Eu nu pot sa cred ca Steaua va mai lua 3 (TREI) atacanti in conditiile in care, la ora asta , mai sunt il lot alti 5 (CINCI) atacanti plus Dica si Zaharia care inca nu au fost vanduti.
schimbam sistemul in 2-2-6 ![]()
Eu nu pot sa cred ca Steaua va mai lua 3 (TREI) atacanti in conditiile in care, la ora asta , mai sunt il lot alti 5 (CINCI) atacanti plus Dica si Zaharia care inca nu au fost vanduti.
schimbam sistemul in 2-2-6 ![]()
schimbam sistemul in 2-2-6![]()
tot zicea ciobanu ca vrea sa joace ofensiv echipa ![]()
Presa din Romania
"Niciodata! Niciodata Baha nu s-a aflat pe lista noastra. Cu el nu s-a negociat absolut deloc, nu stiu de unde a aparut numele acestui jucator", a declarat Ilie, astazi, pentru stelisti.ro.
Asteptam acum raspunsurile jucatorilor Baha, Stellone, Halenar, Miranda, Silva Velez si Mendoza", a declarat Adrian Ilie in sport.ro
Presa din Romania
"Niciodata! Niciodata Baha nu s-a aflat pe lista noastra. Cu el nu s-a negociat absolut deloc, nu stiu de unde a aparut numele acestui jucator", a declarat Ilie, astazi, pentru stelisti.ro.
Asteptam acum raspunsurile jucatorilor Baha, Stellone, Halenar, Miranda, Silva Velez si Mendoza", a declarat Adrian Ilie in sport.ro
Cu presa romana nu ma mai mira nimic....
Presa din Romania
In cazul asta avem de-a face cu o contradictie clara : A spune ca B minte, B spune ca A minte. Cine minte si cine spune adevarul ?
In ritmul asta, in curand vom fi nevoiti sa ne facem propriul site de stiri, unde sa postam doar stiri in format video, in asa fel incat sa se si vada exact cine si ce spune.
Is ametiti aia ma, dar cine e Baha?
posibil Ilie a dat o lista de jucatori si astia de la site-ul lor de kkt sport.ro au mai pus de la ei ce vroiau sa auda
cum e si baha ala
Min 23 - Iese Ovidiu Petre, intra Baciu care va evolua pe postul de mijlocas central Medicul Radu Paligora i-a pus gheata pe picior imediat ce Ov Petre a iesit de pe teren
Anul 2008, accidentari:
1.Ovidiu Petre
-----
-----
Cum am mai spus cindva:o sa faca Steaua transferuri in 10ani deacum in colo ![]()
Min 23 - Iese Ovidiu Petre, intra Baciu care va evolua pe postul de mijlocas central Medicul Radu Paligora i-a pus gheata pe picior imediat ce Ov Petre a iesit de pe teren
Anul 2008, accidentari:
1.Ovidiu Petre
-----
-----
32' Schimbare la Steaua, iese Zapata - intra Vatca.
Oare de ce? :-S
60' Cele 30 de minute ale lui Vatca au expirat, este timpul ca al treilea portar al Stelei sa isi faca simtita prezenta, Cornel Cernea intre buturi pana la finalul partidei
Așa a vrut Lãcã...
Accidentarea lui Ov. Petre nu este serioasa, din fericire!
FC Steaua isi exprima public dezacordul fata de maniera de a face presa a postului TV Sport.ro, care a folosit ca titlu pentru un material care se referea la Florin Lovin o declaratie inexistenta. Din dorinta de a da o nota senzationala articolului, cei de la Sport.ro au titrat: "Mai bine in Segunda decat la Steaua", prezentand acest titlu ca pe o declaratie a jucatorului. Este o mare minciuna, fiindca jucatorul nu a declarat niciodata asa ceva. Pentru informarea celor de la Sport.ro, reproducem declaratia exacta a jucatorului cu privire la echipa Malaga si la faptul ca este lider in Segunda Division din Spania.
"As fi ipocrit sa spun ca nu mi-as fi dorit sa se intample, pentru ca la prima vedere se poate spune ca este Segunda Division, dar Malaga este pe primul loc, la 8 puncte de ultima pozitie promovabila. Era un pas important in cariera mea sa joc in Primera Division, dar asta este viata si mergem inainte"
De asemenea, Florin Lovin a declarat ca nu se astepta ca declaratiile sale sa fie trunchiate de catre acest post de televiziune.
"Nu este normal sa procedeze asa. Eu nu am declarat asa ceva si nu este normal sa citeze ceva ce nu am spus. Cei de la Sport.ro fac un rau si celorlalti reprezentanti ai presei, determinandu-ne sa ne gandim sa nu mai vorbim cu presa"
Florin Lovin Sursa www.steauafc.com
au astia de la sport.ro o vrajeala in ei ....nici copii aia de la gradinita nu-i intrec :tongue:
Din cate observ, Steaua transfera cate un jucator in fiecare seara, conform Pro TV`ului.
FC Steaua isi exprima public dezacordul fata de maniera de a face presa a postului TV Sport.ro, care a folosit ca titlu pentru un material care se referea la Florin Lovin o declaratie inexistenta. Din dorinta de a da o nota senzationala articolului, cei de la Sport.ro au titrat: "Mai bine in Segunda decat la Steaua", prezentand acest titlu ca pe o declaratie a jucatorului. Este o mare minciuna, fiindca jucatorul nu a declarat niciodata asa ceva. Pentru informarea celor de la Sport.ro, reproducem declaratia exacta a jucatorului cu privire la echipa Malaga si la faptul ca este lider in Segunda Division din Spania.
"As fi ipocrit sa spun ca nu mi-as fi dorit sa se intample, pentru ca la prima vedere se poate spune ca este Segunda Division, dar Malaga este pe primul loc, la 8 puncte de ultima pozitie promovabila. Era un pas important in cariera mea sa joc in Primera Division, dar asta este viata si mergem inainte"
De asemenea, Florin Lovin a declarat ca nu se astepta ca declaratiile sale sa fie trunchiate de catre acest post de televiziune.
"Nu este normal sa procedeze asa. Eu nu am declarat asa ceva si nu este normal sa citeze ceva ce nu am spus. Cei de la Sport.ro fac un rau si celorlalti reprezentanti ai presei, determinandu-ne sa ne gandim sa nu mai vorbim cu presa"
Florin Lovin Sursa www.steauafc.com
De obicei astia de la sport.ro sau Pro TV pun titluri care n-au nici o legatura cu ceea ce a declarat respectivul jucator ci mai degraba sunt o interpretare a lor ca sa aiba rating mai mare
PRO-TV-ul si ANTENA, , au niste stiri....de tot rahatul, cu titluri aiuritoare si aberante, care n-au nici o legatura cu stirea in sine. Si cand le aud pe tambele alea ca-s mari vedete.......
E vb aia "ati mintit poporul cu televizoru" asa ceva se face doar pentru audienta!
Nu inteleg de ce nu le ridica odata pentru totdeauna acestora acreditarea si sa ii lase sa ofere imagini din....pom.Nu e prima data cand intregul sector Media Pro , ofera stiri cat se poate de penibile cu privire la Steaua .
Asta bineinteles, daca nu e adevarat ca Sarbu primeste o suma frumusica pentru a il tot promova pe micul ecran pe Clark .
Nu inteleg de ce nu le ridica odata pentru totdeauna acestora acreditarea si sa ii lase sa ofere imagini din....pom.Nu e prima data cand intregul sector Media Pro , ofera stiri cat se poate de penibile cu privire la Steaua .Asta bineinteles, daca nu e adevarat ca Sarbu primeste o suma frumusica pentru a il tot promova pe micul ecran pe Clark .
Ehh, asta nu-i nimic !!! Eu altceva nu inteleg !!! Cum dracului , unui S.R.L. Fiscul ii blocheaza conturile daca are o datorie de 200-300 milioane lei vechi, si-l executa silit, iar PRO-TV -ul ,da asa-ziselor vedete ( niste ciurucuri umane) salarii de mii de euro, cand are datorii la stat de.....peste suta de miliarde de lei vechi !!!!!!
De ce crede-ti ca nu se ia nici o masura ?????
..........................................................................De ce crede-ti ca nu se ia nici o masura ?????
Pentru ca anul acesta sunt alegeri. Si la anul la fel. Si peste 4 ani again and again. Si pentru ca lumea, gospodinele si suburbanii aplaudaci se bucura si apreciaza calitatea programelor oferite si le fac rating......si mai sunt multe motive legate strans de clasa politica din fruntea tarii.
Cum bre nea Gigi,matale care ai supt tata de la Scarlett O'Hara "sa se rada" podarii de tine???Ca cica asa se lauda piratii din tomberoane in frunte cu tizul tau,corsicanul!Ia fa-le matale o aroganta si iesi pe post si porcaieste-i cum numai matale stii s-o faci cel mai bine.
Ombladon iti trimite cu dedicatie "Cel mai prost din Aleea Alexandru numero uno"!
Acum pentru cei mai maricei,mult trambitata venire a unuia dintre cei zece negri mititei imi semana foarte mult cu jocul ala din copilarie"Ora unu a venit,Omul Negru n-a sosit!"Din fericire chiar nu a venit Omul Negru!Binele a triumfat asupra raului!Albul a batut negrul!Nu doar la figurat.
Gigi Oierul,prostu' lu' Corsicanu!Gigi Oierul,prostu' lui Corsicanu'!.....
"Ce coșmar: Rãdoi și Ghionea s-au accidentat din nou
de Dan Udrea
Abia reveniți pe gazon dupã grave probleme medicale, Rãdoi și Ghionea au ieșit ieri din antrenament din cauza unor noi accidentãri
Alarmã de gradul zero, ieri, în Ghencea. Rãdoi și Ghionea au fost nevoiți sã iasã din antrenament din cauza unor accidentãri. Cei doi au revenit în acest an pe teren dupã multe luni de pauzã din cauza unor intervenții chirurgicale complicate suferite la genunchi în 2007.
Rãdoi și Ghionea au început normal ședința de pregãtire de ieri, însã la un moment dat s-au resimțit. Rãdoi s-a întins imediat pe gazon și dupã cîteva minute a ieșit definitiv din antrenament. Staff-ul medical din Ghencea se teme sã nu fie vorba chiar despre o rupturã muscularã! Același lucru s-a petrecut și cu Ghionea, care a plecat și el mai repede la vestiare, dupã ce a acuzat dureri la genunchi. Cei doi vor efectua azi teste complexe, care sã arate cît de serioase sînt accidentãrile.
9 luni din ultimele 18 a stat Rãdoi pe tușã din cauza accidentãrilor
Andrey a pãțit la fel
Cu exact un an în urmã și brazilianul Andrey Nazario s-a accidentat la chiar primul antrenament efectuat în România, suferind o rupturã de menisc. El venise la București în plinã iarnã dintr-o țarã cu climã caldã, așa cum s-a întîmplat și cu jucãtorii Stelei de acum, care sîmbãtã seara au revenit din cantonamentul din Spania, unde au avut parte de temperaturi și de peste 20 de grade. Rãdoi, Ghionea și ceilalți steliști s-au pregãtit ieri pentru prima oarã dupã efectuarea stagiului spaniol, antrenamentul avînd loc pe terenul sintetic, inaugurat de fundînd în Complexul din Ghencea.
ALTE TRANSFERURI LA Steaua
Neaga rãmîne
Gigi Becali a spus ieri cã Ricã Neaga va fi pãstrat în lot. "Lãcãtuș a insistat, mi-a spus cã s-a pregãtit foarte bine în cantonamentul din Spania și cã mai meritã o șansã. Eu nu i-aș mai da nici o șansã lui Neaga. Rãmîne în lot, dar îl vînd la prima ofertã. Costã 500.000 de euro. La Rapid l-aș da cu 400.000".
Iacob la Kaiserslautern?
Pus pe liber de Steaua, Victoraș Iacob va juca la Kaiserslautern. Echipa aflatã pe locul 16 în Liga secundã din Germania va plãti aproape un milion de euro în schimbul atacantului de 27 de ani. Oferta a venit ieri pe adresa Stelei și Gigi Becali a fost de acord cu ea, Iacob fiind pus pe lista de transferuri.
Rada între Ramenskoe și Betis Sevilla
Rușii de la Saturn Ramenskoe sînt gata sã plãteascã un milion de euro pentru a-l transfera pe Ionuț Rada. Steaua e dispusã sã-l dea, însã analizeazã contraofertele fãcute de Le Mans (locul 9 în Franța) și Betis (locul 16 în Spania), și ele interesate de fundașul de 25 de ani. ªi pentru Neșu ar putea veni o propunere din Anglia."
www.gsp.ro
Mda.
"Ce coșmar: Rãdoi și Ghionea s-au accidentat din noude Dan Udrea
Abia reveniți pe gazon dupã grave probleme medicale, Rãdoi și Ghionea au ieșit ieri din antrenament din cauza unor noi accidentãri
Alarmã de gradul zero, ieri, în Ghencea. Rãdoi și Ghionea au fost nevoiți sã iasã din antrenament din cauza unor accidentãri. Cei doi au revenit în acest an pe teren dupã multe luni de pauzã din cauza unor intervenții chirurgicale complicate suferite la genunchi în 2007.
Rãdoi și Ghionea au început normal ședința de pregãtire de ieri, însã la un moment dat s-au resimțit. Rãdoi s-a întins imediat pe gazon și dupã cîteva minute a ieșit definitiv din antrenament. Staff-ul medical din Ghencea se teme sã nu fie vorba chiar despre o rupturã muscularã! Același lucru s-a petrecut și cu Ghionea, care a plecat și el mai repede la vestiare, dupã ce a acuzat dureri la genunchi. Cei doi vor efectua azi teste complexe, care sã arate cît de serioase sînt accidentãrile.
9 luni din ultimele 18 a stat Rãdoi pe tușã din cauza accidentãrilor
Andrey a pãțit la fel
Cu exact un an în urmã și brazilianul Andrey Nazario s-a accidentat la chiar primul antrenament efectuat în România, suferind o rupturã de menisc. El venise la București în plinã iarnã dintr-o țarã cu climã caldã, așa cum s-a întîmplat și cu jucãtorii Stelei de acum, care sîmbãtã seara au revenit din cantonamentul din Spania, unde au avut parte de temperaturi și de peste 20 de grade. Rãdoi, Ghionea și ceilalți steliști s-au pregãtit ieri pentru prima oarã dupã efectuarea stagiului spaniol, antrenamentul avînd loc pe terenul sintetic, inaugurat de fundînd în Complexul din Ghencea.
ALTE TRANSFERURI LA Steaua
Neaga rãmîne
Gigi Becali a spus ieri cã Ricã Neaga va fi pãstrat în lot. "Lãcãtuș a insistat, mi-a spus cã s-a pregãtit foarte bine în cantonamentul din Spania și cã mai meritã o șansã. Eu nu i-aș mai da nici o șansã lui Neaga. Rãmîne în lot, dar îl vînd la prima ofertã. Costã 500.000 de euro. La Rapid l-aș da cu 400.000".
Iacob la Kaiserslautern?
Pus pe liber de Steaua, Victoraș Iacob va juca la Kaiserslautern. Echipa aflatã pe locul 16 în Liga secundã din Germania va plãti aproape un milion de euro în schimbul atacantului de 27 de ani. Oferta a venit ieri pe adresa Stelei și Gigi Becali a fost de acord cu ea, Iacob fiind pus pe lista de transferuri.
Rada între Ramenskoe și Betis Sevilla
Rușii de la Saturn Ramenskoe sînt gata sã plãteascã un milion de euro pentru a-l transfera pe Ionuț Rada. Steaua e dispusã sã-l dea, însã analizeazã contraofertele fãcute de Le Mans (locul 9 în Franța) și Betis (locul 16 în Spania), și ele interesate de fundașul de 25 de ani. ªi pentru Neșu ar putea veni o propunere din Anglia."
www.gsp.ro
Mda.
Hai mah da-o in plm, se accidenteaza astia pe capete... Blestemul continua...
Cum bre nea Gigi,matale care ai supt tata de la Scarlett O'Hara "sa se rada" podarii de tine???Ca cica asa se lauda piratii din tomberoane in frunte cu tizul tau,corsicanul!Ia fa-le matale o aroganta si iesi pe post si porcaieste-i cum numai matale stii s-o faci cel mai bine.Ombladon iti trimite cu dedicatie "Cel mai prost din Aleea Alexandru numero uno"!
Acum pentru cei mai maricei,mult trambitata venire a unuia dintre cei zece negri mititei imi semana foarte mult cu jocul ala din copilarie"Ora unu a venit,Omul Negru n-a sosit!"Din fericire chiar nu a venit Omul Negru!Binele a triumfat asupra raului!Albul a batut negrul!Nu doar la figurat.
Gigi Oierul,prostu' lu' Corsicanu!Gigi Oierul,prostu' lui Corsicanu'!.....
in povestea "pancu" pacalit pare mai degraba Copos, care a trebuit sa accepte intoarcerea betivului. noi nu prea paream foarte convinsi ca il vrem (pe gig il cam umfla rasul cand vorbea de pancu si sansele lui sa revina la nationala), dar s-a creat asa un vartej in care suflarea tiganeasca l-a cerut conducerii pe pancu. cred ca Gigi a dat doar o mana de ajutor verilor care trebuiau sa-i gaseasca un angajament "drapelului" afumat!