FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1194195196197198689»
bodanelu09.04.2008 18:34

a declarat deja ca au mimat fotbalul...

atunci la ce mai investeste.. sa vanda echipa

predatorpulse709.04.2008 19:32

Haideti sa o luam pe logica blatului:

1)Vaslui-Steaua 0-1 --> patronul vasluiului isi acuza jucatorii de blat,Dorinel e dat afara,victoria noastra e umbrita de acest scandal,si se vorbea ca punctele "cumparate" de Jiji la Vaslui vor fi inapoiate de "Steluta: gloria buzau. Urmatorul rezultat al Vasluiului? Egal cu Gloria Buzau,dupa ce acestia ramasesera in 10 oameni. Iar seria super-echipei din Vaslui a continuat cu un mirific 0-1 acasa cu aproape retrogradatii Ceahlaul.

2)Poli Timisoara. Echipa condusa de o balena pe nume Iancu,care intre 2 injuraturi la adresa noastra,mai spune ca visul sau este ca Steaua sa piarda titlul in meciul cu echipa sa,pierde in ultimele 2 deplari in Moldova luand 3 goluri de fiecare data dar are pretentii de cupa europene si mai se da si inocent dupa ce echipa sa a castigat la inaripati printr-o greseala de arbitru ca sa nu mai vorbesc cat de furati am fost noi la Timisoara.

3)Steaua-Dacia Mioveni 2-0 --> inaintea meciului se fac speculatii penibile in legatura cu acea servieta cu table cu care iesise cartu si toata dup-amiaza se fac scenarii penibile science-fiction despre cum virgil Becali ar fi blatuit cu cartu meciul pentru Steaua,desi in aceeasi zi si virgil Becali si Sorin cartu si netoiu si Ion craciunescu au negat vehement orice acuza dar bravii nostri jurnalisit au facut fata aia gen "las ca stim noi ca faceti aranjamente"

In teren a existat o singura echipa pentru ca mioveni a jucat cu 9 in careu si Steaua a castigat fara dubii,chiar daca din nou ne-am descurcat greu. Apoi s-a speculat ca "Steluta" va da meciul daciei,dar surpriza surpriza s-a terminat egal. De asemenea,dupa victoria noastra,deontologii au gasit ei,sub protectia anonimatului,un jucator de la mioveni care a zis ca comportamentul lui cartu inainte de meci a fost "dubios" ca cica nu le-a aratat pe casete jocul nostru sau asa ceva.

Buna asta,sub protectia anonimatului..... Deci a picat si povestea cu aranjamentul pentru ca nu avea baza dar nu conteaza,stiti cum e,mai faci un "special",mai spui 2 prostii,nu conteaza daca acele afirmatii sunt adevarate sau nu,scandal sa fie.

4) Rapid Bucuresti a pierdut meciul cu noi la masa verde 0-3 si de atunci ciripesc despre nevinovatia lor pe la toate comisiile posibile din Romania. Eu inteleg frustrarea lor si sincer as fi preferat sa-i batem pe teren dar poate asa invata sa isi organizeze putin cocina ca pe acolo zboara de toate(no pun intended),brichete,cataroaie,telefoane mobile,injurii la adresa jucatorilor adversi,flegme pe antrenorii adversi,stiti cum e,cu orice au la indemana. Rapidistii acuza socul dupa "furaciunea" Stelei si pierd la buzau,profita de o greseala imensa a arbitrului care ii lasa pe cei la piatra neamt in 10 si castiga cu 5-1 si apoi mai au putin sa si-o ia de la Farul,scor final 0-0.

5)CFR Cluj. Cei ce conduc aceasta echipa,dupa ce au pierdut 11 puncte pe mana lor,acuza socul dupa meciul cu Steaua desi au trecut nu stiu cate etape de atunci,ca cica atunci "s-a rupt totul". Ce s-a rupt muresane? Esti suparat ca nu ai putut sa ai arbitrii in mana ca la meciul cu rapid? Presupunand prin absurd ca ati fost furati de noi,mai aveati destule puncte in fata noastra,ce s-a intamplat cu voi? Oare dupa perioada de iarna arbitrii nu v-au mai ajutat pe fata? Oare arbitrii au inceput sa vada in sfarsit jocul dur al CFR-ului(cadu nu ar fi fost eliminat in tur pentru acele faze,va garantez asta) si coatele lui fabbiani?

Aceste echipe sunt doar cateva dintre cele care ne-au acuzat ca am blatuit meciuri sau ca am cumparat adversari si arbitri,iar presa nu a urmarit evolutia acestor echipe dupa declaratiile belicoase la adresa noastra. Toate aceste echipe au vorbit in gol,si pe teren si in afara lui,au facut mare scandal la meciurile cu noi,iar apoi s-au dus la vale,meciurile cu noi fiind cea mai la indemana scuza pentru evolutiile jenante. Patronii acestor echipe au transformat Steaua in Darth Vader-ul ligii 1,care lasa prapad pe oriunde trece,am impresia ca noi ar trebui sa pierdem fiecare meci ca presa sa ne puna eticheta de "echipa curata". Vreau sa vad si eu un,repet,un jurnalist care sa-l intrebe pe porumb-boy daca acesta crede ca echipa sa a fost blat cu Ceahlaul sau daca au fost blat cu buzaul,un meci pe care trebuiau sa-l castige neaparat,gloria ramanand in zece oameni.

Asta e deviza acestor patroni perversi: cand pierd cu Steaua,e blat,cand pierd la alte echipe,au prins o zi proasta.

Sa-i lasam in prostia lor iar noi sa batem la Bistrita.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori

amarel09.04.2008 20:51

Marius, a observat acelasi lucru.......n-avem mijlocasi !!!!!!! Dica e absent de vreo 4-5 meciuri, daca nu mai bine,iar acea stralucire, pasele ale inteligente, schemele alea despre care ne tot vorbeste Victor de la cine ar trebui sa plece ?? De la Goian ??? Ori de la Radoi sau Ghionea ???? Eu am obsrevat ca uneori GOLANSKI si NESU ii face treaba lui Dica si cine naiba mai e la mijloc ......daca mai e cineva pe-acolo.....ca in general lipsa de imaginatie si de forma a mijlocasilor nostri actuali e cauza jocului mai putin reusit insa, eu cred ca la ora asta ,jocul nostru este peste cel din era Olaroiu !!!!!!!!

OV. Petre e singurul care are apetit pentru joc, care-i prezent in joc meci de meci...cand nu-i suspendat .... :whistle:

Plesan..e trometa campionatului, a trecut pe la toti, , l-a adus Hagi, stiam de la inceput ca n-o sa faca la Steaua ce n-a facut in alta parte...Dinamo-Timisoara-Craiova......

Daca maine ar ateriza MOURINHO, cel mai important lucru pe care l-ar face acesta ar fi lista jucatorilor de care n-ar mai avea nevoie !!!!Sii....mi-ar fi mai usor sa fac lista celor care ar fi pastrati ......asadar super lotul ala e doar o poveste care da bine in campania electorala a lui Becali !!!!!! :clap:

weeezer10.04.2008 16:23

Conform GSP, Gigi Becali a declarat ca din vara il va transfera pe fotbalistul Claudiu Ionescu de la Gloria Buzau. Transfer binevenit, in opinia mea.

fedora10.04.2008 17:00

Claudiu Ionescu este un mediocru de 25 de ani... Eze reloaded

sonic200510.04.2008 17:02

eu consider ca e un fotbalist cu calitati, sa speram ca va confirma la Steaua

DelPiero1010.04.2008 17:50

Da,are calitati,asa avea si Croitoru...eu l-as prefera pe Ilie Iordache...nu stiu cati au driblingul lui in Romania!

bodanelu10.04.2008 18:02

din cate stiu eu Ilie Iordache e jucatorul lu Dinamo

weeezer10.04.2008 19:00

Ilie Iordache si Vasilache ar fi exact ce ne trebuie noua, doua extreme rapide si cu dribling bun, care pe deasupra stiu si sa traga la poarta. Insa Vasilache e rapidist inrait, iar Iordache... abia asteapta Dinamo sa-l recupereze.

DelPiero1010.04.2008 19:57

Nu stiu daca mai e jucatorul lui dinamu...nu cred!Eu zic ca-i mai bun Iordache decat Vasilache!Parerea mea! :yes:

yo_marius10.04.2008 20:34

iar se transfera jucatori dupa 2 meciuri? :laugh:

Vasilache e vai de el iar Iordache mai are multe de aratat.

P.S. pariem ca acum Iordache are pretul de 2-3 milioane? :laugh:

sonic200510.04.2008 21:15

Iordache e bun dar cu siguranta va ajunge la Dinamo in vara

JDERUL11.04.2008 07:17

Dinu la Vaslui!

Mi se pare cea mai importanta stire din ultimele zile.

bodanelu11.04.2008 08:16

antrenor sau ce?

yo_marius11.04.2008 08:24

Eu stiam ca-i o gluma de-a lui Porumboiu, asta cu venirea lui Dinu ca director tehnic la Vaslui.

cristi_mold11.04.2008 08:27

Dinu si Porumboiu, moama ce echipa "buna"

alexynho11.04.2008 09:10

Oare ce sa faca Dinu la Vaslui... sa adoarma echipa de tot ? Se mai baga pe un discurs specific lui, de o sa stea jucatorii cu DEX-ul si cu cartea de istorie ca sa inteleaga macar 20% din ce a zis inteleptul.

DelPiero1011.04.2008 09:58
i

P.S. pariem ca acum Iordache are pretul de 2-3 milioane? :laugh:

Pai daca Surdu a costat 1 milion,Iordache de ce n-ar costa atat?

yo_marius11.04.2008 12:26

Pentru ca sunt mult prea multi bani pentru un jucator de nivelul lui. Pentru ca B. Stancu parca valora tot 3-4 milioane acum ceva timp, si vedem toti cum isi merita banii.

Stie cineva cat a dat Benfica pe Sepsi sau Ajax pe Ogararu?

bodanelu11.04.2008 12:38

Sepsi 2,5 Mils euro si Oga 3,0 mils euro :D

yo_marius11.04.2008 12:44

:laugh: ms. bodanelu ( :beer2: )

Vazand banii dati de cluburi serioase din afara pe jucatori romani, cum oare in Romania se cer milioane si milioane pe ciurucuri si "sperante"... Culmea e ca sunt unii tampiti care chiar dau banii astia (vezi cazul Torje - 2 milioane pe un jucator de 1 metru jumate')

raul stelistu11.04.2008 15:31

Cica ciobanul ar fi premiat jucatorii Unirii cu 150.000 ieuro dupa egalul obtinut in fata franarilor........

alexynho11.04.2008 15:57

Cred ca ciobanul ar fi ramas fara bani, la cate premieri si aranjamente ar fi facut (in ochii presei).

metzzz14.04.2008 12:05

"CFR a castigat pe merit, dar ma asteptam la mai mult din partea Rapidului. De-aia sunt si unde sunt, fiindca cele mai bune echipe se lupta pentru Liga Campionilor, iar restul pentru Cupa UEFA"

Adi Ilie

Chiar daca nu sunt mereu de acord cu el...aici are dreptate 100%

carminastan15.04.2008 13:04

"FC Steaua protesteaza in mod public fata de manifestarile huliganice care au avut loc luni seara pe linia tramvaiului 41, cand pasagerii unui tramvai, printre care se afla si crainicul stadionului "Steaua", Florin Ghencea, au fost batuti din senin de un grup de indivizi neidentificati. Indiferent de faptul ca au fost sau nu suporterii unei anumite echipe, actiunea acestor persoane este de-a dreptul intolerabila si josnica, mai ales ca in acel tramvai se aflau, pe langa suporterii Stelei, numerosi copii si batrani. Consideram neintamplator faptul ca acest incident s-a petrecut chiar dupa finalul partidei dintre Steaua si Universitatea Cluj si avem incredere in faptul ca organele de cercetare abilitate ale Statului isi vor face datoria si vor descoperi "eroii" acestui eveniment neplacut.

FC Steaua Bucuresti"

http://www.steauafc.com/ro/articole/protest_huligani/

«1194195196197198689»