FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1207208209210211689»
predatorpulse723.06.2008 21:41

E simplu,Becali a facut multe tampenii si aproape toti oamenii din media si din fotbal incearca sa-l infunde sau macar sa-l loveasca in imagine,dand astfel si in Steaua. Sunt curios daca l-a intrebat cineva pe porcul asta de muresan ceva legat de declaratia asta cum ca ei au premiat atunci rivala contracandidatei la promovare. Bineinteles ca orice ziarist injurat si umilit de Becali(multi o cam cer cu lumanarea ce-i drept),orice om de la TV satul sa vorbeasca despre rahaturile scoase de Becali pe gura minimalizeaza sau chiar musamalizeaza aceasta declaratie.

Daca a auzit cineva vreo declaratie noua a lui muresan legat de acea motivare a adverarsilor in momentul promovarii cheferului sa o posteze aici. In momentul in care am citit faza asta pe fcsteaua si am vazut clipul am executat un zapping rapid pe posturile de specialitate si surpriza surpriza nu am vazut mai nimic. E clar ca acesti oameni satuli pana peste cap de Becali fac orice ca sa continue aceasta campanie impotriva sa si lovind indirect si in Steaua. Daca eram ziarist cu coloana as fi exploatat chestia asta la maxim,si i-as fi dat peste bot de fiecare data lui muresan cand ar mai fi pomenit ceva de premieri ale adversarilor. Insa muresan poate folosi scuza becaliana intrata in posteritate: "AM GLUMIT" si se termina povestea.

Mi-e scarba de tot ce insemna fotbal in Romania. Daca nu vedeam echipa Stelei din anii 90' si as fi vazut fotbalul pentru prima oara in zilele noastre,cred ca ramaneam pe alte sporturi si m-as fi ferit de fotbal. Fotbalul romanesc inseamna mizerie,coruptie,ipocrizie si muuuuuuullllllllllllllllttttttttttt gunoi sub pres,exact ca si societatea romaneasca. Nimeni nu vrea sa taie in carne si compromisul e cuvantul de ordine. Jegurile numite Sandu,lupescu,mitica,prunea si alti atarnatori din FRF,LPF isi scot ochii acum ca nationala s-a facut de ras insa daca dadea Mutu gol totul era ok si se pupau cu totii,laudandu-se cu "maretele" lor realizari. Mi-e scarba...

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

karas_ultras23.06.2008 22:41

Frenezia de a sterge link-ul a fost mare pe prosport.ro, nu numai pe gsp... Oricum, ca unul care am navigat toata ziua, cautand o postare decenta vis-a-vis de subiect, pot spune ca s-a facut mare valva in comentariile stelistilor, aparand zeci de reactii simultane pe articole cu tema diferita, iar adminii au trebuit sa lase link-ul neavand incotro, cred!... Stergerea acestuia de pe youtube nu cred ca se datoreaza gsp-ului, pt ca tot ei au venit cu varianta alternativa!

La Specialul de aseara, moraru a avut o tentativa de interogare in genunchi asupra subiectului, dar mureszan l-a pus la punct rapid, replicand ca lor le sunt STRAINE ASTFEL DE PRACTICI!!!

Fariseism...

_yang24.06.2008 13:07

Trãiascã cenzura, ipocrizia, ungurii, Becali s.a.m.d. Trãiascã România..!

Asta e țara în care trãim, și din pãcate ea nu se va schimba prea fundând...

Ceea ce mi se pare cel mai trist e cã la anul' pe vremea asta tot de astfel de personaje vom vorbi indiferent dacã vom lua titlul 24 sau nu...

PS : chiar și aici cenzura e la ea acasã... nu sunt lãsat sã scriu C U Rând și se editeazã singur fundând... :cursing:

clausblaus24.06.2008 15:31
E simplu,Becali a facut multe tampenii si aproape toti oamenii din media si din fotbal incearca sa-l infunde sau macar sa-l loveasca in imagine,dand astfel si in Steaua. Sunt curios daca l-a intrebat cineva pe porcul asta de muresan ceva legat de declaratia asta cum ca ei au premiat atunci rivala contracandidatei la promovare. Bineinteles ca orice ziarist injurat si umilit de Becali(multi o cam cer cu lumanarea ce-i drept),orice om de la TV satul sa vorbeasca despre rahaturile scoase de Becali pe gura minimalizeaza sau chiar musamalizeaza aceasta declaratie.

Daca a auzit cineva vreo declaratie noua a lui muresan legat de acea motivare a adverarsilor in momentul promovarii cheferului sa o posteze aici. In momentul in care am citit faza asta pe fcsteaua si am vazut clipul am executat un zapping rapid pe posturile de specialitate si surpriza surpriza nu am vazut mai nimic. E clar ca acesti oameni satuli pana peste cap de Becali fac orice ca sa continue aceasta campanie impotriva sa si lovind indirect si in Steaua. Daca eram ziarist cu coloana as fi exploatat chestia asta la maxim,si i-as fi dat peste bot de fiecare data lui muresan cand ar mai fi pomenit ceva de premieri ale adversarilor. Insa muresan poate folosi scuza becaliana intrata in posteritate: "AM GLUMIT" si se termina povestea.

Mi-e scarba de tot ce insemna fotbal in Romania. Daca nu vedeam echipa Stelei din anii 90' si as fi vazut fotbalul pentru prima oara in zilele noastre,cred ca ramaneam pe alte sporturi si m-as fi ferit de fotbal. Fotbalul romanesc inseamna mizerie,coruptie,ipocrizie si muuuuuuullllllllllllllllttttttttttt gunoi sub pres,exact ca si societatea romaneasca. Nimeni nu vrea sa taie in carne si compromisul e cuvantul de ordine. Jegurile numite Sandu,lupescu,mitica,prunea si alti atarnatori din FRF,LPF isi scot ochii acum ca nationala s-a facut de ras insa daca dadea Mutu gol totul era ok si se pupau cu totii,laudandu-se cu "maretele" lor realizari. Mi-e scarba...

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Aici ai mare dreptate:loveste in cine trebuie sa lovesti dar nu lovi in clubul Steaua!Ciobanul trebuie exclus din fotbal(si nu numai el)dar nu asa vor reusi, asta e clar.Lingaii aia de la federatie nu au tupeu sa se ia de piept cu Becali sau sunt si alte interese,majore,la mijloc?

amarel24.06.2008 20:35

.prosport.ro/fotbal-intern/diverse/fa-ce-zice-muresan-nu-ce-face-2734460

nu ma lasa sa-l bag ca limk,....administratorul site-ului prosport cica...asa apare la mine , scrieti voi www.....

mountytoma25.06.2008 13:11

becakatul a declarat azi ca vinde un jucator cu 15 milioane de euro. singurul care ar face banii astia ar fi Zapata. o veste mai proasta nu se putea. speram sa mai stea macar anul asta!

Marius25.06.2008 13:18

Un portar de aproape 30 de ani nu pleaca din Romania pe 15 milioane... Niciun jucator din Liga I nu va pleca pe 15 milioane de euro in urmatorii 5-10 ani!

MoWeed25.06.2008 13:25

Si Radoi pleca la Portsmouth pentru 10 milioane de euro acum cativa ani....

AdrianUltras2525.06.2008 13:39

Poate e vorba chiar de Dayro Moreno...

16 goluri in 16 meciuri in columbia si 5 goluri in 11 meciuri in Romania e ceva...

p.s.

De ziua lui Becali ii doresc multa sanatate si sa ii vina mintea la cap.

Doar asa o sa isi dea seama ca trebuie sa plece de la Steaua...

Am trecut peste faza cu doritul mortii.Pt fotbal, nu se merita...

Asa ca, Gigi Becali, de ziua ta, la multi ani, multa sanatate si pleaca de la Steaua!

Bogdan4Steaua25.06.2008 14:05

Chestia cu transferul de 15 milioane este o alta aberatie marca Sport.ro.

Declaratia creditorului:

"Daca e de calibrul transferului lui Stefan Radu la Lazio (n.r. - pentru 5,4 milioane de euro)? E de calibru triplu."

Cei de la Sport.ro au inmultit 5.4 cu 3, si a rezultat peste 15 milioane de euro. Au si dat stirea bomba.

Creditorul a aruncat o vorba in vant, si ziaristii au scos un titlu de doi bani. Asa cum a zis "calibru triplu" putea zice de zece ori mai valoros. Erau suficient de nebuni incat sa ne serveasca un titlu "transfer de 50 milioane de euro".

Marius25.06.2008 14:10

Asa ca, Gigi Becali, de ziua ta, la multi ani, multa sanatate si pleaca de la Steaua!

Bravo Adriane! Ai o bere!

AdrianUltras2525.06.2008 14:30
:beer2:
metzzz25.06.2008 16:42
p.s.

De ziua lui Becali ii doresc multa sanatate si sa ii vina mintea la cap.

Doar asa o sa isi dea seama ca trebuie sa plece de la Steaua...

Da da da , Gigi sa .... de ziua ta !!! :whistle:

.Ax3L.25.06.2008 18:10

Gigi e nascut in aceeasi zi cand se sarbatoreste si ziua rapidului ca si tiganii au facut azi 85 ani sau cat au facut

Pt Gigi: La multi ani (totusi e om) da pleak in *** de la Steaua

mir8630.06.2008 09:12

Cat m-am putut amuza.Acum pe SportRO e nu stiu ce special si sunt in legatura (video) cu un oficial,cred, de la Fefere.Nea oficialul e inconjurat de muste semn ca mustele iubesc kkt asta de echipa, cei de la fefere investind atat de mult in "teamul" lor incat au uitat sa cumpere pasta de dinti hartie igenica elemente pentru igena locala (si nu numai) jucatorilor si membrilor cublului :))))

vlad7530.06.2008 10:48
Gigi e nascut in aceeasi zi cand se sarbatoreste si ziua rapidului ca si tiganii au facut azi 85 ani sau cat au facut

Pt Gigi: La multi ani (totusi e om) da pleak in *** de la Steaua

CEEEEEEEEEEEEEEE????? Becali are 85 de ani????? ma duc sa platesc fondul de rulment la bloc,ca s-au tocit rulmentii si cade naibii la primul cutremur. Dar cred ca ma mut la blocnotes ca-i mai ieftin!

Devenind seriosi,Lacatus schimba sistemul dupa plecarea lui Dica.Cica va miza pe atac! Credeti acest lucru?

weeezer01.07.2008 20:32

Niu.

I.N.Money03.07.2008 11:01

From Arabia with love :

Am ajuns infractor pe banii mei. Gino e fratele meu mai mare. Dacã el este vinovat, deși nu are cum sã fie, sunt și eu la fel ca el. Nu o sã întorc niciodatã spatele prietenilor. ªi dacã Gigi Becali e vinovat, sunt și eu la fel. Dacã îi închide pe ei, fac în locul lor pușcãrie. Sunt prietenii mei și nu mã dezic de ei", a spus Olãroiu în Adevãrul.

Sa ne pregatim oameni buni , deja s-a lansat intr-un atac furibund de pupat un fund (nu spunem care) pentru a isi pregati terenul unei eventuale reintoarceri in Ghencea . Deja la palat e forfotã mare ...

AdrianUltras2503.07.2008 14:18
CAF a decis în urmã cu cîteva momente sã anuleze pedepsele date Stelei de fundțile inferioare, astfel cã formația din Ghencea nu mai este sancționatã cu 7 puncte, iar Petre Marin poate juca în continuare fotbal, suspendarea sa pe 6 luni fiind nulã.

Gigi Becali este suspendat 6 luni, astfel cã poate merge pe stadioane, însã nu poate reprezenta Steaua la Comisii și nu poate merge la cabine. În decizia inițialã, Gigi Becali fusese interzis pe stadioane pentru 2 ani.

sursa gesepe

Si ferefeul s-a facut de porc...ahahahahahhahah :clap:

karas_ultras07.07.2008 21:44

Lovin, out?!...

Bogdan4Steaua07.07.2008 23:21

Sa dea Dumnezeu!

MoWeed07.07.2008 23:25

Doamne-ajuta.....

se7en07.07.2008 23:42

parca vad ca prinde Lovin vreun transfer prin Olanda sau Franta. ironia sortii.

Marius08.07.2008 04:46
Mijlocasul formatiei Steaua, Florin Lovin, a fost exilat la echipa secunda a clubului din Bulevardul Ghencea dupa un conflict cu tehnicianul Marius Lacatus.

Conform cotidianului ProSport, Lovin a fost exclus din lot pentru indisciplina, dupa ce la al doilea antrenament de luni acesta a criticat programul de pregatire al "Fiarei", lucru ce a ajuns si la urechile lui Lacatus.

Tehnicianul l-a anuntat atunci pe Lovin ca nu mai are nevoie de serviciile sale si l-a trimis sa se pregateasca alaturi de Steaua II.

Lovin nu mai face parte din lotul mare al "ros-albastrilor" si se va pregati incepand de marti alaturi de echipa secunda a Stelei.

Potrivit sursei citate, finantatorul Gigi Becali va face marti o vizita echipei, chiar inaintea plecarii jucatorilor in cantonamentul din Austria, iar lucrurile vor deveni si mai agitate.

si cu asta, basta :D

strezahuzum08.07.2008 06:33

Vaai, nu se poate, cum sa-l lasam in afara lotului pe "Lampardinho" :rolleyes: :rolleyes: ? Cine va mai verticaliza jocul pe Zapata de acum inainte ?

«1207208209210211689»