@ strezahuzum
Nu prietene, nu era neaparat vorba de tine. Si nici de predatorpulse7. Vorbeam la modul general. Pe tine te stiu de mult, esti stelist adevarat. Nu conteaza ca esti galatean.
@ strezahuzum
Nu prietene, nu era neaparat vorba de tine. Si nici de predatorpulse7. Vorbeam la modul general. Pe tine te stiu de mult, esti stelist adevarat. Nu conteaza ca esti galatean.
cred ca il faci pre "puternic" pe Gigi. Becali se baga la echipa atunci cand rezultatele sunt slabe si jocul nu merge, iar greselile tehnice ale antrenorilor sunt evidente. daca batem, putin ii pasa cum e alcatuita formatia. sigur insa ca pentru multi, Becali e asemeni unei umbrele de vreme rea: iti scuzi esecurile si neputinta aruncandu-le in seama lui Gigi! iar el e baiat bun si accepta.
Hagi a fost antrenor nu numai la Steaua ci si in alte parti. peste tot a plecat cu coada intre picioare, dupa scandaluri si fara a lasa loc de buna ziua, si de aceea astazi sta pe tusa. ca antrenor practic el nu exista, acesta e adevarul crud! eu cred ca el nu poate uita acum ca antrenor, ce jucator mare a fost! e un pacat capital, o forma de narcisism fatala! probabil ca e toba de fotbal, dar nu stie sa transfere jucatorilor arta sa?! nu era pregatit pentru Steaua si plecarea lui a fost logica si binevenita!
Lacatus este un antrenor de echipe mici, prea fricos pentru o trupa de calibru. as zice un halagian cu 20 ani mai tanar! doctrina lui tactica este"focul la ei!", pe care ma indoiesc ca o poate aplica cu succes la Steaua. jocul nostru este batranesc si invechit, stagneaza si nu are nici o idee tactica. de aceea si victoriile vin greu, la limita. as zice ca e greu sa observi astazi "mana" (amprenta) antrenorului in jocul echipei. Steaua nici nu se apara bine, nici nu face un joc ofensiv spectaculos, iar victoriile vin in urma unor realizari individuale, rodul valorii jucatorilor si mai putin urmare a sistemului! ar trebui demis la sfarsitul sezonului, indiferent daca castigam campionatul! sa-i multumim pentru tot ce a facut, pentru ca ne-a dus in legenda, dar ca antrenor este altceva!
Oli nu a fost un tehnician pe gustul meu, el avand in principal stiinta de a bloca jocul adversarului. problemele majore apareau la constructie, si de aici rezultatele mai bune din deplasare. ramane insa indiscutabil un ANTRENOR mult mai adevarat decat Hagi si Laca. Olaroiu a antrenat echipe de diferite facturi si mereu le-a adus in frunte (vezi progresul si Timisoara). are o anumita rigoare si tenacitate absolut necesare in aceasta profesie. doar ca ex. va reamintesc ca pe 31 dec, cand altii erau prin vacante exotice, el urmarea pe viu Ajax - heerenven! parerea mea este ca Oli e un antrenor de 6.5-7, cu posibilitati de crestere. a lasat in urma lui la Steaua cateva rezultate extrarodinare, pentru care trebuie stimat: 3-1 heerenven, 3-0 sevilla, 4-1 Kiev, eliminarea tiganimii in UEFA. victoria cu standard. nu a stiut sa gestioneze calificarea in CL, cum de altfel nu a stiut nimeni din club, si asta s-a vazut in rezultatele din partea a doua a mandatului sau. moral, visul atat de dorit al CL ne-a strivit!
Protasov a fost un antrenor foarte interesant. fara experienta, de aici ratarea calificarii in CL (e "vina" lui si nu a lui Radoi - caci la turul din Bucuresti nu a stiut sa gestioneze prin rezultat entuziasmul unui joc scanteietor, iar la retur, alcatuirea formatiei - cu nesu mijlocas de banda si cu Goian pe banca, cu Bostina in centru la coordonare - a fost oarecum fantezista) si unele caderi neasteptate in jocuri importante (ex. cu Dinamo la 2-2), Protasov avea clasa. si asta s-a vazut in jocul echipei, care dupa cateva saptamani avea o organizare specifica, in care se simtea evident aportul antrenorului. jucam dupa scheme, dar totusi jucatorii aveau libertate, echipa era scurta si traseele clare. a plecat de la Steaua mult prea repede, si nu e vina lui Becali. la dniepr, adica acasa la el, castiga de 3-4 ori mai mult ca la Steaua (peste 1mln.), deci e evident ca nu puteai sa-l retii. totusi, daca va uitati peste cariera lui ulterioara, as zice ca exista o oarecare stagnare: a luat dniepr pe trei si acum e tot acolo, neputand trece barajul granzilor. in plus daca el decide sa plateasca 4 mln pe un jucator ca Mazilu, in speranta ca acesta o sa-l ajute sa ia titlul, incep sa am dubii in priceperea lui absoluta!? oricum Protasov ramane o pagina luminoasa pe banca tehnica a Stelei.
ar mai fi de discutat si de Zenga, un antrenor care a revolutionat sistemul de joc al Stelei si ne-a readus in europa. la Walter insa marea problema sunt femeile din viata lui, care-l impiedica sa aibe continuitate in performanta! daca fotbalul nu este mai mult decat amanta, iubita, sotie, sau familie ,nici un antrenor tanar nu va putea sa progreseze. Zenga pierdea prea mult timp cu probleme colaterale si astfel concentrarea lui scadea si inregistra esecuri nepermise (progresul, galati, Constanta). dar mai presus de toate, lui Walter trebuie sa-i multumim ca a adus vantul unei schimbari de mentalitate la Steaua. aerul jocului profesionist si gustul jocului european!
@Victor
Noi am avut si avem divergente in legatura cu ceea ce inseamna pentru Steaua prezenta lui Gigi Becali la club, dar, trebuie sa admit, comentariile tale in materie de fotbal sunt intotdeauna pertinente, poate cele mai realiste si fundamentate din cate ne este dat sa citim aici. Respect!
Excelente comentarii, felicit colegii.
Dupa plecarea lui Protasov am tot incercat sa gasim explicatii pentru jocul sters.
Au fost destule schimbari, iar lotul a crescut considerabil atat numeric cat si valoric.
Asta ca sa nu mai punem la socoteala ca acum practic nu mai suferim de accidentarile blestemate.
Lacatus are toate conditiile sa faca performante bune, sa defileze in Romania.
Evident, este inca idolul meu, dar acum la Steaua orientarea catre performanta ar trebui sa inceapa cu o schimbare pe banca. Si mai cred ca dintre antrenorii romani doar Boloni merita o incercare, in rest sunt toti lipsiti de valoare certa (inclusiv Dan Petrescu).
Daca spune cineva ca trebuie adus Lucescu , il impusc cu mana mea !!!!!
Eu spun ca inca-i prea devreme sa-i punem o eticheta lui Lacatus . In primul rand n-avem mijlocasi !!!! Omogenizarea unui lot nu-i o treaba asa usoara , nu se produce in 6 etape ,necesita rabdare si ..tutun !!
Eu sunt de parere ca unii jucatori au inceput sa aibe um randament mai bun de la venirea lui Laca. Un exemplu e NESU, si as mai aminti doar pe Lovin si golanski.Lovin cel putin sunt de parere ca a facut chiar progrese !
Peste noapte nu se poate face o echipa cu un joc redutabil !!
eu zic ca Lacatus e slab ca antrenor! sau mai degraba nu este un antrenorul de calibru, de care Steaua are atata nevoie acum. profesionistul adevarat se impune prin atitudine, joc si rezultate. o face Laca mereu pe incruntatul si autoritarul, dar jocul si rezultatele sunt subtiri. nu e admisibil sa ai lotul actual si sa te bati parte in parte cu alde Iasi, panduri si uta? o sa-mi spuneti ca in fotbal nici un meci nu e usor, dar la noi parca prea sunt toate grele!? daca punem la socoteala oficialele si amicalele, nu cred ca am castigat la mai mult de un gol decat in vreo doua meciuri. asta imi arata o saracie in exprimarea tactica si probleme evidente de organizare ofensiva (golurile apar mai mult ca urmare a unor realizari individuale, rezultate din valoarea individuala a jucatorilor).
sigur se vorbeste mereu de interventiile tehnico-tactice ale lui Gigi. eu cred ca daca am avea cu adevarat un antrenor competent si rezultatele bune ar veni constant, nici Becali nu ar mai avea ceva de comentat. valoarea se impune singura si e respectata in fotbal, pentru ca rezultatele nu pot fi masluite mult timp. daca insa iei bataie la Iasi, iar la Pandurii joci asa cum am facut-o noi, la ce te poti astepta? sa vina patronul sa-ti spuna ca Radoi da randament max. pe postul de fundas central (ceea ce s-a dovedit corect), ca Petre e cel mai bun inchizator din tara (corect) sau ca Dayro moreno trebuie sa fie titular, fiind o valoare incontestabila pe care s-au platit mln. (aici subscriu). cand se ajunge ca SOLUTIILE CORECTE, sa-ti fie dictate de tribuna, atunci ai o problema mare tu ca antrenor. teoretic noi cei din tribuna, inclusiv Becali, suntem amatori (chibiti), iar profesionistul de pe banca trebuie sa vada mutarile cele mai bune. cand situatia este inversa, cazul Stelei, as zice ca cel de pe banca pare a nu se pricepe suficient.
si situatia din jocul cu rapid i se datoreaza tot lui Laca. sunt atatea discutii in jurul deznodamantului final si tiganimea a ridicat ciocul numai si numai pentru ca ei conduceau in acel moment. daca Steaua ar fi avut avantaj, nu cred ca s-ar mai fi comentat atat. ce am facut insa noi? am jucat slab, fiind sub o echipa a rapidului absolut neputincioasa (vezi si meciul urmator de la buzau unde au pierdut fara drept de apel in fata unei garnituri ce cuprindea rezervele noastre).
parerea mea este ca Lacatus e un antrenor fricos, care nu stie nici sa blocheze jocul adversarilor si nici sa construiasca coerent. pregatirea fizica nu pare de invidiat, caci in multe jocuri am terminat sufocati de niste adversari mediocri. in plus nu prea inteleg relatiile lui cu "vedetele" echipei?! sa ai un jucator de talia lui Dayro moreno, care este ca talent peste tot ce am vazut eu in Romania de multi ani si sa-l tii rezerva aduce a incompetenta. mai mult atunci cand joaca, Dayro apare mereu izolat si nu exista absolut nici o schema dezvoltata pentru calitatile lui native. am mai dat ex. dintre Dayro si Semedo. portughezul este un jucator de viteza, dar fara prea mare calibru, in schimb la CFR face furori pentru ca Andone a dezvoltat un joc pe contre care ii pune calitatile in valoare. la noi, unde Dayro moreno ar trebui jucat numai cu mingi la intalnire pe culoar, schemele de contra-atac sunt inexistente si columbianul alearga mai mult de-a latul, inotand pe la mijlocul terenului, intr-o pozitie care evident ca nu ii convine, foarte departe de poarta. Lacatus il impinge al doilea varf pe Dica, un fotbalist care are pasa si viziune a jocului si care probabil ar fi mult mai eficient retras cu 10-15m. marii antrenori isi construiesc schemele de joc in functie de materialul uman pe care il au! la noi situatia pare inversa: avem jucatori buni, dar schemele, putine cate sunt, par a ignora calitatile acestora.
nu stiu insa ce se poate face, caci situatia este foarte complicata. Lacatus are sprijinul neconditionat al multimilor, pe care le cultiva intr-un mod insistent si oarecum smecheresc (vezi turul lui de stadion la finalul fiecarui joc acasa, prin care incurajeaza suporterii sa-i scandeze numele). de aceea zic ca Becali este in fata unei alegeri dificile. pe de o parte ele este prizonierul tribunelor, care "inflamate" de presa de scandal ar reactiona vehement la o schimbare, pe de alta parte este probabil constient ca jocul nu merge, iar motivele sunt acum in principal pe banca tehnica! eu personal i-as multumi lui Laca la sfarsitul campionatului si indiferent de rezultatul final as incerca sa aduc un antrenor strain! ma indoiesc ca in Romania exista azi antrenori capabili sa tina in mana si sa "creasca" o echipa cu pretentiile Stelei.
@ Victor
Lumineaza-ma maestre. Ce vezi tu asa senzational in lotul pe care il avem ACUM? Subliniez "acum" pentru ca vad ca pe asta marsezi tu. Inseamna ca esti entuziasmat de cei 4 atacanti transferati in iarna.
Tu vezi in Dayro un jucator care poate sa-ti castige un meci, fie el si cu Iasul sau Pandurii? Vezi in Pepe un van Nisterlooy de Romania? Ce lot avem pana la urma de ai pretentia sa spulberam Iasul si Pandurii?
Avem un Ghionea iesit din forma, un Goian fara chef, inchizatori de tot rasul, un Dica apatic si "vedet"... Care e lotul ala senzational care ne-ar permite sa avem pretentia de a nu ne bate "de la egal" cu Iasul si Pandurii?
Lacatus e slab... Dar de Andone care ii are pe Culio, Trica si Dubarbier (no offense, dar noi nu avem asa mijlocasi - poate doar Mendoza) + Semedo in fata (la fel, varf ca asta nu prea gasesti in Romania) ce e? E antrenor extrem de slab, nu?
In fine, fiecare are dreptul la o parere... Dar totusi, unde dracu' e lotul ala senzational de care vorbeste toata lumea? Eu nu-l vad...
Victor a ilustrat foarte bine o parere pe care o impartasesc despre problema principala la echipa.
Marius, daca ai trece peste sentimentalisme ai vedea ca omul are macar putina dreptate.
"Tu vezi in Dayro un jucator care poate sa-ti castige un meci?"
Pleci de la premise gresite, nu trebuie ca un jucator sau altul sa castige de unul singur un meci (de altfel asta e toata "tactica" noastra acum: se joaca la nimereala si se spera ca unul din jucatori sa rezolve meciul printr-o sclipire individuala; in rest - traditionalul joc insistent de-a latul si mingile aruncate spre Pepe). Cand ai un atacant care a inscris 16g/16m si tu il joci pe te miri ce post, apoi te enervezi ca nu da randament si il tii rezerva, atunci problema esti TU si nu jucatorul, caruia, practic, nu i-ai dat nici o sansa!
"Avem un Ghionea iesit din forma, un Goian fara chef, inchizatori de tot rasul, un Dica apatic si "vedet""
Asa si cine ar trebui sa aduca atitudine si determinare la echipa? Nu de alta, dar vad ca toti jucatorii sunt iesiti din forma, arata-mi tu macar unul in crestere de forma cu Lacatus (poate doar Radoi). Astia n-au chef si sunt iesiti din forma in timp ce Rada (cel mai constant si sigur fundas in tur) nu prinde lotul. Si e logic sa vrem sa spulberam Iasi-ul, compara-l pana si pe Surdu cu Palimaru si tot ai un motiv suficient.
Pentru toate cele de mai sus, reprofilari, abrambureli, nereusita in a scoate unii jucatori din apatie, pentru toate astea l-am urat pe Olaroiu. Nu mi se pare corect sa trec cu vederea astea acum pentru ca m-as minti.
Atunci sa ma scuzati, dar antrenorul de care are nevoie Steaua nu-l gasiti in Romania.
Si inca ceva, Victor, ce mama dracu' vrei sa faca Lacatus la finalul meciului daca suporterii il cheama la salut? Sa faca la fel ca boii de jucatori care fug repede la vestiare? Sa-ti fie clar, noi il chemam pe Laca la salut, nu cultiva el nimic.
In fine, fiecare are dreptul la o parere... Dar totusi, unde dracu' e lotul ala senzational de care vorbeste toata lumea? Eu nu-l vad...
Desi marsez punctului de vedere profesat de Victor, inclin sa-ti dau dreptate in ceea ce priveste calitatea lotului, aceasta fiind, in opinia mea, mult supra-evaluata.
Nesu ramane acelasi fundas bezmetic, Marin joaca din an in Paste, Goian e complet iesit din forma, fiind cu gandul mai mult la strainataturi decat la "ogoarele" patriei, Ghionea vine dupa o accidentare urata si are deja o varsta, pentru a mai putea creste in joc.
Dintre mijlocasii de meserie, Petre este intr-o crestere evidenta de forma, dar pare in multe partide prea lent si incapabil sa urce jocul, Plesan nu s-a acomodat nici acum la Steaua, mijlocas stanga nu avem, acelasi lucru si pe partea dreapta, unde Nicolita continua sa se faca de ras meci de meci, ceas de ceas si "intr-o proportie de masa". Coordonator iarasi nu avem, Dica fiind lent si previzibil in aceasta postura, atunci cand a fost utilizat in acest rol.
In fata, sud-americanii transferati in aceasta iarna au o certa valoare, care insa este supralicitata in mod exagerat de conducere, in general. E adevarat insa ca nici Mendoza, nici Dayro nu joaca pe posturile pe care ar trebui sa o faca si de aici poate senzatia ca par putin "umflati" in raport de calitatile lor reale.
Banca nu ofera prea multe solutii. Vali Badea este un fotbalist extrem de slab, complet atehnic (de aici si preluarile lui de cele mai multe ori hilare), dar care a sedus patronatul prin cele doua goluri care ne-au calificat in CL in 2006. Neaga nu cred ca va mai putea reveni vreodata la o forma sportiva cat de cat apropiata de cea pe care o avea atunci cand a plecat din Ghencea.
In rest, despre Baciu, Lovin sau Surdu, ce ar mai fi de spus?
Atunci sa ma scuzati, dar antrenorul de care are nevoie Steaua nu-l gasiti in Romania.
Corect, asta cred si eu. Nu exista un antrenor in Romania care sa fie capabil de ce ne-am dori noi.
@ fedora
Un antrenor "ideal" de afara n-o sa ajunga niciodata la Steaua:
1. Salariu - nimeni nu-ti vine pe 3-500.000 (Oleg a fost exemplul care confirma regula)
2. Bani de transferuri - 2 milioane pentru "shopping" par o gluma in tarile cu fotbal
3. Amestecul idiotului de patron - ganditi-va de ce a plecat Oleg
Asta este. Lacatus e antrenor, are sanse sa ia titlul... restul e can-can.
@ Victor
Lumineaza-ma maestre. Ce vezi tu asa senzational in lotul pe care il avem ACUM? Subliniez "acum" pentru ca vad ca pe asta marsezi tu. Inseamna ca esti entuziasmat de cei 4 atacanti transferati in iarna.
Tu vezi in Dayro un jucator care poate sa-ti castige un meci, fie el si cu Iasul sau Pandurii? Vezi in Pepe un van Nisterlooy de Romania? Ce lot avem pana la urma de ai pretentia sa spulberam Iasul si Pandurii?
Avem un Ghionea iesit din forma, un Goian fara chef, inchizatori de tot rasul, un Dica apatic si "vedet"... Care e lotul ala senzational care ne-ar permite sa avem pretentia de a nu ne bate "de la egal" cu Iasul si Pandurii?
Lacatus e slab... Dar de Andone care ii are pe Culio, Trica si Dubarbier (no offense, dar noi nu avem asa mijlocasi - poate doar Mendoza) + Semedo in fata (la fel, varf ca asta nu prea gasesti in Romania) ce e? E antrenor extrem de slab, nu?
Dar totusi, unde dracu' e lotul ala senzational de care vorbeste toata lumea? Eu nu-l vad...
daryo moreno este invingatorul argentinei (iar in trecut si al italiei), fost titular intr-o echipa ce a castigat Cupa Libertadores 9once caldas), unde a marcat in toamna de 17 ori din 17 meciuri oficiale! de ce el, Ghionea, Nicolita, Dica, Goian, plesan, mendoza etc. par fara chef si iesiti din forma, cred ca e o problema EXCLUSIV de competenta antrenorului. asta intreb si eu: de ce atatia jucatori sunt blocati si nici unul nu pare a face un salt fata de evolutiile din trecut? noi pe banca chiar avem un antrenor sau doar un "simbol"?
cat despre comparatia lotului Stelei cu cel al iasilor sau al pandurilor, cred ca te-ai grabit si e doar o neatentie?! bugetul la transferari al iasului este de 200miiE pe an si noi spunem acum ca practic valoarea jucatorilor este aceeasi? sa inteleg ca avem o conducere absolut incompetenta care toaca banii patronului pe non-valori? sau ca desi Steaua poate alinia in primul 11 numai internationali, asta nu conteaza, caci tot branet si al Piturca sunt mai buni? haide atunci sa schimbam loturile si poate Lacatus cu jucatorii iasului va face mai multa treaba si va castiga la pas campionatul?!
despre valorile CFR-ului ma umfla rasul: trica, un refuzat din curtea Stelei, care s-a afirmat prin dealurile bulgariei, iar culio te rog nu uita ca nu a jucat niciodata la o echipa de prima Liga in argentina. Semedo este un jucator portughez de valoare medie, facut mare in campionatul nostru, pe fondul insa al unui joc de contra-atac bine pus la punct. ca valoare individuala, Semedo este cu mult sub Dayro moreno! antrenorii celor doi insa sunt diferiti! cat despre eventuala prezenta a vreunui jucator de la CFR intr-o echipa nationala, asta pare o utopie. valoarea lui CFR a fost verificata direct si riguros de anorthosis si ei au picat examenul!
faptul ca majoritatea antrenorilor din Romania sunt slabi, nu-l scuza pe Lacatus. oricum el nu este nici macar intre "varfurile" Romaniei, asa ca nu-i mai cautati scuze. daca nici acum nu are lot mai bun decat uta, Pandurii sau Urziceni , atunci putem sa ne ducem la culcare, in frunte cu magul Lacatus!
si repet: faptul ca nu este un mare antrenor nu diminueaza cu nimic meritele lui Laca ca jucator! el cu adevarat a fost un "facator" de istorie ros-albastra, un om care ne-a adus glorie, onoare si mandrie. din pacate acum are de interpretat un rol mult prea dificil!
Pentru discutii in genul celor de mai sus, va rog sa folositi urmatorul link: http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=12093
Aviz pentru strezahuzum, Victor, Piece of Mind, yo_marius, fedora, Moweed, dar si pentru alti amatori de comentarii savuroase.
In acest topic vor continua STIRILE ZILEI.
Steaua isi schimba echipamentul!
De la vara o sa devina cu adevarat ca al Barcelonei. Tricourile vor avea mai multe dungi rosii si albastre (9), iar echipamentul de rezerva va fi verde fosforescent. Identic cu echipamentul de rezerva al Barcei din sezonul trecut. Un amanunt deosebit pentru suporterele Stelei: echipamentul va fi mulat pe corp. O adevarata Barcelona a estului asa dupa cum Barca este o Steaua a vestului. ![]()
?Fosforescenți? pentru douã sezoane
Interesant este cã în afarã de aceste douã rânduri de tricouri de joc nu vor mai exista altele, dar mai ales faptul cã verdele fosforescent va fi menținut douã sezoane, cel principal urmând a fi schimbat în sezonul 2009-2010 în aceeași combinație de roșu și albastru, dar cu mai puține dungi.
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-...celonei-2524403
Sper sã schimbe și fontul cifrelor și a literelor de pe spate cu unul mai serios.
Nu este normal ca primii care dau știrea sã fie presa, înaintea site-ului oficial.
Ipocrizia si mizeria presei romanesti depasesc absolut orice inchipuire. Au descoperit "blatul" : Virgil Becali (cu care GG e in relatii proaste de altfel) a fost vazut iesind din restaurantul "Doi cocosi". Iar soferul lui Netoiu a fost vazut punand o geanta pe bancheta din spate a masinii. SENZATIONAL ! EXTRAORDINAR ! BOMBA ! DINAMITA ! URAGAN ! CATASTROFA ! NU STIU CE TAMPENIE SA MAI SCRIU CA SA ATRAG ATENTIA !
Cand Muresan a declarat ca "a baut o cafea cu Borcea" inaintea meciului direct, nimeni nu s-a scandalizat. Deh, nici nu ma mai mira, va stiu naravurile, slugilor ... sper ca si aseara v-ati dat singuri pumni in cap de disperare.
Mda....parca daca ar fi facut blat erau atat de prosti incat sa dea banii in ziua meciului. Sunt deja penibili astia din presa nu m-ar mira sa aflu in curand stirea bomba ca inainte de meciul de la Bistrita s-au aflat Becali si Padureanu in acelasi oras...
O voce autorizata despre Steaua:
"Suntem pregatiti pentru meciul cu Steaua si sincer nu mi-e teama ca voi avea soarta lui Porumboiu, pentru ca eu nu cred ca Steaua face aranjamente. In ultimii ani i-am incurcat tot timpul pe cei din Ghencea. Chiar daca nu avem nici un fel de griji vom fi motivati in fata Stelei pentru ca ne dorim sa jucam in Intertoto, dar si cit mai multi bani din drepturile de televizare. In plus, jucam si pentru prestigiul nostru", a spus Jean Padureanu, conform Fanatik.
pentru cei interesati de Euro 2008 articol interesant gasiti aici:
Reclama
"Am crezut ca Marius Lacatus este barbat, dar s-a dus repede sa se planga la parinti. Putea si el sa-mi dea o replica. Imi pare rau, dar acesta este adevarul. Badea i-a salvat scaunelul de sub fund in minutul 92, cand nu-l mai avea si i l-a pus la loc. Mai in gluma, Lacatus ar trebui sa-mi dea acum jumatate din contractul lui la Steaua pentru ca elevul meu l-a salvat", a spus Sdrobis.
Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal (FRF) l-a sanctionat pe managerul clubului Jiul Petrosani, Ioan Sdrobis, cu cinci etape de suspendare si cu o penalitate de 1.500 de lei pentru declaratii calomnioase la adresa antrenorului stelist Marius Lacatus.
onlinesport
Ce importanta isi da si cacatul asta de la o vreme, acum ca l-a descoperit pe Vali Badea(un jucator mediu de altfel, nicidecum unul din marile talente ale fotbalului mondial) se crede vreun mare antrenor.
pai si atunci Cartu ce ar trebui sa faca in cazurile lu Radoi si Plesan ...
chiar e groasa rau cu presarii astia...nici musca nu mai misca ca ei filmeaza tot ![]()
din punctul meu de vedere pentru presa era bun un "ceasca" !
Vali Badea, suspendat doua etape
Apelul Rapidului a fost respins!
Comisia de Apel a FRF a decis miercuri respingerea apelului introdus de clubul FC Rapid, oficialii giulesteni anuntand prin vocea lui Grigore Sichitiu ca vor continua lupta la Curtea de Arbitraj a Fotbalului unde se va introduce recurs in termen de 5 zile la decizia FRF.
Perseverenta e arma prostului. Copos si ai lui vad paiul din ochii altuia, dar nu si barnele din ochii lor. Le place sa pozeze in victime, minimalizand vinovatia propriilor suporteri. Au devenit deja de poveste.
Dupa 0-1 acasa cu Ceahlaul de ce nu-l mai cauta nimeni pe zootehnistul sef de la Vaslui sa-l intrebe ce jucatori au mai fost cumparati? Sa fii vandut Sandoi meciul? Altfel nu-mi explic cum poate o echipa de ,,galactici"sa ia bataie acasa de la niste bieti ,,plaiesi"?