E ciudat ce se intampla.
Cred ca ieri si azi au fost primele zile in care am fost uimit in mod pozitiv de Becali.
Duminica seara dupa meci au si inceput sa apara articole cum ca a zis ca se baga la echipa!
Ieri de dimineata Becali a iesit in presa spunand ca o sa vorbeasca cu Lacatus si Ilie, sa vada ce solutii gasesc si asa mai departe. In plus, faptul ca i-a condamnat pe Dica si Goian de vedetism l-am vazut tot pozitiv...e exact ceea ce ziceam si noi acu o vreme....in tur adica!
Cititi si voi articolu asta:
"Cum sa ii stea lui Dica capul la fotbal cand el cum il vede pe Giovanni il intreaba daca i-a gasit echipa sa plece? El sa joace, sa arate ca merita sa fie titular si nu il va scoate nimeni din echipa. Eram supãrat și mi-am spus opinia. Nu înseamnã cã Dicã nu are valoare sau cã îl acuz de ceva. ªi apoi, Dicã nu e om sã-și spunã și el opinia? A spus ce-l doare, nu a fost obraznic" a comentat Becali.
Finantatorul are incredere in continuare in Lacatus, cu care incearca sa gaseasca solutie la situatia actuala. "Înțelegeți odatã pentru totdeauna, nu se pune problema demiterii lui Lãcãtuș, nu existã pericolul înlocuirii lui, va rãmâne pânã în varã, clar? S-au spus tot felul de prostii, nu imi pasa mie de Ienei, de Bergodi, ce treaba au cu Steaua. Nu îi fac eu echipa lui Lãcãtuș, ci mã consult cu ei și mã voi duce la echipã, sã nu se mai interpreteze. Dacã m-aș bãga, aș spune: da, fac eu echipa, dar nu fac asta. Vina tot a mea e, cã nu trebuie sã mai vorbesc dupã meci când sunt supãrat, ca sã nu mai creați voi tensiuni și sã destabilizați echipa. Oricum dupa meci l-am consolat eu mai mult pe Lacatus. Era suparat rau dar i-am zis ca e doar un meci, nu are rost sa se enerveze"
Sincer, l-o lovit pe asta ceva in cap de mai nou aplaneaza conflictele si realizeaza greselile proprii sau ce mama masii are????