FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1211212213214215689»
MoWeed15.07.2008 09:17
@Marius

Am vazut in direct emisiunea aseara. Sunt doar vrajeli ale presei.

Nu ar fi nici prima nici ultima data cand presa interpreteaza declaratii. Oricum daca pleaca Laca probabil zer0li va fi primul contactat. O carpa e intotdeauna binevenita la Steaua in ochii lui Becali...

bijoux_bz15.07.2008 11:56
@Marius

Am vazut in direct emisiunea aseara. Sunt doar vrajeli ale presei.

Nu ar fi nici prima nici ultima data cand presa interpreteaza declaratii. Oricum daca pleaca Laca probabil zer0li va fi primul contactat. O carpa e intotdeauna binevenita la Steaua in ochii lui Becali...

Daca il faci carpa pe Olaroiu mai bine te uiti la desene animate decat sa mai comentezi despre fotbal.

MoWeed15.07.2008 12:32
Daca il faci carpa pe Olaroiu mai bine te uiti la desene animate decat sa mai comentezi despre fotbal.

Carpa pentru ca nu are caracter, pentru ca el l-a invatat pe cioban sa se bage in treburile echipei. Carpa pentru ca de cele mai multe ori a clacat in momentele importante(Boro, returul din 2006-2007 cand ii zicea lu Jiji ca nu mai poate). Carpa pentru ca si acum dupa ce a plecat de la Steaua inca il mai pupa in c*r pe cioban....

Poate tu ar trebui sa te uiti la desene animate, cel putin pana cand vei invata ca un antrenor mare e preocupat cum sa invinga nu cum sa nu ia gol.

bijoux_bz15.07.2008 13:05

pt mine e doar antrenorul care a adus Stelei cea mai mare performanta dupa cupa campionilor si supercupa europei. si pentru acest lucru nu poate fi considerat o carpa. poate fi scalvul lui Becali poate fi sclavul oricui nu ma intereseaza. oricum orice antrenor si orice om are si minusuri. consider ca nu isi mai are rostul sa comentez aici despre Olaroiu asa ca nu o sa mai postez pe acest topic in legatura cu acest subiect.

bodanelu15.07.2008 13:29
pt mine e doar antrenorul care a adus Stelei cea mai mare performanta dupa cupa campionilor si supercupa europei. si pentru acest lucru nu poate fi considerat o carpa. poate fi scalvul lui Becali poate fi sclavul oricui nu ma intereseaza. oricum orice antrenor si orice om are si minusuri. consider ca nu isi mai are rostul sa comentez aici despre Olaroiu asa ca nu o sa mai postez pe acest topic in legatura cu acest subiect.

si finala din '89 cui i-o lasi?

bijoux_bz15.07.2008 14:04

si finala din '89 cui i-o lasi?

ti-o las tie daca vrei. e a ta. cred ca ai inteles in final ce am vrut sa spun. ( am zis ca nu mai comentez aici ca nu are legatura cu topicul)

bodanelu15.07.2008 15:57

personal, consider o mai mare performanta cele 6 campionate consecutive din anii 90 decat semifinala UEFA...

mountytoma16.07.2008 06:02
pt mine e doar antrenorul care a adus Stelei cea mai mare performanta dupa cupa campionilor si supercupa europei.

esti sigur ca Olaroiu a adus Stelei acea performanta? eu cred ca NU!

ce-a facut el din Steaua am vazut in returul cu boro... si in toate campionatele castigate de Steaua cu el pe ultima suta de metri, gafaind si cu Gigi in priza maxima!

Marius16.07.2008 06:09
pt mine e doar antrenorul care a adus Stelei cea mai mare performanta dupa cupa campionilor si supercupa europei.

esti sigur ca Olaroiu a adus Stelei acea performanta? eu cred ca NU!

Fara sa starnesc polemici, dar ma luminezi si pe mine cine a adus acea performanta?

mountytoma16.07.2008 06:12
Fara sa starnesc polemici, dar ma luminezi si pe mine cine a adus acea performanta?

jucatorii!

Marius16.07.2008 06:17

Sa inteleg ca in '86 Ienei nu a avut niciun merit?

Sau, urmand logica ta, nu tot jucatorii au dat-o de gard la Boro? Sau jucatorii au doar merite, iar vina e intotdeauna a antrenorului?

Cam... precara logica asta.

xDaJACKALx16.07.2008 07:17
si in toate campionatele castigate de Steaua cu el pe ultima suta de metri, gafaind si cu Gigi in priza maxima!

Din pacate a castigat numai 1, de fapt numai jumate. :biggrin:

mountytoma16.07.2008 08:10
Sa inteleg ca in '86 Ienei nu a avut niciun merit?

Sau, urmand logica ta, nu tot jucatorii au dat-o de gard la Boro? Sau jucatorii au doar merite, iar vina e intotdeauna a antrenorului?

Cam... precara logica asta.

nici sireturile de la slapii lui Emerich Jenei nu se pot cobora la nivelul lui Olaroiu. Una insemna Jenei pentru echipa, alta Olaroiu. nea Imi lua 15-18 jucatori si facea din ei o adevarata familie nu doar echipa, care din placere batea tot pe terenul de fotbal. Olaroiu incerca si el scheme, tactici, faze fixe repetate, dar la capitolul "a construi o ECHIPA" a fost mereu nul, exceptie cand antrena echipe de duzina.

la boro cred ca jucatorii au introdus in teren 8 aparatori care sa se calce pe picioare intre ei privindu-i pe englezi cum dau gol dupa gol. sigur jucatorii au facut schimbarile alea care au schimbat total jocul! daca a fost un jucator vinovat la boro, acela este vedeta (i-am si uitat numele) care a plecat ulterior in cipru si apoi s-a stins pe undeva prin tara. ala de s-a incurcat in minge si le-a dat pasa pentru golul 4. Daniel Balan parca!

Marius16.07.2008 08:22

As putea urma logica ta si as spune ca pana in semifinale tot jucatorii au fost cei care au decis cine intra in teren si care va fi tactica.

Ti-as putea spune ca vorbesti/vorbim despre felul in care antreneaza Ienei sau Olaroiu fara a avea vreo idee despre ce faceau exact oamenii astia pe terenurile de antrenament din Ghencea.

Ti-as putea spune ca esti ilogic in exprimare cand te referi la "a construi o echipa" (vezi Halagian, care a avut o contributie demna de mentionat la Steaua '86).

Ti-as putea spune ca din placerea de a juca fotbal a fugit (nu plecat) Belodedici in Serbia.

Ti-as putea spune mai multe, dar nu are rost. E clar ca avem idei diferite fata de antrenorii care au intrat in istoria Stelei.

bijoux_bz16.07.2008 09:40
personal, consider o mai mare performanta cele 6 campionate consecutive din anii 90 decat semifinala UEFA...

cum poti compara p performanta venita intr-un sezon cu un ansamblu de performante mai mici venite in 6 sezoane? mi se pare ca vorbesti ottal aiurea si te contrazici ca n-ai ce face. vorbim de performanta dintr-un sezon nu de altele adunatedin mai multe sezoane care bineinteles ca fiind cumulate au o importanta mai mare.

MoWeed16.07.2008 09:45
cum poti compara p performanta venita intr-un sezon cu un ansamblu de performante mai mici venite in 6 sezoane? mi se pare ca vorbesti ottal aiurea si te contrazici ca n-ai ce face. vorbim de performanta dintr-un sezon nu de altele adunatedin mai multe sezoane care bineinteles ca fiind cumulate au o importanta mai mare.

Acele 6 performante mai mici au venit in 6 sezoane consecutive. Asta in contextul in care cooperativa era in floare. Probabil la asta se referea @bodanelu.

Este mai greu sa ai 6 sezoane consecutive bune decat unul foarte bun...

bijoux_bz16.07.2008 09:51
nea Imi lua 15-18 jucatori si facea din ei o adevarata familie nu doar echipa, care din placere batea tot pe terenul de fotbal.

sa iti amintesc de a doua perioada in care nea imi a antrenat Steaua? Gloria Bistrita - Steaua: 4-0 . a fost o perioada in care jucatorii erau orice numai uniti nu si jucau cu un sictir mai rar intalnit. cam cum juca dicain ultimul timp sau cum joaca acum Banel si Goian.

Acele 6 performante mai mici au venit in 6 sezoane consecutive. Asta in contextul in care cooperativa era in floare. Probabil la asta se referea @bodanelu.

Este mai greu sa ai 6 sezoane consecutive bune decat unul foarte bun...

atunci hai sa comparam cele 23 de titluri realizate in 23 de sezoane excelente cu cupa campionilor realizata in intr-un sezon excelent. care performanta e mai importanta? propun sa facem un sondaj, nu?

hai sa fim seriosi, asemenea comparatii sunt trase de par si nu poti sa le faci decat daca vrei neaparat sa contrazici pe cineva

Marius16.07.2008 10:10

Mai bine hai sa ramanem on-topic. "Stirile zilei".

Se pare ca spiritele se incing, si inca nu a venit canicula.

MoWeed16.07.2008 10:49
atunci hai sa comparam cele 23 de titluri realizate in 23 de sezoane excelente cu cupa campionilor realizata in intr-un sezon excelent. care performanta e mai importanta? propun sa facem un sondaj, nu?

hai sa fim seriosi, asemenea comparatii sunt trase de par si nu poti sa le faci decat daca vrei neaparat sa contrazici pe cineva

Tu ori nu vrei ori nu poti sa intelegi ce am zis. Mai citeste odata poate vei intelege si tu ce am vrut sa zic. Daca nu, poti ruga un prieten sa-ti explice!

Nu te mai obosi sa-mi raspunzi pentru ca suntem off-topic

mountytoma16.07.2008 10:51
As putea urma logica ta si as spune ca pana in semifinale tot jucatorii au fost cei care au decis cine intra in teren si care va fi tactica.

Ti-as putea spune ca vorbesti/vorbim despre felul in care antreneaza Ienei sau Olaroiu fara a avea vreo idee despre ce faceau exact oamenii astia pe terenurile de antrenament din Ghencea.

Ti-as putea spune ca esti ilogic in exprimare cand te referi la "a construi o echipa" (vezi Halagian, care a avut o contributie demna de mentionat la Steaua '86).

Ti-as putea spune ca din placerea de a juca fotbal a fugit (nu plecat) Belodedici in Serbia.

Ti-as putea spune mai multe, dar nu are rost. E clar ca avem idei diferite fata de antrenorii care au intrat in istoria Stelei.

fiecare cu parerea lui. insa mi se pare o grosolanie sa spui ca halagian are vreun merit in construirea echipei care a castigat cupa campionilor. in perioada aia eram liceean si nu mi-a scapat nici un meci. halagian a fost dat afara dupa 7 etape pentru ca era prea prost pentru Steaua, era un fel de Lucescu care nu se potrivea echipei noastre!

si cu asta gata!

bijoux_bz16.07.2008 11:15

Tu ori nu vrei ori nu poti sa intelegi ce am zis. Mai citeste odata poate vei intelege si tu ce am vrut sa zic. Daca nu, poti ruga un prieten sa-ti explice!

Nu te mai obosi sa-mi raspunzi pentru ca suntem off-topic

din moment ce si tu te-ai obosit sa-mi raspunzi tot off topic o sa iti dau si eu o mica replica si sper sa incheiem aici. eu vorbeam doar despre o performanta luata ca atare si nu de o performanta formata practic dintr-un cumul de alte performante. te rog sa citesti si tu de mai multe ori ce scriu eu pana intelegi iar daca nu intelegi nu mai ruga un prieten sa-ti explice inseamna ca nu vrei.

victor16.07.2008 15:29

mie mi-a placut "dezbaterea" despre Olaroiu si meritele antrenorilor in obtinerea unei performante. daca se discuta cu argumente si cat de cat civilizat astfel de polemici ajuta sa ne cristalizam ideile. oricum repet: cel ce are o parere complet opusa nu inseamna ca a devenit automat si un dusman ce trebuie "exterminat"!

personal am mai spus-o, cred ca Olaroiu merita cel putin onoare din partea noastra. un baiat tanar, mereu dornic sa invete, care a pus suflet si pasiune in ce a facut (nu cred ca cineva l-ar putea acuza de suficienta sau usurinta, altele sunt pacatele lui) si care, va rog sa nu uitati, NU A VORBIT NICIODATA DE RAU CLUBUL SI SUPORTERII, INDIFERENT DE SITUATIA LUI SAU DE LOCUL UNDE SE GASEA! de ce atata ura impotriva unui om care nu doar ca a facut ceva pentru Steaua (calificarea intr-o semifinala europeana este totusi o performanta, mai ales ca include si eliminarea tiganimii in sferturi, un moment de mare cumpana pentru razboiul etern impotriva gunoierilor), dar oriunde s-a aflat ca antrenor a incercat sa joace corect impotriva dusmanilor nostri Dinamo si rapid (pe care i-a ars de multe ori in beneficiul nostru). chiar si dupa ce a plecat la al hilal in mai toate ocaziile Olaroiu a luat apararea Stelei criticand modul grobian in care am fost tratati de presa si federatie. dar asa suntem noi "recunoscatori": pe cei care ne doresc binele, noi ii acoperim de sudalme, din motive cel mai adesea puerile!

sigur ratarea cu boro a durut si doare chiar si acum. la acel moment s-a dovedit ca si Oli mai are de invatat pentru a deveni un mare antrenor. totusi, cu onestitate si fara patima, este greu sa-l compari azi cu Hagi sau Lacatus, doi antrenori care sunt departe inca de marea performanta. Olaroiu a urmat converciano si este un tip ce doreste sa se perfectioneze permanent, fiind un fanatic in documentare (vezi si faptul ca in iarna cand a fost numit principal la Steaua, pe 30 dec, cand altii erau prin vacante calde sau cu sarmalele in nas, el urmarea heerenven-Ajax la stadion, pe o ninsoare viscolita). in mod sigur inlocuirea posibila a lui Lacatus cu Oli (sau cu Dan Petrescu) nu ar fi neaparat o greseala, caci "mana" unui antrenor mai priceput se vede in orice situatie! singura problema adevarata atunci cand faci o astfel de schimbare, inevitabila pana la urma in viata oricarui club, este ca cel care vine sa fie mai bun decat cel care pleaca. parerea mea!

trebuie sa aveti in vedere ca Lacatus are ca prim obiectiv calificarea in UCL. daca va reusi, va continua fara probleme, urmatoarea tinta fiind castigarea campionatului. daca va esua in preliminariile UCL, atunci apare o problema si pot aparea schimbari. trebuie sa intelegeti ca antrenorii nu se mentin pe banca decat prin rezultate. in luna august insa, daca va aparea o defectiune la banca tehnica, nu va mai fi posibil sa-l aduci pe Dan Petrescu, regulamentul interzicand aceasta, atunci ca solutie de interimat ramanand Oli. cred totusi ca Gigi e mult prea optimist daca isi inchipuie ca Oli va lasa usor banca aribilor unde castiga peste 1mln pe an?!

doar o vorba despre nea Imi: sigur el a fost "principalul" pe hartie atunci cand am castigat CCE, dar toti cei care erau in anturajul echipei de atunci stiu ca in fapt Iordanescu a fost marele artizan al al succeselor din 1986-90. la fel cum Iordanescu are si principalul merit in inaugurarea seriei de 6 titluri consecutive incepand din '93 (atunci el a creat o noua echipa cu Panduru, galga, Prodan, Filipescu si Adi Ilie - pe care l-a cerut expres de la extensiv). pe nea Imi il stiu bine, el fiind antrenor la Steaua si inainte de 1986 si dupa, dar niciodata singur el nu a mai atins rezultatele avute impreuna cu nea Puiu. pe cand Iordanescu singur a mai prins o finala si o semifinala de CCE (in conditii mult mai grele si cu o echipa mai uzata), fiind la un pas de o semifinala europeana in Cupa Cupelor in 1993 (la 5 min.)!

john_8616.07.2008 15:34
care, va rog sa nu uitati, NU A VORBIT NICIODATA DE RAU CLUBUL SI SUPORTERII, INDIFERENT DE SITUATIA LUI SAU DE LOCUL UNDE SE GASEA!

Aici tin sa te contrazic. Eu nu l-am acceptat pe Olaroiu atunci cand a venit dupa Protasov deoarece in 2001, cand a parasit pe Steaua a facut unele declaratii gen "Maimutele de la Steaua". Personal cred ca stricat ce au construit Zenga si Protasov si a imprimat echipei stilul "turca".

victor16.07.2008 15:59
care, va rog sa nu uitati, NU A VORBIT NICIODATA DE RAU CLUBUL SI SUPORTERII, INDIFERENT DE SITUATIA LUI SAU DE LOCUL UNDE SE GASEA!

Aici tin sa te contrazic. Eu nu l-am acceptat pe Olaroiu atunci cand a venit dupa Protasov deoarece in 2001, cand a parasit pe Steaua a facut unele declaratii gen "Maimutele de la Steaua". Personal cred ca stricat ce au construit Zenga si Protasov si a imprimat echipei stilul "turca".

nu as vrea sa te contrazic, dar afirmatia respectiva chiar nu imi aduc aminte de ea. oricum, indirect chiar si tu admiti ca un eventual comentariu "rautacios" al lui Olaroiu la adresa Stelei e destul de vechi si ca in general s-a abtinut de la golanii, chiar daca multi l-au contestat si tribuna nu l-a iubit niciodata!

cat despre stilul imprimat, eu zi ca se poate discuta foarte mult. parerea mea este ca el a stors max de la un lot care nu mai putea sa creasca valoric, cautand mai mult eficienta rezultatului, decat stilul. parerea mea este ca antrenorul Olaroiu este un fricos ca temperament - cultura fotbalistica, ca sa spun asa, si de aceea s-a bazat pe defensiva, convins ca o echipa lipsita de mari valori individuale se apropie mai usor de performanta daca se apara bine. pentru atac iti trebuie si calitate umana, nu doar o tactica agresiva. as zice chiar ca problemele ce au aparut in finalul mandatului Olaroiu la Steaua au avut drept cauza incercarea lui de a schimba acest stil economicos si defensiv, pe care il stapanea la perfectie, sub presiunea tribunelor si a lui Becali care isi doreau mai mult spectacol. iar Oli parea atunci ca are limite atunci cand trebuie sa atace!

in comparatie cu Oli, as spune ca Lacatus este tot un antrenor "fricos", inclinat spre defensiva. din pacate insa nu stie sa se apere constant agresiv si-n afara de aglomerari oarbe + incercare de presing avansat, nu pare ca are alte gaselnite tactice. in returul trecut am trait mai mult prin fazele fixe nu neaparat pregatite la antrenament, cat batute excelent de mendoza. la sfarsit insa, maestrul Lacatus a concluzionat ca nu poate accepta un jucator care, asemeni in handbal, il introduci doar cand ai vreo "libera"?! parerea lui, dar fiecare pasare pe limba ei piere!

mountytoma17.07.2008 13:29
doar o vorba despre nea Imi: sigur el a fost "principalul" pe hartie atunci cand am castigat CCE, dar toti cei care erau in anturajul echipei de atunci stiu ca in fapt Iordanescu a fost marele artizan al al succeselor din 1986-90. la fel cum Iordanescu are si principalul merit in inaugurarea seriei de 6 titluri consecutive incepand din '93 (atunci el a creat o noua echipa cu Panduru, galga, Prodan, Filipescu si Adi Ilie - pe care l-a cerut expres de la extensiv). pe nea Imi il stiu bine, el fiind antrenor la Steaua si inainte de 1986 si dupa, dar niciodata singur el nu a mai atins rezultatele avute impreuna cu nea Puiu. pe cand Iordanescu singur a mai prins o finala si o semifinala de CCE (in conditii mult mai grele si cu o echipa mai uzata), fiind la un pas de o semifinala europeana in Cupa Cupelor in 1993 (la 5 min.)!

de acord cu tine despre Jenei in perioada postdecembrista.

dar succesul din 1986 eu cred ca lui i se datoreaza, nu lui Iordanescu. succesul ala a fost doar punctul terminus al unei perioade incepute undeva prin 1983 cred, cand Jenei a fost readus la Steaua pentru a reinnoda sirul performantelor. Iordanescu s-a alaturat unei masinarii deja puse in functiune... e cam ca si contributia lui Gigi Becali la calificarea Stelei in semifinala cupei UEFA: nu s-a urcat el pe maybach sa-si arate muschii? dupa castigarea cupei campionilor multi lingai s-au lipit de Steaua, mai exact, multi paraziti!

«1211212213214215689»