FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1190191192193194689»
Lavrente_sb26.02.2008 17:15

E ciudat ce se intampla.

Cred ca ieri si azi au fost primele zile in care am fost uimit in mod pozitiv de Becali.

Duminica seara dupa meci au si inceput sa apara articole cum ca a zis ca se baga la echipa!

Ieri de dimineata Becali a iesit in presa spunand ca o sa vorbeasca cu Lacatus si Ilie, sa vada ce solutii gasesc si asa mai departe. In plus, faptul ca i-a condamnat pe Dica si Goian de vedetism l-am vazut tot pozitiv...e exact ceea ce ziceam si noi acu o vreme....in tur adica!

Cititi si voi articolu asta:

"Cum sa ii stea lui Dica capul la fotbal cand el cum il vede pe Giovanni il intreaba daca i-a gasit echipa sa plece? El sa joace, sa arate ca merita sa fie titular si nu il va scoate nimeni din echipa. Eram supãrat și mi-am spus opinia. Nu înseamnã cã Dicã nu are valoare sau cã îl acuz de ceva. ªi apoi, Dicã nu e om sã-și spunã și el opinia? A spus ce-l doare, nu a fost obraznic" a comentat Becali.

Finantatorul are incredere in continuare in Lacatus, cu care incearca sa gaseasca solutie la situatia actuala. "Înțelegeți odatã pentru totdeauna, nu se pune problema demiterii lui Lãcãtuș, nu existã pericolul înlocuirii lui, va rãmâne pânã în varã, clar? S-au spus tot felul de prostii, nu imi pasa mie de Ienei, de Bergodi, ce treaba au cu Steaua. Nu îi fac eu echipa lui Lãcãtuș, ci mã consult cu ei și mã voi duce la echipã, sã nu se mai interpreteze. Dacã m-aș bãga, aș spune: da, fac eu echipa, dar nu fac asta. Vina tot a mea e, cã nu trebuie sã mai vorbesc dupã meci când sunt supãrat, ca sã nu mai creați voi tensiuni și sã destabilizați echipa. Oricum dupa meci l-am consolat eu mai mult pe Lacatus. Era suparat rau dar i-am zis ca e doar un meci, nu are rost sa se enerveze"

Sincer, l-o lovit pe asta ceva in cap de mai nou aplaneaza conflictele si realizeaza greselile proprii sau ce mama masii are????

weeezer26.02.2008 18:43

Eu cred ca a facut primul rand de declaratii in stilu'-i caracteristic, dupa care, in urma discutiei cu Ilie si Lacatus (in care presupun ca a fost temperat de acestia) a dat-o la-ntors. Nu e Becali omul care sa gandeasca asa limpede. Nu-si schimba el naravul peste noapte...

EternalK27.02.2008 10:04

Gigi Becali vrea sa stea pe bancã la meciul cu CFR

Gigi și-a informat oamenii din club cã dorește sã-și conducã echipa de la marginea terenului, el intențIonînd sã ia loc lîngã Lãcãtuș și Pedrazzini

Mutare-șoc a Stelei în vederea derby-ului cu CFR. Gigi Becali i-a anunțat pe toți din club cã dorește sã ia loc pe banca de rezerve la meciul de duminicã seara. "Vreau sã stau mai aproape de echipã, sã pot sã dau indicații în timpul meciului", a fost argumentul lui Becali, care i-a lãsat fãrã reacție pe oficialii roș-albaștrilor.

Toți ceilalți conducãtori ai vicecampioanei au încercat sã-l convingã sã renunțe la idee, însã Becali le-a transmis cã ține cu orice preț sã stea alãturi de Lãcãtuș și Pedrazzini pe bancã. Cum regulamentul nu i-ar permite sã ia loc pe bancã, el neavînd vreo funcție în cadrul clubului, Steaua ar putea apela la o stratagemã. "Becali ar putea fi trecut pe foaia de joc ca masor", a declarat ieri unul dintre șefii LPF. Patronul ar prelua rolul Ion Budugã, masorul care stã de obicei pe bancã la meciuri și care carã sticlele cu apã și echipamentul jucãtorilor.

gsp

:ohmy: nu știu cât de adevarat e... deh scris de specimenul Dan Udrea

DelPiero1027.02.2008 10:10

Nu prea cred!Ghesepe sunt pe penibili!Si acum sunt si mai penibili,cu site-ul lor de kkt!Le evit si ziarul,si site-ul,sunt varza!Numai baliverne au inventat in ultimul timp despre Steaua...

IONUTZ-CIPRIAN27.02.2008 14:51

De la asta te poti astepta de la orice!Asa ca nu o sa am vreo surpriza sa-l vad pe banca!

bodanelu27.02.2008 14:52

pai daca ajunge pe banca... sfat pentru cei de la tribuna 0 si 1... cat mai multe pungi de seminte aruncate spre el cand se ridica :))

Recoba27.02.2008 22:54

bah da sincer nu mi vine sa cred atata tevatura pe seama lui Dica gata afara cu el...totusi nu putem compara o cretinitate de jucator cum este Banel cu Dica...Dica nu a jucat execrabil la Iasi a jucat pana la urma in nota echipei adica slab in repriza secunda si bine in a doua...s-a jucat pe un teren infect pe care principala grija a jucatorilor era echilibrul...Dica nu e lenes sau are ganduri de transferuri...e asa de greu de inteles ca el tine Steaua de vreo 2-3 ani ? faceti si voi un calcul baiatul asta joaca in medie 60 de meciuri pe sezon plus antrenamente...cantonamente...vrea si poate dar sunt si perioade mai slabe in viata unui jucator...apare uzura...iar daca voi aveti senzatia ca daca scoaterea lui din teren e solutia e clar...si pana la urma dupa toata epuizarea asta fizica mai apare si direct un stres permanent gen Gigi ...anul trecut el a facut 5 pct in Liga si Becali zicea ca vrea sa il dea ca el incetineste jocul...isi va reveni si cu el pe teren ne vom reveni..eu asa cred...bine cu jucatori ca Banel nu prea cred dar sa speram ca de acuma observa si lumea fotbalistica ca nu numai cu efort si conditie fizica poti fi un fotbalist...

novac28.02.2008 07:27

Ca tot se supozau unii despre bagarea lui Nesu in minutul 80 ...

"Pawel Golanski (foto) a fãcut doar alergãri ieri-dimineațã, deoarece a suferit o loviturã la picior în partida cu Poli Iași. Accidentarea nu este gravã, dar el ar putea sã nu fie forțat cu CFR. În cazul în care apãrãtorul nu va fi apt, cel mai probabil vor juca pe flancuri Emeghara și Neșu. "

prosport

PS. Era sa uit ... neata rapidisti si dinamovisti :laugh: :laugh: Va doresc sa va mearga asa tot anul!

fzs_adrian01.03.2008 23:17

Forza Steaua cu CFR..... :steagcruce:fular-campionii

novac03.03.2008 09:28

<<"CFR e echipa masonilor unguri", a spus patronul Stelei. Cu aceeasi ocazie, Becali a lansat o adevarata ploaie de invective la adresa conducatorilor clujeni. Paszkany si Muresan nu s-au obosit sa raspunda decat ca, pentru acest gen de afirmatii, echipa lui Becali ar trebui depunctata. Pentru unii romani, care cunosc prea putin acest subiect, a spune despre cineva ca e mason si ungur, e sinonim, din nefericire, cu o chintesenta a jignirii. >>

Sursa: CANCAN link

PS. Asta-i pentru o duduie de la Cluj care "viseaza" la Rotary sau la alte grupuri " jmechere" din lumea buna ... a masonilor din zona.

Virgil03.03.2008 13:32

Mediafax/ Cu toate ca a castigat meciul de foc cu CFR Cluj(3-1), Steaua a coborat cinci locuri in clasamentul Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS), dar continua sa fie cea mai bine clasata echipa din Romania. In clasamentul pe luna februarie, Steaua ocupa locul 76, cu 132 puncte, dupa ce luna trecuta s-a aflat pe pozitia 71.Liderii de la CFR Cluj, ocupa locul 119, cu 103 puncte, dupa ce in ianuarie se afla pe pozitia 156.

MoWeed03.03.2008 13:56

Sincer sa fiu clasamentul IFFHS nu prea mai conteaza pentru mine din momentul in care rrapidul era al 9-lea club din lume(asta dupa ce pierduse campionatul supercupa si sfertul din UEFA cu Steaua)

1on03.03.2008 16:50

Ediția a patra a ?Serii Campionilor? va fi gãzduitã de stadionul Steaua, evenimentul caritabil urmând a se disputa pe data de 25 mai, de la ora 20:30. Dacã nominalizãrile pentru echipa ?Generației de Aur? vor fi fãcute, ca de obicei, de cumnații Hagi și Gicã Popescu, de partea cealaltã, Luis Figo va lucra împreunã cu impresarul sãu, lusitanul Miguel Macedo. ?Alãturi de Figo vor juca foarte multe staruri de talie mondialã, atât foste glorii, cât și fotbaliști activi, în special din zona Americii de Sud, pentru cã pe ?Bãtrânul Continent? cei mai mul?i jucãtori se vor pregãti pentru Euro 2008. Totuși, cred cã vom convinge și câțiva englezi sã vinã, pentru cã nu s-au calificat. Așadar, România îl va putea vedea din nou pe Beckham?, ne-a dezvãluit Miguel. Este foarte posibil ca la eveniment sã participe și fostul decar al Franței, Zinedine Zidane, precum și alte superstaruri care au rãspuns mereu pozitiv la invitațiile lui Figo: Roberto Carlos, Rui Costa, Nuno Gomes, Couto, Guardiola, Cocu sau Francesco Toldo.

Prosport, azi http://www.prosport.ro/bulevard/special/zi...Romania-2428684

PS: ªtie cineva când s-a jucat ultimul meci pe Ghencea în care sã nu fi jucat Steaua sau naționala României (dacã s-a jucat așa ceva)?

**alex**05.03.2008 12:07

Evenimentul Zilei de azi anunțã cã Romeo Bunicã a fost retrogradat în Liga a-III-a dupã ce a marcat golul prin care Steaua a pierdut douã puncte la Buzãu în tur.

EVZ spune cã acesta a fost prețul cerut de Becali pentru a-l ierta pe Costel Bucur.

O stire in special pentru axl.

yo_marius05.03.2008 12:13

stirea despre Bunica e si pe OLS, AICI

mi-e din ce in ce mai scarba de jegali...

steaua_gloria05.03.2008 13:11

Daca e pe bune , sunt niste jigodii. La cate a facut pentru Gloria....

forever_STEAUA06.03.2008 10:00

Televizãri:

Etapa a 23-a - Duminicã, 16 martie

Steaua - Unirea Urziceni, ora 20:30, Kanal D

Etapa a 24-a Joi, 20 martie

Rapid - Steaua, ora 20:30, Kanal D

Etapa a 25-a - Duminica, 23 martie

Steaua - UTA, ora 20:30, Kanal D

Etapa a 26-a - Duminicã, 30 martie

FC Vaslui - Steaua, ora 16:00, Kanal D

Virgil06.03.2008 20:05

2. CFR Cluj - GLORIA Buzau, brigada ardeleneasca in intregime. Credeti ca Muresan a latrat de prost toata saptamana impotriva arbitrajului lui Tudor? Pe cat ca arbitrajul lui Dansa va fi pro CFR 100%?

E felul lui Lupescu de a-i calma pe disperatii de Muresan si Andone. Interesante vor fi reactiile lor dupa terminarea meciului.

Stadion: Gruia

Data 7.03.2008 ora 20.30

A: Dansa Laurentiu (Oradea)

A1: Maier Ovidiu (Timisoara)

A2: Toderici Mircea (Arad)

R: Dumitru Robert (Brasov)

Obs: Ciocan Victor (Bistrita)

Grigorescu Nicolae (Timisoara)

DelPiero1007.03.2008 15:27

Nu stiu de ce s-a facut atata tevatura pe marginea acestui meci!Chefere bate Buzaul si cu arbitri si fara...asa cum ar trebui sa batem si noi la Tg. Jiu!

RaMs3s07.03.2008 23:05

pana la urma a batut CFR cu 2 la 0

danimarcu08.03.2008 09:08

Rezultat normal,nu are fata Buzaul sa incurce pe cineva.Pe noi ne-au egalat din greseala.

Jiji crede ca banii rezolva totul,dar nu-i chiar asa...

Mai devreme sau mai tarziu,clujenii se vor incurca fara ajutorul lui Jiji.Important este sa nu mai pierdem noi...

Fishu11.03.2008 15:41

salutare ! voi ati mai auzit ceva legat de modernizarea stadionului ? am deschis un topic pe tema asta dar mi l-a sters moderatorul :( de 2 ori , si nush de ce ?

Geo Stelistul11.03.2008 20:23
salutare ! voi ati mai auzit ceva legat de modernizarea stadionului ? am deschis un topic pe tema asta dar mi l-a sters moderatorul :( de 2 ori , si nush de ce ?

Stadionul nu mai este concesionat de Becali de prin luna ianuarie, asa ca momentan jucam cam in ilegalitate pe stadion. Becali spune ca daca i se da stadionul pe 15-20 de ani, baga 20 de milioane de euri in el.

vlad7511.03.2008 21:42
Stadionul nu mai este concesionat de Becali de prin luna ianuarie, asa ca momentan jucam cam in ilegalitate pe stadion. Becali spune ca daca i se da stadionul pe 15-20 de ani, baga 20 de milioane de euri in el.

Sper ca Ministerul Aparararii sa nu faca vreo prostie.Daca pune Oierul mana si pe stadion chiar ca nu-l mai dai afara din "casa lui" cum ii place lui sa spuna.Ar ajunge asta sa nu-l primeasca nici pe presedinte daca i s-ar pune pata.L-am vazut azi la B1 ca facea pe binefacatorul si pe nevinovatul.Asa a pus si mana pe Steaua.A luat-o de la barbugiul de Paunescu tot cu atitudinea asta de salvator.

MoWeed11.03.2008 21:53

Sper sa nu-i dea stadionul ciobanului nenorocit nu de alta dar dupa aia chiar ca o sa-l considere "casa lui"

«1190191192193194689»