FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1183184185186187689»
Dani200516.01.2008 09:35

Dupa spusele creditorului in interviul din ProSport,se pare ca va pleca si Rada...

E bine ca vindem si nu luam mai nimic:|Sunt curios sa vad cine va juca in stanga pe postul de mijlocas.

DelPiero1016.01.2008 10:21

Superb!Nu-mi vine sa cred!Dinamu ii pe Torje,un jucator ,zic eu,de mare viitor si pe Mansour,care chiar daca nu e super-valoare,are talent...oricum mai mult decat alde Iacob,Surdu si alte giurumele!Deci,dinamu a mutat!CFR e deja campioana la acest capitol,numai Steaua sta si se uita!Noi nu luam NIMIC!NIMIC!Decat dam... :sad2:

amarel16.01.2008 21:19

Luam numai tepe, noi asta facem , doar transferuri de umplutura !!!!

danimarcu16.01.2008 22:22
Superb!Nu-mi vine sa cred!Dinamu ii pe Torje,un jucator ,zic eu,de mare viitor si pe Mansour,care chiar daca nu e super-valoare,are talent...oricum mai mult decat alde Iacob,Surdu si alte giurumele!Deci,dinamu a mutat!CFR e deja campioana la acest capitol,numai Steaua sta si se uita!Noi nu luam NIMIC!NIMIC!Decat dam... :sad2:

Jegosul asta inca traieste in trecut...

Transferuri de doi lei ,la capitolul asta stam prost,dintre cei trei granzi din capitala,suntem ultimii la capitolul asta...Pe CFR nici nu o mai pun,ca aia ne-au dat clasa anul asta la management.Chiar daca aduc jucatori de mana a doua,ofertele lor sunt superioare ale Stelei,nici nu-i de mirare ca aduc aproape tot ce-si propun...

Dinamo l-a luat pe copilu de aur al noii generatii,pot sa spun ca Borcea are ochi cat Ilie+Jiji+Argaseala la un loc!...Mansour nu-i nici el de lepadat...

Rapidul si-a revenit sub comanda lui Rednic,in momentul asta ei sunt favoriti la locul 2!

Cred ca la finalul acestui an o sa-l uram si mai tare pe cioban!... :angry:

amarel16.01.2008 23:55

De ce dracu nu-l cumpara pe DEAC, ??????? Am vazut chiar acum la cat il evalueaza CFR-ul: 300.000 E. Si-n opinia mea ar fi mai creativ decat B.Stancu, sa nu mai zic de pret !!!Baiatul asta ar deveni rapid mare. daca ar juca meci de meci !!!

strezahuzum17.01.2008 10:42

Cica Elton ar fi fost pus pe lista de transferuri. Dupa o infrangere, antrenorul lui Al-Nasr a dat vina pe Elton, care "nu face faza defensiva". Dar bineinteles ca Steaua nici nu se gandeste sa-l aduca inapoi. Normal, cand ai in teren vedete ca Surdu, Lovin, Banel Nicolita nu ai nevoie de loseri din astia care dribleaza si paseaza cat restul panaramelor la un loc.

Noapte buna Ilie ! Ca vad ca de dormit stii sa dormi pe tine.

sile-jardel17.01.2008 12:11

Ilie asta e chiar timpit,chiar nu avem nevoie de Elton?e cretin,dupa ce ca nu e in stare sa aduca pe nimeni mai spune ca Elton ar fi bun pentru echipa a 2-a.eu zic ca ar fi un moment prielnic acum sa-l aduca inapoi,sa facem ceva sa-i sensibilizam pe fraierii astia din conducerea noastra,sa vada cit de iubit e Elton

Lavrente_sb17.01.2008 13:33

Eu pot doar atat sa spun...la arabi si Gigel Coman ar putea fi cel mai bun pasator si pe deasupra nu cred ca a fost degeaba dat afara Elton si de la aia...

stelistu_617.01.2008 13:37

E bun Elton, dar nu cred ca il aduc inapoi. :|

DOUBLE17.01.2008 14:23

DNA - Urmãrire penalã pentru mai mulți oameni din fotbalul românesc

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au început urmãrirea penalã pentru sãvârșirea de infracțiuni de înșelãciune, evaziune fiscalã și spãlare de bani pentru mai mulți oameni din fotbal.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Public, procurorii DNA au început, în 10 ianuarie, urmãrirea penalã împotriva lui Ioan Becali - impresar, Victor Becali - impresar, Gheorghe Copos - președintele și patronul clubului de fotbal Rapid București, Sicã Pușcoci - avocat, Mihai Stoica - fost director al clubului de fotbal Oțelul Galați, Cristian Borcea - președintele executiv al clubului de fotbal Dinamo, Jean Pãdureanu - președinte al clubului de fotbal Gloria Bistrița, Gheorghe Popescu - impresar și Gheorghe Nețoiu - acționar la clubul de fotbal Dinamo.

Potrivit probelor administrate de procurori, respectiv rãspunsurile primite în cadrul a 17 comisii rogatorii efectuate în mai multe state din Europa și Asia (între care China, Coreea de Sud, Olanda, Spania, Italia), precum și din analizele efectuate de Oficiului Național pentru Prevenirea și Combaterea Spãlãrii Banilor (ONPCSB) și Garda Financiarã a rezultat cã persoanele respective, împreunã sau în parte, prin tranzacții ilegale și folosire de interpuși, au externalizat sume de peste zece milioane de euro cuvenite cluburilor de fotbal pe care le reprezentau sau pentru care au efectuat activitãți de impresariat.

Astfel, a adãugat sursa citatã, în perioada 1999 - 2005, cea mai mare parte a sumelor cuvenite cluburilor au fost transferate în conturile firmelor off-shore din Insulele Virgine și Olanda, iar ulterior, unii dintre învinuiți și-au însușit în interes personal sumele externalizate. Banii au reprezentat drepturi ale cluburilor de fotbal Dinamo București, Rapid București, Gloria Bistrița și Oțelul Galați rezultate din transferul în strãinãtate a unui numãr de 12 fotbaliști: Cosmin Contra, Paul Codrea, Florin Cernat, Bogdan Mara, Lucian Sãnmãrtean, Florin Bratu, Dan Alexa, Adrian Mihalcea, Nicolae Mitea, Cristian Dulca, Ionel Ganea și Iulian Arhire.

Sursa:www.tvr.ro

dr.adrian917.01.2008 14:27

la puscarie cu totii. mai trebuie inclus si Jiji si altii.

dar e alt foc de paie

MoWeed17.01.2008 17:04

Ciudat cum a scapat jegu de Becali de urmarire. Dar stati linistiti e an electoral ii cerceteaza pana la alegeri apoi zic ca nu au destule probe

amarel17.01.2008 21:05

Unde ar fi minunea sa curete fotbalul de jigodiile astea !!! Da ne facem iluzii, vor face doar niste drumuri la parchet si doar atat !!! Sfanta spaga v-a functiona din nou !!!!!

Recoba17.01.2008 23:30

"Mijlocașul spune cã a primit oferte de afarã în ciuda faptului cã fanii îl contestã: "În strãinãtate sîntem apreciați de oameni care cunosc bine fotbalul"

"Mã bucur cã am atras atenția mai multor cluburi de afarã, deși mulți dintre noi sîntem criticați chiar de propriii suporteri. Alții, din strãinãtate, știu însã sã ne aprecieze și sînt oameni care se pricep la fotbal."

Asta declara azi Lovin in gsp...clar baiatul habar nu are ce inseamna respectul...ce vedete fabrica si Steaua...

danimarcu18.01.2008 00:21
john_8618.01.2008 00:52

pe gsp.ro scrie ca 3 atacanti au semnat cu Steaua, 2 columbieni si un peruan. sper sa fie adevarat

vlad7518.01.2008 06:58
pe gsp.ro scrie ca 3 atacanti au semnat cu Steaua, 2 columbieni si un peruan. sper sa fie adevarat

www.onlinesport.ro da transferul lui Dayro Moreno,promitator atacant din nationala Columbiei

GSP da transferul celor 3 atacanti:

Pepe Moreno,Dayro Moreno si Mendoza.

Dar au mai fost transferati foarte multi jucatori la Steaua conform presei in aceasta pauza si s-au dovedit doar stiri false.Sa vedem cat este de adevarat.

Deliric118.01.2008 08:41
www.onlinesport.ro da transferul lui Dayro Moreno,promitator atacant din nationala Columbiei

GSP da transferul celor 3 atacanti:

Pepe Moreno,Dayro Moreno si Mendoza.

Dar au mai fost transferati foarte multi jucatori la Steaua conform presei in aceasta pauza si s-au dovedit doar stiri false.Sa vedem cat este de adevarat.

Sper sa fie adevarat :steagcruce:

raducelbun18.01.2008 08:46
Dupa spusele creditorului in interviul din ProSport,se pare ca va pleca si Rada...

Daca este adevarat ceea ce se scrie cred ca sefii de la Steaua se cam joaca cu focul pentru ca in conditiile in care vor pleca Goian si Rada centrul apararii se va baza pe doi jucatori care nu au mai jucat de cam mult timp, care in ultima perioada au fost mai mult accidentati si care vor fi dublati de... Baciu si Ninu, ultimul si el cu probleme de sanatate. Ma ingrozeste gandul ca macar unul dintre ei ar putea recidiva asta ca sa nu mai pun la socoteala faptul ca nu cunoastem absolut nimic despre forma sportiva pe care o pot arata dupa o perioada atat de lunga de pauza!

MoWeed18.01.2008 08:50
Sper sa fie adevarat :steagcruce:

GSP avea de obicei ziua si transferu.....daca s-ar fi transferat macar jumatate din jucatorii care i-a dat GSP-u ca siguri acu aveam lot de 50 de jucatori. Eu nu mai cred nimic pana nu vad conferinta de presa sau macar comunicatul oficial pe site

AmuntBoy18.01.2008 09:07

trebuie sa apara pe site ... cum a fost cu eze

sau macar o declaratie a lui Ilie ca jucatorii au semnat

cristi_mold18.01.2008 09:12

http://www.prosport.ro/articole/Ilie-pepe-...-rezolvat/73686

Declaratia lui Ilie cum ca Steaua sa inteles cu Independiente pentru Moreno. Tot acolo scrie ca Dica este foarte aproape de Valencia.

raducelbun18.01.2008 09:13

Eu nu pot sa cred ca Steaua va mai lua 3 (TREI) atacanti in conditiile in care, la ora asta , mai sunt il lot alti 5 (CINCI) atacanti plus Dica si Zaharia care inca nu au fost vanduti.

MoWeed18.01.2008 09:57

@raducelbun

asta e management tipic Stelei. Pe langa asta mai vindem si fundasi(Goian, Rada)

Dar nu as fi asa de sigur de transferuri pana nu vad ca semneaza

novac18.01.2008 10:07
Eu nu pot sa cred ca Steaua va mai lua 3 (TREI) atacanti in conditiile in care, la ora asta , mai sunt il lot alti 5 (CINCI) atacanti plus Dica si Zaharia care inca .....

L-as' ca nu strica la casa omului, mai ales dupa turul asta plin de goluri, cand am avut trei schiopi si doi...surzi. Exista Steaua II si mai exista si imprumuturi. Sa aiba Marius de unde sa aleaga. Macar sa fie ei transferati.

«1183184185186187689»