FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1186187188189190689»
bodanelu25.01.2008 16:14

la sport.ro.. mitica a declarat ca mai sunt 4 conducatori din fotbalul nostru care vor sa renunte la echipe.. Ma rog la Dumnezeu ca unul din astia 4 sa fie creditorul...

MoWeed25.01.2008 16:20

@bodanelu

Nu cred ca avem norocul asta ca doar e an electoral. La anul' dupa ce rateaza si Parlamentul si reuseste 3-4% la Prezidentiale ar fi sanse mai mari.

DelPiero1025.01.2008 16:21

Nup,nici o sansa sa fie creditorul!Sa fim seriosi,Fekali isi da seama ca mai poate sa stoarca bani pe urma Stelei ani buni...pana ne lasa de izbeliste!

c.ronaldo1725.01.2008 17:07

@Moweed

Pretul abonamentului parca e de 37 de RON, asemanator pietii (40 RON).

MoWeed25.01.2008 17:18

nu ar fi chiar asa mult....dar meciurile nu sunt pay-per-view???

c.ronaldo1725.01.2008 17:25

Nu stiu..

gooooglee stie :)

amarel25.01.2008 23:00
Nup,nici o sansa sa fie creditorul!Sa fim seriosi,Fekali isi da seama ca mai poate sa stoarca bani pe urma Stelei ani buni...pana ne lasa de izbeliste!

Ba ar fi o sansa !!!!! Un infarct !!!!

MoWeed25.01.2008 23:31

@amarel

Dupa am ramane pe mana rudelor la fel de infecte ca si el. Fac pariu ca s-ar pasa Steaua intre rude pana ajunge la verii lui Giovanni si Victor. Deci nici asta nush cat de bine ar fi....

IONUTZ-CIPRIAN26.01.2008 08:53

La cat e de incult si prost,cred ca si-a facut testamentul,si pin pariu ca nu vom scapa de clanul "Becali",mult timp de acum incolo!!

Lavrente_sb26.01.2008 19:04

Becali de la el nu va vinde, sau daca e sa vanda vreodata, va vinde dupa ce o sa treaca alegerile si o sa ii fie greu sa mai o duca asa pana la urmatoarele alegeri peste inca 4 ani.

Sincer, si daca moare ciobanu si ramane clubul unuia din nepotii, sunt convins ca vor fi destui care ar vrea sa cumpere Steaua.

Pericolul e insa altul si anume da de la noi cam oricine si-ar putea permite sa cumpere clubul e tot o m..e de om la fel ca Becali, Copos, Borcea, Iancu & Co.

Ma rog ca in ziua cand altcineva va cumpara Steaua ala sa fie de afara si sa aiba doar interesul de a o vinde dupa cativa ani pe o suma mult mult mai mare. Asta ar insemna ca ar creste valoarea clubului si asta nu se face prin...reclame cu afisaj cu leduri sau mai stiu eu ce imbunatatiri la stadion. Asta se poate realiza doar daca echipa devine puternica si are performante in Europa.

Uneori cred ca asta nu inteleg nenorocitii astia de patroni de la noi. Intr-adevar, un club de fotbal va aduce tot timpul cuiva bani, insa nu cu taraita, nu din vanzari de jucatori sau bani veniti de la UEFA pentru o calificare in CL. E o chestie simpla ce tine de cum functioneaza o corporatie: Trebuie investit un capital pana cand ajunge sa fie profitabila, apoi profitul nu este scos din firma ci re-investit. Sigur, se platesc dividende, asta nu ar fi o problema, dar mare parte a profitului este investita la loc pentru a face firma sa creasca. Crescand, firma devine tot mai valoroasa, ii creste pretul sau creste pretul actiunilor. La un moment dat, actiunile se vand astfel recuperandu-se investitia initiala si ce e in plus...cine nu intelege treburile astea, cine cumpara pamanturi de pe care darama fostele fabrici sau mai stiu eu ce si dupa aceea le vinde la un pret mult mai mare, nu este si nici nu va fi vreodata un patron bun la Steaua, si de ce nu, la orice alt club din Romania.

Cred ca pana la urma tine si de felul nostru de a fi....ca romani...suntem cam risipitori in general, plus cautam tot timpul moduri de a ne imbogati rapid, si fiecare o face, o fac si eu uneori, o faceti si voi.

Singurul conducator de club de la noi despre care am impresia ca pricepe chestiile astea este Paszkany de la Cluj, dar pana la urma el nu e de la noi nu??? Funar stie la ce ma refer.

Ar mai fi Tiriac dar din cate stiu el parca era suporter al unei rivale nu???

De aceea ma rog ca intr-o buna zi, sa fie preluata Steaua de cineva care se pricepe in a conduce o firma/club etc. si sa apuc sa mai traiesc macar vreo 15 ani dupa aceea, sa vad ce se intampla.

Hai Steaua!

P.S. Azi imi sarbatoresc ziua de nastere si fiind departe de casa nu am asteptat niciun cadou, am primit insa de N ori urarea: Tot ce iti doresti! ei bine, ceea ce imi doresc eu azi tocmai am mentionat mai sus!

MoWeed26.01.2008 21:30

@Lavrente_sb

Foarte bine zis dar ce te poti astepta de la niste oameni care au furat cat au putut cum sunt cei din fotbal....Patronii romani in general(nu numai cei din fotbal) nu au mentalitate vor doar castig imediat nu ar risca sa investeasca(pentru ca in definitiv pot la fel de bine sa si piarda bani). Daca ar investi ar trebui sa angajeze profesionisti care sa se ocupe de club si sa foloseasca banii cat mai bine insa dupa aia cum s-ar mai simti ei buricu pamantului. Ei cred ca daca au facut bani le stiu pe toate si se pricep la orice

La multi ani si Iti doresc si eu sa ti-se intample ce doresti :biggrin:

danimarcu26.01.2008 21:39

Steaua Bucuresti a plecat, sambata, in cantonamentul din Cipru. Acolo va desfasura al doilea stagiu de pregatire din aceasta iarna. Avionul "ros-albastrilor" a plecat sambata, la ora 18:00, de pe aeroportul "Henri Coanda".

Steaua va juca cinci meciuri amicale in perioada 26 ianuarie - 8 februarie:

29 ianuarie – FC Steaua - Metalurgs Liepajas (Letonia) – Larnaca, Cipru

1 februarie – FC Steaua - Levski Sofia (Bulgaria) – Larnaca, Cipru

3 februarie - adversar nestabilit - Larnaca, Cipru

5 februarie – FC Steaua – FK Teplice (Cehia) – Larnaca, Cipru

7 februarie – FC Steaua - Lokomotiv Sofia (Bulgaria) – Larnaca, Cipru

Lotul Stelei pentru cantonamentul din Cipru:

Portari - Robinson Zapata, Cornel Cernea, Cosmin Vatca

Fundasi - Pawel Golanski, Petre Marin, Sorin Ghionea, Dorin Goian, Ionut Rada, Eugen Baciu, Mirel Radoi, Ducu Ninu, Mihaita Nesu, Dino Eze, Bogdan Mustata, Alexandru Iacob

Mijlocasi - Banel Nicolita, Ovidiu Petre, Florin Lovin, Mihaita Plesan, Eric Bicfalvi

Atacanti - Adrian Neaga, Romeo Surdu, Valentin Badea, Nicolae Dica, Habib Habibou, Andres Mendoza, Jose Moreno, Dayro Moreno

Sursa: "steauafc.com"

MoWeed26.01.2008 21:41

Nu-s cine stie ce amicalele alea dar sper sa se adapteze atacantii.....

Zapata parca va fi plecat si rateaza vreo 4 meciuri parca asa zicea prosportu.....

danimarcu26.01.2008 22:05

Oare transmite cineva vreun meci,sa-i vedem si noi la treaba pe "mingicari"?

I.N.Money26.01.2008 22:07

Marti , ora 19 o sa avem meciul cu Metalurgs inregistrat pe TV Sport ( sport.ro ) .

amarel26.01.2008 23:06

MoWeed

La multi ani si...tot ceea ce-ti doresti sa se intample cat mai repede !!!

Lavrente_sb27.01.2008 16:21

@MoWeed

Dupa cum spuneam, de la noi nu ma astept la nimeni sa faca asa ceva...poate peste ani cand vor ajunge si cei din generatia "noastra" sa-i zic asa sa poata face asa investitii. Cred ca multi dintre noi astia tiner avem o alta mentalitate si ne-am putea astepta, cum spuneam, ca in 15-20 ani sa se produca asa o schimbare...

Doamne ajuta!

ghindoi27.01.2008 16:34

cica stadoinul Steaua a fost desemnat obiect de studiu pentru jandarmeria romana!

MoWeed27.01.2008 16:56

@Lavrente_sb

Asta este poate cei tineri nu mai au mentalitatea asta balcanica dar stii cum e majoritatea baietilor de bani gata de azi vor fi patronii de maine....

Singura noastra speranta pentru viitorul apropriat e un patron strain bine ai zis...

danimarcu27.01.2008 23:52

Off-topic ,dar m-a impresionat.

Stelist si dupa moarte!Dumnezeu sa-l ierte!

http://www.hunedoreanul.ro/index.php?id=22...3&conf_uid=

strezahuzum28.01.2008 07:16

Prima stire cu adevarat impresionanta despre munca lui Adi Ilie :

Adrian Ilie pregãtește un megaproiect pentru viitorul Stelei. Steaua anului 2015 e asiguratã: nu mai puțin de 16 tineri fotbaliști, liderii generațiilor lor din toatã țara, au semnat cu trupa din Ghencea. Steaua pune bazele unui proiect deosebit în ceea ce privește Centrul de copii și juniori. Adrian Ilie a demarat o acțiune de transferare în Ghencea a celor mai buni fotbaliști din toatã România, de la toate categoriile de vîrstã, nãscuți în perioada 1986-1992.

Deja, pînã la aceastã orã, au fost acontați nu mai puțin de 16 puști, aceștia semnînd contracte cu roș-albaștrii pe minimum 5 ani. Majoritatea dintre ei evolueazã deja pentru diverse loturi naționale și vor fi cedați echipei a doua a clubului, care activeazã în Liga a III-a, formație care va fi restructuratã din temelii de cãtre Ilie.

Nu mai puțin de 5 dintre ei au fost aduși de la ªcoala de Fotbal Gicã Popescu, consideratã printre cele mai bune din țarã, dar managerul sportiv din Ghencea a intrat, mai nou, și pe filiera ªcolii de Fotbal Ardealul Cluj-Napoca, poate cea mai valoroasã din România. De acolo a fost adus Marius Albu, 16 ani, un atacant care deja a fost selecționat la lotul UEFA Under 17.

Cei mai mulți dintre ei vor fi pãstrați în lot la Steaua II, dar unii, cum ar fi Onicaș (Mureșul Deva), vor fi lãsați sã joace în continuare la cluburile lor. "Cobra" e cel care coordoneazã proiectul, iar colaboratorii sãi cei mai importanți sînt Gigel Gheorghe, șeful centrului de copii de la Steaua, Leo Strizu, antrenor la Steaua II, dar și președintele Valeriu Argãsealã și vicepreședintele Teia Sponte, ultimii doi avînd un rol determinant în a-l convinge pe Gigi Becali sã aloce sume mari de bani pentru proiectul "Steaua anului 2015".

Vor sã le construiascã un cãmin

Copiii aduși în Ghencea locuiesc în apartamente închiriate de club pentru sume de 700-800 de euro pe lunã, însã este în derulare un alt proiect. Gigi Becali vrea sã cumpere o suprafațã de teren în apropierea stadionului și sã construiascã un cãmin de 45-50 de locuri, unde sã stea puștii.

Copiii au supercondiții

- locuiesc în apartamente de 3-4 camere, fiecare avînd camera lui

- sînt trimiși la cele mai bune licee din București, Steaua avînd o colaborare strînsã cu "Mircea Eliade"

- cei care sînt selecționați la loturile naționale au un salariu lunar cuprins între 7 și 10 milioane de lei, iar ceilalți minimum 3 milioane

- beneficiazã de 3 mese la restaurantul de la stadion, avînd același meniu ca și Dicã și Rãdoi

- pentru fiecare copil sînt repartizate cîte 3 mingi de joc

- echipament gratuit, începînd cu ghete, tricou și șort, trening, dar și geci de fîș

- nu se percepe nici o taxã de înscriere sau de antrenament, totul fiind suportat de club

800 de mii de euro este suma pe care Steaua a cheltuit-o în aceastã iarnã pentru achiziționarea puștilor aduși în Ghencea

"Vãduva, Nãstãsie și Filip sînt trei jucãtori fantastici, care vor avea șansa sã creascã mult în curtea unui club de calibrul Stelei. Totuși, sã aibã grijã în București, sã nu apuce pe drumul pe care a luat-o Luțu!"

Nicolae Zamfir, directorul ªcolii de Fotbal Gicã Popescu

"Abuzãtoaie și Roiu sînt doi fotbaliști care în maximum doi ani pot sã joace lejer în prima echipã a Stelei, iar peste 4-5 ani îi vãd în echipa naționalã"

Ioan Sdrobiș, director tehnic Jiul Petroșani

"Vãduva e un atacant deosebit. Are tehnicã în regim de vitezã, un fizic impresionant, 1,85 metri la 15 ani, plus îndemînare. Ce sã mai, un atacant adevãrat!"

Gigel Gheorghe, șeful Centrului de copii FC Steaua

Pentru prima data sunt intr-adevar uimit de cineva din conducerea noastra. Asa da ! Pentru prima oara in foarte, foarte mult timp, citesc ca exista totusi cineva de la Steaua care se gandeste la viitor. Si la viitorul indepartat, de peste 4-5 ani, nu peste 6 luni.

Daca din toti baietii macar 5 confirma (adica unul din 3) am avea aproape jumatate de echipa crescuta in propria curte, fara sa mai dam peste ani de zile sume exorbitante pe orice fotbalist roman care a prins si el 3 meciuri bune.

Lavrente_sb28.01.2008 10:14

Da...uimit si eu! Sa dea domnul sa fie adevarata toata povestea! Si sa bage mare pe drumul asta!

Am inceput ziua bine de data asta

Bravo Adi!

weeezer28.01.2008 10:14

Ne bucuram acum pentru o chestie ale carei rezultate le vom vedea peste cativa ani. Normal ca cei de la loturile de juniori sa-si laude elevii. Iar despre Sdrobis, nu pun nici pe declaratiile lui foarte mare pret.

Sa speram ca ma insel, dar mi se pare greu de realizat chestia asta cu centrul de copii + juniori + echipa a doua, la Steaua, atata timp cat avem un berbec, un pupincurist si un miserupist in conducere.

victor28.01.2008 12:14

orice s-ar face la Steaua, unora pare ca le pute tot timpul! sunt de meserie "nuisti"!

weeezer28.01.2008 13:52

Victor, uneori pare ca vorbesti cu lectia invatata.

Eu am zis doar ca prefer sa vad ca SE FACE si sa trag concluziile dupa aia. Restul e parerea ta.

«1186187188189190689»