Trebuie sa va zic ca mor de ras cand scriu aceste randuri pentru ca tocmai am nimerit pe kkanal d si m-am uitat la repriza a 2-a dintre Bistrita-rapid si desi ghiluestenii au castigat adevaratul invingator a fost terenul care a fost mai mereu in posesia mingii si a deposedat f des jucatorii prin "alunecari",insa nu tackling-uri ci alunecati pe gheata.
Vorbind serios,sa nu credeti ca m-a apucat mila de subpodari dar nici o echipa nu ar trebui sa joace pe un asemenea teren,numai fotbal nu s-a jucat astazi. Uitandu-ma la terenul Gloriei Bisnita vad de ce mitica il considera pe tata jean cel mai bun conducator din Liga 1.
Daca am fi o tara serioasa,nu cred ca ar trebui sa joace mai mult de 10 echipe in campionatul Romaniei pentru ca nu au infrastructura nene. Nu le cere nimeni super-gazon ca pe Ghencea dar nu poti sa joci fotbal pe tarlaua aia de la Bistrita,pe ogorul lui porumboiu,pe maidanul lui bucsaru de la Urziceni, si exemple ar mai fi,vezi terenurile de la Craiova,buzau,Pandurii,Farul,Iasi, care,imediat ce da o ploaie cat de mica se transforma in calugareni de pe vremea lui Mihai Viteazu'.
In anotimpul rece,terenul ingheata si sar din el bucati de iarba cat gheata fotbalistului,in anotimpul cald e uscat si cu f multe denivelari,topaie mingea care devine aproape imposibil de controlat si daca mai da si o ploaie terenul se transforma intr-o mocirla perfecta. In asemenea condtii,cum sa imbunatatesti ceva(pase,tehnica,centrari,dribling) la tine ca fotbalist cand abia iti poti tine echilibrul?
Mitica,felicitari,azi am vazut din nou inca un motiv pentru care esti cel mai bun conducator de cand exista LPF-ul. Chiar,ma gandeam cat ar costa ca gazoanele enumerate mai sus sa fie trasate cu gazon sintetic,pentru ca nu are cum sa fie mai rau decat cu aceste maidane denumite generic "gazoane".
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.