cel al nevertebratelor?

Sunt atat de penibili incat din cand in cand, simt si ei nevoia sa isi mai exprime gandurile... acesti rahati urat mirositori, asemeni putregaiului Iancu de la Timisoara, au tendinta de a se baga in seama mereu...

Sa ne vedem de ale noastre... nu trebuie sa plecam urechea la toate tampeniile.

AdrianUltras2522.08.2008 12:10
"Pânã acum am incasat 1 milion jumãtate, cu drepturi TV cu tot, 350 de mii doar din bilete. Nu e o mare afacere cu biletele, nu ajung nici pe o mãsea. Acum cațiva ani era o sumã, acum nu e o mare afacere. Anual cheltuiesc 15-20 milioane de euro, cu transferuri cu tot " s-a lãudat patronul Stelei.

Ciobane, cine te crede?

Marius22.08.2008 12:23

Astia-s nebuni... cica vine un fundas stanga de 19 ani, Ricardo Verduguez pe numele lui, bolivian de la Blooming... =)))

mountytoma22.08.2008 12:37
"Anual cheltuiesc 15-20 milioane de euro, cu transferuri cu tot[/b] " s-a lãudat patronul Stelei.

Ciobane, cine te crede?

eu il cred. plateste 4-5 milioane pe transferuri, si vreo 10-15 pe comisioane la verii Becali. care au firma in cipru si nu platesc impozit pe ei. iar banii se intorc inapoi la Gigi, albi ca zapada si neimpozitati cu 16% cat e la noi!

Dj22.08.2008 13:06

a zis ca el cheltuie cu tot cu transferuri, an de an..

15 mai cred..20 nu prea...

victor22.08.2008 14:41

daca ai 33 de jucatori sub contract, ia faceti o mica socoteala cat inseamna numai salariile?!

«1216217218219220689»