FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1189190191192193689»
yo_marius22.02.2008 09:51

AZI LIVE: Conferinta de presa Marius Lacatus (14:00)

Marius Lacatus sustine astazi o conferinta de presa de la ora 14:00, dupa antrenamentul inchis al Stelei.

axl22.02.2008 09:56

Pe ce post?

HyJack22.02.2008 10:35

Mda. Deci intrati pe > http://magazin.steauafc.com/

yo_marius22.02.2008 16:54

Lacatus: "Vrem sa castigam toate cele 15 meciuri"

Antrenorul Stelei, Marius Lacatus, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca echipa din Bulevardul Ghencea isi propune pentru sezonul de primavara castigarea tuturor celor 15 meciuri, admitand totusi ca nici asa obtinerea titlului nu este asigurata.

"Vrem sa castigam toate cele 15 meciuri din acest sezon de primavara, dar nici chiar daca batem tot nu putem fi siguri de titlu", a declarat Marius Lacatus.

Tehnicianul stelist a facut referire si la ultimele declaratii din presa, opinand ca fiecare echipa ar trebui sa-si vada de drumul ei.

"Fiecare sa-si vada de echipa lui. Sper ca toate meciurile sa se joace pe teren si titlul sa fie obtinut prin mijloace exclusiv sportive", a adaugat Lacatus.

"Noi ne respectam fiecare adversar. Daca dusmania dintre conduceri se transmite pe teren jucatorilor, atunci vom avea un fotbal frumos. In aceasta primavara vom sacrifica spectacolul pentru rezultate", a completat antrenorul principal al Stelei.

Intrebat in legatura cu starea fizica a capitanului Mirel Radoi, Lacatus a declarat ca internationalul stelist este apt sa evolueze 90 de minute, fiind foarte ambitios si rezistent.

"La Iasi ne asteapta un meci foarte greu, pe un teren dificil, dar putem obtine victoria", a conchis Marius Lacatus inaintea startului sezonului de primavara al Ligii 1.

Onlinesport

MoWeed22.02.2008 17:05

Asta e mentalitate de invingator nu ca mentalitatea lui zer0li("si egalul e bun")

steaua_gloria22.02.2008 17:19

De ce arata situ asa? l-ati schimbat , sau e vreo problema tehnica?

alex_steaua4life23.02.2008 23:18

interesant , sunt curios in legatura cu salariile ,iar cu privinta la arbitrii nu discut !!

weeezer24.02.2008 23:11

Ce zici de asta?

"Gigi Becali: "Ma bag iar la echipa!"

Gigi Becali a intrat în direct, la Fanatik Show, pentru a comenta rezultatul Stelei de la Iași.

"Nu-l mai las pe Lãcãtuș sã facã ce vrea el la echipã. Cum nu m-am implicat, cum începe sã se aleagã praful! De luni mã bag iar la echipã, dar nu spun mai mult ce voi face. Am vãzut cã Dayro e pregãtit sã fie titular, Rãdoi și Habibou sînt apți, iar Pleșan mai trebuie sã se antreneze. Trebuia sã mã duc în cantonamente sã vãd cum se descurcã echipa. Nu-l mai las pe Lãcãtuș de capul lui! Dacã batem pe CFR mai pot sã sper la titlu, dar așa am zis și de Iași și ne-au bãtut", a tunat Gigi, în direct la "Fanatik Show". "

Sursa: gsp.ro

DelPiero1024.02.2008 23:27

Macar la faza cu Dayro are dreptate! :biggrin: Acum serios,a inceput din nou circul! :huh:

MoWeed25.02.2008 07:16

O avea dreptate el cu Dayro da daca iar incepe sa se bage la echipa nu castigam nimic....

sonic200525.02.2008 07:35

ce mai conteaza daca se baga sau nu ciobanul, singurul lucru cu adevarat important in toata povestea asta e ca sansele noastre la titlu sunt 0 si trebuie sa isi puna un obiectiv realist locul 2 pentru ca va fi foarte greu de prins si asta

MoWeed25.02.2008 11:37

Saptamana trecuta, intr-un interviu acordat cotidianului bulgar 7 dni sport, fundasul formatiei Levski Sofia, marocanul Youssef Rabeh, a admis ca l-a accidentat intentionat pe stelistul Habib Habibou, in amicalul disputat de cele doua echipe in Cipru.

"Am vrut neaparat sa-l lovesc cu cotul pentru ca s-a luat de doua ori de familia mea!", a precizat africanul. Apoi a explicat cum a evoluat discutia premergatoare incidentului: "L-am intrebat de ce face asta. Mi-a raspuns ca nu-i plac oamenii ca mine. Nu am inteles ce vrea sa spuna, dar m-am enervat. Cu atat mai mult cu cat si el este de origine araba. Asa ca i-am spart fata!", a spus Youssef.

prosport

Jegosii astia de ziaristi iar inventeaza un scandal. Daca declaratiile sunt adevarate(tare mult m-as mira) de ce au asteptat pana dupa meciul de la Iasi sa le publice??

Ziaristi de 2 lei vechi...

novac25.02.2008 12:25

Ieri clubul a anuntat pe site ca se "imbunatateste" relatia cu presa aplicandu-se un set reguli, foarte bune si necesare la un club de nivelul Stelei. Adica maine avem zi de presa! Gata cu speculatiile si cuvintele "puse" in gura jucatorilor si a oficialilor ... stiu eu ceva jornalisti pe care o sa-i cam doara.

"REGULI FC Steaua IN RELATIA CU MASS-MEDIA

Din dorinta de a stabili o comunicare moderna si corecta cu mass-media din Romania, FC Steaua a stabilit un nou set de reguli in ceea ce priveste regimul acordarii de interviuri si de filmari ale antrenamentelor echipei. In continuare, puteti vedea acest set de reguli, care va deveni valabil incepand cu ultima saptamana a lunii februarie:

1. Interviurile cu jucatorii Stelei se vor realiza intr-o singura zi a saptamanii, care va fi denumita ?Ziua presei?. In cadrul acesteia, un numar de maxim 4-5 jucatori se vor prezenta, la sfarsitul antrenamentului, la zona de interviuri, unde vor discuta cu reprezentatii mass-media care i-au solicitat pentru interviuri. ?Ziua presei? va fi programata in fiecare MARTI.

2. Solicitarile pentru interviuri vor fi facute cu minimum o saptamana inainte de ?Ziua presei?, astfel incat departamentul de comunicare al FC Steaua sa poata verifica disponibilitatea jucatorilor si sa-i programeze pe acestia pentru intalnirea cu presa.

3. Fiecare publicatie/post TV/post radio care solicita un interviu are dreptul la maximum doua interviuri pe saptamana.

4. Antrenorul echipei va sustine o conferinta de presa saptamanala, cu doua zile inaintea fiecarei partide, aceasta fiind singura ocazie in care acesta va dialoga cu reprezentantii mass-media.

5. Reprezentantii mass-media vor solicita interviurile exclusiv prin intermediul ofiterului de presa al clubului, fiind interzisa contactarea separata a antrenorilor sau a jucatorilor pentru obtinerea unei programari.

6. Antrenamentele deschise pentru presa vor fi stabilite de antrenorul principal si vor fi comunicate la inceputul fiecarei saptamani de catre ofiterul de presa.

7. Solicitarile posturilor TV sau radio pentru prezenta antrenorilor/jucatorilor in cadrul emisiunilor in direct vor fi facute cu minimum o saptamana inaintea difuzarii acestora.

8. Ofiterul de presa este singura persoana din cadrul clubului care va fi contactata in vederea obtinerii unor interviuri sau programari pentru emisiuni in direct, acesta avand intreaga responsabilitate pentru relatia cu presa. Contactarea membrilor conducerii administrative a clubului in vederea obtinerii de programari este strict interzisa si nu va conduce la niciun rezultat.

9. In cazul producerii unor evenimente speciale, care necesita obtinerea unei reactii oficiale din parte clubului, reprezentantii mass-media vor contacta ofiterul de presa al FC Steaua, care le va comunica disponibilitatea persoanelor vizate de a oferi un raspuns.

10. Jucatorii Stelei nu vor acorda niciodata declaratii telefonice, pe aeroporturi sau in alta parte decat la stadion sau in locurile aprobate de ofiterul de presa al clubului.

11. Interviurile cu jucatorii Stelei vor fi realizate doar in prezenta ofiterului de presa si vor fi inregistrate de catre club."

steauafc...

steaua_gloria25.02.2008 12:59

Pepe?! Ce e cu Pepe?! Cum sa imi fie mie frica de Pepe? Ce poate sa faca decat sa incerce un fault mai dur, dar nu stiu cat curaj are. Oricum, sintem atacanti amandoi si e greu sa ne intalnim, dar pot face un efort sa vin in aparare la un corner daca e cazul. Bine ar fi totusi ca Pepe sa stea in banca lui, altfel ii rup picioarele!?, a spus Fabbiani pentru Fanatik.

Nush daca sa cred ce scrie mai sus sau nu , insa daca e asa cam asta e caracterul urangutanului de la Cluj.

yo_marius25.02.2008 14:09
Gigi Becali a vorbit in aceasta dupa amiaza despre masurile pe care doreste sa le ia dupa infringerea de la Iasi: ?Nu e vorba de suparare dupa acest meci, dar o sa vedeti ce se va intimpla. Vor fi schimbari mari la echipa, astazi vin aici si Lacatus si Adi Ilie, pentru a discuta intr-o sedinta. Nu mai accept vedetism la Steaua. Nicolita merge pe la emisiuni de divertisment si sta cu pana de indian in cap. Dica si Goian stau numai la Giovani, si-l intreaba cind pleaca afara. Portughezii cum joaca in strainatate pe citeva sute de mii de euro, ai nostri de ce nu pot? Mai sunt si la ei in tara?

Becali a declarat ca nu e suparat nici pe Lacatus si nici pe Pepe Moreno: ?Nu sunt suparat pe Pepe Moreno pentru ca a avut doua ocazii si a ratat, ce putea el sa faca, gaura in portar? Nu sunt suparat nici pe Lacatus, asa a gindit-o el, fara Dayro?, a spus Gigi Becali.

Fanatik

din cate se pare s-a terminat cu Banel titular, cel putin pentru cateva meciuri. Partea proasta e ca se pare ca romica surdulica e inlocuitorul... :blink:

sonic200525.02.2008 14:14

are dreptate Gigi cei mai slabi de pe teren au fost asa zisele vedete ale Stelei, Dica , Goian si Nicolita. parerea mea e ca trebuie lasati un pic pe banca sa se mai linisteasca pentru ca asa nu se mai poate. Nicolita e un speriat care nu stie cum sa scape de minge mai repede s-a vazut clar la faza aia ca el nu suporta sa aiba mingea

bodanelu25.02.2008 14:19
din cate se pare s-a terminat cu Banel titular, cel putin pentru cateva meciuri. Partea proasta e ca se pare ca romica surdulica e inlocuitorul... :blink:

Marius, asera Surdu in 5 minute a demonstrat ca e mai bun decat Nicolita. A facut o preluare perfecta si a driblat un adversar.

Incepe si Becali sa vada jocul ca noi, ca suporterii. Poate prima decizie pe care o ia si o salut.

yo_marius25.02.2008 14:20
Președintele de onoare al FC Ceahlãul, Gheorghe ªtefan, a declarat, luni, cã a obținut acceptul lui Gigi Becali pentru împrumutul jucatorilor Marius Croitoru și Vasilicã Cristocea la formația nemțeanã pana in vara.

"Intr-adevar ne-am inteles pentru Croitoru care va veni imprumut pentru sase luni. Mai mult, Gigi Becali mi l-a oferit si pe Crisocea tot ca imprumut pana in vara. Totul depinde de raspunsul jucatorului care va veni in cursul zilei de astazi", a declarat Gheorghe Stefan.

prosport

DelPiero1025.02.2008 15:33
Marius, asera Surdu in 5 minute a demonstrat ca e mai bun decat Nicolita. A facut o preluare perfecta si a driblat un adversar.

Incepe si Becali sa vada jocul ca noi, ca suporterii. Poate prima decizie pe care o ia si o salut.

Prefer sa jucam in 10 oameni decat sa vad pe Banel sau Surdu titular...

IONUTZ-CIPRIAN25.02.2008 15:36

Bai daca se baga ciobenul la echipa,macar sa vad in pui mei si rezultate,nu sa ne facem de cacao cu o echipa de mana a 2-a,Dica a jucat execrabil si nu mai spun de Banel!Surdu a cam miscat si el cate ceva dar dupa ce a intrat Dayro s-a cam jucat fotbal s-a vazut imediat ca aveam nevoie de un creier in echipa,Dica saracul e cu,capul in alta parte!

bodanelu25.02.2008 16:40

poate si-a dat seama ciobanul ca nu antrenorii sunt vinovati. Cand ai un lenes ca Dica in echipa (tot respectul pentru trecut, dar acum se gandeste la alte meleaguri), un Goian care numai sa faulteze stie, un Banel care-si baga mingea in proprie poarta, sigur jocul nu o sa mearga.

**alex**25.02.2008 18:08

Daca Nicolita trece pe banca, o solutie buna ar fi urcarea lui Golanski in linia de mijloc.

weeezer25.02.2008 18:58

Da, si Ogararu in locul lui Golanski. Glumesc. Ar fi o solutie, cu Eme pe dreapta si Nesu pe stanga (fundasi), dar nu cred sa o aplice Laca.. mai degraba o sa-l vedem pe Neaga sau pe Mendosa trecuti pe dreapta...

Da' oricum, eu pun 10 lei ca Nicolita o sa fie titular :P

RaMs3s26.02.2008 09:10

fratilor ieri am fost in Ghencea cu un coleg sa ne uitam prin magazinu oficial....si cand am ajuns acolo un bodyguard ne-a spus ca magazinul oficial este in inventar...stand noi si vorbind cu el ne-a spus ca de fapt este Becali la club si ii cearta pe toti angajatii :laugh: si ca acela ar fi motivu ca magazinul nu era deschis....e clar....de acum sa ne asteptam la o echipa facuta de Becali...

**alex**26.02.2008 12:44
Mijlocasul stelist, Mihaita Plesan, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa ca atacantul formatiei CFR Cluj, Christian Fabbiani, nu se poate considera fotbalist dupa ce a spus ca ii va "rupe picioarele" atacantului formatiei "ros-albastre", Pepe Moreno.

"Daca Fabbiani a zis ca-i va rupe piciorul lui Pepe atunci inseamna ca a gresit sportul. Sa se duca la K1. Noi suntem fotbalisti si trebuie sa ne respectam in teren. Nu o sa menajez niciun jucator de la CFR asa cum nici ei nu ne vor menaja", a spus Plesan.

Atacantul stelist, Nicolae Dica, a tinut sa raspunda acuzelor patronului stelist, Gigi Becali.

"Dupa turneul final, voi lua o hotarare. Dar daca eu nu mai sunt dorit, nu pot sa stau cu forta la Steaua. Nu mi se pare normal sa mi se sparga mie totul in cap la infrangeri. Aceste declaratii nu fac deloc bine echipei ci din contra, destabilizeaza inainte meciului cu CFR Cluj. Am jucat patru ani la Steaua si cred ca am dat ce a fost mai bun pentru acest club. Am vazut ca s-a declarat despre mine ca m-am rugat de Giovanni Becali sa plec. Nu este deloc adevarat deoarece in 6 luni am fost la el in birou doar de 2 ori. Este pacat ca se declara asa ceva. Pe mine din echipa ma poate scoate Lacatus, el e antrenorul si din cate stiu el face echipa. Personal, mie nu-mi convine sa stau pe banca. Cu toate acestea, o sa ma supun deciziei antrenorului, si subliniez: antrenorului!", a declarat Dica.

sursa: Prosport

«1189190191192193689»