"Galata a atacat în primele 15 minute, dar Steaua s-a apãrat bine și a reușit sã scape de iureșul turcilor. M-a surprins lipsa de randament a atacanților Galatei. Este victoria unei discipline duse pînã la sacrificiu. Lãcãtuș a gîndit foarte bine meciul. În acest moment, în Liga I sînt multe formații de valoare. ªi FC Vaslui, o echipã aflatã în mare formã, ar fi putut sã învingã Galatasaray!" a spus Mulțescu la GSP TV Plus.
A devenit un lucru normal ca fiecare reusita a Stelei sa fie minimalizata.
In viziunea unora, Steaua e cea mai slaba echipa din campionat, restul putand usor sa faca ceea ce face Steaua.Chiar fara mare efort.
La dat din gura suntem campioni mondiali. Mai ales caprele homo-spartane si milogii de sub pod. Daca stai sa-i asculti pe cretinii astia, daca intalneau ei echipele cu care a jucat Steaua (in orice competitie) le bateau cu 10-0 si dadeau 3 goluri din foarfeca de la mijlocul terenului. Nu stiu cum dracu se face ca au mereu ghinion si cad cu superputeri ale fotbalului gen Elfsborg, Nurnberg (echipa de pe ultimul loc in Bundesliga, s-au dus drept in divizia a 2-a germana), Skonto Riga (il muce a fost eliminat de astia, am auzit ca si la meciul asta l-au furat arbitrii), Valerenga, 17 Nentori, samd, samd.
dinamuistul asta, multescu, prieten bun cu stra-Lucescu e persoana potrivita pt a vorbi despre Steaua.
Mai ales ca el a jucat foarte multi ani la Steaua si a si antrenat aceasta echipa.
Adriane, tot n-ai inteles ca pentru presa de ..... a noastra NU e necesar sa ai vreo calificare sau cine stie ce palmares ca sa-ti dai cu parerea ? Avantajul mediocritatii, cand esti un nimic dai din gura despre orice, poate-poate pacalesti lumea ca stii despre ce vorbesti.
Eu unul astept ziua cand vasluiul va lua CL.
Sunt curios daca pana atunci dinam0 va reusi sa se califice in grupele CL.
Pai vine in curand vasluiul in CL. Am auzit ca dupa ce i-au batut pe aia de la CFR, Porumboul a si declarat ca gata, echipa lui e de Sampions Lig. E clar, ce dracu se baga in seama astia cu zecile lor de meciuri prin Europa ? Vasluiul a batut pe Metalurg Liepaja in deplasare !! Super-echipa !! Am auzit ca Mourinho tremura deja de frica lor, si se roaga sa nu joace cumva contra Vasluiului. Evident ca impotriva unei echipe care-i are in teren pe alde Buhaescu, acest Mutu din dosul crasmei comunale, Ndoaie, aka Makelele de la IAS-ul din sat sau Ljubinkovic, acest Lampard de Vaslui, coltul din Romania ce lupta de mult timp (si cu mult succes) contra relelor civilizatiei (gen asfalt, sapun, munca in loc stat la crasma, samd), Interul n-are nici o sansa cu loseri din astia gen Ibrahimovic, Cordoba, Figo, etc.