FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1213214215216217689»
c.ronaldo1722.07.2008 21:00

Romania 1-1 Italia, tineret.

Golul Romaniei: Centrare Ochirosii, finalizare Bogan Stancu.

victor23.07.2008 06:45
Oricum in 3 ani o luam de la capat cu coeficientu , deci vom astepta alti 10 ani. Pana atunci poate vinde spurcatu` si vine un investitor adevarat.

Subscriu. Ce mama dracului am "castigat" noi, suporterii din participarile in Sampions Lig ? Sa nu-mi ziceti ca "a fost o performanta", ca-mi permit sa nu cred. Au jucat pe acolo si Artmedia, si Slavia Praga, si dracu mai stie cine. In afara de mult-laudata victorie de la Kiev, ce am mai reusit ? Nimic, am facut act de prezenta. Unicul care a castigat => El ciobandante supremo, care si-a umplut buzunarele.

Asa ca de ce sa ne mai dorim intrarea in grupe ? Singurul care ar castiga ceva ar fi tot oligofrenul. In schimb daca ratam CL vreo 5-6 ani la rand, iar banutii de la UEFA nu vor mai lua drumul buzunarelor putind a mitocanie, cresc sansele ca Bekkali sa fie nevoit sa vanda clubul.

dar cam la ce fel de "castiguri" te gandeai dumneata? in orice caz tu nu prea ai ce discuta despre UCL pentru ca ma indoiesc ca ai vizionat la teren toate meciurile! asa ca in cel mai bun caz poti discuta la sectiunea "chibiti" neinstruiti!

cand vorbiti cu atata usurinta despre victoriile sau infrangerile Stelei va plasati si in afara istorie glorioase a acestui club. am mai spus-o si o repet: istoria noastra este cladita pe performanta continua! aceasta nu e proprietatea cuiva, ci doar a Stelei! performanta, marile victorii sunt cxele care ne ridica, asa cum infrangerile, de genul celei din 4 mai, ne trag inapoi.

pe voi insa nu va intereseaza subiectul Steaua! voi sunteti in "cruciada copiilor" cu alde Becali.

metzzz23.07.2008 21:08
dar cam la ce fel de "castiguri" te gandeai dumneata? in orice caz tu nu prea ai ce discuta despre UCL pentru ca ma indoiesc ca ai vizionat la teren toate meciurile! asa ca in cel mai bun caz poti discuta la sectiunea "chibiti" neinstruiti!

cand vorbiti cu atata usurinta despre victoriile sau infrangerile Stelei va plasati si in afara istorie glorioase a acestui club. am mai spus-o si o repet: istoria noastra este cladita pe performanta continua! aceasta nu e proprietatea cuiva, ci doar a Stelei! performanta, marile victorii sunt cxele care ne ridica, asa cum infrangerile, de genul celei din 4 mai, ne trag inapoi.

pe voi insa nu va intereseaza subiectul Steaua! voi sunteti in "cruciada copiilor" cu alde Becali.

Gigele tu te inseli in cam multe privinte. De unde stii tu ce a facut X sau Y ?? Care e problema ta ? Suferi cand e atacat gigelu ?? Nu prea inteleg cum faci tu legatura dintre trecut si prezent cand ne vorbesti ca gigelu trebuie sa asigure 10-12 puncte pe juma de sezon. Cred ca te-ai imbolnavit de vro boala incurabila.

Marius24.07.2008 06:09

Mda, lovinelu' a revenit la prima echipa dar se pare ca Lacatus nu prea il mai vrea, asa ca, pe langa Ciorba, jijelu a mai vorbit si cu alti impresari sa-i caute echipa.

MoWeed24.07.2008 07:55

De-ar da Domnu sa scapam odata de Lovin!

Dar, sincer sa fiu, ma indoiesc ca ii vom gasi echipa care sa dea bani pe el(ca doar Jiji nu si-a scos inca banii pe transferuri) si care sa-i dea salariul dorit(ca doar el e vedeta).....

AdrianUltras2524.07.2008 08:41
Intrã Toja, iese Bãnel!

Cea mai buna stire pe care am auzit-o de mult, mult timp!!!

Nu ma intereseaza prima parte pt ca nu il stiu pe Toja asta deloc.

Dar a 2a parte e perfecta!

mir8624.07.2008 11:27

Surdu numai este dorit la echipa.

Adrian: Nu cred ca Banel nu va intra in primul 11.

AdrianUltras2524.07.2008 12:59

putem spera...

DelPiero1024.07.2008 13:54

Fara Banel,fara Lovin,si dau bairam!Ca Surdu oricum nu mai juca... :worthy:

AdrianUltras2524.07.2008 13:58

Oricum nu mai conteaza cine ce joaca.

Daca e adevarata povestea din gsp, si cred ca e, e clar ca nu avem nici o sansa la campionat!

DelPiero1024.07.2008 15:57

Inca ceva...da'noi cum ne uitam la meciuri?Ca cine nu-i la RCS...nu-i bai,meciurile de acasa nu-s problema,da' cele din deplasare...

fsorini24.07.2008 16:23

Ce aveti fratilor de ati scos clubul in strada si-l terfeliti de-i sar fulgii? Este forumul sustinatorilor Stelei sau a maidanezilor sau zdrentelor visinii?

andyro24.07.2008 17:53

Ca sa intrebe....persoanele nelamurite.

fsorini24.07.2008 20:33
Ca sa intrebe....persoanele nelamurite.

Ce bine ar fi bine daca ar fi doar "nelamurirea" mea. Dar se pare ca unii "stelisti pana la moarte" sunt hotarati sa lupte pana la moartea clubului.

danimarcu24.07.2008 22:40

Ce obsesie obositoare ai ,@fsorini!...

mihaicc24.07.2008 22:40

forumul asta e plin de "javre" care miros urat si sunt pline de purici.

fsorini25.07.2008 06:23
Ce obsesie obositoare ai ,@fsorini!...

Eu sunt foarte odihnit, tu nu? Pai ce sa va fac daca scuipati si injurati pe toti si pe toate este efort nu gluma. Lasati-o si voi mai moale un pic ca altfel nu ajungeti la pensie. Si oricum daca iubiti clubul aduceti flori, aplauze,... nu zoaie de fiecare data cand vorbiti de club.

forumul asta e plin de "javre" care miros urat si sunt pline de purici.

Asa este forumul este plin de maidanezi si zdrente visinii care se dau "stelisti pana la moarte" si batjocoresc pe oricine din club. Ei se fac ca critica dar de fapt desfiinteaza sistematic jucatori, noi achizitii, antrenori, conducere tehnica,... Daca iubesti pe cineva si acela greseste nu-l injosesti in public facandu-l de doua parale.

puyol25.07.2008 07:22

Echipa de hochei pe gheațã a clubului Steaua are de ieri un nou antrenor, rusul Alexandr Kulikov, primul tehnician strãin din istoria grupãrii militare.

La un pas de desființare în aceastã varã, multipla campioanã a României a primit o injecție de capital, iar șefii au hotãrât sã aducã un tehnician strãin la echipã. "Este unul dintre cei mai duri antrenori din spațiul ex-sovietic, iar noi chiar avem nevoie de cineva care sã dea militãria jos din pod și la propriu, și la figurat", ne-a declarat Cristian Cârlan, președintele secției de hochei al grupãrii "roș-albastre".

Alexandr Kulikov este așteptat duminicã direct în cantonamentul de la Forban. Considerat cel mai tare antrenor care a activat vreodatã în România, rusul are o carte de vizitã impresionantã, atât ca jucãtor, cât și ca antrenor.

El a evoluat, în anii '70 și '80, la ÞSKA și la Spartak Moscova. A fost mai târziu antrenor secund al naționalei de seniori a Ucrainei, țara în care s-a nãscut, și "principal" al reprezentativei de tineret. Steaua l-a legitimat deja pe cunoscutul portar ucrainean Evgheni Brul, în vârstã de 41 de ani și jumãtate, iar în zilele urmãtoare este așteptat atacantul David Croteau, un canadian de 25 de ani, bun marcator, dar și extrem de indisciplinat

evz.ro

carminastan25.07.2008 07:30

Firma de pazã și protecție condusã de fostul bodyguard al lui Gigi Becali va asigura securitatea la meciurile Stelei din Ghencea

ªefii Stelei au renunțat la colaborarea cu divizia de securitate BGS, urmînd ca protecția sã fie asiguratã în Ghencea de firma lui Cãtãlin Zmãrãndescu. Ex-bodyguardul lui Gigi Becali s-a întîlnit deja cu președintele Stelei, Valeriu Argãsealã, și cu liderii galeriei roș-albaștrilor.

"În mare parte regulile au rãmas aceleași ca pînã acum. Am avut o discuție cu șefii galeriei și le-am transmis cã îi respect, așa cum aștept și eu sã fiu respectat de ei. Steaua este cel mai important club din România, iar acest fapt trebuie sã se vadã și în comportamentul suporterilor", a explicat Zmãrãndescu.

Gãrzile de corp Zmãrãndescu Vip Security vor monitoriza meciurile Stelei de pe teren propriu îmbrãcați în civil, pentru a-i lua prin surprindere pe cei care vor încãlca legea, însã șeful firmei de pazã spune cã susținãtorii vicecampioanei nu au de sã fie îngrijorați: "Ultimul lucru pe care mi-l doresc este sã vãd suporteri reținuți, cãrora li se întocmește dosar penal. Ei trebuie sã înțeleagã cã dacã vor fi fair-play, nu va exista nici o problemã", a declarat Zmãrãndescu.

Cu ce nu au voie fanii pe stadion

- cu torțe și cu fumigene

- bannerele aduse la stadion de fanii Stelei vor fi controlate înainte de agenții de pazã, iar dacã se stabilește cã acestea au mesaje obscene, vor fi confiscate

- suporterii care vor încãlca legea vor fi reținuți și predați jandarmeriei

"Meciul cu AS Roma este unul cu grad mare de risc, motiv pentru care vom mobiliza 350 de agenți care sã asigure protecția fanilor"

Cãtãlin Zmãrãndescu, director Vip Security

"Sperãm sã avem o colaborare cît mai bunã cu noua firmã de pazã și sînt convins cã suporterii se vor comporta civilizat pe toatã durata acestui sezon"

Valeriu Argãsealã, președinte Steaua

gsp

AdrianUltras2525.07.2008 21:31
Eu nu spun cã Becali e sfântul pãmântului sau sfântul fotbalului. El de cand a venit la Steaua, eu nu am mai vândut jucãtori pentru cã am fost certați și au profitat alții în defavoarea mea, dar de acum vom fi aliați toatã viața și nu o sã mai fie mizeria asta în fotbalul românesc", a spus Giovani Becali

Mie nu imi place cum suna acel "de acum vom fi aliati toata viata"...infricosator!

danimarcu25.07.2008 21:43

Nu ne ramane decat sa le dorim "o viata cat mai scurta"!...

AdrianUltras2525.07.2008 21:49

imi place cum gandesti.

pozitiv.

:D

MoWeed26.07.2008 06:01
Eu nu spun cã Becali e sfântul pãmântului sau sfântul fotbalului. El de cand a venit la Steaua, eu nu am mai vândut jucãtori pentru cã am fost certați și au profitat alții în defavoarea mea, dar de acum vom fi aliați toatã viața și nu o sã mai fie mizeria asta în fotbalul românesc", a spus Giovani Becali

Mie nu imi place cum suna acel "de acum vom fi aliati toata viata"...infricosator!

Asta e un fel de "alianta monstruoasa". In cazul asta le doresc viata cat mai scurta amandurora dupa cum bine a zis danimarcu

weeezer28.07.2008 08:43

Lacatus: "Nicolita este in continuare un jucator de nationala. Ochirosii nu reprezinta, inca, o varianta"

No comment.

MoWeed28.07.2008 08:44

Dupa cum credeam, se pare ca Banel va fi in continuare titular...

«1213214215216217689»