ma ofer sa joc gratis pe post de coordonator ![]()
Nu il costa nimic pe gibon, Moca , fara salariu prima etc... exact cum isi doreste el.
ma ofer sa joc gratis pe post de coordonator ![]()
Nu il costa nimic pe gibon, Moca , fara salariu prima etc... exact cum isi doreste el.
Adi Ilie Neaga interesul pentru Armenteros, conform Fanatik.
Negam interesul, sa nu cumva sa ni-l sufle Manchester. :laugh:
Adi Ilie Neaga interesul pentru Armenteros, conform Fanatik.
Negam interesul, sa nu cumva sa ni-l sufle Manchester. :laugh:
Daca ni-l sufla DVD-ul e de vina
Iar vedem filmul ala cu Camus si Armenteros ????? ![]()
mda acum , parca imi amintesc ca armenteros asta cam stramba din nas cand era vorba sa vina la Steaua !!!! Acum cand ii dau aia papucii de la Sevilla ,......a revenit la sentimente mai bune................!!!! Nu din orgoliu, dar daca in divizia a-2-a spaniola nu-i bun,..o fi bun pt noi ????? ![]()
Eu deja m-am linistit in cea ce priveste campania de transferuri din aceasta vara... :wink:
cine nu l-a vazut niciodata jucand pe armenteros, ar trebui sa se abtina de la comentarii tehnice. la ora actuala ar fi de departe cel mai bun mijlocas al Stelei. intamplator eu l-am vazut un meci intreg in acest an si imi pare greu de crezut ca il vom putea transfera noi. nu prea are fata campionatul Romaniei de astfel de jucatori! oricum este un mijlocas care costa in jur de 2.5mlnE, o suma cam mare pentru Steaua de azi.
daca nu faceam tampenia de pe 4 mai cu Dinamo, probabil ca-i aveam acum si pe mendoza si pe armenteros. asa, ne uitam la luna si speram doar! ca atat ne-a mai ramas!
@Victor, tu singur ai zis ca Dica, Goian si Nicolita sunt de vanzare. Pretul pentru cei 3 nu ajunge pe la 7 mln E? sau trebuie platite comisioane peste comisioane si din 7 mln E, in visteria clubului intra doar 2? Just asking...
@Victor, tu singur ai zis ca Dica, Goian si Nicolita sunt de vanzare. Pretul pentru cei 3 nu ajunge pe la 7 mln E? sau trebuie platite comisioane peste comisioane si din 7 mln E, in visteria clubului intra doar 2? Just asking...
banii de transferuri au plecat la Cluj pe 4 mai. la Steaua au ramas cheltuielile. pana sa-i vinzi pe Dica, Goian, Nicolita mai avem. nu exista oferte ferme inca. pana una alta s-au intors si Cristocea si Croitoru carora trebuie sa le platesti salariile. nici pentru ei nu sunt oferte.
singurii bani adevarati pentru transferuri sunt cei pe care ii pune Gigi la bataie! asta e singura sursa acum si noi ne chinuim sa-l cumparam definitiv pe pepe, ce sa mai vorbim si de alte plati!
am ratat o sansa istorica si acum prostia se plateste
Victor,
Tu ne spui ca jijica, cel mai mare roman, cel mai bogat om din sud-estul Europei, miliardarul-miliardarilor din tara, omul caruia Steaua ii este a doua casa si a doua familie nu are sau nu vrea sa dea bani pentru familia lui?
vaaaaaaaaai... sunt socat... nu stiu cum o sa lucrez in continuare...
sa inteleg ca nu exista un plan de management in caz de esec? un plan care sa te scoata dintr-un impas financiar cand creditorul nu mai vrea sa bage bani, doar sa scoata?
Daaa Victoras, daa ... Lacatus e de vina pentru toate. Sincer nu inteleg cum puteti inghiti atatea minciuni pe metru patrat. Scuze, scuze, scuze pentru orice. Nu Becali e de vina pentru ca toate echipele s-au unit contra noastra, nuu ... Lacatus e de vina. Nu Becali e de vina pentru ca avem niste jucatori de rasu-plansu, Lacatus e de vina.
Principala vaicareala e ca vezi Doamne, "banii de transferuri" i-a luat Clujul calificandu-se in CL. O tampenie colosala, daca te uiti 5 minute la cat au cheltuit ei pana anul asta, cand nu au avut practic nici o sursa serioasa de venituri, iti dai seama ca nu sta Pazkany in cele cateva milioane de la UEFA. Si apropo, UEFA livreaza banutii in conturi de-abia dupa faza grupelor = nu vezi nimic pana in primavara, in afara de incasarile directe de la meciurile de acasa.
Pentru a 10.000-a oara, treziti-va ! Ciobanul oligofren NU INVESTESTE nimic, ci imprumuta societatea FC Steaua. Ceea ce e cu totul si cu totul altceva.
Si pe urma, cum adica nu sunt bani ? Pentru a plati 1.7 milioane de euro celor de la U Cluj cum dracu s-au gasit ? Pentru a se intretine un "satelit" la Buzau, s-au gasit, nu ? Si cine stie cati banuti s-au mai aruncat Mioveniului, Vasluiului, dracu mai stie cui. Ei, uite aici falimentul politicii cretine, dupa chipul si asemanarea idolului tau, JJ Bekkali.
Eu unul sper sa ratam calificarea in CL, nu numai sezonul asta ci in fiecare sezon, pana cand intretinerea clubului devine prea costisitoare si jegul de la conducere va fi fortat sa-l vanda. Da Doamne sa apuc ziua aia. Stiu ca jegul va lasa dezastru in urma, va vinde tot ce va putea, samd. Dar orice ar fi mai bine decat Bekkali. Prefer sa terminam la mijlocul clasamentului daca in schimb scapam de cretin.
PS : inainte de a te mai plange Victor, te anunt ca din pacate asa e pe net - risti sa mai rada lumea de tine, sa te ia la misto, samd. Life's hard, isn't it ?
Daaa Victoras, daa ...
PS : inainte de a te mai plange Victor, te anunt ca din pacate asa e pe net - risti sa mai rada lumea de tine, sa te ia la misto, samd. Life's hard, isn't it ?
draga monseur, pentru buridani sunt "domnul Victor" si prefer interpelarile la persoana a II-a pl.! asta tine de anumite invataturi obligatorii primite in primii sapte ani de viata?! needucatii si provincialii isi inchipuie ca familiaritatea este ceva obligatoriu si de la sine inteles. ii anunt ca nu este asa: ea se castiga greu si se pierde extrem de usor!
vad ca tot postezi km de comentarii in care tii mortis sa ma introduci?! sincer nu ma pasioneaza subiectele si dezvoltarile tale arogante, fiindca esti "subtirel" si in afara de o agresivitate juvenila caraghioasa nu pari a produce nimic altceva demn de a fi retinut.
sigur insa este foarte posibil ca eu sa ma insel si sa nu-ti inteleg posturile. poate am "ruginit" si-mi scapa sensurile ascunse ale discursului tau rocambolesc?! desi uneori esti adorabil prin "inocenta" spiritului si prin adresarile specifice periferiei de dincolo de bariera, totusi TE ROG, nu te stradui sa revii, caci uit extrem de repede ceea ce nu ma intereseaza! in speta numele tau!
pa! (definitiv)
pa! (definitiv)
Te-a retras seful Becali de pe forum sau te-ai plictisit sa-l invinovatesti pe Lacatus pentru toate relele din lume(probabil si pentru cutremurul din China)?
Lasati mah omul sa se retraga in liniste si pace,nu-l mai starniti,caci ar putea sa se intoarca! ![]()
@DelPiero10
Acum nu mai are argumente, dar sa vezi daca intram in CL cum apare iar:))
pa! (definitiv)Te-a retras seful Becali de pe forum sau te-ai plictisit sa-l invinovatesti pe Lacatus pentru toate relele din lume(probabil si pentru cutremurul din China)?
ai vrea tu sa-ti fie unul ca Becali sef! dar pentru asta trebuie sa stii sa faci ceva! nu doar sa vorbesti! mult si fara rost!
@Victor
Ca sa imi fie sef ca Becali trebuie sa am 2 "mari calitati":
1. Sa stiu sa il pup in c*r, orice ar zice el sa ii dau dreptate.
2. Sa fiu sau macar sa par mai prost ca el pentru ca el sa se considere cel mai destept(si asa crede ca daca are bani inseamna ca e destept si se pricepe la toate)
Si neaparat trebuie sa imi turuie gura, sa zic tuturor tampeniile pe care le debiteaza Jiji. Stii tu, ceea ce ii vine in cap cand se plictiseste si mai gandeste...
Decat cu un asemenea sef mai bine nu....
pa! (definitiv)Te-a retras seful Becali de pe forum sau te-ai plictisit sa-l invinovatesti pe Lacatus pentru toate relele din lume(probabil si pentru cutremurul din China)?
ai vrea tu sa-ti fie unul ca Becali sef! dar pentru asta trebuie sa stii sa faci ceva! nu doar sa vorbesti! mult si fara rost!
Am vrut doar sa citesc postarile pe forum si atat (poate ca era mai bine sa nu intervin) dar ceea ce a scris stimabilul domn Victor mai sus cred ca este cea mai mare aberatie pe care am citit-o sau auzit-o vreodata...Domnule Victor, dumneavoastra ganditi ce scrieti? Nu este nevoie sa raspundeti. Ce anume trebuie sa stii pentru a fi printre preafericitii angajati ai lui Becali? Poate sa pupi in locuri intunecoase!!! Sunt mai mult decat sigur ca este singura cerinta pentru a fi langa acest incapabil, neprofesionist, om fara principii si nebun. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar vad si eu ce a facut Becali din imaginea Stelei la fel ca voi toti.O zi buna!
Victor,
Tu ne spui ca jijica, cel mai mare roman, cel mai bogat om din sud-estul Europei, miliardarul-miliardarilor din tara, omul caruia Steaua ii este a doua casa si a doua familie nu are sau nu vrea sa dea bani pentru familia lui?
vaaaaaaaaai... sunt socat... nu stiu cum o sa lucrez in continuare...
muahahahahahahahhaha,cea mai tare postare!serios!victore,baga la capshor!
Am vrut doar sa citesc postarile pe forum si atat (poate ca era mai bine sa nu intervin) dar ceea ce a scris stimabilul domn Victor mai sus cred ca este cea mai mare aberatie pe care am citit-o sau auzit-o vreodata...Domnule Victor, dumneavoastra ganditi ce scrieti? Nu este nevoie sa raspundeti. Ce anume trebuie sa stii pentru a fi printre preafericitii angajati ai lui Becali? Poate sa pupi in locuri intunecoase!!! Sunt mai mult decat sigur ca este singura cerinta pentru a fi langa acest incapabil, neprofesionist, om fara principii si nebun. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar vad si eu ce a facut Becali din imaginea Stelei la fel ca voi toti.O zi buna!
aberatiile nu se comenteaza! asa ca mai bine ramaneai filozof! oricum vad ca multi citesc si inteleg absolut textual orice s-ar scrie! asta pare a fi o problema a sistemului scolar romanesc! deci te rog fiti atenti: daca pe un gard scrie pasarica, nu va descheiati la slit!
poate ca era mai bine sa nu intervii! nu stiu de ce ma tot bagati pe mine in seama si nu ramaneti in lumea voastra rece!? desi, am banuiala ca daca suntem in pauza competitionala si nu puteti injura jucatorii, trebuie sa va debordati undeva constrangerile educationale?!
Dayro Moreno si Zapata au fost convocati de selectionerul Columbiei pentru amicalele de pe 29 mai si 3 iunie, contra Irlandei si respectiv Frantei.
pa! (definitiv)
:whistle: Vaai de mine, s-a suparat "domnul Victor", isi ia jucariile si pleaca
! Cred ca n-o sa mai dorm saptamana asta, asa de tare m-am suparat.
.
PS : Ma bucur ca nu fac parte din lumea ta "de centru", "domnule Victor" ! Aici "la periferie" nu suntem asa de rafinati precum multiplul laureat al premiului Nobel ce locuieste pe strada Alexandrescu (adica "la palat", cum crede .. el), cel care se lupta cu securistii de pe "globuri" sau isi arata sosetele la TV. Domnia-voastra n-are decat sa ramana acolo la palat, la urma urmei e periculos sa pleci de acolo, fiind greu sa mentii nivelul de pupat-viteza al fundului ciobanesc de la distanta. Mataluta poti sa uiti ce vrei, insa cat timp vei mai posta gogosile tale umflate aici, vei suporta in continuare riscul de a fi luat la misto
.
Ti-ai cam descris conditia de fantosa platita cu asertiunea asta boss. Tu esti cel mai la indemana exemplu! Se iau bani pentru vorbe multe si fara rost. Doar un megaloman ar putea insa sa finanteze asa ceva. Norocul tau altfel mureai semidoct si sarac. Asa macar ai bani. De un DN. Activistule!
P.S.: Daca mai ataci mult partenerii de discutie, s-ar putea sa te trezesti cu un ban... si atunci cine-l mai apara pe Gigi? Aoleu!? Daca te da afara?
pana la urma care e stirea zile?ati sarit ca sacalii pe Victor si nu l-ati lasat sa spuna tot. (desi, de multe ori are dreptate). Deci, sunt bani pt transferuri?
@Moweed
astept confirmarea celei de a 2-a surse.
@Victor
Ti-ai dat si tu seama ca ceea ce ai zis despre angajatii lui Jiji e o tampenie si iar ai inceput cu atacurile personale.
Cum s-a zis si mai sus atata timp cat continui sa zici prostii normal ca ti-se va raspunde. Asta este, pe orice forum sunt oameni de pareri diferite. Dar daca vrei sa ne lasi, eu nu ma supar...
@dee
Noutatile sunt Armenteros si Camus
.Daca tot vorbeam de stirile zilei, erai datoare cu demascarea unor blaturi parca :tongue: