FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1203204205206207689»
racky18.05.2008 19:41

cica sursa prosport, da cine e prosport ?

victor19.05.2008 08:38
Victore , Lumineaza-ne , Luminatia Dumneavoastra. Ce se intampla ??

Iar avem glume negre ?

pleaca 10 si probabil ca vin tot atatia! numele grele la plecari sunt Dica, Goian, Banel.

mendoza si habibou au fost "disponibilizati" la recomandarea lui Lacatus, care spunea ca pe primul nu-l intereseaza performanta, ci doar banii pe termen scurt, iar al doilea nu are valoare, fiind doar un creator de dezordine (atat in echipa adversa cat si in cea proprie).

daca despre habibou am si eu aceeasi parere, cred ca la mendoza se mai putea astepta. el intrase mai demult in dizgratia lui Lacatus, in ultimele meciuri importante fiind primul chemat la schimbare (vezi Dinamo, Craiova, Poli, galati). ca un amanunt de culoare, ce dovedeste insa mentalitatea micutului Lacatus, este faptul ca acum el se considera vinovat pentru ratarea campionatului deoarece a "cedat" la sugestia lui Gigi si a jucat titular cu mendoza in meciul cu Dinamo, pe cand ideea lui initiala era sa joace cu Baciu?! banuiesc ca maestrului i s-a parut ca am jucat prea ofensiv si de aceea am pierdut?!

despre pepe nu se pune problema sa plece si doar incercam sa "armonizam" un pic pretul! oferta pentru golanski este reala. desi initial Gigi era impotriva cedarii polonezului, eu cred ca trebuie dat. suma e consistenta si cu ea poti lua usor doi jucatori de acelasi nivel. pavel a prins un sezon bun, dar nu e foarte tanar si are o oarecare fragilitate fizica. oricum se spune ca ofertele bune nu apar decat o data!

zapata este transferabil, dar nu pentru 3 ci pentru 7 mlnE. asta a fost ultimul cuvant al lui Gigi in fata lui giovanni.

cautam inca un varf si un mijlocas la constructie dar se asteapta sa vedem ce vindem si cu cat?

MoWeed19.05.2008 08:42

Maestrul a vorbit :worthy::worthy: :worthy:

Degeaba vin 10 daca toti sunt ca Neagoe si Ionescu. Trebuie sa fie transferuri calitative nu numai cantitative ca vara trecuta...

Eu nu stiu daca ar trebui sa-l dam pe Golanski. Inca de la plecarea lui Ogararu am avut probleme pe postul ala si Golanski le-a cam rezolvat. Daca vrem in CL nu putem sa vindem tot ce avem mai bun indiferent de oferta.

Mai bine am pastra lotul asta in mare(cu exceptiile Lovin, Banel, Surdu, Badea, Dica si Goian) si am aduce cativa jucatori noi:un mijlocas central de valoare care sa stie si cu mingia, 2 mijlocasi laterali si inlocuitor pentru Goian. Dica ar putea fi inlocuit cu succes de Dayro Moreno.

Marius19.05.2008 08:55

Surprinzator, sunt de acord cu ce a scris Victor! Mai putin "intepaturile" la adresa lui Laca... Deh, eu nu stiu "bucataria" clubului...

bodanelu19.05.2008 09:06

@Victor uite iti dau dreptate. Dar mai puti intepaturile la adresa lui Lacatus si faptul ca se vrea vanzarea lui Golanski. ar mai trebui tinut cel putin un an

metzzz19.05.2008 17:08

:worthy::worthy::worthy:

daca mijlocasul la constructie despre care vorbesti e si de calitate ai 5 beri de la mine :punk:

amarel19.05.2008 18:33

@Victor

Mai, da de unde ai tu stenogramele astea made in Steaua ????? :blink:

AdrianUltras2519.05.2008 19:12

Victor

Si eu am un prieten care joaca fotbal la Steaua la prima echipa si mi-a zis de Goian, Dica, Banel, etc de mult timp.

Toata lumea stie asta.

De aia au fost impusi titulari!Ca sa poata pleca.

Cat despre Mendoza ete na!

Pe ce fotbalist il intereseaza performanta?

Ia zi tu mie!

Ca toti mercenarii astia merg unde e banu mai mare.

Cunosc fotbalisti si stiu cum gandesc.

Toti vor bani!

Asta nu e scuza pt a da afara un jucator.

Cat despre Habibou, l-am vazut si eu pe la petreceri(la televizor).

Dar in acelasi timp pot sa zic ca si fotbalistii de la Steaua 2 de exemplu(de aceeasi varsta cu Habibou) se duc in cluburi si se distreaza.

Atat timp cat isi vede de treaba pe teren nu ar trebui asta sa fie o problema.

Si in alte campionate jucatorii buni se distreaza dar dau totul pe teren.

Acum hai sa vb despre prietenul tau Gigel.

Cred ca esti de acord cu mine cand zic ca Zapata e cel mai bun portar pe care l-a avut Steaua in ultimii 10 ani usor.7 mil nu e un pret prohibitiv.Nici 5 milioane pt Golanski.

Avand in vedere ca un necunoscut ca si Costea are clauza de 12 milioane(si fra-su are 15 mil euro clauza!) aceste preturi mi se par invitatii la cumparaturi.

Zapata are 29 de ani.Usor mai apara inca 5 ani.La acelasi nivel chiar.

Golanski e tanar.25 de ani.International polonez.Si el inca 5 ani la nivel maxim.

Eroul tau Gigi tocmai a scos ce are Steaua mai bun la vanzare.Si crede-ma, avand in vedere experimentele Carlos si Andrey,Saban,etc, ne va fi foarte greu sa ii inlocuim pe astia.

Mai ales ca filozofia de viata a lui Gigel e: ii dau cu 10 mil dar ii cumpar cu 100de mii.

Marius19.05.2008 19:15

Bai, Habibou ala, dupa meciul cu cainii s-a dus in Bavaria cu 2... "domnisoare platite"...

bodanelu19.05.2008 19:34
s-a dus in Bavaria cu 2... "domnisoare platite"...

platite de caini? :rolleyes:

bogdan19.05.2008 20:03

Zapata promovezã imaginea Stelei în America de Sud

Intervențiile lui Robinson Zapata au adus multe puncte Stelei în stagiunea recent încheiatã

Robinson Zapata a fost privit cu scepticism vara trecutã, în momentul în care a fost adus la Steaua. ªi asta pentru cã predecesorii sãi "de export" dintre buturile roș-albaștrilor, Carlos și Andrey, dezamãgiserã, plecând pe ușa din dos.

Rufay, așa cum este el poreclit, a vrut sã demonstreze cã este o carte câștigãtoare. ªi i-a ieșit! În primul rând datoritã valorii sale și a voinței de a arãta ceea ce îi poate pielea, reușind sã se acomodeze cel mai bine dintre toți strãinii care au venit la Steaua de-a lungul anilor. A surprins pe toatã lumea nu numai cu paradele sale prin care și-a salvat echipa în multe rânduri, ci și prin rapiditatea cu care a învãțat limba românã fãrã meditator. E drept, și telenovelele pe care le mai urmãrea alãturi de soția sa, Ceuci, l-au ajutat din plin. Așa cã, la doar câteva luni, acorda deja primul interviu în românește. S-a atașat de țara noastrã datoritã cãldurii oamenilor, cu sânge latin ca și el. A fost impresionat de Sãrbãtorile Pascale, de tradiții și de credința cu care sunt înconjurați oamenii în seara sfântã a Învierii sau de bucãtãria noastrã. Iar apropo de asta, micii sunt preferații lui dintre mâncãrurile de la noi.

Prin venirea sa, Steaua a câștigat nu numai un portar. Zapata a fost cel care a contribuit decisiv la transferurile din iarnã ale lui Pepe și Dayro Moreno, vorbindu-le la superlativ de acest club. Un club al cãrui ambasador a devenit în America de Sud, acolo unde, când este întrebat de Steaua, spune doar atât: "E Real Madridul României. Un club serios, cu performanțe și o conducere puternicã". Asta spre deosebire de Carlos sau Andrey, doi goalkeeperi care au folosit cuvinte dure și urâte dupã ce s-au despãrțit de roș-albaștri.

Adus de Gicã Hagi

Robinson Zapata a fost transferat la Steaua în vara trecutã, la insistențele fostului antrenor, Gicã Hagi (foto), prin intermediul prietenului sãu, cunoscutul portar Faryd Mondragon. Suma de transfer a columbianului, adus de la Deportivo Cucuta, a fost la acea vreme de 600.000 de euro. Din acel moment, Rufay nu a mai putut fi scos dintre buturi, Cernea și Vâtcã devenind eterne rezerve

Sunt onorat cã am fost ales cel mai bun portar. Acest lucru mã face sã muncesc mai mult, pentru a demonstra cã nu a fost întâmplãtor. Þin sã le mulțumesc colegilor, pentru cã, fãrã ei, nu aș fi reușit

Robinson Zapata, portar Steaua

Zapata este serios, matur și muncitor. Lucreazã atâta cât îi cer, nu face nazuri. Avem o colaborare extraordinarã

Andrei SPERIATU, antrenor cu portari la Steaua

1on19.05.2008 20:43

Ovidiu Petre rateazã EURO. Pãcat.

racky19.05.2008 20:49

Parerea mea este ca singurul care ar trebui lasat sa plece este Dica, doar Dica, daca il dam pe Goian ramanem in curul gol in apapare, la fel si daca il dam pe golansky sau zapada, e greu sa gasesti un fundasi central de valorea, de asemenea e greu si un mijlocas de valoarea, dar pana una alta apararea e punctul forte si consider ca nu trebuie stricata, mijlocul oricum nu a mers, iar poate o schimbare ar prinde bine.

Cu jucatorii actuali un antrenor de valoare ar face performanta, insa ne lipseste asa ceva si nu cred ca ciobanul il va schimba prea curand pe Lacatus, asta da nu viseaza ceva in una din noptile lui de gandire la nemurirea sufletului.

bodanelu19.05.2008 21:09

Pacat de Ov. Petre :(

1on19.05.2008 21:13

Chiar m-ar impresiona nea piți dacã l-ar lua pe Paraschiv. Dar nu cred. Cel mai probabil va fi Mãrgãritescu adus în locul lui.

weeezer19.05.2008 21:16

Mai bine l-ar lua pe Ropotan decat pe Margaritescu...

predatorpulse719.05.2008 21:24

Cea mai aiurea accidentare,mai ales ca Ovidiu Petre era unul dintre oamenii care merita sa fie la Euro. Daca nu gresesc s-a "accidentat" la un volei cu reprezentatii presei,sau asa ceva. E aproape la fel de stupid ca lipsa lui canizares de la campionatul mondial pentru ca si-a scapat sticla de aftershave pe picior.

Sa vezi ca nu-i mai lasa piti pe jurnalisti langa echipa pentru ca mai nou ii accidenteaza jucatorii :biggrin:

Vorbind serios,chiar imi pare rau pentru el,mai bine se accidenta Banel decat Ovidiu Petre.

Si as vrea sa mai remarc si ghinionul teribil al stelistului nostru George Ogararu,care se vede ca nu e in forma in alb-rosu. De cand e la Ajax, a luat o singura cupa,daca nu ma insel, si nu a intrat niciodata in CL pe cand Steaua a fost de 2 ori acolo. Pacat de George,eu unul l-as vrea inapoi la Steaua,cu el pe dreapta si cu golanski mijlocas am avea o parte dreapta formidabila.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Matteo20.05.2008 03:00

Zapata, Golanski, Dayro, sunt unii dintre mai buni jucatori straini care au evoluat vreodata la Steaua si in mod logic si normal o echipa de fotbal in constructie si care tinde sa faca performata in Europa nu si-ar vinde cei mai buni jucatori...

fiti siguri ca nu se vor mai gasi altii de aceeasi valoare la un pret mai mic, sau poate v-au placut Surdu, Carlos, Saban sau alti clovni adusi tocmai din dorinta de a face "economii" de genul asta.. ...... ce zice acest Victor mai sus sunt aberatii.....

MoWeed20.05.2008 05:13

Am ajuns si la momentul in care un jurnalist a reusit sa raneasca fizic un jucator de fotbal.

Desi nu-l suport deloc pe Ov. Petre, totusi imi pare rau de el. Sa fii la 2 saptamani de Euro si sa te accidentezi stupid nu-i doresc nimanui.

Mie unul mi-ar place sa-l aduca pe Lazar in locul lui...

vlad7520.05.2008 05:25
s-a dus in Bavaria cu 2... "domnisoare platite"...

platite de caini? :rolleyes:

De Trica!

victor20.05.2008 12:03

daca mijlocasul la constructie despre care vorbesti e si de calitate ai 5 beri de la mine :punk:

eu v-am mai spus ca tinta noastra a fost mereu armenteros!

c.ronaldo1720.05.2008 12:11
Surdu, ... sau alti clovni adusi tocmai din dorinta de a face "economii" de genul asta.. ...... ce zice acest Victor mai sus sunt aberatii.....

Daca e sa o luam in bani Surdu(1m)=Zapata(500mii)+Rada(500mii).

Sper sa nu fi gresit preturile.

Bogdan4Steaua20.05.2008 12:22

eu v-am mai spus ca tinta noastra a fost mereu armenteros!

Si daca nu am reusit sa il aducem, am jucat un an de zile fara coordonator?

Halal strategie! :rolleyes:

strezahuzum20.05.2008 12:46

[sarcasm]Lasa ca am auzit ca vine Camus.Sau jucam cu Banel coordonator, merita baiatu' inca o sansa.[/sarcasm]

.Ax3L.20.05.2008 13:18

la sport.ro spunea Adi Ilie ca prioritate e armenteros ca nu il vrea sevilla da oricum nu sunt eu amre antrenor da mijlocas ofensiv care a dat 5 goluri in Liga a2-a din spania e de Steaua si prindea cate 10-15 min din meci daca il juca asa ca nu cred ca e de Steaua armenteros

«1203204205206207689»