Un material foarte bun aparut in Gazeta, in care se demonstreaza, cu cifre, ca rapidistii au trantit meciul.
Un material foarte bun aparut in Gazeta, in care se demonstreaza, cu cifre, ca rapidistii au trantit meciul.
@weezer
Sigur te referi la Gazeta Sporturilor? ![]()
da.. era ieri in gsp obisnuitul articol: radiografia meciului facuta de iordache parca. si in statistica meciului, in dreptul reprizei a doua era trecut un mare teatru ![]()
da.. era ieri in gsp obisnuitul articol: radiografia meciului facuta de iordache parca. si in statistica meciului, in dreptul reprizei a doua era trecut un mare teatru![]()
Dar degeaba,daca se spune cu jumatate de gura si mai pe mormaite.
Sport.ro incearca sa divagheze de la acest teatru ieftin si o da in continuare cu brichete si butoane. Mironica,saracul ironica,este foarte disperat.Cum a pierdut el CL la Pro TV! Mai bine comenteaza Gradinarescu CL decat Mironosita!
Pentru acest lucru felicit TVR-ul! In aceasta perioada mi s-a parut cel mai obiectiv post de televiziune!
Mori ,mori mironica,mori!(de ciuda, evident) S-o compari tu cu "Du-te,du-te Dica!" Noi stim ca nu ai fi vrut sa dea gol !
@weezer
Sigur te referi la Gazeta Sporturilor?
Da, la Gazeta Sporturilor. Si pe mine m-a surprins "radicalitatea" articolului.
http:// w w w . g s p . r o/stire/vezi-radiografia-meciului-CFR-Cluj-Pandurii-1-2-62833.html
Pentru acest lucru felicit TVR-ul! In aceasta perioada mi s-a parut cel mai obiectiv post de televiziune!
TVR mereu a fost cel mai obiectiv post de televiziune dupa parerea mea. In plus ei au foarte putine stiri mondene la rubrica de stiri sportive.
Bine ca au luat ei CL, daca ar fi avut si meciurile nationalei ce bine ar fi fost. Asa, din pacate tre sa le auzim tampeniile celor de la Antena 1 (de genul: a fost un sut bun dar nu a avut nici precizie nici tarie)
Cei de la Antena 1 sunt penibili!Au cei mai prosti comenatori dintre toate posturile TV...vorbesc mult si prost,fara noima!Vochin e bun ca ziarist,dar ca si comentator e pe langa...
Suspendarea lui Lovin a fost redusa
Curtea de Arbitraj pentru Fotbal a hotarat, miercuri, reducerea suspendarii lui Florin Lovin de la 6 la 4 etape, informeaza site-ul Federatiei Romane de Fotbal.
Fotbalistul Stelei primise o suspendare de doua etape pentru o intrare dura in meciul cu UTA si inca patru etape pentru ca l-a fortat pe Alexandru Deaconu sa opreasca meciul Rapid-Steaua, insa suspendarea sa a fost redusa.
Dupa ce nu a fost folosit in meciurile cu Vaslui, Dacia Mioveni, Gloria Bistrita si Universitatea Cluj, Florin Lovin are in acest moment drept de joc.
Onlinesport
prea faceam spectacol era nevoie de Lovin ca sa ne franeze constructia ![]()
prea faceam spectacol era nevoie de Lovin ca sa ne franeze constructia![]()
e mijlocas defensiv ! tre sa iti explic ce trebuie sa fac un mij def ? ca nu e pentru constructie ci pentru oprirea constructiei adeversarilor ?
e mijlocas defensiv ! tre sa iti explic ce trebuie sa fac un mij def ? ca nu e pentru constructie ci pentru oprirea constructiei adeversarilor ?
lumineaza-ne,te rog eu!
ALELUIA FATA!!!( cu accent de ghetou!)
Si mijlocasul defensiv nu trebuie sa stie macar un pic ce sa faca cu mingia? Sau dupa ce o recupereaza poate sa o piarda iar?
O recupereaza, o pierde, iar o recupereaza. Leafa merge.
@axl
Sa nu uitam de perspectiva unor meciuri cu Arsenal in care Lovinel nu ar juca pentru echipa, fani sau chiar pentru onoarea lui, ci ar juca pentru ca sa-l vada impresarii
Hai sa ne oprim din persiflarea lui Lovin, pana la urma e un jucator al Stelei care in ultima vreme s-a dovedit a fi de foarte multe ori util, ceea ce e de apreciat. Eu unul trec peste impresia pe care mi-o lasa ceea ce stiu (sau cred ca stiu) despre caracterul lui.
Patronul Stelei a dezvaluit ce jucatori va oferta Steaua in vara. "Nu voiam sa spun acest lucru, dar Szekely este un jucator pe care cred ca il vom lua. Il vom oferta. Pe langa Szekely, ii vom mai oferta pe Sapunaru, Stancu si Bozovic de la Rapid. Vreau sa am cei mai valorosi jucatori, sa avem doua echipe. De la Timisoara il vom oferta pe Karamian. De la Dinamo imi place Adrian Cristea, dar credeti ca mi-l da Dinamo? Sau Iancu pe Karamian? Jucatorii astia imi plac, dar e posibil sa nu luam niciunul", a precizat Becali.
Onlinesport
Asta e tampit cu declaratiile lui de 2 lei. Ce dracu vede el la cacatu ala de Stancu? Cat despre Sapunaru imi este la fel de nesuferit ca si Pancu Tomberon.
Din cate am inteles de la prieteni acelasi lucru scrie si pe celalalte site-uri de 2 lei gen gsp sau pros(t)sport
Sper sa fie o minciuna sau una din strategiile lui.
Un maniac saltimbac,nu putem sa-i cerem lui Fekali sa fie lucid in ceea ce zice!Locul lui e intr-un sanatoriu...
P.S.Terminati cu strategiile!Habar n-are ce inseamna cuvantul 'strategie' oierul!Toate declaratiile lui izvorasc din prostie...
e de ajuns Rada care s-a dovedit un jucator de calitate si Badoi care
nu prea a avut sanse sa joace , dar sa il aduca pe spurcatul ala de Sapun...
asta chiar ar fi .................
Szekely ar merge...cred , cu toate ca ma cam indoiesc ca ar face fata la
un ritm de Miercuri/Duminica , daca era asa bun era la nationala Romaniei
chiar daca e la Otelul , dar la cioban n-ai ce sa ii faci , asa e el , spurcat la gura
Cea mai buna veste pe ziua de azi, Becali il vrea pe Sapunaru. Ma pot culca linistit.
Ce ironie ,cum a nimerit el sapunaru la nespalatzii aia de sub pod!...
Fara sapunaru ,pancu ,Stancu si alti frustrati la Steaua!
Nu avem nevoie de terminati de genul astora...
Oricum,cred ca e doar o alta idiotenie inventata de idiotul de cioban.Asta moare daca nu apare intr-o zi la TV cu ceva nou.E dependent de asta.Abia astept ziua in care va primi binemeritatul sut in fund de la alegatori.Va fi cea mai fericita zi de cand a aparut gibonul asta in peisaj!
Cel mai ,,tare transfer" dupa surdulica! Clabuc! Cand am sa-l vad si pe asta imbracand tricoul Stelei,ma internez de buna voie la nr.9!
Nu vrem jegosi in echipa noastra... si mai poarta si nume de sapun. Nu vrem antistelisti. Vrem macar jucatori profesionisti.
Cel mai ,,tare transfer" dupa surdulica! Clabuc! Cand am sa-l vad si pe asta imbracand tricoul Stelei,ma internez de buna voie la nr.9!
nu,tati,mergem amindoi sa putem schimba doua-trei vorbe despre soarta pinguinilor imperiali!
ce sa caute sconcsul ala de Fax/Duru/alta marca la Steaua?!?