FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1212213214215216689»
victor17.07.2008 16:44
doar o vorba despre nea Imi: sigur el a fost "principalul" pe hartie atunci cand am castigat CCE, dar toti cei care erau in anturajul echipei de atunci stiu ca in fapt Iordanescu a fost marele artizan al al succeselor din 1986-90. la fel cum Iordanescu are si principalul merit in inaugurarea seriei de 6 titluri consecutive incepand din '93 (atunci el a creat o noua echipa cu Panduru, galga, Prodan, Filipescu si Adi Ilie - pe care l-a cerut expres de la extensiv). pe nea Imi il stiu bine, el fiind antrenor la Steaua si inainte de 1986 si dupa, dar niciodata singur el nu a mai atins rezultatele avute impreuna cu nea Puiu. pe cand Iordanescu singur a mai prins o finala si o semifinala de CCE (in conditii mult mai grele si cu o echipa mai uzata), fiind la un pas de o semifinala europeana in Cupa Cupelor in 1993 (la 5 min.)!

de acord cu tine despre Jenei in perioada postdecembrista.

dar succesul din 1986 eu cred ca lui i se datoreaza, nu lui Iordanescu. succesul ala a fost doar punctul terminus al unei perioade incepute undeva prin 1983 cred, cand Jenei a fost readus la Steaua pentru a reinnoda sirul performantelor. Iordanescu s-a alaturat unei masinarii deja puse in functiune... e cam ca si contributia lui Gigi Becali la calificarea Stelei in semifinala cupei UEFA: nu s-a urcat el pe maybach sa-si arate muschii? dupa castigarea cupei campionilor multi lingai s-au lipit de Steaua, mai exact, multi paraziti!

nu sunt de acord si repet: atat Ienei, cat si Iordanescu au antrenat Steaua si singuri, nu in "echipa". daca vom compara rezultatele Stelei in perioada cand nea Imi singur a fost principal cu cele din vremurile cand no.1 pe banca tehnica era Bulgaru', vom vedea ca ultimul este in clar avantaj.

vreau sa spun ca daca Puiutu (singur) a fost mai "competitiv" decat Ienei (singur), inseamna ca atunci cand au format o "echipa" impreuna (in 1985-86), aportul lui Iordanescu a fost parca superior si a facut diferenta de clasa intre Steaua, o echipa de top in Romania, si Steaua o echipa de top a Europei!

dupa mine Anghel puiu Iordanescu este cel mai mare antrenor pe care ni l-a daruit istoria ros-albastra! pacat ca totusi "a dansat" prea putin, dar intotdeauna marile succese te consuma rapid?!

weeezer17.07.2008 17:41
nu sunt de acord si repet: atat Ienei, cat si Iordanescu au antrenat Steaua si singuri, nu in "echipa". daca vom compara rezultatele Stelei in perioada cand nea Imi singur a fost principal cu cele din vremurile cand no.1 pe banca tehnica era Bulgaru', vom vedea ca ultimul este in clar avantaj.

vreau sa spun ca daca Puiutu (singur) a fost mai "competitiv" decat Ienei (singur), inseamna ca atunci cand au format o "echipa" impreuna (in 1985-86), aportul lui Iordanescu a fost parca superior si a facut diferenta de clasa intre Steaua, o echipa de top in Romania, si Steaua o echipa de top a Europei!

dupa mine Anghel puiu Iordanescu este cel mai mare antrenor pe care ni l-a daruit istoria ros-albastra! pacat ca totusi "a dansat" prea putin, dar intotdeauna marile succese te consuma rapid?!

Simplu rationament, dar ai omis o variabila, Jucatorii. Ei n-au contat deloc? Daca Puiu a ajuns mai departe decat Imi e clar ca-i mai bun? Da ce', antrenau stiuleti de porumb?

mountytoma18.07.2008 07:54

dupa mine Emeric Jenei este cel mai bun antrenor pe care l-a avut Romania vreodata. Iordanescu s-a lipit si el de o jucarie deja formata, la World Cup 94 a avut superjucatori cu care putea sa castige campionatul mondial. nu stiu daca prunea sau el sunt de vina ca nu am reusit, din pacate cert este doar ca acea ocazie a fost ratata. si alta nu mai pupam in urmatorii 50-300 de ani :-) chiar daca unii pupa continuu poze cu icoane!

fiecare cu parerea lui...

Recoba18.07.2008 21:58

sincer nu cred ca poate fi comparat nea imi cu marele Stefan Covaci...desi am mai zis-o ca nu cred asa de mult in calitatile senzationale de antrenor ale lui Emerich...

weeezer18.07.2008 22:05

Am citit in ziarele de sport ca s-ar fi luat Becali de Ionut Rada... acum vin si eu si intreb, de ce Lacatus se poarta in felul acesta cu Rada? De ce nu il ia in calcul nici macar ca rezerva? De ce nu l-a folosit deloc pe fundas in meciul de aseara? Dupa ce a facut un tur de campionat foarte bun, inexplicabil a fost trecut pe linie moarta...

clausblaus19.07.2008 14:20
Am citit in ziarele de sport ca s-ar fi luat Becali de Ionut Rada... acum vin si eu si intreb, de ce Lacatus se poarta in felul acesta cu Rada? De ce nu il ia in calcul nici macar ca rezerva? De ce nu l-a folosit deloc pe fundas in meciul de aseara? Dupa ce a facut un tur de campionat foarte bun, inexplicabil a fost trecut pe linie moarta...

Raspunsul se afla in prima ta propozitie!Se stie ca cine nu este la inima conducatorului s-a lins pe bot.

weeezer19.07.2008 20:14

Chiar si-asa, de ce n-ar fi Rada la inima lui Becali? Ce i-a facut? Nu vorbesc despre dialogul din ultimele zile, ma refer la ultima perioada incepand cu returul campionatului. Dupa ce in tur Rada fusese om de baza.

Piece of Mind19.07.2008 20:47

Lacatus da dovada de un servilism absolut jenant!

N-am auzit sa-i fi luat apararea lui Goian cand nea Gigi l-a bestelit in fata tuturor coechipierilor, iar modul in care procedeaza cu Rada, om de baza un tur intreg, este inexplicabil! Dintre fotbalistii testati in pregatiri, Rada a jucat de departe cel mai putin, iar supararea de care a dat dovada, lovind cu picioarele usa vestiarului, e cat se poate de indreptatita.

Bogdan4Steaua19.07.2008 20:54

Absolut deacord.

Am mentionat acest lucru si intr-un post anterior.

Titularizarea lui Nicolita, lipsa de reactie in "cazurile" Goian si Rada, ignorarea totala a lui Ionut, faptul ca nu ia atitudine vis-a-vis de faptul ca i se baga pe gat tot felul de jucatori adusi gratis sau imprumutati, cazul Mendoza, si mai nou, episodul jenant cu Vali Badea...

Creditorul a dat semne ca il va readuce pe Lovin la prima echipa. Daca Lacatus accepta, no comment...

predatorpulse719.07.2008 21:23

Din pacate pentru noi si pentru el,Lacatus a ales strategia "ochelari de cal" in relatia sa cu Becali. El stie ca trebuie sa antreneze orice aiuriti ii trimit in echipa clanul Becali si trebuie sa profite de aceasta sansa pentru el de a antrena echipa sa de suflet,Steaua Bucuresti.

Becali ii denigreaza jucatorii,el sta si incearca sa-si vada de treaba,insa asta ii creaza o imagine de sclav in media. Nu poti sa stai deoparte cand jucatorii tai sunt atacati de un creditor imbecil,mai ales cand supranumele tau este FIARA. Nu zic sa-l injure pe Becali dar ar trebui sa stea de vorba cu acesta,pentru ca aceasta comportare a ciobanului ii pune la indoiala autoritatea in fata jucatorilor.

Becali vorbeste zilnic de cine vine si cine pleaca insa nici odata nu am auzit sa fie si Lacatus implicat in aceasta ecuatie,poate doar intr-o vorba la misto a ciobanului gen "l-am luat pe asta,cum il cheama,ca l-a vrut Lacatus". Buni,rai,Lacatus i-a vrut pe toti,bag pariu ca i-a vrut si pe ionescu si neagoe. Lovin a fost trimis la echipa a 2-a pentru ca a fost obraznic dar si Jiji s-a saturat de el ca si asta vrea sa plece si nu il mai vrea nici o echipa. Am vazut scena cu Goian si,desi nu a fost atat de dura precum o descria presa(oricum stiam ca astia exagereaza mai mereu),a fost ceva jenant,atat pentru cel ce se uita la aceasta scena cat si pentru cei ce participau. Se vedea clar ca daca nu erau camere TV p-acolo,Jiji ar fi folosit un limbaj mai "explicit,ca sa fiu elegant. In momentul in care un jucator ar vrea sa plece,trebuie sa se intalneasca cu antrenorul sau si cu patronul echipei si sa analizeze situatia,sa vada daca un sunt oferte,daca un transfer ar fi oportun pentru ambele parti,stiti voi procedura clasica.

M-a scarbit fraza aia a lui Becali ceva gen "da cand te-am luat de la bacau era bine,nu?",de parca Goe era sclavul sau personal sau ii era dator pe viata cu ceva. Ar fi jenant sa faci asa ceva si in privat,d-apoi sa umilesti jucatorul in fata unor coechipieri si in fata presei.

Marius Lacatus,daca nu vrei sa fii privit ca o carpa,ia atitudine,vorbeste cu acest cioban sa-ti lase jucatorii in pace si nu mai asculta de acesta cand iti spune cum sa faci echipa. Stelistii adevarati iti vor fi recunoscatori.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

victor21.07.2008 07:48
Absolut deacord.

Am mentionat acest lucru si intr-un post anterior.

Titularizarea lui Nicolita, lipsa de reactie in "cazurile" Goian si Rada, ignorarea totala a lui Ionut, faptul ca nu ia atitudine vis-a-vis de faptul ca i se baga pe gat tot felul de jucatori adusi gratis sau imprumutati, cazul Mendoza, si mai nou, episodul jenant cu Vali Badea...

Creditorul a dat semne ca il va readuce pe Lovin la prima echipa. Daca Lacatus accepta, no comment...

ce vreti sa le faca Lacatus sau Becali unor "derbedei" carora le-a intrat in cap ca Steaua este doar un instrument conceput pentru ca ei sa se transfere gratis in strainatate pe salarii de la 800mii in sus. aparati niste caraghiosi care sunt platiti la zi, au luat cele mai mari prime din campionatul romanesc si care vorbesc deja prea mult. sarcina lor, atata timp cat sunt sub contract cu Steaua, este sa se pregateasca la cel mai inalt nivel si sa joace atunci cand antrenorul decide! a ajuns cumva Steaua o organizatie de binefacere si nu stim noi?!

treaba tipica de roman: vorba multa, ifose si munca ioc! Goian, Ghionea, Lovin sau rada nu au facut nimic extraordinar pentru Steaua: culesi de pe la echipe mici, li s-a dat o sansa sa intre in fotbalul mare. in schimbul muncii si efortului lor au primit salarii si admiratia suporterilor, atunci cand o meritau. Steaua nu le este datoare cu absolut nimic si bine le face acum conducerea ca ii pune la punct. parerea mea este ca Becali si Lacatus sunt chiar prea blanzi, tolerand astfel de fasoane.

weeezer21.07.2008 08:26

@Victor, daca tot le stii pe toate, te-ntreb, Rada de ce nu este jucat? Ti se pare fita faptul ca un jucator de 25 de ani, cu toata cariera inainte, jucator titular mai mereu, vrea sa joace? Si nu este jucat mai deloc?? Fara nici o explicatie?

Da, antrenorul decide cine si cand joaca, dar tot antrenorul trebuie sa le dea si sanse jucatorilor, nu? Nu stiu de cate ori a dezamagit Rada odata intrat in teren. Dar tu poate crezi ca si dictatura este benefica.

vlad7521.07.2008 10:34
@Victor, daca tot le stii pe toate, te-ntreb, Rada de ce nu este jucat? Ti se pare fita faptul ca un jucator de 25 de ani, cu toata cariera inainte, jucator titular mai mereu, vrea sa joace? Si nu este jucat mai deloc?? Fara nici o explicatie?

Da, antrenorul decide cine si cand joaca, dar tot antrenorul trebuie sa le dea si sanse jucatorilor, nu? Nu stiu de cate ori a dezamagit Rada odata intrat in teren. Dar tu poate crezi ca si dictatura este benefica.

Din pacate,trufia lui Gigi Becali este mai importanta decat binele Stelei. Gigi Becali nu-l poate ierta pe Rada pentru faultul dur asupra lui Mirel Radoi. Becali confirma din plin sensul zicalei.."Razbunarea-i arma prostului"..."sau a ciobanului".Nu mai stiu sigur cum era.

victor21.07.2008 13:16

in ideea lui Lacatus rada nu poate juca inaintea lui Radoi, Goian, Ghionea, fiind cam la acelasi nivel cu Baciu (si eu sunt de acord cu aceasta evaluare: rada e un jucator puternic, dar foarte lent si cu o orientare in teren mai slaba decat a lui Ghionea). ma tot innebuniti ca rada a fost titular in tur, uitand ca in acea perioada am facut un singur punct in Liga (mai tineti minte ce iarba in fund isi lua cuplul rada-nesu cu sevilla la Bucuresti, sau cum l-a scapat pe kanoute din marcaj la primul gol din meciul tur) si am terminat la 11 pct. de CFR, pierzand o gramada de puncte la tot felul de echipe puerile, gen u Cluj, unde "monseur" rada a fost intors ca o clatita la golul doi de goga. in retur, fara rada in teren, apararea a parut mai sigura si oricum mult mai rapida!

rada nu joaca pentru ca ACUM sunt altii mai buni ca el pe acel post. sigur, veti spune ca atunci ar trebui transferat, dar asta este o decizie doar a clubului, NICIDECUM O OBLIGATIE, asa cum incearca unii sa spuna! de ce nu va intrebati si de ce nu joaca dorsin la CFR (daca se intampla o astfel de situatie la noi, cred ca erau pline ziarele de comentarii marlanesti ref mentalitatea non-europeana de la Steaua)?! vad ca desi pana si Lacatus a spus-o explicit ieri, la Steaua nu se baga nimeni peste el! atat timp cat isi primeste salariul, iar ofertele primite de club nu acopera investitia si asteptarile clubului, rada ramane pe loc si nu are ce comenta (dupa cum vedeti, ca si in cazul lui Lovin sau Goian, echipele europene nu prea se inghesuie sa-i oferteze pe marii neintelesi din lotul Stelei)! rada sa se pregateasca si sa dovedeasca ca este mai bun decat ceilalti contracandidati, nicidecum sa-i atina calea lui Becali cu plansete de fecioara nesatisfacuta! insasi gestul in sine facut de rada, sa-l astepti pe patron la autobuz, in vazul presei si al colegilor, ca sa te miorlai ca nu joci si ca ai vrea si tu un contract in strainatate, mi se pare absolut inadmisibil?! ma si mir ca nu l-a pizduit putin Gigi!

oricum pe voi nimic nu va satisface! daca Becali ii dadea dreptate lui rada si-l atentiona pe Lacatus, spuneati ca "iata-l pe cioban cum se amesteca peste treburile antrenorului", iar daca i-a cerut lui rada sa se potoleasca si sa se concentreze pe pregatire si joc, se dovedeste "un tiran ranchiunos" care calca personalitatea jucatorilor in picioare si nu intelege nimic din mentalitatea unei echipe europene?!

Piece of Mind21.07.2008 14:04
vad ca desi pana si Lacatus a spus-o explicit ieri, la Steaua nu se baga nimeni peste el!

Ai dreptate, probabil a halucinat camera de luat vederi la ultimul amical al Stelei, cand Gigel l-a interpelat pe Lacatus, "auzi, sa-l bagi pe Badea!", iar acesta s-a conformat servil, "da, acum il bag!"...Penibila situatie!

In rest, de acord cu opiniile exprimate.

victor21.07.2008 14:28
vad ca desi pana si Lacatus a spus-o explicit ieri, la Steaua nu se baga nimeni peste el!

Ai dreptate, probabil a halucinat camera de luat vederi la ultimul amical al Stelei, cand Gigel l-a interpelat pe Lacatus, "auzi, sa-l bagi pe Badea!", iar acesta s-a conformat servil, "da, acum il bag!"...Penibila situatie!

In rest, de acord cu opiniile exprimate.

dar de ce nu spui ca Becali se uita la camera cand vorbea si isi misca buzele clar, ca sa inteleaga toata lumea?! voi nu vedeti cand oaie are chef de misto?! era sigur ca va urma un munte de comentarii! astea sunt arogantele lui dintotdeauna!

metzzz21.07.2008 16:48

Victore , la Steaua nu e loc de amatorisme si caterinca proasta cu jucatorii chiar inaintea inceperii campionatului. Daca are chef de asa ceva poate sa mearga la stana si sa faca caterinca cu ciobanii lui. Sper sa ii taie jucatorii craca de la UCL anul asta.

Oricum in 3 ani o luam de la capat cu coeficientu , deci vom astepta alti 10 ani. Pana atunci poate vinde spurcatu` si vine un investitor adevarat.

Recoba21.07.2008 21:09

moama victore inteleg a-ti sustine cauza da nici asa ...pai firar ele de mistouri acuma tu te vezi sau cum poti sa explici si sa constientizezi ca asa ceva e scuzabil doar pentru. ca nesimtitului ii arde de mistouri....

Joga Bonito21.07.2008 21:42
in ideea lui Lacatus rada nu poate juca inaintea lui Radoi, Goian, Ghionea, fiind cam la acelasi nivel cu Baciu (si eu sunt de acord cu aceasta evaluare: rada e un jucator puternic, dar foarte lent si cu o orientare in teren mai slaba decat a lui Ghionea). ma tot innebuniti ca rada a fost titular in tur, uitand ca in acea perioada am facut un singur punct in Liga (mai tineti minte ce iarba in fund isi lua cuplul rada-nesu cu sevilla la Bucuresti, sau cum l-a scapat pe kanoute din marcaj la primul gol din meciul tur) si am terminat la 11 pct. de CFR, pierzand o gramada de puncte la tot felul de echipe puerile, gen u Cluj, unde "monseur" rada a fost intors ca o clatita la golul doi de goga. in retur, fara rada in teren, apararea a parut mai sigura si oricum mult mai rapida!

Aici cam ai dreptate, in privinta lui Rada. Numai nu ai ce sa le reprosezi stelistilor nostri, ei au dreptul la opinie, oricat de imbecila si inutila e ea. Le place intotdeauna sa se solidarizeze cu un jucator, chiar daca nu e neaparat valoros si sa protesteze in loc sa cante in timpul meciurilor.

Pare un atac acid, poate chiar e. Dar eu unul m-am cam sicstirit de ceea ce vad pe situl asta. Practic suntem o sleahta de oi, traim manipulati de la un capat la altul de ziarele de sport. Orice indruga gesepeii, stelistii nostri o iau de buna a doua zi si vin si se lamanteaza pe site. Ba ca Laca nu e bun de antrenor, ba ca jucatorul X e praf. Patetic.

Partea proasta e ca ne mai credem si superiori, tot timpul la locul 1, sa jucam ca Barcelona, pase si devieri si alte eculubratii. Cand diferenta intre suporteri nu e nici una, ne diferentiam prin palmaresul echipei.

Suntem multi suporteri in Romania, dar nu suntem atasati de echipa. Degeaba incercam sa ne mintim. In orice alt loc, Becali nu ar fi rezistat atata timp.

Se duce de rapa totul...

victor22.07.2008 07:18
Victore , la Steaua nu e loc de amatorisme si caterinca proasta cu jucatorii chiar inaintea inceperii campionatului. Daca are chef de asa ceva poate sa mearga la stana si sa faca caterinca cu ciobanii lui. Sper sa ii taie jucatorii craca de la UCL anul asta.

Oricum in 3 ani o luam de la capat cu coeficientu , deci vom astepta alti 10 ani. Pana atunci poate vinde spurcatu` si vine un investitor adevarat.

ar trebui sa-ti raspund altfel, dar efectiv sunt siderat de o astfel de gandire infantila?! stimabile, craca de la UCL, despre care te exprimi cu atat usurinta, nu este a lui Becali ci este a Stelei si deci si a noastra, a suporterilor, caci performanta nu este proprietatea cuiva! performanta e singura care face parte cu adevarat din istorie.

astora care va tot "pute" Steaua poate mai schimbati si site-ul si stadionul. mergeti bai frate acolo unde va simtit bine si mai lasati-ne pe noi in pace! nu mai avem loc de infiltrati, provocatori si naivi plecati cu sorcova, care toarna in piata tot felul de elucubratii!

strezahuzum22.07.2008 07:35

Subscriu. Ce mama dracului am "castigat" noi, suporterii din participarile in Sampions Lig ? Sa nu-mi ziceti ca "a fost o performanta", ca-mi permit sa nu cred. Au jucat pe acolo si Artmedia, si Slavia Praga, si dracu mai stie cine. In afara de mult-laudata victorie de la Kiev, ce am mai reusit ? Nimic, am facut act de prezenta. Unicul care a castigat => El ciobandante supremo, care si-a umplut buzunarele.

Asa ca de ce sa ne mai dorim intrarea in grupe ? Singurul care ar castiga ceva ar fi tot oligofrenul. In schimb daca ratam CL vreo 5-6 ani la rand, iar banutii de la UEFA nu vor mai lua drumul buzunarelor putind a mitocanie, cresc sansele ca Bekkali sa fie nevoit sa vanda clubul.

alex197522.07.2008 09:15

"JUCÃTORII AU SEMNAT UN NOU REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARÃ

Steliștii încep campionatul cu cele mai mari ținte financiare din istoria clubului:

«Dictatul din Ghencea!»"

De ce "Dictat" - jucatorii au negociat si au semnat.

GSP - sa ne lase.

mountytoma22.07.2008 11:02
ce vreti sa le faca Lacatus sau Becali unor "derbedei" carora le-a intrat in cap ca Steaua este doar un instrument conceput pentru ca ei sa se transfere gratis in strainatate pe salarii de la 800mii in sus. aparati niste caraghiosi care sunt platiti la zi, au luat cele mai mari prime din campionatul romanesc si care vorbesc deja prea mult. sarcina lor, atata timp cat sunt sub contract cu Steaua, este sa se pregateasca la cel mai inalt nivel si sa joace atunci cand antrenorul decide! a ajuns cumva Steaua o organizatie de binefacere si nu stim noi?!

treaba tipica de roman: vorba multa, ifose si munca ioc! Goian, Ghionea, Lovin sau rada nu au facut nimic extraordinar pentru Steaua: culesi de pe la echipe mici, li s-a dat o sansa sa intre in fotbalul mare. in schimbul muncii si efortului lor au primit salarii si admiratia suporterilor, atunci cand o meritau. Steaua nu le este datoare cu absolut nimic si bine le face acum conducerea ca ii pune la punct. parerea mea este ca Becali si Lacatus sunt chiar prea blanzi, tolerand astfel de fasoane.

derbedeii aia sunt cei care dau cu piciorul in minge ca sa castige Becali bani in CL. si nu tin minte sa fi vrut vreunul sa plece gratis. ca vrea ciobanul prost sa scape de unii pe care a platit o gramada de bani, doar sa arate cat de grozav este (adica prost), asta e alta treaba. despre primele luate mi se pare normal sa ia cele mai mari prime dincampionatul romanesc atata timp cat au reusit cele mai mari performante (europene).

daca ramaneau neculesi pe la echipe mici, Goian si Ghionea si chiar si rada si Lovin nu i-ar mai fi bagat atatia bani in buzunar creditorului. daca socotim cati bani a dat pe ei si cat ia cand ii transfera putem vedea ca de fapt ciobanul si-o poate suge singur de bucurie, ca a iesit pe plus. daca ar ajunge si-ar trage-o si in spate, ca el ia si tva-ul!

antimorometele22.07.2008 13:02

Un nou clip funny cu si despre ciobanul din Pipera: http://www.copolovici.ro/blog/2008/07/17/antimorometele/

metzzz22.07.2008 13:03
ar trebui sa-ti raspund altfel, dar efectiv sunt siderat de o astfel de gandire infantila?! stimabile, craca de la UCL, despre care te exprimi cu atat usurinta, nu este a lui Becali ci este a Stelei si deci si a noastra, a suporterilor, caci performanta nu este proprietatea cuiva! performanta e singura care face parte cu adevarat din istorie.

astora care va tot "pute" Steaua poate mai schimbati si site-ul si stadionul. mergeti bai frate acolo unde va simtit bine si mai lasati-ne pe noi in pace! nu mai avem loc de infiltrati, provocatori si naivi plecati cu sorcova, care toarna in piata tot felul de elucubratii!

Prietene , te intreb sincer , de ce il protejezi pe Becali ??? Obtii ceva din asta ??

Te mai intreb , ca tot vad ca le ai , cati bani a bagat berbecali si cat a castigat ??

«1212213214215216689»