"Emeghara este accidentat, iar lista, daca o sa ne calificam, o sa se refaca. Lacatus a decis ca Vali Badea sa nu intre pe lista UEFA. Ii sunt recunoscator lui Vali pentru ce a facut, poate sa stea la Steaua, nu l-am pus nici pe lista de plecari. A facut ceva pentru echipa, a dat doua goluri importante cu Standard Liege, cand am intrat in Liga Campionilor dupa 10 ani de absenta", a spus Becali la Special.
Asadar Arthuro e pielea aia mai fina in comparatie cu Nonda iar Banel ii da clasa oricand lui Arda.Bun.
Nu.
Stati.
Ca nu am inteles eu.
Adica Galata, cand o sa joace cu noi, o sa joace cu 11 jucatori.
Pe cand noi vom juca cu o echipa.
Iar echipa noastra e mai buna decat aia 11 jucatori desi aia 11 jucatori ai lor sunt peste ai nostri luati individual.
Bun.
"Emeghara este accidentat, iar lista, daca o sa ne calificam, o sa se refaca. Lacatus a decis ca Vali Badea sa nu intre pe lista UEFA. Ii sunt recunoscator lui Vali pentru ce a facut, poate sa stea la Steaua, nu l-am pus nici pe lista de plecari. A facut ceva pentru echipa, a dat doua goluri importante cu Standard Liege, cand am intrat in Liga Campionilor dupa 10 ani de absenta", a spus Becali la Special.
Ei da, asta explica tot.
Acum stim de ce expirati ca Banel sau Badea se mai gasesc in lotul Stelei: PT CA AU FACUT ODATA CEVA PT CLUB!
"A fost o relație patron-angajat. Ca om, este imposibil de lucrat cu Hagi. Am zis sã-mi fac obligația și datoria sã fac o experiențã cu el. Sã zic c-am fãcut-o și pe-asta. Eu m-am achitat de obligație. Nici jucatorii nu pot sã lucreze cu Hagi, el nu se pricepe la relațiile interumane" a spus Becali la GSPTV.
In traducere:"Iooooo...i-am zis sa-l bage pe badeaaaaaaaaa...iar eeeeeeelllllll...a dat raspunsul gresit."
Si care era raspunsul corect, va intrebati?
Raspunsul corect era: "Acum Gigi, acum!"