Victor,
esti platit la numarul de postari?
Cat ai abera, parerea noastra despre tine nu o schimbi: esti un incuiat.
PS: si chiar lasi impresia ca te plictisesti, intelege ce vrei tu din asta.
Victor,
esti platit la numarul de postari?
Cat ai abera, parerea noastra despre tine nu o schimbi: esti un incuiat.
PS: si chiar lasi impresia ca te plictisesti, intelege ce vrei tu din asta.
Am rugamintea sa reveniti la obiectul topicului. Pentru impresii personale despre alti colegi de forum exista, daca este necesar, mesajul privat.
Costica Toma, unul dintre cei mai buni portari ai Stelei din anii '50, s-a stins din viata marti, la varsta de 80 de ani.
Fostul portar a jucat 108 meciuri in Divizia A, toate in tricoul CCA-ului, intre anii 1952 si 1961, castigand cinci campionate si doua Cupe ale Romaniei.
Inmormantarea fostului jucator va avea loc vineri, de la ora 12:30, la cimitirul Ghencea Militar.
mai care ii anunta pe cei de la Steaua ca nu este nici un magazin oficial Steaua in complexul real din SATU MARE .ca eii habr nu au...cik din 28 feb 2008 si amu suntem in mai si nimik
Fundașul lui Ajax, George Ogãraru, le ureazã baftã "tricolorilor" pe blogul sãu personal, dupã aflarea veștii cã nu a fost selecționat de Victor Pițurcã pentru turneul final din Austria și Elveția
"Pentru un copil, care iubeste fotbalul, sa fie candva prezent la un Campionat European, este un vis… pentru orice fotbalist reprezinta unul din principalele obiective ale carierei, moment in care poti atinge apogeul acesteia. Din cate mi-au spus diferiti colegi, "acolo" se naste un sentiment aparte. Asa si trebuie sa fie, daca, doar ca simplu telespectator, nu am trait vreun meci mai intens decat cele ale nationalei in astfel de competitii!
Cred ca nu are rost sa mai mentionez starea mea de spirit in urma deciziei selectionerului de a renunta la serviciile mele pentru acest turneu final… raman insa cu satisfactia ca am putut ajuta aceasta frumoasa echipa sa se califice si sper ca cei alesi sa faca "acolo" meciurile carierei lor, iar la sfarsit, sa fim cu totii mandri de echipa nationala a Romaniei!
Bafta baieti!!!"
Jos palaria! Nu ca altii care joaca la echipe anonime si se vad titulari la nationala !
se pare ca ai ramas singurul cu atitudine pro-Becali de pe aici. restul ne cam plictisim la posturile tale... deci, noi suntem prostii si tu esti cel destept![]()
sunteti multi, cata frunza si iarba: vreo 300 (cu familii si prieteni cu tot)! oricum lapusneanu (nota: domnitor roman, erou al nuvelei istorice scrise de costache negruzzi) [...]
si ca sa nu zici ca sunt vesnic carcotas, uite nu te voi contrazice nici pentru ultima ta remarca! tu ai spus-o si gura pacatosului, adevar graieste!
inchei, sper ca definitiv, acest dialog extrem elevat, spunandu-va nou (simt ca este nevoie sa accentuez anumite idei [...]), ca sa NU UITATI: in fotbal este loc intotdeauna si de mai rau, asa ca nu va relaxati! din pacate serialul "Lacatus antrenor la Steaua" continua! un adevarat horror!
Editat de Moderatori
Victor, acesta este ultimul avertisment venit de la cineva care l-a citit pe Negruzzi
ok victiore , dar despre serialul XXX gibonul la Steaua si transferurile din Divizia B ce ne poti spune??
Chestia cu Neagoe e drept rasplata ca celalalt Gigi si-a dat acordu pentru trecerea lui B.Stancu la Steaua , am inteles , dar ca mai urmeaza transferuri de B ce ne mai poti spune ??
Victor, stai calm!
din cate se pare, prietenul tau Becali o sa plece in curand de la Steaua!
@Victor
[...]
Dupa cum ziceam este clar ca nu mai ai argumente in favoarea ideeilor tale [...] asa ca te legi de nivelul nostru de cultura(vezi-Doamne unde era membrul Academiei Romane). Asta dovedeste inca odata ca ti-ai modelat caracterul dupa idolul tau Jiji....
Horror este ca noi vrem sa intram in Champions League cu Neagoe de la retrogradata Mioveni si Ionescu de la Buzau, dar este clar ca n-am cu cine discuta...
Editat de Moderatori
Incetati cu atacurile la persoana
@Victor
Într-o sãptãmânã în care ne-a pãrãsit Costicã Toma(oare patronul tãu știe pe ce post a jucat ???), și aflãm cã Ogãraru rãmâne acasã(oare noi cu cine ținem la EURO ???) chiar mi-e lene sã te-njur...
@Victor
Într-o sãptãmânã în care ne-a pãrãsit Costicã Toma(oare patronul tãu știe pe ce post a jucat ???), și aflãm cã Ogãraru rãmâne acasã(oare noi cu cine ținem la EURO ???) chiar mi-e lene sã te-njur...
baietel, vezi ca pe Costica toma, despre care matale numai ai citit, eu nu doar ca l-am vazut jucand, ba chiar l-am cunoscut! ca si pe multi alti jucatori stelisti care au atins eternitatea! asa ca fii atat de amabil, pe cat esti de dragut, si pastreaza-ti injuraturile in familie!
cat despre cei oripilati de actualele transferuri (pleaca mendoza - vine neagoe) ii anunt ca acestea sunt urmarile anuntate ale tsunami-ului Lacatus din 4 mai 2008. o sa mai vina si altele! voi ce credeati, ca am pierdut campionatul si o caciula de bani, dar lucrurile vor continua ca pana acum?! vorba lui oaie: a fugit puiul cu ata! printr-un management tehnic defectuos si neprofesionist, micutul Lacatus a compromis "experimentul" jucatorilor straini in Ghencea! din nefericire! sigur, Gigi e un tip ambitios si e posibil sa mai umble la portofel, dar imi vine greu sa cred ca va compensa el cele 15mln pierdute (sau mai bine zis transferate CFR-ului)?! conteaza foarte mult si cu cine vom pica in turul III preliminar!
ar trebui sa va spun ca va pup si va las sa fierbeti in suc propriu! din pacate, si eu sunt foarte trist! vin zile foarte grele si ratarea campionatului ne va costa enorm! sa speram ca ma insel, desi nu prea mi se intampla!
Eu cred ca Victor are un singur comentariu salvat in notepad si mai schimba din cand in cand parti din text. Altfel nu imi explic cum poate zice aceeasi prostie de fiecare data?
Ti-as aduce contraargumente dar in mod sigur m-ai jigni pentru ca nu ai avea cum le demonta.
da profitul, unde e profitul patronului tau?
victore , iti dicteaza ciobanul ce sa postezi ?
Eu cred ca este suficient. Nici eu nu sunt de acord cu parerea domnului Victor despre Becali. Dar nu pot sa neg faptul ca are dreptate in mai tot ce spune legat de situatia actuala de la club, de implicatiile mai mari decat ati crede ale infrangerii din Groapa, etc. E optiunea voastra sa-l aparati pe Lacatus si e foarte simplu (si tentant) sa aruncati vina pe cioban. Are multa vina, intr-adevar, insa pacatele antrenorului sunt doar ale antrenorului.
Suporterii il vor pe Becali in Ghencea. Asa ca terminati cu prostiile cum ca voi vreti sa plece. Pe forumul asta nu s-au strans decat o mana de derbedei si de "bagabonti" care prin manevre securisto-comuniste vor sa-l indeparteze pe Razboinic de la Steaua. Dar n-o sa va iasa in vecii vecilor. De ce? Pentru ca adevarul este altul, nu se afla, aici, se afla pe stelisti.ro
Mai exact:
51 la sutã dintre suporterii Stelei: "Becali trebuie sã rãmânã în Ghencea!"
Fanii ros-albastrilor au luat cu asalt site-ul stelisti.ro si au votat intr-un sondaj de opinie in care erau chestionati asupra variantei ca Gigi Becali sa plece din Ghencea. Iata cum au raspuns cei aproape 7.000 de suporteri:
Crezi cã o eventualã plecare a lui Gigi Becali de la Steaua ar fi beneficã roș-albaștrilor?
Nu 3545 ( 51.68 %)
Da 3314 ( 48.32 %)
Total : 6859
@weeezer
Iti dai seama acum ce mandru o sa fie oierul ca l-au votat dinamovistii, rapidistii si fanii CFR-ului. De asemenea toate oile care au crezut in vrajeala cu Armenteros si Camus si au acasa pe perete un tablou cu Becali au intrat acolo sa-l voteze....
@weezer, wow,au votat 7000 de suporteri cand Steaua are usor cateva sute de mii(vorbesc de aia adevarati,nu suporterii de rezultat),si au votat pe caracatita ghesepe,stelisti.ro. Bag pariu ca peste jumatate din cei ce au votat au fost frustrati(a se citi milogi,pechinezi,pulisti etc) iar restul au fost d-aia care ii cer bani lui jijel la stadion si i se adreseaza cu "nea Jiji".
Sa facem un sondaj pe acest site,si daca nu iese ca macar 90% sunt pentru plecare lui jijel,atunci ne meritam soarta. Mesaj pentru cei ce il doresc inca in Ghencea: CE MAI VRETI FRATILOR SA FACA CIOBANUL ca IL DORITI PLECAT?
Ca a facut deja destule:
-ne-a stricat imaginea,facandu-ne de rusine prin tot ce spune si face(inclusiv episoade cu valize si sacose)
-a jignit nenumarate legende ale Stelei si isi baga picioarele in istoria de dinainte de el a Stelei
-a incercat sa ne vanda istoria,prin faza cu palmaresul.
-isi bate joc de suporteri declarand de nenumarate ori ca nu da 2 bani pe ei,ba chiar i-a prostit pe multi aducandu-i pe Hagi si Lacatus doar pentru a-l umili pe primul si ceva imi zice ca si Lacatus va sfarsi la fel.
-a sters din obiectivele Stelei Cupa Romaniei si mai nou se pare si locul 1.
-nu isi lasa angajatii sa-si faca treaba si isi bate joc de ei,mai ales atunci cand pleaca din Ghencea(nu mai amintesc de despartiri nu f frumoase de antrenorul Hagi si de cativa jucatori)
Si astea sunt doar cateva din tampeniile pe care le face Becali,sunt atatea incat nu avem cum sa le tinem minte pe toate.
Treziti-va fratilor ca suntem in ceasul al 12-lea,desi daca la anul luam vreun trofeu multi o sa va intoarceti din nou la becaliot.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
@Victor
Tot nu mi-ai rãspuns...
@weeezer
Suporterii steliști nu prea intrã acolo... Acolo intrã suporterii lui Gigi.
As adauga faptul ca l-a indepartat pe Meme din Ghencea pentru ca apoi sa instaureze un regim dictatorial.
Totusi, sunt convins ca inca exista, din pacate, oameni care gandesc la modul "are gura bogata, dar e sincer si baga bani + roman adevarat", in special in provincie si, sa-mi fie cu iertare daca jignesc pe cineva, in special in mediul celor fara studii superioare. Dar nu e nevoie sa fii vreun "rocket scientist" (vorba americanului) ca sa pui in balanta "cele bune" cu "cele rele" si sa vezi in ce fel se va inclina... Dar repet, oricat am vocifera noi, oricat de false este cel raport 51/49% din Gazeta, e trist faptul ca inca exista oameni care il sustin.
stelisti.ro? hai sa fim seriosi, site-urile de genul asta sunt niste glume proaste...
Gigi Becali a vorbit cu varul sau Giovani si este decis sa il vanda pe Robinson Zapata, cel mai bun jucator al Stelei din sezonul recent incheiat, in cazul unei oferte de 3 milioane de euro.
Extrem de dezamagit dupa ce Steaua a pierdut campionatul, Gigi Becali a schimbat politica de transferuri a clubului. Cunoscut drept cel care a blocat migratia jucatorilor romani in strainatate, Becali a hotarat ca cei mai buni jucatori ai sai sunt de vanzare, in cazul unor oferte bune.[...]
onlinesport
Cam asta este politica noastra din aceasta vara , ii dam pe Mendoza , Goian , Dica , Zapata si reusim sa umplem golurile lasate de ei ( daca intr-adevar creditorul isi reface portofelul ) cu jucatori castigati la table .
Gigi Becali a vorbit cu varul sau Giovani si este decis sa il vanda pe Robinson Zapata,
De asta imi era frica. Ce magar!
hopa, se vand toti jucatorii buni, urmeaza automat un mare profit.
Si Steaua devine echipa de vopsit jucatorii lui ionica...
:wall:
LE: nu-i asa victore, profitul acela din CL trebuie sa-l facem de undeva, ca doar s-a invatat PATRONUL TAU cu un profit destul de frumos. Si deh, anul acesta am ratat cl-ul din cauza lui Lacatus si nu mai dau calculele...
Fara Zapata se anunta un sezon foarte prost. Vai de noi daca-l dam pe Zapata si aducem portarul de la UTA(daca tot e la moda sa cumparam de la echipele din subsolul clasamentului)