daca pleaca zapata putem zice adio spre cl dar sa speram ca nu pleaca si ramane la Steaua
daca pleaca zapata putem zice adio spre cl dar sa speram ca nu pleaca si ramane la Steaua
@VictorDar e oare cineva prin club, pe sus, care il doreste inapoi pe Elton???
paradoxal lui Laca chiar ii placea Elton, considerandu-l util pentru jocuri din casa cum ar fi cele cu Pandurii, Bistrita, etc.
parerea mea este ca fizicul "de copil" il face incompatibil pe Elton cu marea performanta, cel putin cum e ea definita in europa. eu nu cred ca cineva poate sa-mi dea un ex. de jucator cu fizic similar la vreo echipa serioasa de pe continent. acum e vremea "cailor". ati vazut si voi cum aratau si se miscau "promisiunile" lui arsenal?!
cat despre zapata, el are pret fix: min 7mln. EURO. altfel nu se misca!
cat despre Zapata, el are pret fix: min 7mln. EURO. altfel nu se misca!
In sfarsit o veste buna.
ati auzit PLEACA Neaga, e adevarat? ar fi pacat in ultimul timp incepuse sa juace bine si sa nu uitam ca a fost cel care a dat gool cu marea rivala Dinamo
ati auzit PLEACA Neaga, e adevarat? ar fi pacat in ultimul timp incepuse sa juace bine si sa nu uitam ca a fost cel care a dat gool cu marea rivala Dinamo
Becali l-a lasat pe Laca sa decida in cazul lui rica! oricum daca ne despartim de Neaga se va cere min. suma care s-a investit in transfer.
din pacate, rica are o mare problema psihica si o boemie de care nu se poate desprinde. ca sa zic asa: petrece prea mult timp la zaraza! insa la ce calitati are ar trebui totusi pastrat si incercat mai mult cu el! fara sa ne ascundem dupa explicatii, sezonul de toamna a fost o dezamagire pentru el, dar poate exploda oricand! (cel putin teoretic) viata insa e foarte dura si azi timpul nu prea mai are rabdare!
@Victor achizitii? cateva nume? negocieri? etc...
m-am saturat pleaca zapata, pleaca Neaga.........pleaca toti,dar Becali CAND PLEACA? el sa nu mai dea vina pe jucatori pentru rezultatele rele ca defapt vinovatul e el Jiji FECALI ![]()
schimbarile vor fi mari: pleaca 6 obligati si 2 ca le-a venit sorocul la vanzare (sigur aici e o discutie pe ce sume)! saptamana aceasta ar trebui sa apara primele clarificari, Laca ramanand pe pozitie pana la craciun. de venit vin straini si romani. bugetul e un pic mai mare decat in vara!
ce ma surprinde pe mine e faptul ca nu giovani se ocupa de trensferuri ci ad. Ilie. pentru el, ca si pentru Argaseala, aceasta perioada este cruciala, Gigi nefiind prea multumit de activitatea lor. sincer nu prea imi e foarte clar daca vrea sa-i lase sa-si rupa gatul, ca sa-i destituie apoi imediat. acum, fratii Becali au liber numai la vanzarea lui Dica si Goe, Ilie asumandu-si singur negocierile pentru. "veniri".
dintre numele "controversate", lui Laca ii plac zaharia, Neaga si surdu (??). Becali i-a cerut ca el sa-si asume responsabilitatea transferurilor, ca sa nu existe ulterior controverse despre cine a dorit un anume jucator. venirile sunt conditionate si de starea celor 3 acidentati (Radoi, Ghionea, plesan). parerea mea este ca pe Ghionea, si poate chiar Mirel, nu se mai poate conta asa ca netrebuie doi defensivi puternici pe axul central. rada mai mult decat rezerva nu poate aspira, fiind rigid si relativ rudimentar!
deci.. iti mai cer: NUME
care sunt cei 3 care sunt obligati sa plece (ca trei sunt Zaharia, Neaga, Surdu), cei doi care pleaca pe bani ii stim deja.
Si nume la posibilele veniri.
schimbarile vor fi mari: pleaca 6 obligati si 2 ca le-a venit sorocul la vanzare (sigur aici e o discutie pe ce sume)! saptamana aceasta ar trebui sa apara primele clarificari, Laca ramanand pe pozitie pana la craciun. de venit vin straini si romani.
Sunt curios care vor fi cei 6 obligati sa plece pentru ca au fost multi care au jucat bambilici anul asta .
bugetul e un pic mai mare decat in vara!
In vara a fost 9-10 mil . Sa intelegem ca Jiji a devenit si mai generos ? Cumparam 20 de jucatori la 500.000 bucata la valoarea de rigoare sau mergem pe 4-5 maxim , dar buni ?
Posturi in opinia mea descoperite : mijlocas stinga , mijlocas central de profil ofensiv , atacant (poate chiar 2 avem nevoie ) si fundas central de picior drept daca pleaca Goian
Pe la club ce vor astia sa achizitioneze in materie de posturi pentru ca nume nu vei furniza .
PAna acum s-a vorbit mai mult de plecari decat achizitii ..... mare placat ![]()
PAna acum s-a vorbit mai mult de plecari decat achizitii ..... mare placat![]()
Cica a si venit Armenteros
Care crede ca o sa se simta (pozitiv) revenire lui Ghionea , Plesan si Radoi ?? ![]()
Eu cred ca revenirea celor 3 o sa se simta, dar negativ, din pacate. Oierul-sef va bate cu pumnul in masa ca "finul" sa joace fundas central, unde va fi o concurenta acerba: 2 dintre Goian, Ghionea, Rada vor sta pe banca. In schimb, Mirel nu prea ar avea loc nici la mijloc: Ov. Petre e pe placul ciobanului si in plus fata de asta a si inceput sa joace ceva, iar de Plesan avem nevoie pentru creatie(plus posibila venire a unui mijlocas ofensiv de valoare, desi nu cred). Deci "colonelul" Radoi nu prea va avea loc in echipa si asta va fi grav...
Eu cred ca revenirea celor 3 o sa se simta, dar negativ, din pacate. Oierul-sef va bate cu pumnul in masa ca "finul" sa joace fundas central, unde va fi o concurenta acerba: 2 dintre Goian, Ghionea, Rada vor sta pe banca. In schimb, Mirel nu prea ar avea loc nici la mijloc: Ov. Petre e pe placul ciobanului si in plus fata de asta a si inceput sa joace ceva, iar de Plesan avem nevoie pentru creatie(plus posibila venire a unui mijlocas ofensiv de valoare, desi nu cred). Deci "colonelul" Radoi nu prea va avea loc in echipa si asta va fi grav...
Il pune ori in atac ori portar ca nu poate lipsi din primul 11 ![]()
Il pune ori in atac ori portar![]()
Radoi ce post mai poate sa joace ... macar asa cat de cat ??![]()
parerea mea este ca fizicul "de copil" il face incompatibil pe Elton cu marea performanta
Amice gresesti, Piticu era in stare sa traga singur echipa dupa el . Vezi imaginile cu el la arabi.
Curind Elton se va intoarce in Europa , atunci sa vezi ...
Mai bine l-ar pune arbitru,asa nu se va mai putea plange Ciobanul ca este furat.Desi nu cred ca ar avea loc nici macar acolo_nu ca nu ar avea calitati!Ma refer la COLOANA VERTEBRALA.
Mai bine il pune patron
ITALIA Campioana Inter Milano, echipa lui Cristi Chivu, are un pasiv de 206 milioane de euro pentru sezonul 2006-2007.
Echipa lui Cristian Chivu domina atât clasamentul din Serie A, cât si topul pierderilor, cu un pasiv de 206 milioane de euro.
Massimo Moratti, presedintele lui Inter, a avut parte de succese, din punct de vedere sportiv, în ultimii ani, însa sacrificiul financiar facut pentru a-si vedea echipa campioana a fost urias. Astfel, datele pentru sezonul 2006-2007 au batut orice record negativ, clubul înregistrând un pasiv de 206 milioane de euro. Motivele? Amortizari (146 de milioane), salariile jucatorilor (151 de milioane), transferurile efectuate în aceasta perioada, dar si alte cheltuieli. Inter a depasit chiar si suma platita de AC Milan, câstigatoarea Ligii Campionilor, pentru fotbalistii din lot, 125 de milioane de euro. De altfel, 51% din cheltuielile gruparii lui Massimo Moratti au fost cu platile pentru Materazzi si compania. Patronul nu se arata îngrijorat, asigurându-i pe fanii campioanei ca poate sa sustina clubul, în orice conditii.
La capitolul profituri, printre altele, se afla AC Milan (42 de milioane), multumita transferului lui Sevcenko la Chelsea, dar si AS Roma (3 milioane).(prosport)
cam cat costa performanta adevarata...
Eu zic ca se poate face performanta si cu bani putini
fularsteaua2Gigi Becali se pregateste sa dea lovitura decisiva eternei rivale, Dinamo, prin cooptarea in stafful tehnic sau administrativ a celui mai titrat tehnician roman, Mircea Lucescu.
"Voi face tot ce imi sta in puteri sa-l aduc pe Mircea Lucescu la Steaua. Nu ca antrenor, pentru ca acum il avem pe Lacatus, ci ca director tehnic sau presedinte, sau actionar, sau orice doreste el. Ce vrea, aia va fi la Steaua!", ne-a declarat ieri patronul Stelei. "Nebun sa fii sa nu iti doresti sa-l ai alaturi pe cel mai inteligent antrenor din fotbalul romanesc. Si, vrei sa-ti mai spun ceva? Daca isi va rezilia contractul cu Sahtior, acum, asa cum s-a auzit, Mircea Lucescu va veni la Steaua! N-am niciun dubiu, pentru ca are nevoie sa lucreze la un club pe masura capacitatii sale, iar Steaua este un club pe masura lui Mircea Lucescu. Asa ca, da, Mircea Lucescu va veni la Steaua!", a punctat miliardarul din Pipera.
In sprijinul acestor afirmatii vin si aprecierile pe care actualul tehnician al gruparii ucrainene le-a facut, in ultimii doi-trei ani, la adresa Stelei si, mai ales, a patronului Gigi Becali.
In plus, Mircea Lucescu nu a ascuns niciodata faptul ca, pe cand era copil, tinea cu Steaua si ca, mai apoi, pe cand devenise jucator de fotbal, a visat dintotdeauna sa ajunga la Steaua.
SURSA:Cancan
In plus, Mircea Lucescu nu a ascuns niciodata faptul ca, pe cand era copil, tinea cu Steaua si ca, mai apoi, pe cand devenise jucator de fotbal, a visat dintotdeauna sa ajunga la Steaua.SURSA:Cancan
nu mai citi 'reviste' gen Cancan ![]()
sa inteleg ca i-au lasat in pace ,de sarbatori, pe Iri si Monica?
Nu se stie niciodata de unde sare iepurele
Nu se stie niciodata de unde sare iepurele
In cazul asta, daca sare, eu l-as impusca fara ezitare in cap.
nu mai citi 'reviste' gen Cancansa inteleg ca i-au lasat in pace ,de sarbatori, pe Iri si Monica?
Interviul in care se afirma lucrul asta l-am vazut si eu, nu stiu daca nu cumva in gazeta, iar fraza in sine daca nu ma-nsel se putea deslusi intr-o poza, o foaie de ziar de prin 90...