FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1181182183184185689»
yo_marius31.12.2007 10:07

citeam acum pe prosport parca,faptul ca Armenteros e ca si transferat la Steaua!!!

Ba mai mult, Ilie spune ca argentinianul va fi marele transfer al Stelei in iarna asta!!

bai aditza,tu chiar esti cu capu'?? sa presupunem ca va semna Armenteros.....cata presiune va fi pe el?? toti vom astepta in fiecare meci pase de gol,spectacol etc....dupa cum ne-au "amenintat" conducatorii toata iarna!!

si daca stam sa ne gandim ca el are 21 de ani parca,mai e si strain,nu ne stie limba,trebuie sa se adapteze la fotbalul nostru,trebuie "sa asculte" de jijidiod si cate si mai cate!!! si acu' vine aditza(care macar asta ar fi trebuit sa stie din toata cariera lui...) care ne anuntza ca Armenteros e "marele transfer" al echipei!!

strezahuzum01.01.2008 23:50

Mare, mare criza de idei la stirile antenei ! Au ajuns sa intre aici pe forum din lipsa de stiri :biggrin: :biggrin: .

Iata linkul catre stirile din sport unde se citeaza de pe fcsteaua.ro ! Inclusiv pe subsemnatul si pe predatorpulse. Huo, hahalerelor, de drepturi de autor n-ati auzit ? :biggrin: :biggrin:

axl02.01.2008 04:24

@Streza, eu am auzit si-acum vreo cateva zile la stirile TV, citau din tine, @predator si inca cineva, nu mai tin minte, in schimb citau posturi care ar fi fost scrise pe site-ul oficial, mi-am inchipuit ca aveti si-acolo aceleasi nick-uri si n-am stat sa verific. Asa o fi?

novac02.01.2008 07:30
.... ca aveti si-acolo aceleasi nick-uri si n-am stat sa verific. Asa o fi?

:laugh: eleganta intrebare.

@streza - cum sa va plateasca oamenii? cand nu stiu de unde sa va ia. Contactati dep juritic al lui Voiculescu si sigur o sa va multumeasca.

Ai devenit deja sursa, ai facut primul pas spre a devenii colaborator al ... antenutelor. Pentru a evita neantelegerile viitoare, poti modifica nick-ul inserand si ceva date personale gen: strezahuzumcnp39394857394758tel0723657657. Succes.

LE. Predator, ai dreptate- A1,2,3 & pro sucks!

cristi_mold02.01.2008 11:11
Eu zic ca se poate face performanta si cu bani putini

Se poate da iti trebuie multa minte. Ceea ce prin Romania nu gasesti.

yo_marius02.01.2008 11:17

"Eu zic ca se poate face performanta si cu bani putini"

eu zic ca NU si astept contra-exemplul tau!!

predatorpulse702.01.2008 11:21

La ce va asteptati mai baieti? Astia de la antena1 ar vrea sa sarim in sus de bucurie ca ne apare nick-ul la asa zisele stiri sportive,cand de fapt ar trebui totusi sa ceara o aprobare,cat de formala,de la site-ul fcsteaua.ro.

Imi e indiferent ca "am aparut" la antena1,Pro TV,otv etc,pentru ca vorba aia,e doar nick-ul dar mi se pare penibil pentru acesti "profesionisti" sa-si gaseasca subiectele de stiri pe forumuri.

Cu ce e mai pertinenta parerea mea sau a lui strezahuzum fata de ceilalti stelisti nemultumiti de transferuri si de zgarcenia lui Jiji? Va zic eu,nici una,insa stirile se fac cam asa: "hai ca intram si noi pe niste forumuri,luam cateva pareri anti-Jiji,bagam titlul ca e zgarcit si gata stirea".

Si sunt penibili pentru ca ei zic ca aceste postari ale userilor respectivi sunt de pe site-ul oficial cand de fapt sunt de pe site-ul suporterilor,eu unul nu am cont pe steauafc.com.

Nu zic ca eu,strezahuzum sau restul oamenilor ce posteaza aici nu au dreptate,dar la stiri sportive care se respecta nu poti sa dai parerile unor anonimi ce se ascund dupa nick-uri si sa le dai ca etalon al zgarceniei becaliene,uitati-va Becali e zgarcit pentru ca userii astia zic ca este.

Daca geniile astea voiculesciene vroiau sa demonstreze ca Becali e zgarcit trebuiau sa se uite la campaniile de transferuri din ultimele 2-3 campionate si sa ne arate ca a cheltuit f putin si eventual sa spuna si ca a intarziat mult cu plata primelor la jucatori.

Ce sa mai zic,astea sunt "stirile sportive" din Romania.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

strezahuzum02.01.2008 13:13
:laugh: eleganta intrebare.

@streza - cum sa va plateasca oamenii? cand nu stiu de unde sa va ia. Contactati dep juritic al lui Voiculescu si sigur o sa va multumeasca.

Ai devenit deja sursa, ai facut primul pas spre a devenii colaborator al ... antenutelor. Pentru a evita neantelegerile viitoare, poti modifica nick-ul inserand si ceva date personale gen: strezahuzumcnp39394857394758tel0723657657. Succes.

Novac, cred ca se intelege ca glumeam cand am zis "drepturi de autor". Mai curand sper sa nu afle Giginho ca l-am numit "bisnitar" ca acusi ma trezesc cu Smarandescu la usa. :biggrin: :biggrin:

stelistub03.01.2008 17:24

Io zic ca Becali trebuie sa aduca jucatori de la Steaua II ca sa nu mai dea bani pe ei

stelistu_606.01.2008 00:44

@Dany's, de la Buzau: Ochirosii, Iacob, Simion..

Dany's06.01.2008 08:40

Am plans atunci cand a plecat Elton de la Steaua,era o vedeta care merita la Steaua

yo_marius06.01.2008 09:09

sa-mi scuzati off-topicul macar de data asta

deci,lotul Buzaului luat depe pagina lor oficiala:

Lotul 2007-2008

Portari:

Mihai Minca

Mihai Barbu

Cristian Stoicescu

Fundasi:

Alexandru Tudose

Costel Petre

Alexandru Filip

Cosmin Gheorghita

Catalin Vlaicu

Nikola Jozici

Gheorghe Mihai

Daniel Nica

Dino Ezze

Mijlocasi:

Dorin Popa

Alin Paleacu

Valentin Iovita

Constantin Doicaru

Marian Nejneru

Marius Suleap

Razvan Ochirosii

Claudiu Ionescu

Atacanti:

Kleyr Viera Dos Santos

Romeo Bunica

Alin Litu

Valentin Simion

Guda Alexandru

probabil ca-s chior pentru ca nu vad nici un Iacob acolo....singurul Alexandru Iacob pe care-l stiu este ala legitimat la Corvinul care este dorit de Steaua si care a dat sau inca mai da probe la Inter!!

In al doilea rand,pentru scouterii de pe forum care cauta "tineri talentati" pentru Steaua,am cateva propuneri:

1.Cosmin Laurențiu LIA FC Steaua București 12.05.1990

2.Andrei Nicolae PAVELESCU FC Steaua București 13.02.1990

3. Mihai Marian ONICAª FC Steaua București 27.01.1990

4.Vlad RUSU FC Steaua București 22.06.1990

5.George VÃDUVA FC Steaua București 20.02.1990

toti acesti 5 tineri si foarte tineri sunt coechipieri cu extraordinar de talentatul Daminuta la nationala Under 17!!

c.ronaldo1706.01.2008 09:12

@Marius

Al.Iacob a fost cumparat vara asta de Steaua de la Corvinul pentru ca mai apoi sa fie imprumutat la Gloria Buzau. A jucat pentru Steaua in amicalul cu Charleroi de asta-vara.

yo_marius06.01.2008 09:15

pai si aia la Buzau unde-l tin???

c.ronaldo1706.01.2008 11:46

Amicalele pe care le vom sustine in aceasta iarna sunt:

17 sau 18 ianuarie – FC Steaua – Wisla Cracovia (Polonia) – Oliva, Valencia

29 ianuarie – FC Steaua - Metalurgs Liepajas (Letonia) – Larnaca, Cipru

1 februarie – FC Steaua - Levski Sofia (Bulgaria) – Larnaca, Cipru

4 sau 5 februarie – FC Steaua – FK Teplice (Cehia) – Larnaca, Cipru

7 februarie – FC Steaua - Lokomotiv Sofia (Bulgaria) – Larnaca, Cipru

13 februarie – FC Steaua – FK ZETA (Muntenegru) – Antalia, Turcia

15 februarie – FC Steaua - Jeff United (Japonia) – Antalia, Turcia

Sursa: Onlinesport.Ro

weeezer06.01.2008 14:08

Hihi, cica Barcelona s-ar fi interesat daca e posibil ca Lovin si Dica sa mearga pe Camp Nou in probe (Gabi Safta).

se7en06.01.2008 14:27

cr17 stii cumva daca vor fi televizate?

RobYnho06.01.2008 14:28

Steaua e gata sa faca cel mai scump transfer din istorie! Cotidianul El Ideal Gallego a anuntat, duminica, citand surse apropiate clubului Lanus, ca Steaua ar fi dispusa sa plateasca pana la sase milioane de dolari pentru a-l achizitiona pe atacantul Jose Sand. Steaua il urmareste de mult pe atacantul lui Lanus pentru care s-a luptat si CFR Cluj. Atacantul a mai refuzat o data oferta Stelei spunand ca isi doreste sa joace in Europa, dar intr-un campionat mai puternic decat cel din Romania

Potrivit sursei citate, oferta Stelei a venit dupa ce de serviciile jucatorului s-a aratat interesat si clubul rus Saturn Ramenskoe. "Acum ne gandim doar la posibilitatile reale pentru jucator, care va face saltul in Europa", a comentat agentul atacantului, Juan Cruz.

sursa : sport.ro

Oare, inca o " vrajeala " ???

yo_marius06.01.2008 14:40
Steaua e gata sa faca cel mai scump transfer din istorie! Cotidianul El Ideal Gallego a anuntat, duminica, citand surse apropiate clubului Lanus, ca Steaua ar fi dispusa sa plateasca pana la sase milioane de dolari pentru a-l achizitiona pe atacantul Jose Sand. Steaua il urmareste de mult pe atacantul lui Lanus pentru care s-a luptat si CFR Cluj. Atacantul a mai refuzat o data oferta Stelei spunand ca isi doreste sa joace in Europa, dar intr-un campionat mai puternic decat cel din Romania

Potrivit sursei citate, oferta Stelei a venit dupa ce de serviciile jucatorului s-a aratat interesat si clubul rus Saturn Ramenskoe. "Acum ne gandim doar la posibilitatile reale pentru jucator, care va face saltul in Europa", a comentat agentul atacantului, Juan Cruz.

sursa : sport.ro

Oare, inca o " vrajeala " ???

1. NIMENI din Romania nu va da nici macar 3 milioane pe vreun jucator ORICARE AR FI ALA!!

2.chefereu doar se baga in seama,sau ii baga altii in seama din lipsa de stiri adevarate...mult pretuitul Datolo,dat ca sigur la clujeni pentru 7 milioane (!!) se pare ca acu' face vreo 2 milioane jumate....si nici asa nu vine la Cluj...

3. in ultimul rand saitu ala de handicapati e orice numai sursa nu!!!astia cauta pe diverse site-uri specializate sud-americani necunoscuti si ziua urmatoare ii dau "transferati" la cine stie ce echipa.....cum Steaua are cei mai multi suporteri,logic face cea mai mare audienta si cel mai mare trafic pe net,asa ca e normal ca majoritatea "bombelor" sa fie despre Steaua!!

concluzie:CLAR,INCA O VRAJEALA!!!

Wally06.01.2008 17:49

Luati-va gandul de la transferuri de marca!

Dany's06.01.2008 18:40

Poate vine si la noi unu' bun

stelistu_606.01.2008 18:47
Radoi la Lille?

Francezii de la Lille au pus ochii pe Radoi, anunta site-ul mercato365.com

Potrivit sursei citate, principala tinta a celor de la Lille este internationalul ghanez Bernard Yao Kumordzi, in varsta de 22 de ani, de la Panionios, al carui contract cu gruparea elena expira la finalul sezonului 2007/2008.

Alte piste ar fi, pe langa Radoi, Rio Mavuba (Villarreal) si Emerse Fae (Reading). Radoi va reveni la Steaua pe 15 ianuarie, dupa o accidentare la genunchi.

Sport.ro

Incepe sa devina penibil. :dry:

Raul198806.01.2008 19:56

Adrian Ilie a declarat ca Steaua nu i interesata de Sand si ca nu sunt noutati in cazul William si Armenteros

Wally06.01.2008 21:09
Incepe sa devina penibil. :dry:

A devenit penibil de mult, nu de acum...

-=Danny=-07.01.2008 09:20

S-a vorbit ca Steaua si rapid vor sa in cumpere pe al doilea golgheter al braziliei ... cica a luat balonul de argint al braziliei :D

«1181182183184185689»