FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1239240241242243689»
MoWeed15.10.2008 10:45
cand scapam de Gigi becali fac eu cinste la toti astia de pe forum! cu conditia sa bem berea la inmormantarea lui!

Eu deja o sa fiu beat pana la inmormantare

DelPiero1015.10.2008 11:42

Nu moare asta mah asa repede...nebunii traiesc mult!

Melku15.10.2008 12:45

Ca dupa aia tineti voi clubul nu? Cum e romanul frate, neam de neamul vostru nu visa la Liga Campionilor pana sa vina el si acuma vreti sa il vedeti mort? Ok, e un cioban analfabet si face o gramada de chestii care nu ne convin dar hai sa nu intrecem o limita, aia a bunului simt si a ratiunii pentru ca daca stai bine si te gandesti au mai fost si lucruri bune care s-au intamplat nu numai rele.

MoWeed15.10.2008 12:50
Ca dupa aia tineti voi clubul nu? Cum e romanul frate, neam de neamul vostru nu visa la Liga Campionilor pana sa vina el si acuma vreti sa il vedeti mort? Ok, e un cioban analfabet si face o gramada de chestii care nu ne convin dar hai sa nu intrecem o limita, aia a bunului simt si a ratiunii pentru ca daca stai bine si te gandesti au mai fost si lucruri bune care s-au intamplat nu numai rele.

Si acest dezinteres pentru cupa e un lucru bun?

Dar faptul ca rudele lui sunt antrenori la juniori(nu e o intamplare faptul ca de cand a venit el nu am mai avut juniori promovati la prima echipa) sau ca numai pupincuristii rezista in stafful administrativ?

Sau poate faptul ca locul 2 a devenit o performanta; nimeni de la club nu mai e interesat de titlu atata timp cat locul 2 aduce malaiul din CL?

Ce zici despre faptul ca prin declaratiile lui ne umilieste ca suporteri?

Numai o oaie il mai poate sustine pe Jiji, mai ales dupa ce s-a dovedit ieri ca declaratiile lui cretionide se regasesc si la jucatori. Pleaca el, vin altii mai buni! Daca s-a gasit cine sa investeasca la CFR Cluj(de exemplu) o echipa de Liga a 3-a, o sa se gaseasca investitori si pentru Steaua- cel mai puternic brand din Romania!

Melku15.10.2008 13:02

Fix din "malaiul" din CL s-a imbogatit Becali, ala este scopul lui la Steaua. Nu spun ca sunt de acord cu el dar il prefer in locul oricarui "creditor", fie el Paskany. Macar noi ne incercam puterile in CL de trei sezoane consecutive si nu suntem eliminati de Elfsborg sau Nigemejen sau cum naiba se scrie.

sabin130715.10.2008 13:04

@Melku

Becali si-a scos de zeci de ori partea, a primit inapoi de la clubul asta muuuult mai mult decat era cazul pentru lucrurile bune pe care le-a facut.

Nu ma lasa sa-i fiu recunoscator, pentru ca isi bate joc. Lucrurile rele pe care le-a facut si pe care continua sa le faca sunt incalificabile, fac misto de orice logica, judecata, ratiune, bun simt.

Chiar nu-ti dai seama ca Steaua nu depinde de aceasta mizerie-becali?

Faptul ca te raportezi la javre imi da niste indoieli despre perceptia ta.

Melku15.10.2008 13:08

Stii tu sigur ca si-a scos de zece ori partea? Eu unul nu am siguranta asta si nici nu imi pasa, sa fie sanatos. Suntem niste ipocriti, cand echipa nu joaca ne aducem aminte ca e condusa de un cioban analfabet si ii sarim in cap iar in momentele in care inimile noastre au explodat de bucurie (meciul cu galata acasa, meciul cu standard acasa, meciul cu lens, meciul cu Kiev, sevilla, etc.) acest lucru a fost uitat.

De unde ai tu siguranta ca va veni altcineva mai bun sau cu intentii bune? Daca or sa vina zece actionari care sunt pusi pe vandut?

sabin130715.10.2008 13:11

La ipocrizia asta m-am mai referit si eu de cateva ori pe site-ul asta.

Nu am spus ca becali nu are si merite, dar asta nu-i da dreptul sa distruga tot de aici incolo, sa-si bata joc de toti si de toate.

Cand spuneam ca si-a scos partea de zeci de ori nu ma refeream numai la partea monetara, ci si la cea propagandistica, care este inestimabila pentru el, pentru societatea romaneasca, in care imaginea, suprafata sunt Dumnezeu.

Mai rau de atat sunt sigur ca nu se poate. Sigur se poate mai bine.

MoWeed15.10.2008 13:23

Cum avem putina "performanta" cum reapar oile! Trist....

Melku15.10.2008 14:01

Fostul tehnician al Stelei, Dumitru Dumitriu, a desființat echipa lui Lãcãtuș dupã eșecul din Cupã cu Sportul.

"Ce sã mai spunem dupã un asemenea joc?! S-a dovedit faptul cã Sportul a fost o echipã mult mai bunã, care a știut sã gestioneze bine jocul. Sportul are jucãtori care evolueazã de ani buni împreunã iar Steaua i-a adus pe acești mercenari care nu au arãtat nimic.

Cred cã aici a fost și problema antrenorului. Sunt niște reșapați, noi veniți și de la Divizia C vreo doi... acel Pedriel care s-a plimbat pe teren. Așa ceva nu se poate! Asta nu se poate numi Steaua! Nici mãcar Steaua II! Așa ceva eu nu am vãzut de când sînt. Am putea scrie zece pagini pe seama acestui meci în care Sportul a câștigat pe merit". a spus Dumitriu. (gsp.ro)

SRamos15.10.2008 16:44
Fostul tehnician al Stelei, Dumitru Dumitriu, a desființat echipa lui Lãcãtuș dupã eșecul din Cupã cu Sportul.

"Ce sã mai spunem dupã un asemenea joc?! S-a dovedit faptul cã Sportul a fost o echipã mult mai bunã, care a știut sã gestioneze bine jocul. Sportul are jucãtori care evolueazã de ani buni împreunã iar Steaua i-a adus pe acești mercenari care nu au arãtat nimic.

Cred cã aici a fost și problema antrenorului. Sunt niște reșapați, noi veniți și de la Divizia C vreo doi... acel Pedriel care s-a plimbat pe teren. Așa ceva nu se poate! Asta nu se poate numi Steaua! Nici mãcar Steaua II! Așa ceva eu nu am vãzut de când sînt. Am putea scrie zece pagini pe seama acestui meci în care Sportul a câștigat pe merit". a spus Dumitriu. (gsp.ro)

Pai e problema antrenorului... cu ce jucatori sa jucat, trebuia sa castigam cu 3-0, cred ca aproape toti jucatorii care au jucat in meciul cu Sportu ar fi titulari la jumatate din echipele din Liga1...

Da asa este cand nu ai ANTRENOR, jucatorii astia trebuia sa joace mai bine ca "prima echipa" ca sa se afirme, da daca nu ai ANTRENOR care sa ii tina in "priza", sa le tina moralul...

Protasov ar fi IDEAL acum la Steaua, da ce sa ceri la o echipa care se joaca doar pentru banii din CL, si nu o mai intr trofeele...

Daca o tine tot asa 10 ani de acum in colo o sa fie eliminata din primul tur al cupei, "[pentru ac nu ne intr cupa", si o sa termine pe locul 2 sa ia 10 mil in CL... ce conteaza "tabla in forma de troefu" BANII SA INTRE IN CONT BANII... :cursing::cursing::cursing:

Joga Bonito15.10.2008 17:00
Fix din "malaiul" din CL s-a imbogatit Becali, ala este scopul lui la Steaua. Nu spun ca sunt de acord cu el dar il prefer in locul oricarui "creditor", fie el Paskany. Macar noi ne incercam puterile in CL de trei sezoane consecutive si nu suntem eliminati de Elfsborg sau Nigemejen sau cum naiba se scrie.

Din cauza la asemenea pseudo-stelisti moare Steaua. Va comportati ca niste oi, cum bine spunea MoWeed, imediat cum vi se flutura in fata o mica performanta. Imi e scarba de voi.

Jos cu ciobanul!

Melku15.10.2008 17:03

Singurele performante pe care poti tu sa le faci sunt alea din gura. Sa iti fie scarba de tine.

mountytoma16.10.2008 02:41

si Titi Dumitriu asta e un pupincurist fara pereche. cum dracu' se ia tocmai de Pedriel, cand de exemplu Andrei ionescu s-a impleticit in minge tot timpul, iar golurile au fost facute cadou de Ghionea?

abia asteapta Titi sa vina la Steaua, poate mai ia si el un titlu in ultimele etape :-)

Melku16.10.2008 10:13

Jucãtorii echipei Steaua, Juan Carlos Toja și Dayro Moreno, au jucat pentru naționala Columbiei în meciul jucat în deplasare cu Brazilia, scor 0-0, în preliminariile Campionatului Mondial din 2010, zona America de Sud, informeazã presa columbianã.

Mijlocașul Juan Carlos Toja a fost integralist pentru naționala Columbiei, în timp ce colegul sãu de la Steaua, Dayro Moreno, a intrat pe teren în minutul 70 al partidei, în locul lui Carlos Quintero.

Presa din Columbia a remarcat jocul naționalei și l-a lãudat pe Toja, în schimb ce despre naționala Braziliei se scrie cã a fost huiduitã de spectatorii de pe Marcana, iar fanii au cerut demisia selecționerului Carlos Dunga, nemulțumiți de jocul formației cariocas. (gsp.ro)

SRamos16.10.2008 17:16
Jucãtorii echipei Steaua, Juan Carlos Toja și Dayro Moreno, au jucat pentru naționala Columbiei în meciul jucat în deplasare cu Brazilia, scor 0-0, în preliminariile Campionatului Mondial din 2010, zona America de Sud, informeazã presa columbianã.

Mijlocașul Juan Carlos Toja a fost integralist pentru naționala Columbiei, în timp ce colegul sãu de la Steaua, Dayro Moreno, a intrat pe teren în minutul 70 al partidei, în locul lui Carlos Quintero.

Presa din Columbia a remarcat jocul naționalei și l-a lãudat pe Toja, în schimb ce despre naționala Braziliei se scrie cã a fost huiduitã de spectatorii de pe Marcana, iar fanii au cerut demisia selecționerului Carlos Dunga, nemulțumiți de jocul formației cariocas. (gsp.ro)

Pai normal daca au un ANTRENOR, nu ca la noi sa il bage sa joace in centru :cursing: Toja e jucator de banda stanga!!!

steaua_gloria16.10.2008 17:19

Antrenorul columbiei e UN INAPT !!! si nu pentru ca l-a pus pe toja unde trebuie, ci pentru ca nu-l convoaca pe zapata si cand il convoaca il tine pe tusa .

Pentru mine asta spune TOTUL !

SRamos16.10.2008 19:11
Antrenorul columbiei e UN INAPT !!! si nu pentru ca l-a pus pe toja unde trebuie, ci pentru ca nu-l convoaca pe zapata si cand il convoaca il tine pe tusa .

Pentru mine asta spune TOTUL !

Pai stii de ce nu il convoaca pe Zapata, sau cand il convoaca il tine pe tusa?!

pentru k portarul titular al Columbiei, chiar daca are vreo 33-34 d ani... este capitanul echipei, si este un fel de Lobont... poate sa nu joace nimic, si Coman si Stancioiu sa fie in forma maxima, ca tot rezerve ar fi...

Deci asteapta sa se retraga ala si atunci o sa il vezi si pe Zapata prin poarta Columbiei :happy:

Oricum e antrenor mai bun ca Lacatus :oops:

CoRsSo16.10.2008 21:30

Toate ca toate, dar fara jigniri gen "vreau sa moara becali". Cu toti il uram pe cioban, dar nici chiar asa. E un mare pacat sa vrei moartea cuiva si sa zici ca te si bucuri pe seama asta.

sabin130716.10.2008 22:42
Toate ca toate, dar fara jigniri gen "vreau sa moara becali". Cu toti il uram pe cioban, dar nici chiar asa. E un mare pacat sa vrei moartea cuiva si sa zici ca te si bucuri pe seama asta.

Scopul scuza mijloacele.

SRamos17.10.2008 07:02

Ai dreptate :thumbsup:

SRamos17.10.2008 07:28

Cred ca fiecare jucator al Stelei ar trebui sa se uite la clipul acela dp prima pagina a aiteului "In caz ca ati uitat cine sunteti si pe cine reprezentati" sa stea putin sa se gandeasca si pe urma sa intre pe teren si sa joace...

Jucati Fotbal!

mountytoma17.10.2008 12:32

ai dreptate. abia astept sa plang de tristete ca a murit Gigi si a scapat Steaua de ciuma asta.

Lari17.10.2008 14:37

Nu e o noutate ca Becali vrea niste atacanti buni la echipa. Ei, bine, azi a spus ca mai vrea un portar valoros si a dezvaluit si numelor unor posibili noi inaintasi. Va tineti bine? Ei pot fi Fabbiani si Pepe Moreno.

Bai, sa stiti ca asta vrea sa jucam semifinalele Ligii!!!

CoRsSo17.10.2008 17:38

Si ce portar vrea becali sa cumpere in locul lui zapata, pe tatarusanu, o chifla de portar.

«1239240241242243689»