FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1192193194195196689»
str8_gangsta31.03.2008 22:43

=))...ti-ai luat-o urat :laugh: uita-te la data articolului...defapt hai ca te ajut eu : Marti, 1 Aprilie 2008, 00:32:20 :rolleyes:

vlad7501.04.2008 05:37

Conform GSP :Nicolita trecut pe banca de rezerve!!!

"Gata, m-am convins de Nicolițã. Cît sã-l mai bãgãm? I-am dat atîtea șanse sã-și revinã, n-a profitat de ele, nu pot sã pierd meciurile doar pentru cã trebuie sã-l revitalizez", s-a exprimat Gigi Becali dupã meci în discuțiile cu oficialii Stelei. Nicolițã va fi scos din primul "11" :yeahh: :yeahh: :yeahh:

PS Sper sa nu fie o pacalea de 1 Aprilie!

MoWeed01.04.2008 05:43
PS Sper sa nu fie o pacalea de 1 Aprilie!

Sa dea Domnu sa nu fie o pacaleala de 1 Aprilie!

novac01.04.2008 06:22

Mda niste baieti cu oo (tifosinet sau cam asa ceva) au lansat saitul suporterilor dinamovisti ... ala adavaratul! iaca ce-am gasit dimineata!

<a href="http://www.spurcati.ro/wp-content/uploads/2008/03/7.jpg" target="_blank">http://www.spurcati.ro/wp-content/uploads/2008/03/7.jpg</a> :yeahh::yeahh: cineva face misto de jivre si face bineeee!!!

Bueeeei astia nu-s normali!!!!! :death: javrelooorrr! <<<< www.spurcati. ro >>>

DelPiero1001.04.2008 07:35

Da,site-ul e tare!Eu il stiu de mai mult timp...baietii sunt originali si dovedesc un simt creativ extrem de pronuntat!Felicitari! :biggrin:

victor01.04.2008 15:47
@Victor

Pana la urma Gigi Becali nu greseste niciodata si banii sunt tot ce conteaza..

Gigi Becali a gresit, greseste si va mai gresi de nenumarate ori! cum de altfel facem si noi de multe ori! daca discutam strict situatia prezenta, el NU a comis nici o greseala. am mai spus-o: suntem provocati in modul cel mai ordinar cu putinta, scopul fiind ca Becali sa-si piarda cumpatul si sa izbucneasca! va urma imediat suspendare si depunctarea echipei! voi nu vedeti ca omul face eforturi extraordinare sa nu comenteze?! credeti ca i-a venit asa o inspiratie divina? nu, doar ca are informatii si e sfatuit sa se abtina!

locul 2 nu este multumitor pentru nimeni, inclusiv pentru conducere. sper ca nu va lasati adormiti de declaratiile de fatada cu "ce bine ca a pierdut Dinamo...", sau "sa bem sampanie..." si alte alea?! lupta este pe viata si pe moarte, iar CFR-ul arunca sume uriase in joc! meciul cu Dinamo a fost elocvent: anul trecut ati tipat toti cum ca ce a cautat Gigi in Stefan cel mare, unde totusi a intors singur o situatie ce parea compromisa definitiv?! uite ca anul acesta nu s-a mai dus, nu a mai pus presiune pe caini si ce s-a intamplat? CFR a castigat la pas un meci in care jumatate din echipa lui Dinamo parea adormita! in Romania nu exista onoare in fotbalul autohton. vrei ca adversarii sa nu se dea la o parte, trebuie sa platesti! si nici atunci se pare ca nu este destul!

recomandarea mea este ca pana la sfarsitul campionatului sa ne concentram pe sustinerea echipei. situatia este absolut pe muchie de cutit si fiecare gest conteaza. dupa ce se termina returul, putem discuta si alte chestii. parerera mea este ca s-au facut eforturi sa construim o echipa competitiva si, probabil campania e achizitii va continua. astfel prezenta in grupele ligii s-ar putea sa fie mai consistenta, ceea ce speram cu totii. oricum, daca suporterii stelisti chiar isi doresc iesirea din grupe, anul acesta este ultimul cartus. coeficientul european este la max. si daca ne calificam, putem intra in primele 16 echipe, deci cap de serie nr.2.

s-auzim numai de bine!

bancila02.04.2008 07:00
Da,site-ul e tare!Eu il stiu de mai mult timp...baietii sunt originali si dovedesc un simt creativ extrem de pronuntat!Felicitari! :biggrin:

hai baieti_campioni vom fii din nou _nicolita la echipa a doua sa invete fotbal...sa si revina fularultras

sebyyyyy02.04.2008 12:41

am si eu o propunere de coregrafie pentru meciul cu Poli si nu stiu cui sa ma adresez astfel incat sa nu se afle in ce consta astept prv msg de la membrii galeriei ( in special cei de la sud )

:steagcruce::steagcruce:

Virgil02.04.2008 19:31

MAINE LIVE: Apelul in cazul Rapid - Steaua

Joi in direct pe Onlinesport.ro, de la ora 14:00, amanunte de la sedinta Comisiei de Apel care judeca meciul Rapid - Steaua. Comisia de Disciplina a hotarat 3-0 la 'masa verde' in favoarea Stelei, o decizie pe care Rapid doreste sa o schimbe la Apel.

Consider ca acest apel e facut doar asa de ochii lumii. Pentru a arata (fals insa) cat de revoltata e conducerea echipei de sub pod pentru decizia comisiei de disciplina si pentru a da satisfactie propriilor suporteri. In mod sigur, decizia privind scorul de forfait va ramane. Sa vedem insa daca vor mai sta in piciore si celelalte sanctiuni aplicate sau daca vor fi aduse un pic mai aproape de realitatea din regulamente. Ma refer la decizia de suspendare a terenului pentru 2 etape, pentru ca ea ar fi trebuit sa fie intre 4 si 10 etape plus depunctare. Poate ca de aceasta data vor primi sanctiuni si Sapunaru, Pancu, Constantin si Maftei, dar si Manea si Zotta. Nu in ultimul rand poate ca sanctiunea lui Lovin (exagerata fara justificare regulamentara) va fi redusa la numai doua etape. Astept cu interes.

JDERUL03.04.2008 09:56

Poate la apel sa mai reduca din amenzile aplicate ,,lebedelor afumate".Cat despre sanctionarea ciripeilo,sunt slabe sperante stiut fiind faptul ca la noi se sanctioneaza calaul dar si victima aceasta din urma pentru simplul fapt ca exista!

Oricum,mai interesant ar fii cazul fostului fluieras zootehnist care tuna si fulgera impotriva Stelei frustrat fiind ca nu reusesc si ai lui s-o bata.Daca nu dovedeste ,,blat-ul"(care nu exista decat in mintea lui bolnava),sa fie sanctionat exemplar si atunci poate li-s-ar taia macaroana si altora!

strezahuzum03.04.2008 10:34
locul 2 nu este multumitor pentru nimeni, inclusiv pentru conducere. sper ca nu va lasati adormiti de declaratiile de fatada cu "ce bine ca a pierdut Dinamo...", sau "sa bem sampanie..." si alte alea?! lupta este pe viata si pe moarte, iar CFR-ul arunca sume uriase in joc!

:unsure::whistle: Serios ? Eu n-am auzit pe nimeni vorbind prea mult de titlu ci de "grupele CL", "sa stam la masa bogatilor" (noi fiind cersetorii care se duc acolo sa li se arunce niste firmituri, ca feliile mari de tort le vor lua tot echipele din Vest), samd. De fapt, daca locul 15 ar duce direct in grupele CL, ala ar fi obiectivul lui Becali. El isi va umple buzunarele, intrucat domnia-sa nu investeste ci imprumuta bani clubului Steaua. Si uite-asa mult-laudatii "bani din CL" vor lua directia buzunarelor lui GG. Care va redirectiona cate ceva spre club si va iesi iarasi sa prosteasca naivii cu "investitiile mele imense bah, banii mei bah, ma doare-n palarie de suporteri", samd.

In schimb, noi, suporterii, vom beneficia de imensul privilegiu de a plati niste preturi nerusinate pentru biletele de la meciurile de acasa din CL (ma rog, cel putin aia care se vor duce), si de a ne uita cum iar vin Arsenal, Sevilla sau Lyon si fac misto de noi batandu-ne cu 3-0 acasa fara sa transpire prea tare. Ole ! Ce bucurie ! Ce onoare ! De ce sa joci in UEFA si sa vii cu placere la stadion cand poti sa fii incasator de profesie in CL ! :rolleyes:

meciul cu Dinamo a fost elocvent: anul trecut ati tipat toti cum ca ce a cautat Gigi in Stefan cel mare, unde totusi a intors singur o situatie ce parea compromisa definitiv?! uite ca anul acesta nu s-a mai dus, nu a mai pus presiune pe caini si ce s-a intamplat? CFR a castigat la pas un meci in care jumatate din echipa lui Dinamo parea adormita! in Romania nu exista onoare in fotbalul autohton. vrei ca adversarii sa nu se dea la o parte, trebuie sa platesti! si nici atunci se pare ca nu este destul!

Mai sus putem admira suporterul bekkaliot in toata splendoarea sa. Remarcati expresiile gen "Gigi a intors singur o situatie ce parea compromisa definitiv", "anul asta nu s-a dus", samd. Wow. In ce cont sa depun banii pentru o statuie imensa a lui ? Eventual una care sa-l reprezite alergand cu masina dupa jucatorii de la Gloria Bistrita. E clar ca jucatorii, antrenorul, suporterii nu mai conteaza ; Gigi a facut, Gigi a dres, traiasca Gigi ! Daca restul echipelor sunt in rahat pana in gat, noi sa ne bagam la fund de tot, pentru ca fund e premiul, calificarea in "grupele CL", unde poti asculta "muzica CL". Atunci ce diferenta mai e intre noi si javre sau milogi ? Dupa mintea ta, nici una, daca ei fac si dreg asta e scuza perfecta pentru toate porcariile facute de Bekkali. Pentru ca Bekkali a "apasat butoanele", ce ne tot facem ca nu ne dam seama. Un penalty cu CFR, inca unul cu Urziceni, gol din fault in atac tot cu Urziceni, meci intrerupt extrem de usor cu Rapidul si castigat la msa verde, samd. Rusinos. Sub conducerea actuala am ajuns la fel ca maidanezii sau milogii.

Ce s-a intamplat anul trecut a fost o rusine, ceva total scarbos si anormal. Si-l poate inchipui cineva pe presedintele Barcelonei alergand cu fularul celor de la Real Madrid la gat, sau aruncand cu teancuri de dolari in Raul & company doar pentru ca Barcelonei i-ar conveni o victorie a celor de la Real ?

recomandarea mea este ca pana la sfarsitul campionatului sa ne concentram pe sustinerea echipei. situatia este absolut pe muchie de cutit si fiecare gest conteaza. dupa ce se termina returul, putem discuta si alte chestii. parerera mea este ca s-au facut eforturi sa construim o echipa competitiva si, probabil campania e achizitii va continua. astfel prezenta in grupele ligii s-ar putea sa fie mai consistenta, ceea ce speram cu totii. oricum, daca suporterii stelisti chiar isi doresc iesirea din grupe, anul acesta este ultimul cartus. coeficientul european este la max. si daca ne calificam, putem intra in primele 16 echipe, deci cap de serie nr.2.

s-auzim numai de bine!

Pai sa ne concentram. Eu imi doresc sa batem jigodiile la ele acasa, in rest mi se rupe, putem sa iesim si pe locul 12. De ce sa ne mai batem capul cu CL ? Chiar mai exista naivi care sa creada ca putem trece de grupe dupa prestatia jalnica de anul asta ? :biggrin: Ce-i cu isteria asta ? Cade cerul pe noi sau se desfiinteaza Steaua daca nu ne calificam in CL ? Ia mai duca-se dracului de CL, parca nu exista fotbal inainte de infiintarea CL. Anul asta e ultimul cartus ? Da, pentru Bekkali, e ultimul an cand se anunta castiguri usoare.

PS : Orice an in care ne calificam in grupele CL ne adauga inca vreo 2 in care trebuie sa-l suportam pe oligofren. Nu merita sa ratam CL 3-4 ani la rand daca in schimb il forteaza pe cretin sa vanda clubul ?

predatorpulse703.04.2008 11:29

De acord cu strezahuzum si cu restul suporterilor stelisti nebecalizati,acest sezon este unul ratat daca nu avem trofee in vitrina,pur si simplu,ai pus mana pe trofeu ti-ai mai adaugat ceva la palmares,ai terminat de la locul 2 in jos ramai cu mana goala,restul sunt vrajeli.

La o echipa precum Steaua exista doar locul 1. Mai aud prin tramvai "suporteri" stelisti care mai au putin si sar in sus ca vom juca in CL,si sincer nu vad care e smecheria. E ca si cum ai fi rupt in fund si te bucuri ca esti invitat la cotroceni. M-am uitat ieri la arsenal-Liverpool si am vazut de ce englezii iau 1 miliard de euro(parca asta e suma) pe drepturile de televizare. Va spun cu mana pe inima ca mi-a parut rau cand s-a terminat meciul,nu tineam cu niciuna dintre echipe,dar nu puteam si nu vroiam sa schimb canalul.

Pase din prima,calcaie,faze legate si in viteza,interventii extraordinare si din partea fundasilor si a portarilor,mai putin a arbitrului care nu a vazut un penalti clar pentru arsenal, ce sa mai un fotbal de prima mana. Poate ca o sa par dur dar Liga lui mitica nu se apropie la nici o treime din ceea ce ofera fotbalul din CL,indiferent ce echipa din Romania intra acolo poate spera maxim la 2 victorii cu echipa din urna a 4-a care teoretic e mai slaba,in rest cu Dumnezeu inainte. pentru mine parcursul extraordinar din UEFA valoreaza de 10 ori mai mult decat 100 de umilinte in CL pentru ca atunci ne-am apropiat cel mai mult de un trofeu european, pe cand in CL Jiji se apropie de sume maricele pentru Romania si cam atat. Si va rog nu pomeniti de "experienta" acumulata in CL,pentru ca acumulezi experienta cand iei niste batai si apoi incepi si tu sa le aplici altora,dupa logica asta luxemburg are experienta din greu,nu-i asa? Nu,noi luam bataie pentru ca mai mult nu se poate cu bugetul asta, e simplu nu poti sa te pui cu colosi care dau 200 de milioane doar pe transferuri,asa ca incasam din greu si speram la un loc de Cupa UEFA de pe locul 3.

Asa ca dragi suporteri becalizati tineti minte: LOCUL 1 si CUPA Romaniei sunt castiguri pentru istoria Stelei si pentru suporterii ei,locul 2 e castig pentru fecali.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

weeezer03.04.2008 11:55

Apropo de stirea asta, nu se poate paria undeva legat de decizia finala la Apel?

MoWeed03.04.2008 12:00

Mai au si tupeul de a face apel sub-podarii. Ar trebui sa le mareasca penalizarea pentru a aduce mai aproape de linia regulamentuli aceste penalizari.

Dupa ce ca au scapat ieftin de tot(pancu, sapunaru si maftei au fost filmati si au scapat, nu au primit penalizare) vor si mai multe acum. Asta e culmea nesimtirii....

victor03.04.2008 12:03
:unsure::whistle: Serios ? Eu n-am auzit pe nimeni vorbind prea mult de titlu ci de "grupele CL", "sa stam la masa bogatilor" (noi fiind cersetorii care se duc acolo sa li se arunce niste firmituri, ca feliile mari de tort le vor lua tot echipele din Vest), samd. De fapt, daca locul 15 ar duce direct in grupele CL, ala ar fi obiectivul lui Becali. El isi va umple buzunarele, intrucat domnia-sa nu investeste ci imprumuta bani clubului Steaua. Si uite-asa mult-laudatii "bani din CL" vor lua directia buzunarelor lui GG. Care va redirectiona cate ceva spre club si va iesi iarasi sa prosteasca naivii cu "investitiile mele imense bah, banii mei bah, ma doare-n palarie de suporteri", samd.

In schimb, noi, suporterii, vom beneficia de imensul privilegiu de a plati niste preturi nerusinate pentru biletele de la meciurile de acasa din CL (ma rog, cel putin aia care se vor duce), si de a ne uita cum iar vin Arsenal, Sevilla sau Lyon si fac misto de noi batandu-ne cu 3-0 acasa fara sa transpire prea tare. Ole ! Ce bucurie ! Ce onoare ! De ce sa joci in UEFA si sa vii cu placere la stadion cand poti sa fii incasator de profesie in CL ! :rolleyes:

Mai sus putem admira suporterul bekkaliot in toata splendoarea sa. Remarcati expresiile gen "Gigi a intors singur o situatie ce parea compromisa definitiv", "anul asta nu s-a dus", samd. Wow. In ce cont sa depun banii pentru o statuie imensa a lui ? Eventual una care sa-l reprezite alergand cu masina dupa jucatorii de la Gloria Bistrita. E clar ca jucatorii, antrenorul, suporterii nu mai conteaza ; Gigi a facut, Gigi a dres, traiasca Gigi ! Daca restul echipelor sunt in rahat pana in gat, noi sa ne bagam la fund de tot, pentru ca fund e premiul, calificarea in "grupele CL", unde poti asculta "muzica CL". Atunci ce diferenta mai e intre noi si javre sau milogi ? Dupa mintea ta, nici una, daca ei fac si dreg asta e scuza perfecta pentru toate porcariile facute de Bekkali. Pentru ca Bekkali a "apasat butoanele", ce ne tot facem ca nu ne dam seama. Un penalty cu CFR, inca unul cu Urziceni, gol din fault in atac tot cu Urziceni, meci intrerupt extrem de usor cu Rapidul si castigat la msa verde, samd. Rusinos. Sub conducerea actuala am ajuns la fel ca maidanezii sau milogii.

Ce s-a intamplat anul trecut a fost o rusine, ceva total scarbos si anormal. Si-l poate inchipui cineva pe presedintele Barcelonei alergand cu fularul celor de la Real Madrid la gat, sau aruncand cu teancuri de dolari in Raul & company doar pentru ca Barcelonei i-ar conveni o victorie a celor de la Real ?

Pai sa ne concentram. Eu imi doresc sa batem jigodiile la ele acasa, in rest mi se rupe, putem sa iesim si pe locul 12. De ce sa ne mai batem capul cu CL ? Chiar mai exista naivi care sa creada ca putem trece de grupe dupa prestatia jalnica de anul asta ? :biggrin: Ce-i cu isteria asta ? Cade cerul pe noi sau se desfiinteaza Steaua daca nu ne calificam in CL ? Ia mai duca-se dracului de CL, parca nu exista fotbal inainte de infiintarea CL. Anul asta e ultimul cartus ? Da, pentru Bekkali, e ultimul an cand se anunta castiguri usoare.

PS : Orice an in care ne calificam in grupele CL ne adauga inca vreo 2 in care trebuie sa-l suportam pe oligofren. Nu merita sa ratam CL 3-4 ani la rand daca in schimb il forteaza pe cretin sa vanda clubul ?

OFF TOPIC grosolan!

axl03.04.2008 12:05

Eu va atentionez colegial sa continuati aceasta disputa pe privat.

Orice post (sau paragraf) off-topic cu articolul va fi sters.

victor03.04.2008 12:10
Eu va atentionez colegial sa continuati aceasta disputa pe privat.

Orice post (sau paragraf) off-topic cu articolul va fi sters.

recunosc ca m-a luat "valul" si probabil ca am ingrosat anumite tuse. in general mi se par josnice felul acesta de replici! pentru mine subiectul este inchis si nu am de gand sa mai raspund! contez si pe intelegerea celeilalte parti!

in general insa cred ca administratorii ar trebui sa mai filtreze din agresivitatea unor mesaje. ele nu fac decat sa inflameze in mod nepermis cugetele inca crude, caci prea multi citesc, si prea putini pricep!

parerea mea!

Virgil03.04.2008 12:26

Se pare ca pe masura trecerii timpului, unii dintre noi s-au transformat din suporteri (daca au fost vreodata), in simpli simpatizanti si de ce nu, in aceeasi directie, indiferenti fata de Steaua si poate chiar dusmani ai ei. Altfel nu vad logica din comentariile lor, mai degraba antisteliste.

Sa ne lamurim. Steaua a inceput foarte rau campionatul, iar la sfarsitul turului se afla pe un nesperat loc 4. La numai 3 puncte de locul doi pe care ni l-am propus ca obiectiv pentru terminarea campionatului. Pentru ca inaltimea la care se afla locul 1 la acel moment ne dadea ameteli. Ce ar trebui sa faca acum Steaua dupa parerea unora care spun ca locul doi nu e de ea? Sa piarda intr-adins pentru a se clasa sub el? Eventual dupa locul 5, ultimul care permite participarea in Cupa UEFA? Hai sa o lasam ca macane!

Crede cineva ca Becali si-ar lua talpasita daca nu ar participa 2 ani la rand in CL? Se poate, dar mai intai sa asteptam acei doi ani fara Champions League. Pentru oricine clasarea pe locul 2 si participarea in CL ar insemna un lucru perfect. In Anglia de pilda primele 4 sau 5 echipe din Premier League participa in prima competitie a Europei intercluburi. Nu toate 5 castiga campionatul an de an. Unele nici macar odata la 5 ani. Si echipele acestea trag constiincios pentru a juca in Europa. Noi de ce nu am face-O? De ce ne-ar injosi locul 2 atata vreme cat in Liga 1 exista cel putin alte 5 echipe cu veleitati de campioana?

Eu sunt multumit cu acest loc 2 si sper inca pana la terminarea campionatului ca vom ajunge pe locul 1, singurul care-i multumeste pe unii care poate nu au vazut 1 singur meci in viata lor pe Ghencea.

Am inceput de ceva timp sa fac abstractie de Becali. Sa-l ignor, sa-mi inchipui ca la conducerea Stelei se afla doar Argaseala si Ilie. De fapt chiar asa se prezinta lucrurile, Becali fiind doar creditor. De ceva timp observ o schimbare la fata si la Becali, care a renuntat la vorbe aruncate aiurea special pentru a pune presiune pe celelalte echipe. Si ma bucur si sper ca va fi inca si mai bine. Ma intreb de ce o sa va mai agatati cand Gigi se va linisti complet, pentru a ataca Steaua.

Steaua nu a dorit sa castige la masa verde. A fost o situatie complet iesita din comun, de care au profitat cei din presa si milogul de Copos.

CFR, Unirea, UTA? 3 echipe pe care le-am invins pe teren dupa meciuri pe viata si pe moarte. Chiar daca poate, am avut ajutorul intamplator al arbitrilor. Au avut si CFR si Unirea si UTA, astfel de arbitraje.

Am avut mari emotii pana la finalul fiecarui meci si m-am bucurat pentru fiecare victorie. Pentru ca sunt stelist si nu pun botul la rautatile detractorilor. Altii se pare ca da sau ca abia asteapta pentru a veni cu comentariile lor pline de venin. Si macar daca ar avea o singura data, cel mult de doua ori aceasta atitudine, dar o au mereu si nu am remarcat o singura data la ei sa aprecieze ceva bun la Steaua. Doua-trei transferuri bune in iarna, dorinta de revenire. Nu!

victor03.04.2008 13:12

desi nu subscriu in totalitate, postul lui virgil e competent si ridica excelent niste probleme care ar trebui discutate cu mult mai multa atentie (si daca se poate fara patima).

eu sunt absolut nemultumit ca Steaua se gaseste al II-lea an consecutiv pe pozitia secunda. in mod sigur pentru Steaua asta este o contraperformanta!

in schimb calificarea in CL este o mare performanta. sigur, acum dupa 2 participari consecutive unii dintre voi o minimalizati. e bine si asa, dar nu e corect, avand in vedere de unde am plecat in urma cu 4-5 ani. a spune ca prezenta lui Becali in fruntea clubului, asa bolovanos cum este el, nu a adus si o imbunatatire a performantelor Stelei, o consolidare financiara a clubului, cred ca este gresit. tot aud ca noi avem la conducere un creditor si nu un proprietar finantator?! eu zic ca amestecati termenii, nestiind prea bine ce inseamna. sa inteleg ca acasa cand platiti facturile, sunteti doar creditori?! si ca o sa va recuperati banii cand veti vinde apartamentul? de acum intram pe taramul sofismelor. cert este ca azi Steaua este structurata si ca o afacere care produce bani si performanta (ambele peste nivelul mediu din Romania), dar asta nu e de blamat, ci este chiar o REALIZARE. daca pe oaie l-a dus capul sa faca din Steaua o afacere profitabila si sa mentina sus stacheta performantei, in timp ce altii pana la el au amanetat si stalpii la nocturna, lasand in urma datorii imense si un stadion paraginit (apropo modernizat tot de creditor, pe banii lui proprii, desi proprietar este statul), inseamna ca merita sa conduca clubul.

in plus, Becali este un caracter impulsiv si grandoman, ahtiat sa castige sa fie mereu primul. ce este rau in asta la fotbal, pentru Steaua. DA, si eu vreau sa fim mereu primii, sa castigam tot timpul! despre chestiile cu butoanele nu vreau sa discut, caci sunt niste prostii! doar nu am ajuns sa-mi spele presa creierii cu aberatiile lor, stiind ca de fapt fotbalul romanesc este o jungla de vagabonzi care umbla sa dea numai tunuri. cine umbla cu adevarat la butoane se vede in cupele europene, unde an de an singura prezenta Constanta pana la Craciun (si de multe ori pana in primavara urmatoare) este Steaua. restul "performerilor" sucomba dupa 1-2 tururi si revin la campionat, unde problema lor cea mai mare este Steaua?! sigur ca daca nu ar exista etalonul Steaua, ei nu ar mai parea atat de ridicoli si de aceea, Steaua trebuie maculata si tarata in tot felul de magarii! pai are CFR-ul a se plange de arbitraje in fata Stelei? dupa ce in tur Semedo i-a rupt piciorul lui plesan si nu a fost nici macar avertizat si am avut penalty la bicfalvi in prima repriza! sau in retur problema lor a fost arbitrajul, sau jocul? la Bucuresti CFR-ul a fost sufocata in prima repriza, asemeni noua la londra cu arsenal, si doar o minune a facut sa nu plece cu mai multe goluri in traista. sigur ca invocarea arbitrajului este o scuza facila, cand de fapt in doua jocuri ci Steaua ai luat un punct si ca joc ai fost mult sub adversar!

de ce trebuie sa participam an de an in CL? pentru ca asa putem mari decalajul dintre noi si restul campionatului (ceilalti sunt constienti de acest fapt si de aici toate "coalitiile"), pentru ca asa ne putem masura cu cei mai buni, pentru ca asa vom stii, exact unde ne gasim si ce trebuie sa facem, pentru ca grupele CL sunt o provocare si pentru Becali de a investi mai mult in jucatori si nu in ultimul rand, pentru ca jocurile din Liga, indiferent de rezultat, sunt pana la urma o sarbatoare a fotbalului. trebuie multa frustrare, as zice chiar prostie, ca sa spui ca nu te duci la un meci cu arsenal pentru ca nu ai ce vedea, sau pentru ca Becali ia banii de pe bilete?!

echipa poate creste numai daca este supusa la provocari adevarate. nu exista prea des minuni in fotbal si e nevoie de multe acumulari cantitative pentru a face salturi valorice.

de ce suntem pe locul 2? aici zic eu ca este marea greseala a lui Becali, care nu a inteles ca principala conditie a performantei unei echipe este jocul, iar jocul este construit de ANTRENOR. Steaua de azi sufera pentru ca pe banca tehnica noi am adus mari nume steliste si nu mari antrenori, tehnicieni profesionisti capabil sa dezvolte jocul si exprimarea din teren a jucatorilor. avem lotul cu cele mai multe valori din Romania si jucam un fotbal subtirel, bazat numai si numai pe realizari individuale. sa nu mai zic ca nici unul din jucatori nu pare a fi in progres, ba din contra: Nicolita, Dica, Dayro moreno, Badea, plesan! exemplele pozitive le numeri pe degete si par a nu avea legatura cu pregatirea tactica si pozitionarea jucatorilor, ci mai degraba cu talentul lor. sa iau cazul lui Dayro moreno, golgeter in columbia cu 17g in 17j si invingator al Argentinei, care azi se zbate in anonimat, servindu-ni-se tot felul de scuze si explicatii penibile. Dayro este net superior lui Semedo la calitati si totusi randamentul lui de azi este sub orice critica? de ce? e vina cui? simplu: a antrenorului! nu exista scheme fara jucatori si totul se construieste de la materialul uman pe care il ai!

atat timp cat Becali va asculta tribunele, "ungand" drept antrenori foste glorii steliste (gen Hagi sau Lacatus), pe principiul ca sunt foarte buni pentru ca sunt "ai nostri", neconfirmate insa in antrenorat, vom suferi si va fi dificil sa ne impunem clar jocul intr-un campionat dominat inca de multe aranjamente. acum Steaua are nevoie de un MARE ANTRENOR ca sa faca performanta, iar daca Becali vrea sa fie cu adevarat un conducator, el trebuie sa mearga contra curentului popular, chiar si-n cazul in care vom castiga campionatul! e timpul ca experimentele tehnice sa inceteze!

bodanelu03.04.2008 13:51

NU, locul 2 nu este pentru noi! Poate sa ne aduca si direct finala CL, Locul 2 nu este pentru Steaua. Noi suntem Steaua si trebuie sa fim primi mereu!!!

fiskeR4SteauA03.04.2008 13:52

pai era si normal sa dea 3-0 nush dc au mai facut apel dak stiu ca sunt vinovati.singurul lucru de care mie frica e sa nu intre vrun rapidist la noi in galerie sa arunce in teren pe Ghencea....

MoWeed03.04.2008 14:00

Virgil

Fara suparare, dar pentru o echipa cu istoria si pretentiile Stelei locul 2 si eliminarea din al 2-lea meci jucat in Cupa Romaniei este prea putin.....mult prea putin....

Locul 2 ne-ar injosi prin simplul fapt ca celelalte echipe nu au aratat cu nimic ca ar fi peste noi(macar sa fi zis atunci ca ei au fost pur si simplu mai buni). Locul 2 nu este o performanta decat in viziunea lui Becali si al slugii lui credincioase care raspunde la numele de 0li....pentru fanii stelisti nu ar trebui sa fie o mare performanta, ci mai degraba o contra-performanta...

"Eu sunt multumit cu acest loc 2 si sper inca pana la terminarea campionatului ca vom ajunge pe locul 1, singurul care-i multumeste pe unii care poate nu au vazut 1 singur meci in viata lor pe Ghencea."

Explica-mi si mie ce ai vrut sa zici aici. Daca un om nu a vazut vreun meci pe Ghencea asta il face mai putin stelist? Sau cei care merg la meciuri sunt cumva superiori celorlalti? Explica-mi si mie ca nu inteleg....

Si nu trebuie sa compari situatia din Premier League cu cea din Liga 1. Acele 4 echipe la care te referi sunt calificate in sferturile UEFA CL din care cel putin 2 par a fi deja calificate(Manchester United+ invingatoarea dintre Arsenal si Liverpool). Si ei nu considera o performanta sa nu ia titlul. De exemplu pentru fanii celor de la Liverpool castigarea premier league-ului este mai importanta decat castigarea Champions League-ului...

strezahuzum03.04.2008 14:09

@Virgil

1. Presupun ca partea cu "dusmani" sau "antistelism" se refera la subsemnatul. Mai inainte de orice, nu mai face insa presupuneri despre cate meciuri a vazut pe stadion X sau Y cand nu-i cunosti. Btw, am prins pe stadion foarfeca lui Ciocoiu cu Aston Villa, for example. Si pana la urma care-i problema ? Ca mai fac eu niste comentarii mai acide, mai cinice si nu ma alatur la atmosfera asta de sarbatoare pe care si-o doresc unii ? Regret dar asa sunt eu, ma entuziasmez mai greu si nu pot sa aplaud la comanda.

2. Hai sa lamurim o treaba. Uite care e ordinea de prioritati pentru mine, in ceea ce priveste fotbalul : 1) Sa jucam fotbal, fotbal frumos, ofensiv, nu "turca" camuflata sub scuze gen "rezultate nu circ"; 2) Steaua sa scape de Becali (adica sa fie obligat sa vanda echipa) ; 3) Steaua sa scape de Becali (adica sa fie obligat sa vanda echipa) ; 4) Steaua sa scape de Becali (adica sa fie obligat sa vanda echipa) ; 5) Steaua sa scape de Becali (adica sa fie obligat sa vanda echipa) ; .................................................. 999) Steaua sa scape de Becali (adica sa fie obligat sa vanda echipa) ; 1000) Sa mai castigam trofee (campionat, cupa,samd).

Dupa cum se poate vedea, cel mai important lucru dupa jocul echipei este sa scapam de GG. Nu stiu daca 2 ani fara participare in CL ar fi suficienti. Nu stiu nici cati ar fi necesari, dar cu siguranta indiferent de numar e un fleac, un sacrificiu gen "taiat 1 fir de par" in schimbul sansei de a scapa naibii odata de el. Pentru ca :

- ne-a facut si ne face in continuare de ras ;

- a jignit in repetate randuri suporterii, despre a zis ca "ma doare-n palarie de suporteri" ;

- a coborat clubul la acelasi nivel cu milogii si maidanezii, platind adversarii contracandidatelor, chestie declarata in gura mare la TV ;

- anul asta a turbat de furie ca GLoria Buzau nu ne-a dat meciul, aratand cam cat valoreaza fair-play-ul si onoarea pentru el ;

- l-a dat afara pe Protasov, absolut singurul antrenor de la Dumitriu/Ienei incoace care transformase o echipa de "adormiti" intr-una de "vitezisti", si asta pentru ca se ratase calificarea in CL (multumita mai mult lui "El Capitan" Radoi, care a bagat mingea in propria poarta de 2 ori, dar tot Oleg a fost scos tap ispasitor) ;

- a adus antrenori gen "sluga", Turcaloiu, care-i faceau pe plac, sau fara experienta (Hagi si din pacate Lacatus) doar pentru a pacali suporterii ;

- se "implica" in alcatuirea echipei (alt motiv pentru care au zburat Hagi si Oleg, nu acceptau asa ceva), impunand in teren jucatori care odata n-ar fi prins nici lotul largit al echipei, gen Nicolita sau Lovin (astia doi cel putin ar fi taiat bilete la intrare in anii 90) ;

- episodul "fularul lui Dinamo & punguta cu 2 euro", pe care culmea, unii il vad drept "mare reusita" ;

- etc, etc, etc, nu mai scriu mai multe ca deja mi-e de ajuns.

Si da, pe Bekkali il doare fix in cot de rezultate, fotbal si alte chestii de-astea care ne intereseaza pe astia, "antistelisti cu comentarii pline de venin". Doar ne-a aratat de n! ca-l intereseaza doar un singur lucru : $$ si inca multi. Ogararu, Thereau, Neaga, toti au fost vanduti la prima oferta, repede, sa nu se razgandeasca celalalt club cumva. Elton dat afara si etichetat "transfer prost", cand piticul a fost cel mai bun jucator de atac pe care l-am avut de ani de zile. Faptul ca se doreste profit si pe plan financiar n-ar fi in sine ceva rau, chiar din contra, insa cand "marele stelist" se lepada de palmares, de istorie ca sa scape de datorie cum a fost ? Urat, nu ? Ei, uite de-asta ajungem sa jucam prost, lent, etc. In asa hal am ajuns incat acum clubul nu mai are ca obiectiv castigarea unui trofeu ci "calificarea in grupele CL", prezentata drept "mare performanta", cand in realitate ne ducem acolo cu un singur scop : sa umplem niste buzunare. De fiecare data cand ne-am calificat, dupa calificare a urmat un somn general in restul turului, ca doar deh, obiectivul fusese atins, apoi mobilizare generala in retur, nu care cumva sa pierdem "locul de CL". Si aici e buba care refuzi tu sa o admiti : azi nu avem ca obiectiv locul 2 pentru ca nu putem mai mult ci pentru ca locul 2 e ultimul care iti mai permite sa joci in CL (teoretic). Mie mi se rupe pe ce loc iesim, cat timp jucam fotbal de calitate. Daca sunt 10 alte echipe care joaca mai bine, iesim pe 11. So what ? Crezi ca dispare Steaua din atata lucru ? Remember era Piti ? Nu eram foarte departe de locul 11 si suporterii n-au plecat nicaieri.

Nu reusesc nici in ruptul capului sa inteleg de ce s-ar bucura suporterul stelist obisnuit pentru "participarea in CL". Zau asa, explica-mi si mie pentru ce. Am participat doi ani la rand si avem niste rezultate de toata jalea : 12 meciuri, 1 victorie, 3 egaluri, 9 infrangeri.Anul asta mai aveam putin si eram declarati "cea mai slaba echipa", pentru ca din toate echipele Steaua avea cele mai putine ocazii, cele mai putine puncte, cele mai putine suturi pe poarta, samd. Ni s-a demonstrat cat se poate de clar ca NU ne putem masura cu echipele alea mari. Zi-mi si mie de ce mi-as dori asa ceva pentru echipa favorita inca o data ? Sau iti inchipui ca pana la toamna sa va intampla vreo minune si valoarea echipei va creste ca Fat-Frumos ?

Chestia cu "sa facem abstractie de Becali" e draguta in teorie si suna frumos, dar nu merge in practica, pentru toate motivele care le-am insirat mai sus. Nu poti sa faci abstractie de Becali cand el fuge cu sacosa cu bani dupa Gloria Bistrita, sau cand il forteaza sa demisioneze pe Protasov, sau cand il impune pe antitalentul Nicolita titular.

Iar episodul "bricheta" a fost culmea batjocurii. Nimeni, absolut nimeni de la Steaua nu a avut decenta sa dea macar o declaratie de complezenta "vrem sa continuam meciul, sa jucam pe teren". Ce ne costa ? La cate trancaneala si vorbarie inutila exista la noi, era doar o prapadita de declaratie. Ba inca acelasi Becali declara ca "niciodata nu o sa se rejoace". De parca ar fi fost prima data cand se arunca obiecte in teren. Ce dracu, s-a aruncat si in Ghencea berechet.

victor03.04.2008 14:10
Virgil

"Eu sunt multumit cu acest loc 2 si sper inca pana la terminarea campionatului ca vom ajunge pe locul 1, singurul care-i multumeste pe unii care poate nu au vazut 1 singur meci in viata lor pe Ghencea."

eu cred ca virgil a vrut sa spuna ca inconditiile actuale, de azi, locul 2 este inca multumitor. noi am pierdut campionatul, daca l-am pierdut, in tur cand am facut prostii inimaginabile (Urziceni, Cluj, buzau, Pandurii), la care s-a adunat si idiotenia de la Iasi! in astfel de conditii e nevoie de o minune sa remontezi 11 pct. minus.

apropo de postul tau: nu prea inteleg de ce Oli este mai slab antrenor decat Hagi sau Laca? te intreb la modul serios si daca vrei sa-mi raspunzi te rog fa-o cu argumente obiective, cuantificabile cat de cat!

MoWeed03.04.2008 14:21
eu cred ca virgil a vrut sa spuna ca inconditiile actuale, de azi, locul 2 este inca multumitor. noi am pierdut campionatul, daca l-am pierdut, in tur cand am facut prostii inimaginabile (Urziceni, Cluj, buzau, Pandurii), la care s-a adunat si idiotenia de la Iasi! in astfel de conditii e nevoie de o minune sa remontezi 11 pct. minus.

apropo de postul tau: nu prea inteleg de ce Oli este mai slab antrenor decat Hagi sau Laca? te intreb la modul serios si daca vrei sa-mi raspunzi te rog fa-o cu argumente obiective, cuantificabile cat de cat!

Hagi a fost lasat 2 luni sa antreneze asa ca nu prea avem cum stii cat de bun antrenor este. In primele meciuri a incercat sa joace modern, in viteza, ofensiv, dar jucatorii invatati din perioada 0li cu mentalitatea de looser "mai important e sa nu luam gol decat sa dam gol". In plus Hagi a avut dezavantajul faptului ca acest pseudo-antrenor numit Olaroiu l-a obisnuit pe cioban cu imixtiunea in echipa. Cine oare ii zicea creditorului nostru anul trecut pe vremea asta "zi-mi ce sa fac ca nu mai stiu"??

Lacatus inca nu a demonstrat nimic. Lotul lui este mult mai bun decat ce a avut Hagi sau 0li la dispozitie(desi inca nu are mijlocas coordonator si nici mijlocasi de banda autentici) si jocul scartaie.

Dar parerea mea este ca adevaratul talent al unui antrenor se vede dupa cel putin 6 luni(Protasov a fost o exceptie la el s-a vazut imediat). De exemplu cei de la Everton au avut rezultate sub-mediocre in ultimii 4 ani(au luat 5 de la dinam0 ce naiba!!) dar au pastrat antrenorul si acum se vad roadele muncii lui. Si cam asa e mentalitatea celor din fotbalul mare. Oare de ce englezii au 4 echipe acum in sferturile CL? Pentru ca au avut rabdare cu antrenorii(Rafa Benitez, Wenger si Ferguson sunt de ani buni la echipele lor chiar daca uneori nu au avut rezultatele scontate)

Uitasem sa zic de 0li.....

Performantele lui sunt obtinute in mare datorita echipei lui Protasov. Chiar si el a recunoscut de mai multe ori ca n-a avut timp in iarna din 2005-2006 sa schimbe prea mult in registrul tactic al echipei. Cum de cu acelasi lot in sezonul viitor jocul a scazut cu mult ca nivel si n-am mai castigat nici un trofeu?In plus cel mai grav lucru care l-a facut 0li este ca l-a obisnuit pe cioban sa se bage in treburile echipei, l-a obisnuit cu introducerea prompta a unor jucatori la dorinta expresa a acestuia. Si acest lucru anuleaza in ochii mei contributia lui la performantele europene din primavara lui 2006 si campionatul din acelasi an....

LE: sper ca vei considera argumentele mele cuantificabile cat de cat.... :rolleyes:

«1192193194195196689»