La ce va asteptati mai baieti? Astia de la antena1 ar vrea sa sarim in sus de bucurie ca ne apare nick-ul la asa zisele stiri sportive,cand de fapt ar trebui totusi sa ceara o aprobare,cat de formala,de la site-ul fcsteaua.ro.
Imi e indiferent ca "am aparut" la antena1,Pro TV,otv etc,pentru ca vorba aia,e doar nick-ul dar mi se pare penibil pentru acesti "profesionisti" sa-si gaseasca subiectele de stiri pe forumuri.
Cu ce e mai pertinenta parerea mea sau a lui strezahuzum fata de ceilalti stelisti nemultumiti de transferuri si de zgarcenia lui Jiji? Va zic eu,nici una,insa stirile se fac cam asa: "hai ca intram si noi pe niste forumuri,luam cateva pareri anti-Jiji,bagam titlul ca e zgarcit si gata stirea".
Si sunt penibili pentru ca ei zic ca aceste postari ale userilor respectivi sunt de pe site-ul oficial cand de fapt sunt de pe site-ul suporterilor,eu unul nu am cont pe steauafc.com.
Nu zic ca eu,strezahuzum sau restul oamenilor ce posteaza aici nu au dreptate,dar la stiri sportive care se respecta nu poti sa dai parerile unor anonimi ce se ascund dupa nick-uri si sa le dai ca etalon al zgarceniei becaliene,uitati-va Becali e zgarcit pentru ca userii astia zic ca este.
Daca geniile astea voiculesciene vroiau sa demonstreze ca Becali e zgarcit trebuiau sa se uite la campaniile de transferuri din ultimele 2-3 campionate si sa ne arate ca a cheltuit f putin si eventual sa spuna si ca a intarziat mult cu plata primelor la jucatori.
Ce sa mai zic,astea sunt "stirile sportive" din Romania.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.