Eu nu cred ca este adevarat, e o noua aberatie presei din Romania.
Eu nu cred ca este adevarat, e o noua aberatie presei din Romania.
interesanta este stirea privind salariile... O vad ca un lucru bun...Si apoi mai e treaba cu arbitrii... Sunt curios cine va arbitra meciul nostru cu CFR-ul...
Augustus ?!?!?!
nu cred....mai repede ar arbitra Alexandru Tudor....ala e mai corect
Elton, liber de contract, i-a fost propus lui utccopos de sichitiu!!!!!!
Rednic a facut tensiune 21, si a zis ca nu vrea sa auda!!!
iliuta tu auzi ?
echipa merge bine si surprinzator si surdu a inceput sa joace. cred ca merita o sansa dar nu trebuie sa fie titular in nici un caz. o alta concluzie ar fi ca Dayro inca nu s-a acomodat si nu prea intra in combinatii in schimb pepe si mendoza parca ar juca de un an la Steaua. sper sa isi intre si Dayro in mana pana la sf pregatirilor
mi se pare ca dyro moreno a costat cam mult ; pepe este mai potrivit jocului Stelei deoarece a mai jucat in estul europei si stie cum merg lucrurile
Pe lânga sponsorul principal, Citifinancial, Steaua va semna un contract cu o firma de taxi aerian, care va plati aproximativ 800.000 de euro pe an.
FC Steaua va anunta oficial, luni, parteneriatul cu Air Atlantis Taxi, o companie de transport aerian business, care va deveni astfel sponsorul secundar al Stelei.
Contactat de ProSport, administratorul firmei Air Atlantis a confirmat parteneriatul cu Steaua, dar a precizat ca restul detaliilor sunt confidentiale pâna luni, când stirea va fi anuntata oficial. "Tin sa precizez ca nu este strict o sponsorizare, ci mai degraba un parteneriat. Veti afla mai multe luni, la palatul domnului Becali", a spus Ana Maria Voinea. ProSport a reusit sa descopere totusi mai multe amanunte despre noul contract de sponsorizare obtinut de Steaua. Astfel, acesta a fost semnat pe o perioada de un an, cu drept de prelungire, iar valoarea sa se învârte în jurul a 60% din valoarea contractului oferit de sponsorul principal, Citifinancial, de 1,3 milioane de euro. Numele Air Atlantis urmeaza sa apara pe spatele tricourilor ros-albastrilor , deasupra numarului de joc si al numelui jucatorului.
Dat fiind profilul firmei, este de asteptat ca o parte din valoarea contractului sa reprezinte si servicii de transport privat, stiindu-se ca Gigi Becali apeleaza des la elicoptere. Din informatiile obtinute de ProSport, Air Atlantis Taxi este detinuta de cetateni americani, prin intermediul unei companii off-shore înregistrata în Cipru si care se numeste Norson Management Ltd.
1.500 de euro ora de zbor
Conceptul de aerotaxi este foarte dezvoltat în America si a început sa se extinda si în Europa în ultimul timp. Cursele private de taxi aerian, mai exact transportul de business privat, fie cu mini-jet-uri, fie cu elicopterul, urmeaza un trend în ascensiune si în România, printre clientii cei mai fideli fiind miliardari precum Ion Tiriac, Dinu Patriciu, Gigi Becali sau Dan Voiculescu. Neomogena, piata româneasca de profil este dominata de câteva companii cunoscute: Tiriac Air, Eurojet Romania, Carpat Air, Romavia. Cel mai nou nume intrat pe acest segment este Atlantis, care, conform Adevarul, a anuntat investitii initiale de 13 milioane de dolari. O ora de zbor cu elicopterul poate ajunge la 1.500 de euro, iar cu un mic avion privat, tip jet, aceasta costa între 10.000 si 20.000 de euro.
3,6 milioane din sponsorizari
Steaua va deveni echipa din România care va câstiga cel mai mult în urma contractelor de sponsorizare. In afara de Citifinancial si Air Atlantis, ros-albastrii mai au semnate contracte cu: Nike, Logic, Audi, Orange, Coca Cola, IT Arena, Ines, Holsten, ALTEX, Buderus, IVECO, MEDIA GALAXY si Trocal, pentru care mai primesc aproximativ 1,5 milioane de euro pe an. Cu cele 1,3 milioane de euro de la Citifinancial si 800.000 de la Air Airlines, Steaua va încasa 3,6 milioane de euro numai din sponsorizari, record pentru România, o suma echivalenta cu bugetul pe un an al unei echipe din Liga I.
Ciobanu` se imbogateste.
)
Dar de ce ai trecut: ALTEX, IVECO, MEDIA GALAXY cu mare? ![]()
asa erau trecute in articol.
Ce mai e nou?
Cica a fast Ogararu aranjase cu nasu' Laca sa joace pentru noi pan' la vara dar nu au vrut nasoii aia de la Ajax sa-l lase. Mare pacat!
il mai tin si pe banca...java script:add_smilie("
","smid_32")
macar a facut deplasarea etapa asta ![]()
Gigi Becali in fanatik
"AM AVUT OFERTA PE MASA DIN RUSIA, 3,5 MILIOANE DE EURO PENTRU Nicolita. LE-AM TRIMIS RASPUNS, SA-MI DEA CINCI MILIOANE. NU-L DAU PENTRU BANI, CI PENTRU CA AVEM ACOLO INCA DOUA SOLUTII!"
deci se pare ca nu e chiar netransferabil.
Sa speram ca nu e chiar netransferabil ca oricum nu are fata de Steaua.
Dar vai....cumva s-a turnat presa ca cele 5 milioane de la Betis erau o mare vrajeala??? Stati linistiti ziaristilor ca si-asa nu a crezut nimeni...
Steaua îsi mai trece în palmares un trofeu continental pe plansele scrimei.
Echipa feminina de spada a clubului militar a câstigat luni Cupa Campionilor Europeni, competitie transformata de câtiva ani în Cupa Europei.
"A ramas o întrecere puternica, dar si-a schimbat denumirea pentru a putea lua parte la ea si echipe care nu sunt neaparat campioanele tarilor respective", a declarat secretarul general al FR de Scrima, Paul Novac.
Intrecerile au avut loc la Napoli (Italia), echipa Stelei fiind compusa din Ana Maria Brânza, Iuliana Maceseanu, Simona Alexandru si Ana Zdanovschi (antrenor, Cornel Milan).
Aurul de la Napoli a fost completat cu un argint la aceeasi competitie, dar rezervata fetelor de la sabie. Pe podium, tot echipa clubului Steaua: Catalina Gherghitoaia, Elena Munteanu, Mihaela Bulica si Ioana Ionescu (antrenor, Adrian Cârlescu Badea). Cupa Europei la sabie a avut loc la Orleans (Franta) si a fost câstigata de campioana Italiei.
Președintele Stelei, Valeriu Argãsealã, a declarat, cã biletele pentru derbyul cu CFR Cluj, programat pe 2 martie, în Ghencea, pot fi achiziționate de marțea viitoare."Sunt convins cã stadionul va fi arhiplin. De aceea, vom scoate biletele la vânzare cu 6 zile înainte, pentru a nu se crea aglomerații la casele de bilete"
sursa: gsp
Gigi Becali a marit salariile lui Dica, Goian si Nicolita, la 250.000 euro.
Steaua e cea mai scumpã
19/02/2008 de Mihai Igirosanu
Liga 1 - Valoarea loturilor, în viziunea nemților
Cel mai apreciat site specializat în statisticã și transferuri din Europa, transfermarkt.de, a prezentat valoarea de piațã a loturilor din Liga 1 cu mai puțin de o sãpentruãmânã înaintea reluãrii sezonului.
Conform analiștilor germani, Steaua are cel mai scump lot dintre cele 18 echipe din Liga 1, valoarea grupului pregãtit de Marius Lãcãtuș ridicându-se la 29.875.000 de euro. Cel mai bine cotat jucãtor este Nicolae Dicã (3.200.000), urmat de cãpitanul Mirel Rãdoi (2.600.000) și portarul columbian Robinson Zapata (2.100.000).
Sursa: Jurnalul National
Conducerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua l-a demis luni pe președintele secției de hochei pe gheațã a grupãrii militare, Cristian Cârlan, acesta fiind considerat vinovat de ratarea calificãrii în finala Superligii Naționale.
"Am fãcut tot ce am putut mai bine pentru aceastã echipã, dar nu a ieșit așa cum ne-am fi dorit cu toții. Echipa a avut puncte avans, dar le-a pierdut pe final", a declarat Cârlan, pentru Mediafax.
Nu cred ca numai presedintele sectiei de hochey este vinovat....daca nu are bani ce sa faca si el?
Este o rusine ca ungurii joaca finala intre ei in campionatul Romaniei!Pur si simplu nu suport!Si sa nu se uita ca presedintele Federatiei este un ungur,Janos Kurko!Suntem jos,jos de tot,ne domina panonienii la noi in tara...
Nu e nicio rusine. E un lucru cat se poate de normal ca echipele din Miercurea Ciuc sa domine hocheiul in prezent. E cat se poate de firesc, daca exista interes si bani. La Steaua nu exista niciuna nici alta. Sau poate ca exista din fiecare cate putin. Poate chiar exista interes dar nu exista sponsori pe masura. Nu trebuie sa privim cu ura acest lucru, poate doar cu ciuda ca nu s-a putut mai mult in acest an si cu dorinta de mai bine pentru Steaua.
Ba e rusinos. Noua, suporterilor, sa ne fie rusine! Cred ca sunt singurul de aici care a urmarit constant hc Steaua la TV. Noua nu ne pasa de hockey.. suporterii nu vin sa isi sustina echipa la patinuar... nici macar nu se uita la TV sa o vada jucand. Pe suporteri ii intereseaza doar sa auda la finalul anului ca echipa lor a castigat. Daca nu se schimba ceva in urmatorii ani poate ar fi mai bine sa se desfiinteze sectia de hockei. Momentan acest sport e doar o gluma proasta.
Ma indoiesc ca te-ai uitat la hochei constant, pentru ca daca te-ai fi uitat (macar si sporadic) ai fi vazut/auzit acolo in tribune niste baieti care incurajau echipa chiar daca scorul era defavorabil si echipa nu juca chiar bine.
Ba e rusinos. Noua, suporterilor, sa ne fie rusine! Cred ca sunt singurul de aici care a urmarit constant hc Steaua la TV. Noua nu ne pasa de hockey.. suporterii nu vin sa isi sustina echipa la patinuar... nici macar nu se uita la TV sa o vada jucand. Pe suporteri ii intereseaza doar sa auda la finalul anului ca echipa lor a castigat. Daca nu se schimba ceva in urmatorii ani poate ar fi mai bine sa se desfiinteze sectia de hockei. Momentan acest sport e doar o gluma proasta.
cred ca tu esti singurul care se uita la hochei pe patinuar...
in alta ordine de idei, de care suporteri vorbesti? cand spui "noua nu ne pasa de hochei...bla...bla" gresesti mult. daca TU nu vii la patinoar nu inseamna ca nu vine nimeni!! am fost si 20-30 de insi pe un Flamaropol incredibil de gol...
te rog sa-ti masori cuvintele. acest sport e o "gluma proasta" pentru tine poate. pentru cine se mai uita din cand in cand la hochei nu este asa.
Am auzit galeria. Dar pentru 30 de baieti din galerie si inca cativa urmarind la TV nu cred ca se merita sa faci investitii mari. As fi venit si eu la patinuar dar, nefiind bucurestean a trebuit sa ma multumesc urmarind echipa la TV in putinele dati cand meciul era televizat. Spun ca hocheiul e 'o gluma de sport' la noi pentru ca pe prea putini romani chiar ii intereseaza, multi nici macar nu conosc regulile. Am incercat doar sa explic cat de bine am putut decaderea echipe.
Totusi.. 30 de baieti din galerie+ maxim cateva sute de telespectatori.. cat de mult credeti ca valoreaza sportul asta la romani?
sunt sigur ca ati citit deja cam peste tot! ce vreau sa va intreb este : ati mai vazut asemenea nesimtire?oare chiar a uitat toata lumea ce a patit NESU in tur ?
Atacantul Politehnicii Iasi, Ionut Bilba, a declarat ca partida cu Steaua, din etapa a 20-a, se va disputa in limitele sportivitatii, nu asa cum s-a intimplat in tur, cind Mirel Radoi l-a lovit cu piciorul in figura pe Clement Palimaru.
"In meciul tur, Palimaru a luat un picior in cap de la Radoi de am zis ca nu se mai ridica de jos. Si nu a fost singura intrare dura a jucatorilor stelisti. Noi nu vom proceda la fel. Vom juca fotbal, asa cum stim noi mai bine. Nu vom da picioare in gura", a declarat Bilba pentru NewsIn.
fanatik