FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1177178179180181689»
vlad7512.11.2007 15:54
Stirea bomba cu Marica la Steaua a fost preluata si de Prosport, care acu' doua zile "il transfera" pe Tomi Petrescu in Ghencea. Maine, poimaine ne trezim si cu Mutu in curte :unsure: .

Mutu nu mai este reprezentat de firma lui Giovani Becali ,asa ca a cazut varianta Mutu.

Wally12.11.2007 16:19

N-ar fi deloc rau sa il imprumutam pe Marica. Am avea si noi un atacant cum trebuie...

inches12.11.2007 22:27

Dar mai lipseste un coordinator care sa dea pase la atacant ...

Wally12.11.2007 22:33

Il avem pe Surdu...

korynna12.11.2007 22:39

Nu,il avem pe Zapata.In rest nu mai avem nimic.Imi pare rau ca stiu capacitatea jucatorilor si faptul ca pot juca fotbal,nu incercarile astea lamentabile de mima.Dar asta e,suporterul chiar prin acest apelativ trebuie sa indure esecurile mercenarilor...parca nici mercenari nu pot sa le spun stiind ca acum ceva timp mii de oameni le scandau numele si ne aduceau atata bucurie...

_yang13.11.2007 14:28
parca nici mercenari nu pot sa le spun stiind ca acum ceva timp mii de oameni le scandau numele si ne aduceau atata bucurie...

Ai scandat tu vreodata : Lovin, Surdu, Croitoru sau Baciu... ?

S-au ti-au adus ei vreo bucurie..?

korynna13.11.2007 14:53

@yang

Nu,dar ma refeream la Iacob(care aseara s-a intors spre galerie si totusi a aplaudat chiar daca era huiduit),la Dica,la Nicolita(chiar si el a contribuit candva la succesele Stelei).Pana la urma atunci cand aveam rezultate nu se mai tinea cont ca X juca prost,dar acum parca iti sar in ochi toti prin prestatia ingrozitoare.Imi pare rau de faptul ca se uita perioadele bune pe care le-au avut,asta bineinteles ca nu inseamna toleranta fata de caracterul infect al unora sau fata de jocul de divizie B.Imi pare rau pentru ce a ajuns Steaua si intelege-ma si pe mine ca multitudinea sentimentelor contradictorii imi creaza o oarecare confuzie,de fapt nici nu stiu daca este vorba de confuzie.

c.ronaldo1713.11.2007 15:18

Suntem la 14 puncte de primul loc si la 13 de primul loc retrogradabil.

_yang13.11.2007 15:46
Imi pare rau pentru ce a ajuns Steaua si intelege-ma si pe mine ca multitudinea sentimentelor contradictorii imi creaza o oarecare confuzie,de fapt nici nu stiu daca este vorba de confuzie.

Toti simtim, probabil asta insa eu nu-i consider vinovati pe cei care jucau bine atunci "cand aveam rezultate"... si nici macar pe cei care joaca prost... Vinovatul este de toti stiut...Pai ce echipa din lume a castigat titlul schimband 3 antrenori intr-un campionat ? Sa speram ca nu vine si al 4-lea sa ne intrebam ce echipa din lume nu a retrogradat cu 4 antrenori intr-un sezon...

vlad7513.11.2007 17:00
Suntem la 14 puncte de primul loc si la 13 de primul loc retrogradabil.

Buna remarca @c.ronaldo17.Se pare ca jucatorii Stelei joaca "WIST".Joaca la zero!

Recoba13.11.2007 22:43

daaa...si pe vremea lui Ienei...eram la 6 puncte de primul loc retrogradabil...tin si acuma minte...era pe vremea cand ne teroriza petrolul pe unde ne prindea...in fine cred ca acele vremuri se apropie iar...

martanu14.11.2007 02:12

Oricum nu ar fi rau sa vina nea' Imi. Ar avea si Laca pe cineva de incredere langa el.

weeezer14.11.2007 11:47

Lasa ca vine Razvan...

mirceaor14.11.2007 12:08

vine pe dracu sa-l duca cat mai departe

Khalid14.11.2007 12:52

Lista se intregeste cu Chevanton si Armenteros. Pana acum lista arata cam asa : Tomi Petrescu, Marica, Chevanton si Armenteros. Sunt curios cine mai apare in lista pana la sfarsitul saptamanii. :dry:

weeezer14.11.2007 13:37

De Chevanton unde zice? Stiam ca e vorba sa vina la CFR...

yo_marius14.11.2007 13:48
Lista se intregeste cu Chevanton si Armenteros. Pana acum lista arata cam asa : Tomi Petrescu, Marica, Chevanton si Armenteros. Sunt curios cine mai apare in lista pana la sfarsitul saptamanii. :dry:

pariez ca din ultimii 3 nu vine nici unul iar Petrescu e slabut........macar de s-ar face schimb cu Buzaul Ochirosii-Surdu (desi nici aia nu-l vor) si Badea-Litu....

weeezer14.11.2007 22:10
**alex**15.11.2007 14:13
COMUNICAT

Avand in vedere faptul ca, in ultima perioada, cotidianul "Gazeta sporturilor" a publicat editoriale, articole si stiri mincinoase legate de Steaua Bucuresti, dezinformand publicul si lezand imaginea clubului nostru, ne exprimam public protestul si dezacordul fata de acest tip de jurnalism.

Chiar daca Steaua nu a obtinut in unele meciuri rezultatele dorite, credem ca acesta nu este un motiv pentru a transmite informatii false.

Crezand ca aceste practici vor inceta, nu am comentat si nu am dezmintit informatiile respective imediat, nedorind sa intretinem o stare tensionata in cadrul clubului. Ne vedem, insa, obligati sa exemplificam acum situatiile in care articolele sunt vadit tendentioase, mincinoase si nejustificate si sa le dezmintim:

Domnul Ovidiu Ioanitoaia, directorul "Gazetei sporturilor", a precizat, pe data de 22 septembrie, ca nu va mai scrie niciodata despre finantatorul Stelei, Gigi Becali, dar, in acel editorial, jurnalistul il numea pe acesta "profesorul lui Hagi", care lanseaza ineptii si gogomanii fara margini si care va transforma Steaua intr-o "marca de lactate".

Intr-un alt editorial, din data de 10 noiembrie, jurnalistul a amintit faptul ca fostul antrenor al Stelei, Cosmin Olaroiu, a participat la sedinta tehnica a echipei dinaintea partidei cu FC Sevilla, din Liga Campionilor, fiind surprins si contrariat de acest lucru. Minciuna. Olaroiu nu a fost la vestiare. Aceasta informatie nu face altceva decat sa intretina o stare de tensiune in randul suporterilor, care sunt astfel dezinformati.

O alta ocazie in care "Gazeta sporturilor" a publicat informatii false a fost pe data de 3 octombrie, cand, in cadrul articolului cu titlul "Tombola", s-a relatat fals faptul ca Steaua intentioneaza sa organizeze un concurs la partida cu FC Sevilla, in cadrul caruia sa ofere trei masini Ford. Fals. Aceste informatii neadevarate au creat o stare de tensiune intre club, suporteri si sponsorul UEFA Champions League.

Publicatia mai sus amintita l-a desconsiderat pe Massimo Pedrazzini in cadrul unui articol din data de 5 octombrie, al carui subiect principal erau criticile lui Mircea Radulescu, directorul Scolii de Antrenori, la adresa tehnicianului italian. Redactorul a titrat cu litere foarte mari "NEPROFESIONIST", cu toate ca textul nu sugera acest lucru.

La capitolul jignirilor poate fi incadrat editorialul Mariei Andries, publicat pe 1 octombrie, in care aceasta ii numea pe Massimo Pedrazzini si Gigi Becali "impostori", catalogandu-l pe antrenor drept "un actor care interpreteaza un antrenor".

Una dintre cele mai recente "opere" ale "Gazetei sporturilor" este aceea ca Razvan Lucescu ar putea deveni noul antrenor al Stelei, contribuind, astfel, la crearea inutila a unei atmosfere tensionate in cadrul clubului. Minciuna. Cu Razvan Lucescu nu s-a discutat niciodata despre acest lucru. De asemenea, publicarea repetata a unor liste inventate cu jucatorii Stelei care urmeaza sa fie concediati (in editiile din 6 noiembrie si 14 noiembrie), nu face altceva decat sa dezinformeze suporterii Stelei si sa creeze o stare de confuzie in randul jucatorilor. In plus, vehicularea repetata a sosirii unor jucatori precum Marko Ljubinkovici sau Janos Szekely in Ghencea reprezinta alte dezinformari ale cititorilor.

Picatura care a umplut paharul s-a inregistrat chiar pe 14 noiembrie, in urma comentariului "O analiza stea cu stea", publicat de Razvan Prepelita. Desemnat "Talentul anului" in cadrul Premiilor Ioan Chirila din 2006, acesta ia in deradere jucatori profesionisti care evolueaza atat pentru Steaua, cat si pentru echipa nationala. Colaboratorul "Gazetei" il numeste pe Petre Marin "taximetrist de Otopeni", pe Mihaita Nesu "saritor in lungime", pe Florin Lovin "ciclist" si afirma faptul ca Romeo Surdu a fost angajat prin interviu telefonic sau ca Marius Croitoru se hraneste conform unui regim bogat, nerecomandat sportivilor. De asemenea, printre insemnarile sale se regasesc si acelea ca Nicolae Dica "s-a apucat de cantat", oferind un "ritm de piano la fiecare actiune" sau ca Adrian Neaga "ridica capul (cacofonia ii apartine autorului!) din pamant doar cand bate palmele la schimbare".

Crezand ca acesta nu este un mod normal de a face presa obiectiva si nefiind de acord cu el, anuntam, pe aceasta cale, faptul ca, incepand cu data de 15 noiembrie 2007, ziarului Gazeta sporturilor" i se anuleaza acreditarea la orice activitate legata de clubul nostru si ca orice informatie aparuta in aceasta publicatie despre clubul nostru de acum incolo nu va avea o sursa de informare oficiala.

Valeriu Argaseala,

Presedinte CA FC Steaua Bucuresti

sursa: steauafc.ro

weeezer15.11.2007 15:03

HAHA, super!

cristi_mold15.11.2007 16:21

Foarte bine au facut!

Wally15.11.2007 19:19

In sfarsit un lucru bun...

DelPiero1015.11.2007 20:36

Iti spun eu:Kaka!A declarat ca vrea sa plece din Italia si vine la Steaua!Iar Ronnie nu se duce la Chelsea in schimbul a 45 de mil. de euro si Ballack,ci vine la Steaua,in schimbul lui Surdu!Sa-l scuipi pe nea Jiji intre ochi de nu-i asa cum iti spun eu! :happy:

yo_marius15.11.2007 21:01

sincer,daca pe surdu il lua din ziar probabil ca juca mai bine decat o face acum....

_yang15.11.2007 21:33

@**alex**

Prima stire care ma binedispune (legata de Steaua) de la numirea lui Lacatus...

«1177178179180181689»