doar o vorba despre nea Imi: sigur el a fost "principalul" pe hartie atunci cand am castigat CCE, dar toti cei care erau in anturajul echipei de atunci stiu ca in fapt Iordanescu a fost marele artizan al al succeselor din 1986-90. la fel cum Iordanescu are si principalul merit in inaugurarea seriei de 6 titluri consecutive incepand din '93 (atunci el a creat o noua echipa cu Panduru, galga, Prodan, Filipescu si Adi Ilie - pe care l-a cerut expres de la extensiv). pe nea Imi il stiu bine, el fiind antrenor la Steaua si inainte de 1986 si dupa, dar niciodata singur el nu a mai atins rezultatele avute impreuna cu nea Puiu. pe cand Iordanescu singur a mai prins o finala si o semifinala de CCE (in conditii mult mai grele si cu o echipa mai uzata), fiind la un pas de o semifinala europeana in Cupa Cupelor in 1993 (la 5 min.)!
de acord cu tine despre Jenei in perioada postdecembrista.
dar succesul din 1986 eu cred ca lui i se datoreaza, nu lui Iordanescu. succesul ala a fost doar punctul terminus al unei perioade incepute undeva prin 1983 cred, cand Jenei a fost readus la Steaua pentru a reinnoda sirul performantelor. Iordanescu s-a alaturat unei masinarii deja puse in functiune... e cam ca si contributia lui Gigi Becali la calificarea Stelei in semifinala cupei UEFA: nu s-a urcat el pe maybach sa-si arate muschii? dupa castigarea cupei campionilor multi lingai s-au lipit de Steaua, mai exact, multi paraziti!
nu sunt de acord si repet: atat Ienei, cat si Iordanescu au antrenat Steaua si singuri, nu in "echipa". daca vom compara rezultatele Stelei in perioada cand nea Imi singur a fost principal cu cele din vremurile cand no.1 pe banca tehnica era Bulgaru', vom vedea ca ultimul este in clar avantaj.
vreau sa spun ca daca Puiutu (singur) a fost mai "competitiv" decat Ienei (singur), inseamna ca atunci cand au format o "echipa" impreuna (in 1985-86), aportul lui Iordanescu a fost parca superior si a facut diferenta de clasa intre Steaua, o echipa de top in Romania, si Steaua o echipa de top a Europei!
dupa mine Anghel puiu Iordanescu este cel mai mare antrenor pe care ni l-a daruit istoria ros-albastra! pacat ca totusi "a dansat" prea putin, dar intotdeauna marile succese te consuma rapid?!