FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1205206207208209689»
amarel21.05.2008 17:58

:blink: constramgeri...educationale ....???????

am impresia ca picam in pacatul ala........,sau de faapt e un produs al scoicii......

Marius21.05.2008 18:35

Sper sa nu fiu inteles gresit.

Va rog in cel mai respectuos mod posibil sa postati si sa discutam aici doar pe marginea "Stirilor zilei", iar atacurile la persoana si conversatia spumoasa despre sistemul educational din Romania sa le mutati in privat.

Va multumesc frumos.

P.S. Astazi, impresarul lui Javito (spaniolul de la Aris Salonic) a confirmat (un fel de a spune daca ne gandim ca stirea e in CAN-CAN) discutiile cu Steaua.

P.P.S.

"De ce nu au confirmat Habibou si Mendoza? Ce v-a determinat sa renuntati la ei?

Habibou nu a avut prea multe jocuri la dispozitie, pentru ca Pepe a evoluat de la bine spre foarte bine. Mendoza a avut un inceput de retur bun. Din pacate, spre final nu a mai avut aceleasi evolutii, lucru care ne-a determinat sa ne orientam si spre alti jucatori."

Marius Lacatus pe site-ul oficial al Stelei.

racky21.05.2008 21:31

Prin spusele lui Victor se confirma ce a spus un alt user mai jos de el, "banii de tranferuri s-au dus la Cluj", nu cred ca ai fi dorit sa te dai asa in fapt dar din pacate ai comiso, aceasta afirmatie nu face decat sa intareasca convingerea ca becalinhobehehe imptrumuta Steaua pentru a lua dobanda mai apoi, baga 3 milioane si scoate 10, pai asta da afacere.

Pai daca a ajuns sa nu-si mai permita platirea salarilor celor doi Cristocea si Croitoru... pai e grava treaba miez, banii aia de la spate cum spunea la otv "40 de mii zilnic" au cam devenit bugetul lui.

Ando22.05.2008 07:09
pa! (definitiv)

Te-a retras seful Becali de pe forum sau te-ai plictisit sa-l invinovatesti pe Lacatus pentru toate relele din lume(probabil si pentru cutremurul din China)?

ai vrea tu sa-ti fie unul ca Becali sef! dar pentru asta trebuie sa stii sa faci ceva! nu doar sa vorbesti! mult si fara rost!

Am vrut doar sa citesc postarile pe forum si atat (poate ca era mai bine sa nu intervin) dar ceea ce a scris stimabilul domn Victor mai sus cred ca este cea mai mare aberatie pe care am citit-o sau auzit-o vreodata...Domnule Victor, dumneavoastra ganditi ce scrieti? Nu este nevoie sa raspundeti. Ce anume trebuie sa stii pentru a fi printre preafericitii angajati ai lui Becali? Poate sa pupi in locuri intunecoase!!! Sunt mai mult decat sigur ca este singura cerinta pentru a fi langa acest incapabil, neprofesionist, om fara principii si nebun. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar vad si eu ce a facut Becali din imaginea Stelei la fel ca voi toti.O zi buna!

aberatiile nu se comenteaza! asa ca mai bine ramaneai filozof! oricum vad ca multi citesc si inteleg absolut textual orice s-ar scrie! asta pare a fi o problema a sistemului scolar romanesc! deci te rog fiti atenti: daca pe un gard scrie pasarica, nu va descheiati la slit!

poate ca era mai bine sa nu intervii! nu stiu de ce ma tot bagati pe mine in seama si nu ramaneti in lumea voastra rece!? desi, am banuiala ca daca suntem in pauza competitionala si nu puteti injura jucatorii, trebuie sa va debordati undeva constrangerile educationale?!

Victor,

Te rog sa nu incepi prin a asocia educatia scolara pe care o am eu cu faptul ca tu gandesti in alt sens decat mine, am mai multi ani de scoala decat ai tu varsta, in plus cred ca cel cu o educatie precara este exact cel pe care il aperi cu atata ardoare, si crede-ma ca, daca te consideri un om educat, poti face o evaluare a celui care te plateste, individul pe care il dsconsider nu esti tu, tu incerci sa iti faci datoria, te respect!!!

victor22.05.2008 07:43
Prin spusele lui Victor se confirma ce a spus un alt user mai jos de el, "banii de tranferuri s-au dus la Cluj", nu cred ca ai fi dorit sa te dai asa in fapt dar din pacate ai comiso, aceasta afirmatie nu face decat sa intareasca ......

"ai comiso" - incorect

"ai comis-o" - corect (unde "o" este pronume personal neaccentuat, feminin, sg., in acuzativ)

nu cred ca problema ta este Becali! mai degraba imi pare esti dusmanit de gramatica limbii romane! (asta ca sa nu comentez si constructia teribila: "..un alt user mai jos de el..."????) anumite posturi sunt adevarate medicamente impotriva tristetii!

axl22.05.2008 07:50

Va rog sa postati la obiect, si anume la "Stirile zilei".

noname_fu22.05.2008 11:17
http://www.ftr.ro/-3806.php stirea zilei pt mine
racky22.05.2008 15:35

A cazut tranferul lui Javito.

fadi-ViP23.05.2008 20:57
Gigi Becali vrea o stea noua din vara! "Dau toata echipa pe 60 de milioane de euro si fac una noua", socheaza seful Stelei. Un sfert din banii la care viseaza Becali pot veni din vanzarea finului Radoi.

Radoi e cel mai de pret stelist: Becali vrea sa obtina 15 milioane de Euro si spune ca nu glumeste. Un scouter de la un club bogat al Europei l-a anuntat pe Becali ca 15 milioane e un pret bun pentru Radoi.

Si Golanski e transferabil: Becali o asteapta pe Porto cu 5 milioane pentru polonez.

Chiar daca anul trecut a refuzat Steaua pentru Sevilla B, Armenteros e dorit in continuare in Ghencea. Becali l-a vazut pe DVD si s-a indragostit imediat de el, desi argentinianul seamana cu un om alungat din Ghencea: Elton.

:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
racky23.05.2008 23:26

Dicã, Goian, Nicolițã și Rãdoi sunt fotbaliștii pe care Steaua sperã sã ia bani frumoși dupã turneul final dacã România va face o figurã frumoasã în Elveția și, sã sperãm cã și în Austria. Dar Steaua se gândește sã vândã și jucãtori care nu merg la Euro, precum Neaga, Lovin, Badea, Surdu.

Iar pe Croitoru și Cristocea, jucãtori care au fost cedați pe durata returului la Ceahlãul și cãrora le-a expirat împrumutul, nu dorește sã-i pãstreze.

Joi am primit o ofertã pentru Golanski de la o grupare importantã din campionatul Portugaliei", a spus Becali. sursaprosport

Dica,Goian,Nicolita,Radoi,Neaga,Lovin,Badea,Surdu,Rada,Croitoru,Cristoce

a,Golans

ky,Mendosa,Habibiou,Pepe Moreno(probabil) = 15 jucatori (jumate titulari sau posibili titulari)

Veniri Stancu,Szekey,Cl. Ionescu,Neagoe = 4 jucatori (1,2 posibili titulari)

Champions League sau divizia b ? Cu cine o sa mai joace ? ca de vandut vrea sa vanda, dar de adus ?

c.ronaldo1724.05.2008 08:39

Daca se scot 15 milioane pe Dica+Goian+Banel+Radoi atunci Giovanni Becali e un cel mai bun impresar din Romania.

amarel25.05.2008 12:00

si 500.000 de euro daca se dau pe Banel , e un mare castig !!!! :yeahh:

DOUBLE28.05.2008 08:21

"Thierry Henry: Steaua a dominat fotbalul european

Atacantul francez, Thierry Henry, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa organizate la Clairefontaine, ca "Steaua a dominat fotbalul european nu cu mult timp in urma", recunoscand, astfel, valoarea echipei noastre la nivel continental. Declaratia jucatorului care apartine clubului FC Barcelona a venit cu o zi inaintea partidei amicale pe care Franta o va disputa deseara, impotriva Ecuadorului. Partida se va disputa incepand cu ora 22:00 (ora Romaniei), la Grenoble (Franta). De asemenea, Henry va juca si impotriva portarului Stelei, Robinson Zapata, in amicalul Franta - Columbia, programat pe 3 iunie, ultimul inaintea meciului cu Romania, de pe 9 iunie.

www.steauafc.com."

metzzz29.05.2008 04:06

Alessandro Budel

27 de ani

1,84 metri și 77 kg

a mai jucat la AC Milan, Spezia, Tres­tina, Lecce, Genoa, Parma, Cagliari și Empoli

în ultimul an a jucat 9 meciuri la Cagliari și 19 la Empoli

la finalul sezonului a retrogradat cu Empoli, echipã pentru care a marcat 2 goluri

media notelor ultimului sezon în Gazzetta dello Sport este 6

cîștiga 220.000 de euro pe an din salariu

Tiago Gomes

22 de ani

1,87 metri

a mai jucat la Estoril Praia, Oriental, Odivelas, Amadora

a fost integralist în toate cele 21 de meciuri jucate în acest sezon pentru Amadora

are o selecție în naționala Under 21 a Portugaliei

anul trecut a fost dorit de Manchester City, Portsmouth, Celtic și Glasgow Rangers

Stie cineva ceva despre asta ?? Ca pe site-ul oficial nimic.

Sunt buni de ceva , sau prafeti ?

Dj29.05.2008 08:37

astea sutn zvonuri...eu nu cred in ce mai scrie pe gazete...

DOUBLE29.05.2008 12:30

Jucatorul Stelei, Dayro Moreno, a suferit o contractura musculara la piciorul drept in timp ce se pregatea individual la Bogota, insa nu este vorba de o leziune musculara. Acesta urmeaza un program de reabilitare medicala, care se va derula in perioada 25 mai - 7 iunie, sub atenta supraveghere a staff-ului medical de la echipa nationala a Columbiei, care a comunicat pe cale oficiala cu FC Steaua. Accidentarea minora a jucatorului nu s-a produs in niciun caz inainte de a pleca din Bucuresti si amintim faptul ca Dayro a evoluat 90 de minute in partida cu Gloria Buzau, in care a marcat de doua ori. In plus, niciunul dintre jucatorii Stelei nu pleaca in vacanta daca este accidentat fara a avea o discutie cu staff-ul tehnic si medical, in urma careia i se stabileste un program de recuperare. Este si cazul lui Petre Marin, jucator care s-a prezentat la stadion si dupa plecarea colegilor sai in vacanta.

www.steauafc.com

c.ronaldo1703.06.2008 16:10
Oficial: TSKA Sofia in C.
metzzz03.06.2008 16:19
Oficial: TSKA Sofia in C.

de ce ?? ca nu inteleg ? Astia sunt aia a lu Florentin Petre ?? :naughty:

c.ronaldo1703.06.2008 16:26

Nu am inteles nici eu prea bine care e treaba. Cica ar fi vorba ca patronul lor ar fi avut datorii de 7.5m si ramasese in pana.

.Ax3L.03.06.2008 16:29

pai TSKA a luat campionatu ce situatie nici nu sau bucurat bine si sunt in Liga a 3-a pacat pt suporterii ei :((

metzzz03.06.2008 18:24

FC Steaua va pune in vanzare abonamentele pentru sezonul competitional 2008-2009, in perioada 23 iunie ? 30 iulie. Eliberarea abonamentelor si biletelor se va face in sistem automat, iar pentru a se putea emite si inregistra abonamentul este obligatorie prezenta personala a solicitantului cu B.I, C.I, certificat de nastere, permis de conducere sau pasaport, la casele de bilete.

De asemenea, FC Steaua va oferi, in anul acesta, pachetul de abonament ?Family?, care permite familiilor achizitionarea unui abonament cu o reducere de 10% fata de pretul unui abonament anual. Aceste tichete vor fi disponibile doar pentru sectorul 24, din cadrul Tribunei a II-a, iar procedura de achizitionare a acestora este urmatoarea: membrii familiei trebuie sa se prezinte la stadion cu unul dintre documentele de identitate prezentate mai sus si, in cazul in care copilul sau copii acestora au depasit varsta de 10 ani, trebuie sa prezinte un act de identitate (certificat de nastere, BI sau CI) al fiecarui copil in parte.

Copiii cu varsta de pana la 10 ani au intrarea libera, indiferent de tipul de abonament al parintilor, scrie site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea

FC Steaua ii informeaza pe abonatii din sezonul

trecut ca, date fiind cerintele UEFA Champions League pentru locuri speciale in stadion, vom fi nevoiti sa blocam anumite sectoare ale tribunelor. Persoanele care au detinut abonamente in acele zone vor fi rugate sa se prezinte la stadion pentru achizitionarea noului abonament si alegerea altor locuri disponibile. Acestia sunt asteptati la casele de bilete, in zilele care le sunt special alocate abonatilor din sezonul trecut.

Abonamentele vor putea fi achizitionate dupa urmatorul program, numai de la casele de la stadionul "Steaua":

23 ? 26 iunie 2008 ? abonamentele la Peluze, doar pentru abonatii de anul trecut. Acestia trebuie sa se prezinte cu abonamentul de anul trecut si cu un document de identitate.

27 ? 30 iunie 2008 ? abonamente la Peluze pentru cei care doresc sa-si achizitioneze abonament in limita locurilor disponibile.

1 ? 2 iulie 2008 ? abonamentele la Tribuna 0 si la Fotolii, doar pentru abonatii de anul trecut. Acestia trebuie sa se prezinte cu abonamentul de anul trecut si cu un document de identitate.

3 ? 5 iulie 2008 ? abonamente la Tribuna 0 si la Fotolii pentru cei care doresc sa-si achizitioneze abonament in limita locurilor disponibile.

6 - 8 iulie 2008 ? abonamentele la Tribuna a II-a, doar pentru abonatii de anul trecut. Acestia trebuie sa se prezinte cu abonamentul de anul trecut si cu un document de identitate.

9 ? 11 iulie 2008 ? abonamente la Tribuna a II-a pentru cei care doresc sa-si achizitioneze abonament in limita locurilor disponibile.

12 -15 iulie 2008 ? abonamentele la Tribuna I, doar pentru abonatii de anul trecut. Acestia trebuie sa se prezinte cu abonamentul de anul trecut si cu un document de identitate.

16 ? 17 iulie 2008 ? abonamente la Tribuna a I, pentru cei care doresc sa-si achizitioneze abonament in limita locurilor disponibile.

18 ? 30 iulie 2008 ? abonamente ramase libere ? toate zone stadionului, in limita locurilor disponibile

Orele de program ale caselor de bilete vor fi anuntate in data de 19.06.2008.

Preturile abonamentelor sunt urmatoarele:

Fotolii : 1.750 LEI

Tribuna 0: 500 LEI

Tribuna I: 300 LEI

Tribuna II: 200 LEI

Peluze: 70 LEI

Pret abonament ?Family?: 180 LEI/persoana

sursa : steauafc.com

:yeahh:

.Ax3L.04.06.2008 10:40

La Multi Ani, Adrian Neaga !

FC Steaua ii ureaza La Multi Ani atacantului Adrian Neaga, care astazi a implinit varsta de 29 de ani. Cu aceasta ocazie, ii dorim sa fie sanatos, ferit de accidentari si sa aiba parte de cat mai multe succese in cariera fotbalistica.

"De ziua mea imi doresc sa iau titlul cu Steaua sezonul viitor. In rest, sunt fericit. Am familie extraordinara, sanatate si prieteni alaturi. Tot ce imi lipseste este medalia de campion al Romaniei cu Steaua si ma voi lupta cu toata fiinta pentru implinirea acestui deziderat."

Adrian Neaga

Unul dintre cei mai iubiti jucatori ai Stelei din perioada recenta. S-a transferat in Ghencea la inceputul sezonului 2002/2003, insa nu s-a acomodat de la inceput. Dupa ce a fost imprumutat 20 de zile la Al Nasr (Arabia Saudita), a revenit la Steaua si a ?explodat?, marcand 13 goluri in campionat, in sezonul 2003/2004 si 5 goluri in Cupa UEFA in sezonul 2004/2005. S-a transferat in iarna lui 2005 la Chunnam Dragons (Coreea de Sud), dupa care la Seongnam Ilhwa (Coreea de Sud), echipa cu care a devenit campion in 2006. A revenit in Ghencea in vara anului 2007, stabilindu-si ca obiectiv participarea in UEFA Champions League si castigarea campionatului cu Steaua, trofeu care-i lipseste din palmares deocamdata. A mai evoluat pentru FC Arges Pitesti, Dacia Pitesti, Al Nasr Riyadh, Chunnam Dragons, Seongnam Ilhwa.

LA MULTI ANI RICA SI ITI DORESC SA FII GOLGETER LA ANUL !!

Virgil06.06.2008 15:59

Steaua – Dinamo 1-0

Grupa de jucatori nascuti in 1995 a clubului Steaua a devenit campioana municipala dupa ce a invins-o, in finala competitie, scor 1-0, pe eterna rivala Dinamo. Golul ros-albastrilor a fost inscris in minutul 20 al partidei de Daniel Cristian Gheorghe, dintr-o lovitura libera executata superb, de la 25 de metri.

Echipa aliniata la startul partidei de antrenorii Toma Ion si Remus Ivanescu a fost urmatoarea: Alexandru Cojocaru – Alin Iordache, Alexandru Aldea, Andrei Radu, Andrei Dumitrescu – Alin Predescu, Antonio Popa, Daniel Cristian Gheorghe (cpt), Catalin Cardas – Florin Razdan (Alin Ghidurea 68), Andrei Stan (George Mares 40)

Au inceput sa se vada roadele muncii la centrul de copii si juniori si ne bucuram foarte mult pentru acest lucru. Noi am inceput sa construim de la zero si speram ca, cel putin in Bucuresti, sa fim primii la toate grupele. In maxim doi ani vom fi cei mai buni din Romania. Este o munca depusa in ultimii patru ani, de cand s-a facut ruperea de trecut si s-a plecat pe alt drum la centrul nostru. Avem antrenori tineri, cu studii superioare, pedagogi foarte buni, care lucreaza dupa metode moderne, nu numai la calitati fizice si la aspecte tactice, ci si la nivel psihologic. Rolul nostru este acela de a creste nu numai fotbalisti buni, ci si caractere extraordinare. Primul pas este acela de a domina Bucurestiul, al doilea este numarul 1 pe tara, iar al treilea este cel de performanta la nivel international. Mai sunt pasi de facut si usor-usor se vor vedea roadele muncii noastre la Steaua.

Gigel Gheorghe, director Centru de Copii si Juniori FC Steaua

korynna14.06.2008 06:59

Mirel Rãdoi s-a accidentat extrem de grav în minutul 20 al meciului de asearã.

Cãpitanul stelist s-a lovit cap în cap cu Raț la o fazã de atac a naționalei României, fiind scos cu targa de pe gazon, dupã ce și-a pierdut cunoștința. Lui Rãdoi i-a fost bandajatã apoi fața și a fost transportat de urgențã la spital. În urma examinãrilor medicale la care a fost supus, s-a stabilit cã fotbalistul a suferit atât o fracturã nazalã, cât și o fracturã a osului zigomatic al pometelui.

La pauzã, cãpitanul Stelei a revenit la stadion pentru a-și încuraja coechipierii, iar imediat dupã meci s-a întors la spitalul din Zürich pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale. ?I-am strigat de douã ori lui Mirel sã lase mingea aia, dar nu m-a auzit!?, a explicat, dupã meci, Rãzvan Raț, care s-a ales și el cu capul spart în urma duelului cu coechipierul sãu.

pro :shit:

Insanatosire grabnica capitane!

MoWeed14.06.2008 07:38

Pacat, tocmai cand isi revenise.......omul asta are un ghinion incredibil cu accidentarile astea

«1205206207208209689»