FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1221222223224225689»
**alex**31.08.2008 21:31

Stancu a fost convocat la nationala de tineret. Impreuna cu Ochirosii.

c.ronaldo1731.08.2008 21:32

Stancu e mai important acum pentru nationala de tineret, de aceea poate nu a fost convocat la nationala mare. Daca ar fi sa vina la nationala orice jucator care da 5 goluri in 6 meciuri atunci ar fi trebuit sa mergem in Olanda si Bulgaria cu Ciocoiu, Cursaru sau Burdujan.

MoWeed31.08.2008 21:38
Daca ar fi sa vina la nationala orice jucator care da 5 goluri in 6 meciuri atunci ar fi trebuit sa mergem in Olanda si Bulgaria cu Ciocoiu, Cursaru sau Burdujan.

Mai bine il luam pe Costea care sezonul asta e intr-o forma execrabila, sau pe terminatul ala de Niculae?

Nu zic ca trebuia luat Stancu, dar daca tot vrea sa ia un jucator tanar de viitor, nu e logic sa-l ia pe cel care e in forma?

steaua_gloria31.08.2008 21:53
Nu zic ca trebuia luat Stancu, dar daca tot vrea sa ia un jucator tanar de viitor, nu e logic sa-l ia pe cel care e in forma?

Gabriel Paraschiv ? :)

AdrianUltras2531.08.2008 21:59
Stancu e mai important acum pentru nationala de tineret, de aceea poate nu a fost convocat la nationala mare. Daca ar fi sa vina la nationala orice jucator care da 5 goluri in 6 meciuri atunci ar fi trebuit sa mergem in Olanda si Bulgaria cu Ciocoiu, Cursaru sau Burdujan.

Pai daca merita, de ce sa nu fie convocati?

Nationala e accesibila doar anumitor fotbalisti?

La nationala trebuie sa vina doar cei mai in forma jucatori.

Asa se face performanta.

Nu ma crezi?

Uita-te la Aragones si la mutarea Guiza in, Raul out!

c.ronaldo1731.08.2008 22:08

@Adrian, Sa nu intelegi ca mie imi convine ca vin rebuturi gen Tamas, Moti, Niculae sau Cocis la nationala, doar ca parerea mea e ca Stancu inca nu e pregatit sa vina la nationala mare.

AdrianUltras2531.08.2008 22:12

Mda

Si Ochirosii nu e pregatit sa joace titular la Steaua...

Si etc etc etc

Pai copiii astia nu vor fi niciodata pregatiti.

Si pe la 25 de ani cand vor fi bagati, nu vor mai stii nimic.

redandblue01.09.2008 09:52

Il mai stiti pe Dica ? Se pare ca nu a inceput prea stralucit la Catania (cel putin asa spun ziarele din Italia).

"Site-ul calciocatania.com a scris cã mijlocașul Nicolae Dicã este prea lent pentru standardele campionatului italian, dupã prestația internaționalului român din partida pe care echipa Catania a câștigat-o, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în fața formației Genoa, în prima etapã din Serie A.

Sursa citatã i-a acordat nota 5,5 lui Dicã, la fel ca și site-ul goal.com și agenția Datasport, considerându-l cel mai slab jucãtor al Cataniei, alãturi de Silvestri. "Condiția fizicã a internaționalului român nu este la nivel maxim. S-a implicat în joc, a demonstrat cã are idei de jucãtor de clasã, dar la pasa decisivã este prea lent pentru campionatul italian. Cu toate acestea a primit aplauze în momentul când a fost înlocuit. Ar putea crește dacã Zenga îi va acorda încredere", a scris calciocatania.com.

Nicolae Dicã a început ca titular și a fost schimbat, în minutul 60, cu Tedesco, în partida pe care echipa Catania a câștigat-o, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în fața formației Genoa, în prima etapã a campionatului Italiei.

"Se aștepta mai mult la debutul lui Dicã, dar el a pãrut mult prea lent. A și fost schimbat cu Tedesco, dar mai are timp sã-și arate calitãțile", a notat goal.com." (prosport.ro)

AdrianUltras2501.09.2008 09:56
"Ogararu spunea ca visul lui e sa joace la Steaua. Pai, ii da Steaua 275 de mii pe an, nefiind jucatorul Stelei, el venind doar cu imprumut? Si i-am dat ordin lui Argaseala, i-am zis <<gata, domne, ce facem acum? Adica ii da Ajax 300 de mii, Steaua 275 de mii, aruncam cu banii pe geam?>> Tratativele nu au cazut. Dar, ce, crede el ca nea Gigi arunca banii pe geam, ca are nea Gigi milioane? Nu poti sa vii cu imprumut si sa castigi cat Mirel Radoi. Asta i-am zis si lui Semedo, nu poate el sa aiba cat Mirel Radoi, e o strategie dupa care conduc clubul asta", a spus Becali la televiziunea sportro.

Ciobanul e penibil din nou.

Intai zice ca el e cel mai bogat si cel mai tare din Romania.

Si acum se contrazice zicand ca "ce, crede el ca nea Gigi arunca banii pe geam, ca are nea Gigi milioane?"

Ahahahhaha :))

Deci nu ai bani ciobane!

E clar!

Vinde echipa daca nu ai bani.

Cat despre faza cu, "nimeni nu poate castiga cat Radoi", mi se pare normal.

Radoi e cel mai bun, ar trebui sa aibe cel mai mare salariu.

Dar cel mai mare inseamna cel mai mare.

Sa aibe salariu de un milion pe an.Ca merita.

Ogararu oare nu merita 275 de mii pe sezon?Pai vine doar de la Ajax.

Ciobane stii cine e Ajax?

La prostia ta, cum sa stii?!

Mori dracului odata!

redandblue01.09.2008 11:00

Victoras Iacob aproape de a semna cu Otelul Galati !

tavyto01.09.2008 12:04

Radoi la Liverpool??eo zic sa fim seriosi ca nu ajunge el acolo nu ca nu ar merita ca am vazut toti in ultimele luni si in ultimele meciuri ca Radoi JOACA dar e roman si mai greu romani acolo.a mai fost Radoi transferat de vreo 3-4 ori si nimic dar putini st ca el care joaca fotbal si isi vad de treaba,si isi vad de fotbal.probabil dak nu s-ar mai mintii asa in ziare despre "transferuri" jucatorii ar pleca la echipe bunicele si plus ar juca fotbal in continuare ca in ziua de azi cum aude un fotbalist ca il vrea echipa X sau Y gata nu mai joaca nimic.bine deh ca la noi presa vrea sa isi faca vanzare si ii doare-n basca de restu. cu respect si pace... :hai_steaua:

carminastan01.09.2008 12:15
FC Steaua București a stabilit prețurile pentru biletele valabile la partidele care se vor disputã pe stadionul Steaua în cadrul Grupei F a Ligii Campionilor. Gazeta Sporturilor îți oferã în exclusivitate costul biletelor pentru meciurile de Ligã.

Steaua va pune în vînzare prima datã doar pachetele, întîietate urmînd sã aibã abonații clubului

Orice persoanã care va achiziționa direct pachetul pentru cele 3 meciuri, va avea o reducere de 10 la sutã fațã de cît ar costa separat biletele la toatre cele 3 jocuri, dar cumpãrate înaintea fiecãruI joc.

Preț pachete

Peluze - 225 lei

Tribuna a II-a - 450 lei

Tribuna I - 720 lei

Tribuna 0 - 990 lei

Fotolii - 1.350 lei

Abonații au o reducere de 30 la sutã la fiecare pachet achiziționat

Preț pachete pentru abonați

Peluze - 175 lei

Tribuna a II-a - 350 lei

Tribuna I - 560 lei

Tribuna 0 - 770 lei

Fotolii - 1.050 lei

Steaua - Bayern Munchen, 17 septembrie

Peluze - 100 lei

Tribuna a II-a - 200 lei

Tribuna I - 300 lei

Tribuna 0 - 400 lei

Fotolii - 500 lei

Steaua - Lyon, 21 octombrie

Peluze - 75 lei

Tribuna a II-a - 150 lei

Tribuna I - 250 lei

Tribuna 0 - 350 lei

Fotolii - 500 lei

Steaua - Fiorentina, 10 decembrie

Peluze - 75 lei

Tribuna a II-a - 150 lei

Tribuna I - 250 lei

Tribuna 0 - 350 lei

Fotolii - 500 lei

gsp

Bogdan4Steaua01.09.2008 12:21

Da... revenirea lui Iacob in Romania era anticipabila. Poate revine si Janker pe forum, ne e dor de el.

Raduccio01.09.2008 12:28
Ogararu oare nu merita 275 de mii pe sezon?Pai vine doar de la Ajax.

Ciobane stii cine e Ajax?

Cine e Ajax?! Echipa aia care reateaza an de an toate obiectivele? Echipa aia care isi vinde toti jucatorii buni si cumpara petarde? Din cate am inteles eu aia 275 o sa fie numai jumatate din salariul lui Oga, restul fiind platiti de Ajax. Nu prea poti sa ii dai salariu de 1 mil de euro lui Radoi ca dupa aia o sa vrea si Banel 500 si Goian 600 si Ghionea 40 si tot asa si daca nu le dai o sa fie suparare mare in vestiar. Si daca le dai te trezesti ca platesti salarii de 10 mil de euro. Steaua ar fi la nivelu' asta daca ar avea o conducere competenta dar cum nu e cazul... nu poti. Cica clubul oricum raporteaza pierderi de milioane din cauza managementului deficitar( valize, transferuri bomba gen surdu,ionescu,Gurita,Semedo platind salarii urase jucatorilor de la echipa a 2-a etc).

Totusi nu prea cred sursele astea. Oga cand a venit a zis ca banii nu conteaza, nu cred ca a negociat el la sange atatea ore.

Bogdan4Steaua01.09.2008 12:46

Cine e Ajax?

29 de campionate ale Olandei, 17 cupe ale Olandei, de 4 ori castigatori ai Cupei Campionilor Europeni. Lista poate continua cu SuperCupe ale europei, Cupa UEFA, cupa Intercontinentala, etc.

Van Basten, Bergkamp, Ronald de Boer, Frank de Boer, Johan Cruijff, Frank Rijkaard iti spun ceva?

Faptul ca acum au un management prost nu altereaza cu nimic insemnatatea acestui club in planul fotbalistic mondial.

AdrianUltras2501.09.2008 15:39

Raduccio

Lipsa ta de respect fata de Ajax ma face sa rad.

Dar sa trecem peste asta.

Care e problema cu salariul de un mil de euro?

Daca un jucator joaca de un milion de euro, sa i se dea.

Daca Banel joaca fotbal si ajuta clubul, sa i se dea 500 de mii pe sezon.

Care e problema?

Nu ti se pare normal sa fii rasplatit in functie de munca depusa?

In alte campionate, jucatori care nu au valoarea lui Radoi si care nu fac ce face Radoi pt echipele lor, au salariu mai mare ca el.E normal?

Sa fie platiti in functie de merit!

redondo01.09.2008 16:18

Raduccio tu te referi doar la forma de moment.sunt foarte multe cluburi mari care trec de ani buni prin momente grele,iar unele poate nu-si vor mai reveni:Steaua Rosie, CSKA Sofia, Legia Varsovia, Anderlecht, Feyenoord, Dinamo Zagreb, Hajduk Split, Ferencvaros, Honved s.a. O echipa mare este daca are multi suporteri in general. Te intreb eu daca nu te superi ce varsta ai?

Raduccio01.09.2008 16:50

Nu ati inteles. Respect Ajax si urmaream toate meciurile echipei din 2002-2003(parca atunci era) formata din Chivu, van der vaart, van der meyde, de jong, zlatan, mido, pienaar, litmannen etc..

Dar de cativa ani n-au mai facut nimic serios si nici nu isi trateaza jucatorii cu respect. Si-au batut joc de Ogararu si asta spune multe... A ratat convocarea la euro din cauza lor. Era sa-si rateze si cariera. Voi chiar considerati intoarcerea lui Ogararu ca fiind un pas inapoi in cariera lui?

redondo01.09.2008 19:45
Nu ati inteles. Respect Ajax si urmaream toate meciurile echipei din 2002-2003(parca atunci era) formata din Chivu, van der vaart, van der meyde, de jong, zlatan, mido, pienaar, litmannen etc..

Dar de cativa ani n-au mai facut nimic serios si nici nu isi trateaza jucatorii cu respect. Si-au batut joc de Ogararu si asta spune multe... A ratat convocarea la euro din cauza lor. Era sa-si rateze si cariera. Voi chiar considerati intoarcerea lui Ogararu ca fiind un pas inapoi in cariera lui?

Daca te-ai referit la faptul ca din pct de vedere fotbalistic la ora aceasta Steaua este peste Ajax ai dreptate>genul acesta de echipe depinde si in ce ciclu le prinzi iar Ogararu nu prea a avut noroc.Spre ex Ajax alua Liga in 95 si a jucat finala in 96,iar in acea echipa celebra nu ar fii jucat nici Chivu

AdrianUltras2501.09.2008 19:47
"Semedo e un jucator de viteza, care da plus echipei. Este un copil bun si ne va fi de mare folos. N-am mai vrut sa iau negri la echipa, dar el e prea bun si imi doresc sa il vad pe teren. El era jucatorul care imi placea cel mai mult de la CFR Cluj", a declarat Gigi Becali la televiziunea sportro.

Alta lopata de noroi aruncata pe emblema Stelei.

Raduccio01.09.2008 20:00

Asta nu gandeste cand vorbeste. Nici el nu stie de ce a zis asta. Steaua are jucatori de culoare care isi fac foarte bine datoria pentru echipa. Unu' dintre ei a dat gol cu galata.

redondo01.09.2008 20:09
Asta nu gandeste cand vorbeste. Nici el nu stie de ce a zis asta. Steaua are jucatori de culoare care isi fac foarte bine datoria pentru echipa. Unu' dintre ei a dat gol cu galata.

Poate te referi la Banel care e mai negru decat Dayro :)

MoWeed01.09.2008 21:15

Becali e un cretin!

MALDINI01.09.2008 21:20
Becali e un cretin!

E ca si cum ai spune ca fara oxigen am murii cu totii :D

danimarcu01.09.2008 21:23
Becali e un cretin!

Asta e un pleonasm!...

«1221222223224225689»