FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1187188189190191689»
IONUTZ-CIPRIAN28.01.2008 15:35

Cred ca Ilie face un lucur bun ajutand copii sa realizeze ceva,cine stie ce talente ies de acolo!!Ma bucr ca se face asa ceva la Steaua!!Astept trecerea anilor sa vad ce iese de acolo!!

DelPiero1028.01.2008 16:17

Radoi are o noua meserie:cea de accidentat! :blink:

stelistu_628.01.2008 20:39

Ma cam sacaie si pe mine accidentarile astea :|, da` lasa ca revine in 2 saptamani. :)

danimarcu28.01.2008 22:42

Zaharia a disparut!

Steaua a batut palma cu chinezii de la Tianjin Teda pentru cedarea varfului in varsta de 30 de ani pentru 500.000 de euro, iar acesta a plecat in urma cu trei zile pentru a semna.

La mai bine de trei zile de la plecarea in China, nimeni nu mai stie absolut nimic despre Zaharia. "Nu stiu nimic de el de cand a plecat de acasa, acum trei zile. Mi-a spus ca urma sa se urce in avion de la Bucuresti, cu destinatia China. A ramas ca ma va suna. Dar pana acum nu a dat nici macar un semn de viata. Sunt ingrijorata! Sper ca nu a patit nimic", a declarat sotia fotbalsitului, Claudia Zaharia, in Libertatea.

Dorel Zaharia nu si-a luat la el telefoanele mobile si astfel orice incercare de a il contacta a fost in zadar. In plus, site-ul oficial al chinezilor de la Tianjin Teda nu relateaza nimic despre atacantul roman, desi firesc era ca in momentul in care un jucator nou semneaza sa fie anuntat si pe site-ul echipei.

Sursa:onlinesport

:blink:

victor29.01.2008 08:02
Victor, uneori pare ca vorbesti cu lectia invatata.

Eu am zis doar ca prefer sa vad ca SE FACE si sa trag concluziile dupa aia. Restul e parerea ta.

si eu doar am sugerat ca desi te afli intr-o pozitie de "beligeranta" cu actuala conducere a Stelei (dreptul tau), asta nu inseamna ca orice s-ar face acum la Steaua (de catre Gigi sau "acolitii" lui) este complet gresit si eronat, sfidator si lipsit de gust si de aceea este o rusine sa exprimi un comentariu laudativ!

nu exista doar alb si negru in viata, si nu e o rusine sa admiti ca azi, cel pe care ieri il criticai, a facut o mutare corecta si logica! pe mine ma deranjeaza faptul ca de multe ori se fac judecati foarte superficiale si nu ne uitam la fapte, ci doar la persoane. iar acestea, orice ar face, raman in vechile tipare: Gigi nu poate face decat enormitati, grosolanii si sfidari, Adrian, MM, Argaseala nu pot fi decat slugi cand lucreaza cu Becali si eroi daca il critica, Petre, surdu, Radoi sunt niste gloabe pentru ca ii lauda patronul, noi suntem cei mai buni suporteri pentru ca il injuram pe oaie, etc.

orice discutie trebuie sa se faca punctual, pentru fiecare gest si actiune. conservatori trebuie sa ramanem doar in iubirea pentru Steaua!

UlTrAs PaNtElImOn30.01.2008 07:06

Va informez ceva foarte important si foarte beneficiar pentru noi :Niculescu de la Caini a plecat in Germania .Asa ca,caini sa-si ia gandul de la titlu .Forzza Steaua :steag_steaua_ro:

MoWeed30.01.2008 08:31

Finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali, a declarat ieri ca proiectul cu privire la aducerea celor mai buni juniori de fotbal din tara în Ghencea îi apartine în totalitate. "Adrian Ilie e un baiat capabil, dar ce proiect a promovat Adrian Ilie? Acest proiect e facut de mine. L-am început în urma cu trei ani. El doar mi s-a alaturat, acum de când a venit la Steaua", a spus latifundiarul din Pipera.

Sursa:Prosport

Nenorocitul asta cum apare ceva bun isi ia el toate meritele. Sunt sigur ca daca l-ar fi inceput el in urma cu 3 ani s-ar fi laudat pana acum de zeci de ori cu el.....

strezahuzum30.01.2008 09:03
Nenorocitul asta cum apare ceva bun isi ia el toate meritele. Sunt sigur ca daca l-ar fi inceput el in urma cu 3 ani s-ar fi laudat pana acum de zeci de ori cu el.....

De-abia acum s-a vazut ? Ce naiba, doar reteta asta se aplica de vreo 3 ani de zile. Cand castigam e pentru ca "s-a implicat" Bekkali la echipa. Cand pierdem e vina altora. Schema e asa de simpluta incat nici copiii de gradinita n-ar putea fi pacaliti : tot ce e bune e meritul oligofrenului, tot ce merge prost e din vina altora ("oile negre").

DelPiero1030.01.2008 10:34

Un jeg ambulant,un oier nesimtit cu 4 clase!Ce sa-i ceri?Nu are pic de onoare...daca Adi Ilie ar avea un sprijin financiar mai consistent din partea jegaliotului, cu siguranta ar face multe lucruri bune!Imi pare rau ca l-am criticat pe Adi,el are intentii bune,bani mai putin...

novac30.01.2008 12:08

"Julio Landauri va pleca în februarie. Mijlocașul lateral al formației Universitario Lima,......blabla.

Sursa si stirea completa: newsin

Mda, nu a mai ajuns dar au trimis incasii un altul La Torre : " Nu cred cã îmi va fi greu, pentru cã Mendoza este deja acolo și mã poate ajuta cu comunicarea în limba românã. Plec pentru câteva zile pentru examenele medicale, dupã care mã întorc în Peru"- asta a ajuns. Tot este bine. forzateaua

LE.Asta este inca la capitolul zvon dar ... d'ala naspa, daca se adevereste : Rada la dinam**e!

victor30.01.2008 13:56
Finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali, a declarat ieri ca proiectul cu privire la aducerea celor mai buni juniori de fotbal din tara în Ghencea îi apartine în totalitate. "Adrian Ilie e un baiat capabil, dar ce proiect a promovat Adrian Ilie? Acest proiect e facut de mine. L-am început în urma cu trei ani. El doar mi s-a alaturat, acum de când a venit la Steaua", a spus latifundiarul din Pipera.

Sursa:Prosport

acum ca sa fiu sincer, proiectul a fost cu adevarat discutat acum vreo doi ani, dar el a fost propus de MM si sustinuta apoi puternic de Oli. daca facem referire la stirea pro-sport, pe care va sfatuiesc sa o cititi cu mare retinere, ea amesteca adevarurile: e drept Adrian a gasit in club proiectul, el fiind o idee mai veche a lui MM-Oli acceptata de Gigi, dar oricum Ilie are meritul ca se ocupa sa o implementeze cat mai performant!

nu stiu totusi cata importanta are paternitatea ideii. important este sa iasa bine! si cei care s-au gandit primii, si cel care finanteaza si cel care realizeaza efectiv au merite importante si trebuie apreciati, daca lucrurile vor merge bine!

MoWeed30.01.2008 17:28

@Victor

Nu ar trebui sa conteze paternitatea ideei dar nu e cinstit ca Becali sa se laude cu munca altora. Chiar daca s-a discutat acu 2 ani atunci era munca lui MM.

Tie ti-ar conveni sa se laude altu cu munca ta cinstita?

yo_marius30.01.2008 17:32

@Victor

spune-mi si mie cand au fost transferati Marius Roman si pustiu ala de la Vanju Mare,Enescu, la Steaua?

si daca nu ma insel,Roman a fost dat la Lupeni asta vara iar Enescu pe la Pandurii...asa ca scuteste-ne cu mega-proiectul patronului de carton care isi bate joc de acesti copii!!!sincer,doar dragostea fata de Steaua (nu de altcineva) mai face ca juniorii sa semneze cu ros-albastrii

amarel30.01.2008 20:40

Ce sa faca si el???? Tipic sefului fara studii, el a gandit totul !!!!!!!Un geniu spunea asa : seful ideal nu e cel care cele mai stralucite idei, ci cel care aduna ce-i mai buni oameni, face o echipa, si din ideile celor ce fac parte din echipa, face cel mai bun plan !!!!

Dar cum Gigi face cat 10......................

DOUBLE31.01.2008 08:58

"Abuzatoaie si Roiu, transferati la Steaua

FC Steaua a ajuns la o intelegere cu CS Jiul Petrosani pentru un transfer definitiv al jucatorilor Alin Abuzatoaie si Bogdan Roiu, ambii in varsta de 18 ani. Primul este atacant, in timp ce al doilea joaca pe postul de mijlocas central. Cei doi fotbalisti se aflau de mai mult timp in atentia Stelei si vor evolua, pentru moment, la echipa a doua a clubului nostru, urmand sa fie promovati, in timp, la echipa mare. Astfel, Steaua continua campania de achizitionare a tinerelor talente, dupa ce, in urma cu cateva saptamani, l-a transferat pe Marius Pompiliu Albu, de la Scoala de Fotbal "Ardealul Cluj-Napoca".

31 ianuarie 2008 09:15, Articol de FC Steaua"

victor31.01.2008 14:49
@Victor

Nu ar trebui sa conteze paternitatea ideei dar nu e cinstit ca Becali sa se laude cu munca altora. Chiar daca s-a discutat acu 2 ani atunci era munca lui MM.

Tie ti-ar conveni sa se laude altu cu munca ta cinstita?

o furtuna intr-un pahat de apa! si voi acum folositi niste termeni asa savanti ("paternitatea ideii") pentru o procedura aplicata de orice club serios din europa.

sincer, cred ca nu prea are importanta paternitatea (asa idei am si eu multe), cat fondurile alocate (si aici este numai "meritul" lui Becali) si modul cum sunt cheltuiti banii in infrastructura si jucatori(aici ochiul lui a.Ilie e decisiv).

bani cat cuprinde si pricepere, astea-s cele doua ingediente al succesului unui astfel de program!

eu cred ca Adrian e multumit de pozitia lui la Steaua. are un salariu bun (150mii pe an) asa ca nu-l vad chitatind contra lui gig.

c.ronaldo1731.01.2008 15:20

@Victor

Pana la urma Gigi Becali nu greseste niciodata si banii sunt tot ce conteaza..

MoWeed31.01.2008 16:05

@Victor

tu ai folosit termenul de "paternitatea ideei" asa ca nu mai zi ca NOI folosim acest termen. Eu l-am folosit numai ca sa raspund exact la ce ai zis tu....

Nu imi inchipui ca Adi Ilie patron de hotel in Poiana Brasov e un om care sa stea in cei 150.000 pe an luati de la Jiji. Ca nu zice nimic impotriva ciobanului asta e problema lui...

Si nu mai dribla te-am intrebat daca tie ti-ar conveni sa se laude altu cu munca ta....nu cred

Cat despre bani....poa sa bage Jiji sute de milioane de euro daca nu ii baga cu cap ii cheltuieste degeaba. Doar pentru ca da bani la Steaua(desi in ultimii ani a iesit pe plus in fiecare an atat financiar cat si din punct de vedere al notorietatii si chiar politic) nu inseamna ca tre sa acceptam orice zice/face

IONUTZ-CIPRIAN31.01.2008 18:48

Parerea mea este aceeasi,dar pot sa spun ca notorietatea lui Jiji a scazut virtiginos odata cu scandalul in care a fost implicat Hagi!Ai dreptate cand spui ca Ilie nu sta in banii aia,omul chiar vrea sa faca treaba dar vedem toti ca nu are cu cine,pacat ca sunt oameni competenti care vor ceva dar nu sunt ajutati!!

amarel31.01.2008 19:58
@Victor

Pana la urma Gigi Becali nu greseste niciodata si banii sunt tot ce conteaza..

:blink: Sfantul Gigi Becali !!!! De ce nu se-apuca el sa dea indicatii sa creasca leul ?????

MoWeed02.02.2008 07:46

"Patronul Stelei se opune ideii de crestere salariala în cazul lui Dica si nu se fereste sa-si prezinte pozitia public. Contactat de ProSport, latifundiarul a precizat în stilul sau caracteristic: "N-o sa îi maresc niciun salariu lui Dica. Si asa câstiga acum o caruta de bani!". A oferit apoi o explicatie halucinanta: "Nu îi trebuie mai mult!". In aceste conditii, fostul pitestean trebuie sa se multumeasca în continuare cu cei 185.000 de dolari pe care îi câstiga anual, sperând ca la vara visul unui transfer occidental sa se realizeze."

Nici nu e de mirare ca omu vrea sa plece cand il vede pe surdu cum ia salariu mult mai mare decat al lui. Acu Becali se oftica el planuia sa scoata ceva bani de pe Dica iarna asta....

DelPiero1002.02.2008 14:57

Nesimtit,ca intotdeauna!Cel mai bun jucator al echipei,dar cu salariu sub gloabe precum Surdu,Nicolita...

cristi_mold04.02.2008 07:32

Vasluiul lui Porumboiu a luat fata Stelei si liderului CFR Cluj. Ei au reusit sa cada la o intelegere cu argentinianul Jesus Datolo, pentru 1,2 milioane de dolari. Conform Prosport, acesta a semnat deja cu Vaslui pentru 3,5 ani si va primi 250.000 de dolari.

"Va fi cel mai important transfer facut vreodata in Romania. Este un jucator adevarat. Un mijlocas de mare valoare. Nu vreau sa va spun inca numele lui, pentru ca, pana nu-l vad in cantonamentul echipei din Antalya, inca mai am emotii. Trebuia sa vina duminica (n.r. - ieri) la Vaslui, dar si-a anulat biletul de avion pentru maine, cand ar trebui sa se alature lotului antrenat de Dorinel Munteanu. M-a costat multi bani sa-l aduc, dar o sa vedeti ca a meritat", a spus Porumboiu.

Mijlocasul de 23 de ani pentru care Steaua si Dinamo s-au luptat inca de la sfarsitul anului trecut, cantareste 75 de kg si masoara 1.8 metri. El a fost adus la Boca Juniors in 2006, pentru care a evoluat 15 meciuri si a inscris un gol.

sursa sport.ro

Nu stiu cat adevar este in stirea asta, insa daca este adevarat cred ca este un transfer foarte bun. Si daca va face treaba buna la Vaslui, ne va parea rau ca nu a ajuns la Steaua.

steaua_gloria04.02.2008 09:22

Acum se vede ca Steaua nu prea si-a dat interesul pentru datolo. Daca vine el la Vaslui, atunci de ce n-ar fi venit la Steaua??

Raul198804.02.2008 10:57

Sa vedem prima data cum joaca la Vaslui si dupa acea putem sa plangem sau sa radem :cool:

«1187188189190191689»