E simplu,Becali a facut multe tampenii si aproape toti oamenii din media si din fotbal incearca sa-l infunde sau macar sa-l loveasca in imagine,dand astfel si in Steaua. Sunt curios daca l-a intrebat cineva pe porcul asta de muresan ceva legat de declaratia asta cum ca ei au premiat atunci rivala contracandidatei la promovare. Bineinteles ca orice ziarist injurat si umilit de Becali(multi o cam cer cu lumanarea ce-i drept),orice om de la TV satul sa vorbeasca despre rahaturile scoase de Becali pe gura minimalizeaza sau chiar musamalizeaza aceasta declaratie.
Daca a auzit cineva vreo declaratie noua a lui muresan legat de acea motivare a adverarsilor in momentul promovarii cheferului sa o posteze aici. In momentul in care am citit faza asta pe fcsteaua si am vazut clipul am executat un zapping rapid pe posturile de specialitate si surpriza surpriza nu am vazut mai nimic. E clar ca acesti oameni satuli pana peste cap de Becali fac orice ca sa continue aceasta campanie impotriva sa si lovind indirect si in Steaua. Daca eram ziarist cu coloana as fi exploatat chestia asta la maxim,si i-as fi dat peste bot de fiecare data lui muresan cand ar mai fi pomenit ceva de premieri ale adversarilor. Insa muresan poate folosi scuza becaliana intrata in posteritate: "AM GLUMIT" si se termina povestea.
Mi-e scarba de tot ce insemna fotbal in Romania. Daca nu vedeam echipa Stelei din anii 90' si as fi vazut fotbalul pentru prima oara in zilele noastre,cred ca ramaneam pe alte sporturi si m-as fi ferit de fotbal. Fotbalul romanesc inseamna mizerie,coruptie,ipocrizie si muuuuuuullllllllllllllllttttttttttt gunoi sub pres,exact ca si societatea romaneasca. Nimeni nu vrea sa taie in carne si compromisul e cuvantul de ordine. Jegurile numite Sandu,lupescu,mitica,prunea si alti atarnatori din FRF,LPF isi scot ochii acum ca nationala s-a facut de ras insa daca dadea Mutu gol totul era ok si se pupau cu totii,laudandu-se cu "maretele" lor realizari. Mi-e scarba...
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.