FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1219220221222223689»
AdrianUltras2528.08.2008 09:51
"Galata a atacat în primele 15 minute, dar Steaua s-a apãrat bine și a reușit sã scape de iureșul turcilor. M-a surprins lipsa de randament a atacanților Galatei. Este victoria unei discipline duse pînã la sacrificiu. Lãcãtuș a gîndit foarte bine meciul. În acest moment, în Liga I sînt multe formații de valoare. ªi FC Vaslui, o echipã aflatã în mare formã, ar fi putut sã învingã Galatasaray!" a spus Mulțescu la GSP TV Plus.

A devenit un lucru normal ca fiecare reusita a Stelei sa fie minimalizata.

In viziunea unora, Steaua e cea mai slaba echipa din campionat, restul putand usor sa faca ceea ce face Steaua.Chiar fara mare efort.

dinamuistul asta, multescu, prieten bun cu stra-Lucescu e persoana potrivita pt a vorbi despre Steaua.

Mai ales ca el a jucat foarte multi ani la Steaua si a si antrenat aceasta echipa.

Eu unul astept ziua cand vasluiul va lua CL.

Sunt curios daca pana atunci dinam0 va reusi sa se califice in grupele CL.

STARforce28.08.2008 09:53

Ma tot uit la TV si am vazut ca aseara Dayro cam shchiopata pe drum spre la restaurant.A mai vazut cineva?Sper sa nu fie nimic!!!!:(

AdrianUltras2528.08.2008 09:57

StarForce

E normal ca jucatorii sa aibe dureri musculare dupa un astfel de meci.

Nu stiu daca ai observat, dar chiar si Banel era epuizat la final.Prin minutul 90, nu mai putea sa alerge.

Au muncit foarte mult si e normal sa se resimta.

Cu masaj si odihna vor trece peste.

strezahuzum28.08.2008 10:14
"Galata a atacat în primele 15 minute, dar Steaua s-a apãrat bine și a reușit sã scape de iureșul turcilor. M-a surprins lipsa de randament a atacanților Galatei. Este victoria unei discipline duse pînã la sacrificiu. Lãcãtuș a gîndit foarte bine meciul. În acest moment, în Liga I sînt multe formații de valoare. ªi FC Vaslui, o echipã aflatã în mare formã, ar fi putut sã învingã Galatasaray!" a spus Mulțescu la GSP TV Plus.

In viziunea unora, Steaua e cea mai slaba echipa din campionat, restul putand usor sa faca ceea ce face Steaua.Chiar fara mare efort.

La dat din gura suntem campioni mondiali. Mai ales caprele homo-spartane si milogii de sub pod. Daca stai sa-i asculti pe cretinii astia, daca intalneau ei echipele cu care a jucat Steaua (in orice competitie) le bateau cu 10-0 si dadeau 3 goluri din foarfeca de la mijlocul terenului. Nu stiu cum dracu se face ca au mereu ghinion si cad cu superputeri ale fotbalului gen Elfsborg, Nurnberg (echipa de pe ultimul loc in Bundesliga, s-au dus drept in divizia a 2-a germana), Skonto Riga (il muce a fost eliminat de astia, am auzit ca si la meciul asta l-au furat arbitrii), Valerenga, 17 Nentori, samd, samd.

dinamuistul asta, multescu, prieten bun cu stra-Lucescu e persoana potrivita pt a vorbi despre Steaua.

Mai ales ca el a jucat foarte multi ani la Steaua si a si antrenat aceasta echipa.

Adriane, tot n-ai inteles ca pentru presa de ..... a noastra NU e necesar sa ai vreo calificare sau cine stie ce palmares ca sa-ti dai cu parerea ? Avantajul mediocritatii, cand esti un nimic dai din gura despre orice, poate-poate pacalesti lumea ca stii despre ce vorbesti.

Pai vine in curand vasluiul in CL. Am auzit ca dupa ce i-au batut pe aia de la CFR, Porumboul a si declarat ca gata, echipa lui e de Sampions Lig. E clar, ce dracu se baga in seama astia cu zecile lor de meciuri prin Europa ? Vasluiul a batut pe Metalurg Liepaja in deplasare !! Super-echipa !! Am auzit ca Mourinho tremura deja de frica lor, si se roaga sa nu joace cumva contra Vasluiului. Evident ca impotriva unei echipe care-i are in teren pe alde Buhaescu, acest Mutu din dosul crasmei comunale, Ndoaie, aka Makelele de la IAS-ul din sat sau Ljubinkovic, acest Lampard de Vaslui, coltul din Romania ce lupta de mult timp (si cu mult succes) contra relelor civilizatiei (gen asfalt, sapun, munca in loc stat la crasma, samd), Interul n-are nici o sansa cu loseri din astia gen Ibrahimovic, Cordoba, Figo, etc.

IONUTZ-CIPRIAN28.08.2008 10:29

Mie imi place ca pe REALITATEA comentau aia impreuna cu cel mai mete antrenor COOORNEEEL DINU......bai ce dracu cauta ala sa comenteze meciurile Stelei......ce isi tot da cu parerea nu inteleg.....cred ca isi plangea in pumni ca echipa aia de cacao a lui nu reuseste sa faca ce face echipa noastra!

razvan_stelist200728.08.2008 11:00

dinu e un idiot....da macar e un idiot cu facultate(partea buna) :clap: Steaua s--a calificat pentru a 3-a oara consecutiv in UEFA Champions League si asta conteaza...BRAVO Steaua...BRAVO BAIETI

OZZY28.08.2008 13:52

ALT BOU, pai javra multescu asta, pe unde a fost n-a antrenat mai mult de 10 etape si vine acum sa se dea cunoscator. BA NU !!!!!!!!!!!!!!!! era logica de caine, daca Vaslui a batut Steaua, Steaua a batut galata, deci, si Vaslui putea bate galata. mare are antrenor'' multumescu'' asta!

AdrianUltras2529.08.2008 10:19
Site-ul lui Chelsea: "Clujul are onoarea de a fi orașul natal al Cheeky Girls"

Si uite asa i-au injosit englezii pe clujeni!

:))

MoWeed29.08.2008 10:33
[...]and Cluj of Romania, a side hailing from the Transylvanian town with the previous claim to fame of sending the Cheeky Girls out into the world, seeking innocent British parliamentarians to ensnare.[....]

De pe un blog de pe eurosport:))))

victor29.08.2008 11:59
Vai dar ce argumente bine puse la punct ai mah! Bravo oaie, ti-a luat mult sa inveti atatea cuvinte nu-i asa? De fiecare daca cand ti-se aduce un argument irefutabil impotriva tampeniilor pe care le debitezi uneori, incepi sa arunci cu insulte, nemaiavand ideei.

Tu chiar iti inchipui ca sa fii un limbist nenorocit e o virtute?

Ia mai scuteste-ne pe noi cu odele aduse ciobanului si du-te si pupa-l in fund pentru 100 de Euro.

daca iti spun ceva de mama o sa spui ca-s bulangiu! oricum, la cat de viteaz esti poate am norocu' si te intalnesc vreo data fata in fata! ador argumentele ire-futabile si cred ca o sa te bat la poponet!

te pup dulce copilas!

Bogdan4Steaua29.08.2008 12:25

Nu va mai jigniti reciproc. Atentie la limbaj.

Pana una alta, l-am vazut acum pe Lupescu isterizat la GSP TV, deoarece noi jucam meciul din Liga 1 luni, desi am jucat miercuri.

Mare nenorocit Lupescu!

STARforce29.08.2008 12:29

Lupescu=mare mu*st frustrat. Aceasta potaie batrana ar trebui castrata.

MoWeed29.08.2008 13:21
daca iti spun ceva de mama o sa spui ca-s bulangiu! oricum, la cat de viteaz esti poate am norocu' si te intalnesc vreo data fata in fata! ador argumentele ire-futabile si cred ca o sa te bat la poponet!

te pup dulce copilas!

Mor de frica....

Tu ai inceput cu insultele, eu doar ti-am raspuns in acelasi ton pe care mi te-ai adresat

c.ronaldo1729.08.2008 15:27

Reactia lui Marius Lacatus la articolul "Hai Marius!".

De ce e inchis topicul lui Marius Lacatus?

novac30.08.2008 02:24

BUNA DIMINEATAAA!!! UNA DE BINE:

La ora 00:20, George Ogãraru a aterizat în România, din direcția Amsterdam, la bordul unui avion de linie aparținînd companiei olandeze KLM. Alãturi de familie și avînd foarte multe bagaje, Ogãraru s-a întors pentru a semna sîmbãtã contractul cu Steaua.

"De fiecare datã cînd mã întorc la Steaua o fac cu inima deschisã! Este o înțelegere verbalã între mine și Steaua, sper ca astãzi sã punem la punct toate detaliile și sã revin acasã . N-am fost greu de convins mai ales cînd vine vorba de Steaua. Atîta timp cît nu semnez nu vreau sã vorbesc nimic despre transferul meu. Nu mai conteazã banii cînd te întorci la Steaua, clubul meu de suflet", a spus Ogãraru

:yeahh:

alex ripper31.08.2008 09:51

Anton Doboș în comã

Doboș este internat în stare gravã la Spitalul Județean din Cluj dupã un accident de mașinã suferit asearã pe drumul Tîrgu Mureș - Cluj.

El a adormit la volan și mașina condusã de el s-a ciocnit cu un tir. Doboș nu avea centurã de siguranțã și în urma impactului a suferit un hematom pe creier. În aceastã dimineațã el a fost operat.

Starea fostului jucãtor de la Steaua este foarte gravã, medicii sînt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.(gsp.ro)

axl31.08.2008 09:53

Of Doamne! Curaj, Dobos! Si mult curaj si speranta familiei!

Bogdan4Steaua31.08.2008 09:59

Sanatate, Toni Dobos!

Rezista!

danimarcu31.08.2008 10:08

E o veste cat se poate de trista...

Rezista,Toni!Suntem alaturi de tine.Mai castiga meciul asta pt noi!

Stanici31.08.2008 10:22

Of! Una calda, una rece:(.

steaua_gloria31.08.2008 10:32

E de necrezut !

Marius31.08.2008 10:34

Mda...

si Protasov a fost dat afara de la Dnepr...

MoWeed31.08.2008 10:47

Pacat de Toni Dobos...era la 300 de metri de casa cand a adormit la volan!

Trist, sper sa reziste!

@Marius

Era si normal, a fost eliminat din UEFA daca nu ma insel

redondo31.08.2008 10:49

Rezista Toni, suntem alaturi de tine. In ceea ce-l priveste pe Protasov se pare ca multi s-au grabit cand spuneau ca e antrenorul ideal pt Steaua.Un prieten grec mi-a spus ca inainte de Steaua antrenase pe Olimpiakos si nu prea avusese succes iar in Grecia se spunea ca a fost un mare fotbalist dar un antrenor slab. Si sincer nici la Steaua n-a fost totul numai lapte si miere caci am fost eliminati de Rosenborg si n-am intrat in Liga

Bogdan4Steaua31.08.2008 11:13

Cu materialul pe care l-a avut atunci, Protasov a facut minuni.

«1219220221222223689»