FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1214215216217218689»
vlad7528.07.2008 09:08
Dupa cum credeam, se pare ca Banel va fi in continuare titular...

Daca ar fi sa ne luam dupa GSP-ul de astazi,Becali n-ar mai incantat de Nicolita. Si acum sincer,nu credeti ca Ciobanului i-ar placea o echipa cu jucatori gen Dayro sau Szekely? Aceasta echipa,i-ar creste popularitatea dupa gandirea lui. Cred ca lui Nicolita incepe sa-i "se clatine scaunul" la Steaua.Ori revine la forma buna de odinioara ori se cere rezerva singur. Doar prima varianta r fi mai realizabila. Nicolita poate reveni la forma de alta data cu o singura conditie: sa lase imaginea asta de ambasador UNICEF in alta parte si s-o lase mai usor cu fetele de pe chat :confused:

AdrianUltras2528.07.2008 10:32
Lacatus: "Nicolita este in continuare un jucator de nationala. Ochirosii nu reprezinta, inca, o varianta"

Laca si-a dat iar in cap singur.

L-am laudat sambata dar vad ca nu s-a schimbat.

Gandeste la fel de prost.

In continuare vad ca e un antrenor care nu invata nimic din greseli.

p.s.

daca nu ma insel, Ochirosii a facut 2 din cele 3 goluri.

Piece of Mind28.07.2008 10:54
Lacatus: "Nicolita este in continuare un jucator de nationala. Ochirosii nu reprezinta, inca, o varianta"

Laca si-a dat iar in cap singur.

L-am laudat sambata dar vad ca nu s-a schimbat.

Gandeste la fel de prost.

In continuare vad ca e un antrenor care nu invata nimic din greseli.

p.s.

daca nu ma insel, Ochirosii a facut 2 din cele 3 goluri.

Continui sa cred ca Lacatus nu este un antrenor pentru anvergura Stelei, iar declaratia de mai sus vorbeste de la sine in aceasta privinta.

Oricum, nu ma numar printre cei entuziasmati de rezultatul de sambata, obtinut intr-un amical absolut formal, cu o Roma reunita cu doar 5 zile inainte si fara axul central, Doni-Mexes-De Rossi-Totti.

MoWeed06.08.2008 21:57
"Vorbesc cu Banel si e mahnit de ceea ce se intampla cu el. Eu il incurajez, e un copil bun. Mai sunt si momente de asta in cariera unui jucator. Banel este un tip care prinde bine unui antrenor pentru ca face exact ceea ce i se spune", a spus Nicolae Manea la Contraatac.

Acum te pomenesti ca e suparat Banel ca a fost lasat rezerva un meci....

Nu am incredere in veridicitatea articolului, dar daca e adevarat ce a spus Manea inseamna ca Banel va ajunge ca Badea: sa se planga ca nu joaca, dar cand joaca sa ne scoata fire albe de par in cap

danimarcu06.08.2008 22:01
Nu am incredere in veridicitatea articolului, dar daca e adevarat ce a spus Manea inseamna ca Banel va ajunge ca Badea: sa se planga ca nu joaca, dar cand joaca sa ne scoata fire albe de par in cap

Poti sa ai incredere,am vazut emisiunea...Asa a spus Manea.

Ca o parere personala,Banel e intr-adevar baiat bun,face tot ce-i spune antrenorul,doar ca nu prea le are cu fotbalul...

AdrianUltras2506.08.2008 22:09

Da' ce legatura are manea cu Steaua?

MoWeed06.08.2008 22:13

Nu-l mai bagase nimeni in seama de ceva timp.....

Cica ar fi amic cu Banel, o fi rude la etnia lor nu m-ar mira

AdrianUltras2506.08.2008 22:22

Mi se pare cam anormal ca un jucator de al Stelei sa vorbeasca cu un conducator de-al crapeedului.

Poate se autosesizeaza cineva.

danimarcu06.08.2008 22:23

Cam tot aia pe care o are Banel cu fotbalul... :gathering:

LE @Adrian -dar ce crezi tu ca ar putea turna Banel?Ca el saracu' nu intelege nimic din jocul asta...

AdrianUltras2506.08.2008 22:28

mai stii ce poate zice prostu'?

nici cu gandu' nu gandesti... :shifty:

_yang06.08.2008 23:20

Cin' s-aseamãnã s-adunã :gathering:

Marius07.08.2008 05:16

Contextul era altul. Manea a spus ca Banel, printre altii, discuta cu el dupa unele meciuri, dat fiindca Manea l-a promovat la nationala de juniori, i-a fost ca un mentor, etc...

Banuiesc ca discuta probleme strict personale, nu-ti imagina ca Banel ii dezvaluie lui Manea geniala tactica de joc ros-albastra.

AdrianUltras2507.08.2008 06:41

Marius

Sincer, mi-e greu sa cred ca Banel intelege ceva din tactica unui meci de fotbal.

Marius07.08.2008 06:43

Asta e problema lui... insa nu cred ca e anormal sa discute cu antrenorul care l-a promovat la nationala de juniori cand era un copil de 15-16 ani...

vlad7507.08.2008 08:02

Conform GSP,

Toaja a dublat numarul abonamentelor! Ce-a reusit sa strice Forrest Gump ,repara Toja!

Speram si-n viitoare titluri:" Arestarea lui Becali a triplat numarul abonamentelor pe Ghencea!"

sau "Disparitia lui Dragomir din fotbal a dus la accederea in CL cu 3 echipe romanesti!"

AdrianUltras2507.08.2008 20:36
"Emeghara este accidentat, iar lista, daca o sa ne calificam, o sa se refaca. Lacatus a decis ca Vali Badea sa nu intre pe lista UEFA. Ii sunt recunoscator lui Vali pentru ce a facut, poate sa stea la Steaua, nu l-am pus nici pe lista de plecari. A facut ceva pentru echipa, a dat doua goluri importante cu Standard Liege, cand am intrat in Liga Campionilor dupa 10 ani de absenta", a spus Becali la Special.

Asadar Arthuro e pielea aia mai fina in comparatie cu Nonda iar Banel ii da clasa oricand lui Arda.Bun.

Nu.

Stati.

Ca nu am inteles eu.

Adica Galata, cand o sa joace cu noi, o sa joace cu 11 jucatori.

Pe cand noi vom juca cu o echipa.

Iar echipa noastra e mai buna decat aia 11 jucatori desi aia 11 jucatori ai lor sunt peste ai nostri luati individual.

Bun.

"Emeghara este accidentat, iar lista, daca o sa ne calificam, o sa se refaca. Lacatus a decis ca Vali Badea sa nu intre pe lista UEFA. Ii sunt recunoscator lui Vali pentru ce a facut, poate sa stea la Steaua, nu l-am pus nici pe lista de plecari. A facut ceva pentru echipa, a dat doua goluri importante cu Standard Liege, cand am intrat in Liga Campionilor dupa 10 ani de absenta", a spus Becali la Special.

Ei da, asta explica tot.

Acum stim de ce expirati ca Banel sau Badea se mai gasesc in lotul Stelei: PT CA AU FACUT ODATA CEVA PT CLUB!

"A fost o relație patron-angajat. Ca om, este imposibil de lucrat cu Hagi. Am zis sã-mi fac obligația și datoria sã fac o experiențã cu el. Sã zic c-am fãcut-o și pe-asta. Eu m-am achitat de obligație. Nici jucatorii nu pot sã lucreze cu Hagi, el nu se pricepe la relațiile interumane" a spus Becali la GSPTV.

In traducere:"Iooooo...i-am zis sa-l bage pe badeaaaaaaaaa...iar eeeeeeelllllll...a dat raspunsul gresit."

Si care era raspunsul corect, va intrebati?

Raspunsul corect era: "Acum Gigi, acum!"

Mugur_Cornateanu08.08.2008 03:24

Sa speram ca Gica se va intoarce la Constanta si sa faca din Farul o echipa puternica, de cupe europene

victor08.08.2008 07:17
Conform GSP,

Toaja a dublat numarul abonamentelor! Ce-a reusit sa strice Forrest Gump ,repara Toja!

Speram si-n viitoare titluri:" Arestarea lui Becali a triplat numarul abonamentelor pe Ghencea!"

sau "Disparitia lui Dragomir din fotbal a dus la accederea in CL cu 3 echipe romanesti!"

tu oricum nu-ti faci abonament, asa ca mai scuteste-ne de reflectiile lu' matale!

MoWeed08.08.2008 09:24
Antrenorul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat, intr-un interviu publicat in numarul de marti al cotidianului Gazeta de Sud, ca Valentin Ceausescu i-a cerut de doua ori sa fuga din tara inainte de 1989, pentru ca in fotbalul romanesc sa ramana doar Steaua.

Si cand ma gandesc ca infectul asta a fost aclamat in Ghencea.....

vlad7508.08.2008 09:42
Conform GSP,

tu oricum nu-ti faci abonament, asa ca mai scuteste-ne de reflectiile lu' matale!

Victor nu vrei sa-ti interpelezi familia cu apelativele astea?"matale"

Esti obositor si chiar enervant,asa ca mai scuteste-ma tu.

Si nu te mai umfla in pene cu inteligenta ta.Ai impresia ca esti cel mai destept de pe acest site.Te-am urmarit de multa vreme,si in afara de irita foarte multi useri nu faci nimic.Ba da ,mi-am amintit ,esti vesnic aparator al Creditorului. Stai in banca ta "colega" ca strici aspectului forumului,colega!

PS Dragul nostru "tovaras",Victor, a reusit performanta de-a ma face sa nu mai accesez acest site.Cu regret ,am luat aceasta decizie .

Respectele mele ,celorlalti useri,foarte buni parteneri de discutie.

Felicitari echipei administrative si tuturor moderatorilor,fara nicio exceptie.

FOrza Steaua!

AdrianUltras2508.08.2008 10:15
Antrenorul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat, intr-un interviu publicat in numarul de marti al cotidianului Gazeta de Sud, ca Valentin Ceausescu i-a cerut de doua ori sa fuga din tara inainte de 1989, pentru ca in fotbalul romanesc sa ramana doar Steaua.

Si cand ma gandesc ca infectul asta a fost aclamat in Ghencea.....

Prietene MoWeed, ai inteles gresit.

Sau ma rog, nu totul.

Ca nu prea a zis totul blatistu ala.

Valentin i-a cerut stralucescului sa plece ca sa ramana doar Steaua,(observi ca e virgula, nu punct.pt ca propozitia nu s-a terminat) PT A NU MAI FACE TARA DE RUSINE.

lucea-Farul nu a mai zis si partea asta.

In timp ce Steaua lua CCE si domina europa, dinam0 sub conducerea lui Mircea cel incredibil de minuscul se facea de rusine in continuu:slavia praga, 17 nentori,etc

De aia a fost rugat stralucelu sa plece.

Discutia dintre ei doi a fost cam asa.

Valentin: "Ba Mircea, te rog io ma, pleaca dracului cu Dinamo cu tot afara din tara.Du-te la rusi ma, ca nu avem nevoie de voi, ca s-asa face Steaua totul."

La care stralucescul a inteles bineninteles ce a vrut el.

Ia gandeste-te tu cate titluri a luat dinam0 intre 85 si 89.

Pai daca era asa de bazat stralucescu, de ce nu a facut nimic?

bodanelu08.08.2008 11:22

Rednic l-a sunat pe Ogararu pentru a discuta trecerea fostului stelist in Stefan cel Mare, insa acesta l-a anuntat pe Rednic ca nu se pune problema.

"Sincer sa fiu, cu Ogararu am vorbit, nu-mi stia numarul, i-am transmis un mesaj ca vreau sa vorbesc cu el, m-am prezentat, i-am spus ca vreau sa vorbesc cu el. Mi-a zis Nea Mircea, in orice problema discutam, dar nu venirea mea la Dinamo", a spus Mircea Rednic.

sport.ro

nu am cuvinte...

MoWeed08.08.2008 11:23

Inca o dovada ca George este un stelist adevarat!

Poate va reveni odata la Steaua....

AdrianUltras2508.08.2008 11:25
Fiorentina vrea sã-l împrumute pe Rãdoi pentru douã milioane de euro

Sper sa fie adevarata si sa plece.

Daca se face transferul, o sa devin Ultras Fiorentina!(desi mi-e scarba de mootoo)

p.s.

RESPECT George!!!

MoWeed08.08.2008 11:26

@AdrianUltras25

Cred ca astia din presa s-au decis sa ia la rand echipele mari din Italia

«1214215216217218689»