FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1234235236237238689»
Guardian05.10.2008 18:48

la noi e mare scandal cã am scos doar un egal cu Otopeniul, mã gandesc ce o fii pe la Rapid ..

Corsso, de asta erau importante cele 3 puncte puse in joc cu otopeniul.

dinam0 e favorita la titlu.Sansele ca ei sa il piarda sunt foarte mici in acest moment.

foarte mici ? asta de unde ai scos-o ?avem sanse mari sã ii ajungem din urmã.

f234567k05.10.2008 18:54
dinam0 e favorita la titlu.Sansele ca ei sa il piarda sunt foarte mici in acest moment.

Daca nu pierd la Cluj si ne bat pe noi, da!

Adrian05.10.2008 19:22

vorbim despre dinam0 si deci nu doar din punct de vedere fotbalistic.

CoRsSo05.10.2008 19:24

sunt favoriti, si nu pentru ca au valoare... au ei sursele lor (Farul, otopeni, Iasi, Bistrita +arbitrii, comisii etc)

@Adrian

Cu otopeniul a fost neputinta, nu a fost vorba de oboseala sau alte motive de tot rasul. Pur si simplu nu am avut valoare sa ii batem. Trebuie sa recunosti asta. Si e vina lui Lacatus.

f234567k05.10.2008 19:35
sunt favoriti, si nu pentru ca au valoare... au ei sursele lor (Farul, otopeni, Iasi, Bistrita +arbitrii, comisii etc)

@Adrian

Cu otopeniul a fost neputinta, nu a fost vorba de oboseala sau alte motive de tot rasul. Pur si simplu nu am avut valoare sa ii batem. Trebuie sa recunosti asta. Si e vina lui Lacatus.

Sa vedem ce se intampla cu punctele din meciul de la Vaslui.

Porum-boy-u are dreptate in legatura cu eliminarea lui Julio Cesar.

Daca ne uitam pe programul nostru si pe cel al spurcatilor consider ca in cel mai bun caz am putea termina turul la 2-3 puncte in spatele lor.

Adrian05.10.2008 19:40

Care eliminare a lui Julio Cesar?

Nu vezi ca deja au uitat de ea?

O sa fie ca faza cu Nemanja Jovanovici de la U, de anul trecut.

Fraierul ala nu avea drept de joc cu noi dar a jucat si ne-a dat gol.

Si conducatorii Stelei nu au facut reclamatie.

S-au trezit dupa ce s-a terminat campionatul ca ala nu avea drept de joc.

Dar teapa!

Nu se mai putea face nimic.

Asa si cu tiganul ala.

CoRsSo05.10.2008 19:42

Niste tzarani...

bogdan05.10.2008 20:34
... Dar din pacate, Dinamo reprezinta principalul pericol. Sunt absolut convins ca dinamovistii vor face totul pentru a castiga acest campionat. Arbitri, comisii, blaturi, orice pentru a castiga. ...

Dinamo va blatui tot in acest an, ai dreptate. Este singura lor sansa sa ajunga in CL si deja putem banui cine va merge la anul. Atentie si la Poli!!!. Va fi un an greu pentru Steaua, partea proasta ca la felul in care jucam, il vom face si mai greu.

f234567k05.10.2008 22:08

PORTARI: Bogdan Lobonț, Costel Pantilimon

FUNDAªI: Cristian Sãpunaru, George Ogãraru, Dorin Goian, Gabriel Tamaș, Valericã Gãman, George Galamaz, Rãzvan Raț, Mihãițã Neșu

MIJLOCAªI: Cristian Chivu, Dorel Stoica, Rãzvan Cociș, Florentin Petre, Gabriel Mureșan, Marian Aliuțã, Iulian Tameș

ATACANÞI: Adrian Mutu, Ciprian Marica, Florin Costea, Bogdan Stancu, Gigel Bucur

Cam aiurea mi se pare lotul.

Ghionea cred ca facea mai multa treaba decat Galamaz mai ales dupa un joc extraordinar la Firenze.

Oare Mara cand o sa fie convocat?

Convocarea lui B. Stancu cred ca a fost facuta pentru a-l incuraja altfel nu-mi explic.

Cred ca avem mai multi jucatori talentati decat "speranta" Cocis si decat Petre.

Macar sa-i iasa lui Piturca cu lotul asta.

Ce putini jucatori avem la lot fata de precedentele selectii. Pacat de accidentarile astea

Iar incepe Borcea cu fabule de genu" scheletul nationalei e format din jucatori de la Dinamo".

DelPiero1005.10.2008 22:14

Stoica :blink: ,Gaman :unsure: ,Tames :look::w00t: ! Cum frate Tames!?Cum? =))

Adrian05.10.2008 22:16

Da' florentin pitãr?:))

de la fortzoasa terek:))

DelPiero1005.10.2008 22:19

Cu ala m-am obisnuit...oricum,cu astia vrea Piciurca sa batem Franta?Ne bat frantuzii de ne asculta cu urechea...

MoWeed06.10.2008 05:08

Doamne....asta vrea sa batem Franta cu tactica lui si cu "2 la un metru" Fl. Petre, Gaman, Dorel Stoica si Tames? :mellow:

Robinson Rufay Zapata06.10.2008 06:20
PORTARI: Bogdan Lobonț, Costel Pantilimon

FUNDAªI: Cristian Sãpunaru, George Ogãraru, Dorin Goian, Gabriel Tamaș, Valericã Gãman, George Galamaz, Rãzvan Raț, Mihãițã Neșu

MIJLOCAªI: Cristian Chivu, Dorel Stoica, Rãzvan Cociș, Florentin Petre, Gabriel Mureșan, Marian Aliuțã, Iulian Tameș

ATACANÞI: Adrian Mutu, Ciprian Marica, Florin Costea, Bogdan Stancu, Gigel Bucur

Cam aiurea mi se pare lotul.

Ghionea cred ca facea mai multa treaba decat Galamaz mai ales dupa un joc extraordinar la Firenze.

Oare Mara cand o sa fie convocat?

Convocarea lui B. Stancu cred ca a fost facuta pentru a-l incuraja altfel nu-mi explic.

Cred ca avem mai multi jucatori talentati decat "speranta" Cocis si decat Petre.

Macar sa-i iasa lui Piturca cu lotul asta.

Ce putini jucatori avem la lot fata de precedentele selectii. Pacat de accidentarile astea

Iar incepe Borcea cu fabule de genu" scheletul nationalei e format din jucatori de la Dinamo".

ce mama dracului cauta jucatorii colorati la nationala??? Piturca , franta daca vine cu o selectie din Liga 2 din franta si tot ne bat cu lotul pe care l'ai facut tu...

Ghionea , ropotan , bornescu(daca nu e accidentat grav) , mara , Paraschiv de la Otelul , szekely , daca tot vroia experimente trebuia luat curtean ca e mai in forma decat Stancu , Danciulescu cand ai de gand sa il convoci , dupa ce retrage din activitate ? ti'ai batut joc de o nationala piti.

LARI06.10.2008 07:07

Fiti calmi, ca nici Franta n-are cine stie ce jucatori. Numai anonimi:

Portari: Hugo Lloris (Olympique Lyon), Steve Mandanda (Olympique Marseille).

Fundași: Eric Abidal (FC Barcelona), Gael Clichy (Arsenal Londra), Patrice Evra (Manchester United), Rod Fanni (Rennes), William Gallas (Arsenal), Philippe Mexes (AS Roma), Bakary Sagna (Arsenal), Sebastien Squillaci (FC Sevilla).

Mijlocași: Alou Diarra (Girondins Bordeaux), Lassana Diarra (Portsmouth), Yoann Gourcuff (Girondins Bordeaux), Jeremy Toulalan (Olympique Lyon), Patrick Vieira (Internazionale Milano).

Atacanți: Nicolas Anelka (Chelsea), Hatem Ben-Arfa (Olympique Marseille), Karim Benzema (Olympique Lyon), Thierry Henry (FC Barcelona), Florent Malouda (Chelsea), Franck Ribery (Bayern Munchen), Florent Sinama-Pongolle (Atletico Madrid).

DelPiero1006.10.2008 07:42

Uitati-va de la ce echipe vin frantuzii!Numai anonimi!Norocul nostru s-ar putea numi Domenech,al lor Piturca...

CatalinBerceni06.10.2008 09:05
Uitati-va de la ce echipe vin frantuzii!Numai anonimi!Norocul nostru s-ar putea numi Domenech,al lor Piturca...

Sa vezi ce ne ucid anonimii astia ........pentru ca noi avem adevarate vedete :bananadance:

MoWeed06.10.2008 09:36

Oricat de prost o sa joace, are grija Piturca sa bage 8 jucatori defensivi

LARI06.10.2008 10:02

Interesant e ca Piturca a convocat mai multi jucatori cu profil defensiv, iar Domenech a convocat mai multi jucatori cu chef si stiinta de atac.

Cred ca sambata vom juca intr-un 4-4-3. Indiscutabil!!!

Adica 4+1 in poarta, 4 fundasi si 3 mijlocasi la inchidere.

MoWeed06.10.2008 10:11
Interesant e ca Piturca a convocat mai multi jucatori cu profil defensiv, iar Domenech a convocat mai multi jucatori cu chef si stiinta de atac.

Mai rau e ca nici nu pleaca dupa infrangere...

sirFlorin06.10.2008 11:11

nu stiu care e anonim in afar de Lloris si Fanne da mie ca ne bat rau de tot...

LARI06.10.2008 11:28

De pe Mediafax:

Jucãtorii steliști Ovidiu Petre și Ifeanyi Emeghara, accidentați de mai multã vreme, se vor putea antrena normal, alãturi de coechipierii lor, începând cu sfârșitul acestei sãptãmâni.

Ovidiu Petre și Ifeanyi Emeghara au rãspuns foarte bine la solicitarile fizice din ultimele douã sãptãmîni, recuperarea acestora decurgând în condiții excelente. În cazul în care vor continua pe aceastã linie a reabilitãrii medicale, cei doi jucãtori se vor putea antrena normal în scurt timp.

Ovidiu Petre a acuzat constant dureri la genunchi, ratând meciurile din ultima vreme, în timp ce nigerianul Emeghara a fost operat în luna mai de menisc.

LARI06.10.2008 12:00

Din dorinta de a se apropia mai mult de suporteri, FC Steaua a initiat o noua campanie de promovare a produselor oficiale, care presupune deplasarea magazinului mobil al clubului nostru in mai multe orase din tara.

Astfel, suporterii din orasele Giurgiu, Targoviste, Buzau, Braila, Galati si Tulcea vor putea achizitiona produse inscriptionate cu sigla echipei preferate in perioada 7-19 octombrie, dupa cum urmeaza:

7 octombrie Giurgiu

9 octombrie Targoviste

15 octombrie Buzau

16 octombrie Braila

17-18 octombrie Galati

19 octombrie Tulcea

danimarcu06.10.2008 12:08

Facea,daca era convocat.

Era convocat,daca nu lua cartonas rosu in Insulele Feroe.

Din cate stiu eu,daca iei cartonas rosu stai cel putin o etapa.Tu cum stiai?...

Robinson Rufay Zapata06.10.2008 19:26

deci pana la urma e etapa Stelei , a pierdut si Urziceni

«1234235236237238689»