FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1209210211212213689»
mountytoma09.07.2008 18:34

demisia lui Adi Ilie explica transferul lui kapetanos la Steaua. atat si nimic mai mult. pana la urma cobra a dat dovada de inteligenta! oare oaia cu capul patrat o pricepe ceva din asta?

weeezer09.07.2008 18:48

"N-am nici un motiv anume din cauza caruia mi-am prezentat demisia si nu mai exista nici o sansa sa ma intorc"

Cu alte cuvinte asa i s-a sculat. Din pacate, Becali zice ca MM nu va mai fi manager la Steaua vreodata.. :(

Bogdan4Steaua09.07.2008 19:05

Cat de mizerabil e creditorul....

"Adrian Ilie s-a supãrat cã MM Stoica fãcea analiza jucãtorilor Stelei și cã era interesat de echipã. In fotbal sînt barfe, sunt atacuri, iar el nu a putut sã reziste pentru cã nu-i place scandalul. A demisionat ca sã-i facã loc lui MM, dar va garantez ca MM nu va mai fi niciodata manager la Steaua. Eu l-am rugat pe Adi sã colaborãm. I-am zis: <<Dã-ți demisia, dar vino sã lucrezi in continuare la Steaua!>> El mi-a spus: <<Considerã cã voi colabora cu Steaua, dar nu vreau sã o fac din poziție oficialã>>", a spus Becali la RTV.

Sursa: Gsp

Deci Meme e vinovat pentru plecarea lui Ilie... imi vine sa rad!

MoWeed09.07.2008 20:29

Ce caracter infect are ciobanul...

weeezer09.07.2008 21:07

Iar sport.ro spune ca Becali trage de MM sa se intoarca in Ghencea... O adunatura de nebuni, presa asta...

DelPiero1009.07.2008 21:22

Ma bucura demisia lui Adi Ilie!Nu din cauze strict profesionale,Adi si-a facut datoria la Steaua ca manager,ci pt ca sunt sigur ca aceasta demisie este de fapt o palma data ciobanului!In nici un caz nu a plecat datorita afirmatiilor lui MM,doar copii sugari pot crede asa ceva...

dragos0810.07.2008 09:12

cred ca i se face loc lui MM...ca a zis JB ca n o sa mai fie MM in Ghencea,a mai zis el multe,a zis chiar ca o sa plece....oricum,JB distruge Steaua incet,incet..oamenii de valoare pleaca incet-incet,altii nici nu vin ca sa nu se bage cu oierul...si grecul asta ,marele transfer,care a jucat sezonul trecut 62 minute?!!...

Bogdan4Steaua10.07.2008 10:33

"Am auzit și eu declarațiile domnului Becali. Þin sã precizez cã plecarea mea de la Steaua nu are nicio legãturã cu Mihai Stoica. Altele sunt motivele mele și nu vreau sã le dezvãlui acum. Sunt motive strict personale și nu am de gând sã fac o conferințã de presã ca sã vorbesc despre acest lucru.", a declarat Adrian Ilie.

Sursa: Prosport

Care sa fie motivele? Bani putini, verii Becali, transferuri facute peste capul lui?

MoWeed10.07.2008 10:49
Care sa fie motivele? Bani putini, verii Becali, transferuri facute peste capul lui?

Toate 3 la un loc....

victor10.07.2008 16:29

kapytanos era rezerva pe lista lui Lacatus (adica era pe lista 2, la care se apela daca nu se reuseau transferurile de pe lista 1). este adus de Ilie si probabil ca va disparea rapid din lot. nu-l mai faceti oita alba pe Adi Ilie ca el tot procurator de jucatori este si propria camasa ii este mai aproape decat Steaua (vezi si cazul "Croitoru", to jucatorul lui Ilie, care sta la Steaua pe 150miiE si nu poti sa-l vinzi la nimeni). va mirati ca si-a dat demisia de parca Ilie parea decis sa ramana pe viata manager general. omu' are milioane bune si afaceri pe masura, asa ca a plecat asa cum a venit: fara bucurie dar si fara regrete!

ideal ar fi daca ar demisiona si maestrul Lacatus, dar aici ma cam indoiesc! onoarea PROFESIONALA pare doar un cuvant gol in cazul lui!

ii tot dati inainte cu transferurile, de parca acestea ar rezolva ceva?! o buna echipa se construieste de catre un antrenor capabil, cu viziune, nu de amatori disperati sa nu-si piarda scaunul si care fug de asumarea vreunui obiectiv! oricum Becali nu-l mai ia in serios pe antrenorul Lacatus asa ca prea multe lucruri nu se vor schimba la nivelul lotului de jucatori.

ma mira insa ingrijorarea unora, care pana mai ieri spuneau ca nu conteeaza pe ce loc vine Steaua si ca e preferabil sa ne zbatem cativa ani in mediocritate, poate astfel oaie va pleca! eh, uit ca acum Becali va face pe plac: ne intreptam vertiginos catre locul 5, adica "mediocritatea aurita"!

drama de azi a Stelei a inceput pe 4 mai 2008 cand infrangerea cu Dinamo si ratarea UCL ne-a aruncat cu 4-5 ani inapoi! merci Lacatus! merci Ilie! merci si Becali (care a tolerat impostura si amatorismul in conducerea unui club profesionist)!

anunnak10.07.2008 16:53
kapytanos era rezerva pe lista lui Lacatus (adica era pe lista 2, la care se apela daca nu se reuseau transferurile de pe lista 1). este adus de Ilie si probabil ca va disparea rapid din lot. nu-l mai faceti oita alba pe Adi Ilie ca el tot procurator de jucatori este si propria camasa ii este mai aproape decat Steaua (vezi si cazul "Croitoru", to jucatorul lui Ilie, care sta la Steaua pe 150miiE si nu poti sa-l vinzi la nimeni). va mirati ca si-a dat demisia de parca Ilie parea decis sa ramana pe viata manager general. omu' are milioane bune si afaceri pe masura, asa ca a plecat asa cum a venit: fara bucurie dar si fara regrete!

ideal ar fi daca ar demisiona si maestrul Lacatus, dar aici ma cam indoiesc! onoarea PROFESIONALA pare doar un cuvant gol in cazul lui!

ii tot dati inainte cu transferurile, de parca acestea ar rezolva ceva?! o buna echipa se construieste de catre un antrenor capabil, cu viziune, nu de amatori disperati sa nu-si piarda scaunul si care fug de asumarea vreunui obiectiv! oricum Becali nu-l mai ia in serios pe antrenorul Lacatus asa ca prea multe lucruri nu se vor schimba la nivelul lotului de jucatori.

ma mira insa ingrijorarea unora, care pana mai ieri spuneau ca nu conteeaza pe ce loc vine Steaua si ca e preferabil sa ne zbatem cativa ani in mediocritate, poate astfel oaie va pleca! eh, uit ca acum Becali va face pe plac: ne intreptam vertiginos catre locul 5, adica "mediocritatea aurita"!

drama de azi a Stelei a inceput pe 4 mai 2008 cand infrangerea cu Dinamo si ratarea UCL ne-a aruncat cu 4-5 ani inapoi! merci Lacatus! merci Ilie! merci si Becali (care a tolerat impostura si amatorismul in conducerea unui club profesionist)!

Nu puteam sa o spun mai bine :)) dar cred ca puteam sa fiu mai "acid". Faza e alta,noi tot vorbim aici dar mai toleram mult?daca acceptam ceea ce zici tu aici fara sa facem nimic ne meritam soarta.

c.ronaldo1710.07.2008 16:57
...

Esti cel mai mare jeg de stelist la cum vorbesti despre cel care te facea sa fii fericit in anii 80 si la cum il pupi in c*r pe b.ecali .

metzzz10.07.2008 17:00

Pretene , poate vezi si tu meciul cu Swindon.

1. Nu joaca Lacatus

2. Unii dintre jucatori nu au nicio motivatie. Ii cam doare la salam despre Steaua.

Au nevoie de o motivatie. Dar daca nu li se da ei isi cauta automat un transfer in strainatate.

Poate un salariu de 500.000 i-ar motiva...asa ....slab.

Unele transferuri sunt facute peste capul lui Ilie (vezi Cl. Ionescu , Neagoe si Kapetanos).

Asa ca mai abtine-te infectule.

MoWeed10.07.2008 17:16

Victoras

Acum o dai la intors, nu conteaza transferurile ci numai antrenorul

Asta e tampenie si cu jucatorii adusi de Becali(manjii lui de la echipe ce se bat la retrogradare) nici un antrenor din lume nu ar face treaba.

Adi Ilie s-a chinuit sa-l aduca Sepsi imprumut pentru ca il aveam pe Emeghara accidentat si ciobanul l-a refuzat pentru ca l-a tradat pe Giovani. Culmea acelasi Giovani pe care in urma cu cateva lui il injura cu patos.

Pai cum vine asta nu conteaza transferurile? Noi am luat numai jucatori medii care nu sunt consacrati(poate cu exceptia lui Szekely), l-am vandut pe Dica si se pregatesc Rada, Goian si Radoi. In locul lor nu a fost adus nimeni si vazand ultimele 2 amicale n-am cum sa nu fiu extrem de ingrijorat de aparare. Altadata punctul nostru forte, acum apararea pare franjuri.

Noi vrem sa ne calificam in grupele CL cu Ionescu si Kapetanos asta sau cum l-o chema.

Croitoru a fost adus inainte sa vina Adi Ilie la Steaua si a fost cumparat de dragul si iubitul tau patron impreuna cu pupincuristii Argatseala si zer0li. E adevarat ca era impresariat de Adi Ilie dar stii cum e vorba "nu e prost cine da, e prost cine cere". Adi Ilie si-a facut treaba de impresar si-anume sa-i obtina un contract cat mai bun jucatorului. E adevarat ca un fan de-al oierului cum esti tu nu poate intelege notiunea de profesionism....

Vad ca zici ca ne indreptam spre mediocritate. Pai asta e vina lui Becali, care cumpara jucatori doar pentru ca ii plac lui. Ce naiba el e scouter de nivel mondial, doar l-a adus si pe marele jucator Surdu nu-i asa?

metzzz10.07.2008 17:52

Victoras , inca o chestie dragutule : Kapetanos are marea calitate de a fi costat 0 lei. Neagoe si CL. Ionescu nu au facut nici macar 500.000 la un loc. Arthuro a costat 800.000 , iar cand i-a zis Ilie sa ii dea 2 milioane sa ia un atacant adevarat a dat-o la intors. Asa ca mai taci lingaule.

anunnak10.07.2008 18:56

Nu mai incercati sa-l scoateti pe Lacatus basma curata. Daca era un antrenor valoros si cu caracter nu accepta ce se petrece la Steaua pe care spuneti voi ca o iubeste asa de tare CLAR? ce om cu mintea la cap accepta sa stea in circul care a devenit clubul la nivelul conducerii. De ce a plecat MM ? De ce a plecat Ilie? de ce a plecat Hagi? De ce multi jucatori vor sa plece cat mai repede?De ce Ienei nu a fost lasat sa vina la club?De prea bine? au plecat pentru ca acolo e lipsa totala de respect si profesionalism si nici unul dintre ei nu mai vrea sa-si pateze numele cu magariile ce se petrec acolo. Ne-a facut fericiti Laca cand a fost jucator...si ce? asta ii da unde verde sa continue acolo unde nu exista decat o "maimuta in corp de miliardar?" Si Hagi ne-a facut fericiti, si Ilie ne-a facut fericiti si multi altii...

Pentru mine oricine care-si asociaza numele cu creditorul nu are nici principii,nici valuare nici caracter...nici un profesionist adevarat nu va veni la club atata timp cat este circul din cadrul conducerii...si inca o chestie...daca esti jucator bun nu esti automat si un om cu caracter sau prea multe virtuti,exista exemple multe in fotbal.

amarel10.07.2008 20:21

annunak

Tu cine mama dracu mai esti ???? Toti cretinii , au ajuns sa-si dea cu parerea despre Lacatus,Hagi,Majearu,..etc, ...de parca ne-ar interesa parerea voastra de neica nimeni !!!

Nu zice nimeni ca Lacatus ,e BENITEZ, dar, o echipa se construieste cu rabdare nu dupa 12 etape, hop, alt antrenor !!

M-am plictisit si deja sunt stressat , de toti cacanarii cu 5 postari, care-si permit sa minimalizeze gloriile Stelei, facand pe expertii !!! :chair:

Du-te mai ...subiectul lui SITCHIN,....du-te pe a 12-a planeta ,si lasa fotbalul in pace, ca nu-i de tine !!!

AdrianUltras2510.07.2008 20:40

amarel

fratele meu trezeste-te!

Lacatus e la echipa de 9 luni!

Cata rabdare mai vrei?

Ce construieste asa special de ia atat de mult?

anunnak10.07.2008 21:13
annunak

Tu cine mama dracu mai esti ???? Toti cretinii , au ajuns sa-si dea cu parerea despre Lacatus,Hagi,Majearu,..etc, ...de parca ne-ar interesa parerea voastra de neica nimeni !!!

Nu zice nimeni ca Lacatus ,e BENITEZ, dar, o echipa se construieste cu rabdare nu dupa 12 etape, hop, alt antrenor !!

M-am plictisit si deja sunt stressat , de toti cacanarii cu 5 postari, care-si permit sa minimalizeze gloriile Stelei, facand pe expertii !!! :chair:

Du-te mai ...subiectul lui SITCHIN,....du-te pe a 12-a planeta ,si lasa fotbalul in pace, ca nu-i de tine !!!

Da tu cine esti? oi fi tu vreun Benitez si parerea ta e mai relevanta decat la restu. N-am zis niciodata ca sunt vreun expert dar asta nu inseamna sa mananc rahat. Din cate am inteles aici e un forum unde isi dau toti cu parerea, sau trebuie sa fim toti spalati pe creier dupa voia ta?

Si daca am 5 postari ce? tu ai inceput cu 300 de postari din prima sau te-ai nascut pe terenu de fotbal te pomenesti? Daca tu esti orb sau mai sarac cu sufletul asta nu inseamna ca si altii trebuie sa fie ca tine si sa accepte CIRCUL care tu il numesti fotbal. Tu daca vrei poti sa-l pupi undeva pe Becali, sau poti sa-i acorzi cate sanse vrei lui Laca , dar asta nu schimba cu nimic cum s-a ajuns sa ne luptam pt locul 1 in retur si nici esecurile,unele dintre ele penibile. Nu cred ca sunt singurul care vede ce se intampla la Steaua. Oricum nu stiu de ce m-am obosit sa-ti raspund,oricum n-ai inteles nimic din ce am zis. Probabil esti prea expert sa te cobori la nivelul meu.

vlad7510.07.2008 21:41

Dragii mei,cu totii suntem stelisti,asa cred. Haideti sa lasam la o parte sentimentalismele si sa acceptam cu totii ca totul este putred la Steaua in ziua de azi. De la conducere,antrenor pana la ultimul jucator.

Jucatori-fara valoare,fara ambitie,fara dragoste pentru culorile noastre.

Antrenor-.....Lacatus trebuie sa admita ca este o palarie prea mare pentru el Steaua,nu este scolit nicaieri,antreneaza doar din

instinct,ca o Fiara. Il iubim pe Lacatus,dar trebuie sa inteleaga ca Steaua are nevoie de altceva,ceva pe masura

numelui ei. Nu poti confunda Steaua cu Galati sau UTA.Laca vei ramane siumbolul nostru chiar daca nu vei mai fi

antrenor.

Finantator - Cum poti sa spui ,ca mai importante sunte relatiile cu familia ta decat Steaua. Ok ,sunt de acord,dar lasa tata clubul

,nu amesteca familia cu afacerile. La cat de mojic esti ,niciodata nu vei renunta la acest club. Ti-a adus

notorietate,poate si bani. Retrage-te Oierule,ca dupa aia vei redeveni un necunoscut.

Ne imbatam cu apa rece degeaba.Steaua de astazi incepe sa se indeparteze de ceea ce a insemnat acest club in istoria noastra.

Si totul din cauza lipsei de profesionalism.

Vom ajunge ca Bragadiru lui Iancu,Nationalul lui Gino sau Craiova lui Netoiu sau Dinel Staicu.Asta se va intampla cand Becali isi va lua jucariile si va pleca.Va lua totul!

AdrianUltras2510.07.2008 22:46
Ilie dupã meciul cu Dinamo: "Gata, plec!"

Buba s-a spart în finalul sezonului trecut. Dupã meciul cu Dinamo, cînd Steaua a pierdut titlul, Adrian Ilie l-a suspectat pe Giovanni cã ar fi fãcut jocurile pentru "cîini". ªi a vrut sã plece. "Eu voi demisiona!", le-a spus șefilor Stelei la doar o zi dupã derby. La finalul partidei, într-o discuție cu un reporter gsp, spusese: "Cîțiva jucãtori au fost morți".

Foarte interesant!

Daca asta e adevarat putem spune cu convingere ca Steaua a murit!

anunnak10.07.2008 23:12
Ilie dupã meciul cu Dinamo: "Gata, plec!"

Buba s-a spart în finalul sezonului trecut. Dupã meciul cu Dinamo, cînd Steaua a pierdut titlul, Adrian Ilie l-a suspectat pe Giovanni cã ar fi fãcut jocurile pentru "cîini". ªi a vrut sã plece. "Eu voi demisiona!", le-a spus șefilor Stelei la doar o zi dupã derby. La finalul partidei, într-o discuție cu un reporter gsp, spusese: "Cîțiva jucãtori au fost morți".

Foarte interesant!

Daca asta e adevarat putem spune cu convingere ca Steaua a murit!

Poate sunt un pik paranoic insa si eu am observat ceva putred la meciul ala. E prea suspect cum s-a pierdut meciul. La cate mizerii sunt in fotbalul romanesc de care nu stim noi nu ar fi ceva de necrezut. Aici se invart foarte multi bani si sunt interese,este o adevarata mafie. Nu cred ca vreo echipa ar rezista in Liga 1 fara manevre. Ehe!...cate or fi si nu stim noi.

Bogdan4Steaua11.07.2008 06:44

Da, Lacatus nu este un mare antrenor si nici noi nu avem rabdarea de a-l lasa sa invete la Steaua. Dorim performanta, nu ne permitem sa stam pe tusa 2-3 ani.

In locul Fiarei, as renunta imediat la functia de antrenor. De ce? Pentru ca in conditiile de fata, este imposibil sa luam titlul. Nu cu lotul acesta, nu cu bugetul acesta, nu cu aceasta atmosfera. Daca ramane, peste 2-3 luni pleaca oricum, asemeni lui Hagi.

mountytoma11.07.2008 07:09
Da, Lacatus nu este un mare antrenor si nici noi nu avem rabdarea de a-l lasa sa invete la Steaua. Dorim performanta, nu ne permitem sa stam pe tusa 2-3 ani.

In locul Fiarei, as renunta imediat la functia de antrenor. De ce? Pentru ca in conditiile de fata, este imposibil sa luam titlul. Nu cu lotul acesta, nu cu bugetul acesta, nu cu aceasta atmosfera. Daca ramane, peste 2-3 luni pleaca oricum, asemeni lui Hagi.

Lacatus nu este un mare antrenor, dar nici nu poate deveni peste noapte. dupa expresia fetei de dupa amicalul cu swindon town si chiar si din timpul meciului, cred ca deja si-a dat demisia, dar nu vrea Becali sa o faca publica inainte de turul preliminar din Champions League. nimic nu e mai important decat Champions League pentru Becali. ar da-o si pe nevasta-sa la toata echipa adversa pentru ca Steaua sa se califice in Liga pentru a castiga el bani.

iar postul lui Victor, un fel de portavoce a becakatului, nu face decat sa-mi intareasca banuielile.

jocul de ieri ne-a aratat haosul in toata splendoarea lui. daca scoatem combinatiile plecate de la Szekely (super-jucator!) si Dayro, in rest echipa a aratat dezorientata complet, nimeni parca nu stia unde ii e locul si ce ar trebui sa faca. doar Bogdan Stancu a avut o sclipire prin care a dovedit ca putem spera. golul lui Banel este de fapt opera lui Baciu, care a derutat toata apararea adversa inclusiv portarul, forrest neavand nicio intentie de a marca. daca tot joaca sper sa mai incerce sa centreze asa si sa nimereasca in poarta! enigma totala thiago.

insa cel mai tare m-a durut sa vad ca Steaua noastra nu stie sa se comporte civilizat. nici unul nu a intins vreo mana adversarilor (Ghionea l-a atacat pe unul cu ambele picioare spre final, si nici macar scuze nu si-a cerut, desi era total inutil un astfel de atac intr-un meci amical!), la sfarsitul meciului nici unul nu a dat mana cu arbitrii. din cauza asta sunt romanii considerati t.i.g.a.n.i. peste tot in lume si tratati ca atare. dureros

cred ca fiecare jucator are nevoie de discutii individuale cu antrenorul, pentru ca e o vraiste totala. sa dea domnu' sa ma insel!

si in final un raspuns lui Victor: simpla prezenta a lui Gigi becakatul la Steaua arunca aceasta echipa in Evul Mediu, daca nu cumva in epoca de piatra. un alt motiv nici nu le mai trebuie jucatorilor, antrenorilor etc pentru a pleca de la Steaua. fara Becali Steaua ar fi o adevarata Stea, mandria fotbalului romanesc in Europa, asa cum a fost mereu!

AdrianUltras2511.07.2008 07:19

NU avem timp sa asteptam dupa Lacatus!

Nici Barca nu a avut timp sa astepte dupa Giovani.

Au vazut ca nu da randament la nivelul asteptat, nu au mai asteptat sa creasca.

L-au vandut.

Laca sa mearga la alta echipa si sa creasca acolo.

Sa mearga la UTA, sa promoveze cu echipa, sa joace vreo 2 sezoane iar in Liga 1 si sa prinda si el un loc 3 si poate atunci o sa fie de Steaua.

Pana atunci...

Nu ne permitem sa asteptam!

«1209210211212213689»