FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1215216217218219689»
DelPiero1008.08.2008 11:31
Florentina lu' Mutu numa' echipa mare nu-i in Italia...
MoWeed08.08.2008 11:33

Anul asta participa in preliminariile CL. La asta ma refeream de fapt.

Oricum e o echipa de traditie...

DelPiero1008.08.2008 11:35

Oricum,n-ar fi un mare pas inainte pentru Mirel sa plece acolo!Inter era,da' Florentina lu' Mu2 nu...

MoWeed08.08.2008 11:36

Financiar, cred ca ar fi un pas inainte. Oricum nu cred ca e adevarata stirea....

.Ax3L.08.08.2008 12:25
Financiar, cred ca ar fi un pas inainte. Oricum nu cred ca e adevarata stirea....

ai perfecta dreptate

RaMs3s08.08.2008 13:44

Telenovela Mirel continua ...

metzzz08.08.2008 15:05

Telenovela continua , prostii cumpara ziarele , gigelu are reclama.

s0r1n11108.08.2008 16:09

Presa de rahat,90 la suta Mirel ramane la Steaua.

Pe de o parte ma bucur pentru ca avem mare nevoie de el,dar pe de alta parte ar fi pacat ca el sa nu'si gaseasca o echipa mare din Europa.Chiar merita!

mountytoma08.08.2008 20:15

dupa cum a jucat azi, Mirel nu pleaca de la Steaua. nici el nu mai vrea, nici altii nu mai au motive prea multe sa il ia. sper sa ii treaca repede si mai ales sa joace doar la mijloc!

bodanelu09.08.2008 05:48

mie mi-a placut felul cum a pasat. la deposedare parca ii era frica sa intre... cel putin asa mi s-a parut.

MoWeed09.08.2008 11:40

Dupa stirea pozitiva cu aurul olimpic al Alinei Dumitru, vine o veste proasta:

Fotbalistul transferat de la Otelul Galati a suferit o entorsa de gradul II-III la glezna piciorului drept in finalul meciului cu Poli Iasi. Medicii Stelei i-au bagat piciorul in gips, iar peste 10 zile acesta va face alte teste, pentru a vedea cat de grava este accidentarea.
metzzz09.08.2008 12:11

Si mai era o chestie cum ca , 19 fani ai echipei noastre au fost retinuti dupa ce au sustras dintr-o benzinarie 6000 RON. Daca s-a intamplat asa sper ca cei 19 sa infunde puscaria.

MoWeed09.08.2008 12:14

Daca e adevarat si eu sper ca vinovatii sa fie pedepsiti pentru ca merita. Acum iar o sa se scandalizeze opinia publica: vezi-Doamne toti fanii care frecventeaza peluzele sunt infractori.

DelPiero1010.08.2008 12:34

Eu acum am vazut...Doamne,ce goluri a putut sa dea Curtean ala... :wacko:

victor11.08.2008 12:23
Conform GSP,

Toaja a dublat numarul abonamentelor! Ce-a reusit sa strice Forrest Gump ,repara Toja!

Speram si-n viitoare titluri:" Arestarea lui Becali a triplat numarul abonamentelor pe Ghencea!"

sau "Disparitia lui Dragomir din fotbal a dus la accederea in CL cu 3 echipe romanesti!"

tu oricum nu-ti faci abonament, asa ca mai scuteste-ne de reflectiile lu' matale!

Victor nu vrei sa-ti interpelezi familia cu apelativele astea?"matale"

Esti obositor si chiar enervant,asa ca mai scuteste-ma tu.

Si nu te mai umfla in pene cu inteligenta ta.Ai impresia ca esti cel mai destept de pe acest site.Te-am urmarit de multa vreme,si in afara de irita foarte multi useri nu faci nimic.Ba da ,mi-am amintit ,esti vesnic aparator al Creditorului. Stai in banca ta "colega" ca strici aspectului forumului,colega!

PS Dragul nostru "tovaras",Victor, a reusit performanta de-a ma face sa nu mai accesez acest site.Cu regret ,am luat aceasta decizie .

Respectele mele ,celorlalti useri,foarte buni parteneri de discutie.

Felicitari echipei administrative si tuturor moderatorilor,fara nicio exceptie.

FOrza Steaua!

tovarasu' Victor iti spune public ca esti un pic cam prostanac! sunt convins ca acest scurt comentariu te va obosi si enerva, asa ca te scutesc de alte apelative potrivite lu' matale!!

repet: tu nu ai abonament la Steaua si de aceea acesta este un subiect necunoscut tie!

AdrianUltras2512.08.2008 13:46
"Neaga nu poate duce acest meci. E problema lui Lãcãtuș dacã îl voi folosi.

Au fost momente cînd am plîns și momente cînd m-am bcurat. Dar avem potențial și echipa asta poate juca și bine. Aștept acel moment cînd echipa va juca foarte bine și mã aștept ca acest meci sã fie acesta. - Gigel becalii

Pe cat ca Neaga nu va juca titular cu Galata?:))

Si cica el nu se baga peste antrenor :))

Si eu astept momentul cand echipa va juca.Ca m-am saturat de potential.

Cu Brașovul, Lãcãtuș mi-a spus cã îl va folosi pe Badea ca experiențã, sã încerce anumite tactici. Probabil cã și-o fi dat el seama cã nu mai e bun." - Gigel becalii

de 10 luni numai experimente se fac la Steaua.

Parca suntem Dexter's Laboratory.

Despre o posibilã demtere a lui Lãcãtuș, Gigi Becali a spus cã antrenorul echipei nu este în pericol. "Poziția lui Lãcãtuș nu este în pericol dacã nu va obține califiarea în Champions League. El este un bãiat de caracter și nu-l voi da afarã niciodatã. Eu mizez pe caracterul lui".

Asta vrea sa auda orice antrenor.

Ca nu trebuie sa faca nimic!!!

Asta e visul oricarui om.

Sa faci ce vrei, sa fii platit si sa nu iti pese de nimic, sa nu ai nici o grija.

Asta e primul pas spre mediocritate.

Pai nici nu e de mirare ca de 10 luni tot experimente facem, daca Laca nu are nici o grija in lume.

MoWeed12.08.2008 18:03
"Daca ar fi fost Szekely apt, probabil ca n-ar fi jucat cu el, ci ar fi jucat cu Banel pe stanga. Am vorbit cu Marius acum jumatate de ora si mi-a spus ca se gandeste cu Toja si i-am spus ca nu ma intereseaza, nu vreau sa stiu nimic, nu vreau sa ma bag nicio idee la meciul asta, il las pe Lacatus. E un meci prea important ca sa ma bag peste Lacatus. Am mai multe incredere in Lacatus decat in mine. Nu pot sa ma compar eu fotbalistic cu Lacatus. In plus, el este mult mai curat sufleteste decat mine si Dumnezeu il va ajuta. La un meci de campionat mai merge, dar aici Lacatus isi joaca practic cariera. Nu se intalneste de multe ori in fotbal cu asa ceva", a declarat Gigi Becali la Contraatac.

Becali a mai afirmat ca Steaua are forta sa depaseasca Galatasaray datorita experientei. "Steaua a jucat meciuri mult mai importante decat cele cu Galatasaray", crede Becali.

Cu alte cuvinte a zis pe fata ca in campionat ii face echipa lui Lacatus....

Exact lucrul care nu-mi doream sa-l aud din gura oierului....

metzzz13.08.2008 03:54

Doua zile suplimentare pentru abonamente

FC Steaua vine in intampinarea suporterilor echipei noastre si ofera doua zile suplimentare pentru achizitionarea de abonamente pentru partidele din sezonul competitional 2008-2009, in perioada 14 – 15 august. Eliberarea acestora se va face in sistem automat, iar pentru a se putea emite si inregistra abonamentul, este obligatorie prezenta personala a solicitantului cu B.I, C.I, certificat de nastere, permis de conducere sau pasaport, la casele de bilete.

Programul caselor de bilete in perioada 14 - 15 august este:

Joi, 14 august - 12:00 - 20:00

Vineri, 15 august - 12:00 - 20:00

De asemenea, FC Steaua va oferi, in anul acesta, pachetul de abonament "Family", care permite familiilor achizitionarea unui abonament cu o reducere de 10% fata de pretul unui abonament anual. Aceste tichete vor fi disponibile doar pentru sectorul 24, din cadrul Tribunei a II-a, iar procedura de achizitionare a acestora este urmatoarea: membrii familiei trebuie sa se prezinte la stadion cu unul dintre documentele de identitate prezentate mai sus si, in cazul in care copilul sau copii acestora au depasit varsta de 10 ani, trebuie sa prezinte un act de identitate (certificat de nastere, BI sau CI) al fiecarui copil in parte. Copiii cu varsta de pana la 10 ani au intrarea libera, indiferent de tipul de abonament al parintilor.

Preturile abonamentelor sunt urmatoarele:

Fotolii : 1.750 LEI

Tribuna 0: 500 LEI

Tribuna I: 300 LEI

Tribuna II: 200 LEI

Peluze: 70 LEI

Pret abonament "Family": 180 LEI/persoana

Pentru informatii suplimentare trimiteti un e-mail la t***@***

AdrianUltras2515.08.2008 06:35
Gigi Becali: "Anul ãsta vreau sã trecem de grupe!"

Ca in fiecare an de altfel.

VORBE!

Padrese15.08.2008 07:31

Ana Maria Brânzã și Alina Dumitru sunt douã dintre cele mai fericite componente ale delegației olimpice: medaliile de la Beijing s-au conjugat cu o veste bunã, venitã din Turcia.

Egalul realizat de Steaua la Istanbul, în meciul cu Galatasaray, a iscat ecouri și la Beijing. "Aurul" de la judo și "argintul" de la spadã au salutat rezultatul care dã șanse mari echipei lui Marius Lãcãtuș de a ajunge în grupele Ligii Campionilor. "Ne bucurãm pentru toate succesele roș albastre. Pentru noi nu existã fotbal și alte sporturi, ci doar Steaua", au declarat cele douã vedete ale delegației olimpice.

Alina și Ana au ținut sã trimitã un salut ca la armatã, dedicat lui Bãnel Nicolițã. "Ne‑am bucurat enorm cã a dat gol. A trecut prin momente grele în ultimul timp. A fost ținta multor rãutãți, dar a rãspuns marcând la Istanbul. Este un jucãtor admirabil și modest. Pentru asta, noi îl salutãm de la Beijing!", a declarat Brânzã. (prosport)

Foarte frumos, felicitari ambelor fete pe medalii :steag_cruce_invers: steagro

MoWeed15.08.2008 07:32

@Padrese

Din pacate nu am auzit felicitari asemanatoare venite din partea clubului de fotbal Steaua pentru fete...

AdrianUltras2515.08.2008 07:58
"Banii pe care o sã-i câștig dacã intrãm în grupele Ligii îi bag direct în buzunar. Gata, nu mai fac niciun transfer în iarnã. Am bãgat destul pânã acum. Așa, ca sã am lichiditãți, cã d-aia nici nu mi-a aprobat Isãrescu ãsta sã-mi fac bancã. Cã cicã nu am lichiditãți. Pãi normal, cã eu am luat mai multe societãți falimentare și le-am pus pe linia de plutire. Eu am bãgat 120 de milioane în ele sã le scot din faliment, plus banii pe care i-am dat împrumut la persoane fizice. Am vreo 120 de milioane de euro împrumutați, în firme sau la persoane fizice. Așa cã cele 15 milioane de la UEFA le bag în buzunar, cã și pânã acum am bãgat 30 de milioane de euro în Steaua"

Pai asta nu e nimic nou.

Asa a facut de la inceput.Macar a recunoscut acum.

Cioban murdar!

Si de unde a bagat el 30 de milioane in Steaua?

Poate de cand a venit la Steaua...dar sunt mai mult ca sigur ca i-a recuperat pe toti.

Cioban borat!

MoWeed15.08.2008 07:59

Mda, asta este dovada clara ca nu se doreste performanta adevarata la Steaua deoarece ar necesita investitii...

Nu mai bine face un profit de 4-5 milioane anual doar prin participarea in Champions League?

stelistul stelist15.08.2008 10:53
Mda, asta este dovada clara ca nu se doreste performanta adevarata la Steaua deoarece ar necesita investitii...

Nu mai bine face un profit de 4-5 milioane anual doar prin participarea in Champions League?

anul acesta mai poate face performanta , dar daca nu se investeste nu vor(vom) mai prinde nici CL si astfel nu va mai avea Steaua profit

MoWeed15.08.2008 10:58

@stelistul stelist

Numai participarea in grupele CL nu este nicidecum o performanta. Uite-te ce echipe sunt aproape sa ajunga anul asta in grupe: Aalborg, BATE, Anorthosis....

«1215216217218219689»