FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1175176177178179689»
axl2330.10.2007 10:15
pe baza performantelor din ultimii 5 ani.

Si Dinamo nu? Nici Rapid? Mai sa fie, iar umblam cu blaturi...

DOUBLE30.10.2007 10:16

Iata componenta noului G14: Real Madrid, FC Barcelona, FC Valencia, FC Sevilla (Spania), Internazionale Milano, AC Milan, AS Roma, Juventus Torino (Italia), Manchester United, Chelsea Londra, Arsenal Londra, FC Liverpool (Anglia), Olympique Lyon, OlympiAmsterdam (Olanda), Steaua Bucuresti (Romania), TSKA Moscova (Rusia), Celtic Glasgow (Scotia), Dinamo Kiev (Ucraina), Anderlecht Bruxelles (Belgia), Sparta Praga (Cehia), Fenerbahce Istanbul (Turcia), Olympiakos Pireu que Marseille, AS Monaco, Paris Saint Germain (Franta), Bayern Munchen, Werder Bremen, Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund (Germania), FC Porto, Benfica Lisabona (Portugalia), PSV Eindhoven, Ajax (Grecia), Levski Sofia (Bulgaria), FC Basel (Elvetia), Maccabi Haifa (Israel), Rosenborg Trondheim (Norvegia), Steaua Rosie Belgrad (Serbia), FC Copenhaga (Danemarca), Austria Viena (Austria), Wisla Cracovia (Polonia).

Sursa: sport.ro

Mai vin si astfel de stiri, dar mai stim oare sa ne bucuram ? Nu prea, pentru ca ACUM nu mai sunt motive

yo_marius30.10.2007 10:26

sincer nu prea vad de ce sa ne bucuram,deoarece acum e clar ca nu e vorba de G14(cele mai puternice cluburi) ci de incercarea marilor echipe de a ramane abonate la banii din UCL.se pare ca Platini chiar i-a speriat pe cei mari cu noua formula UCL iar acesta "asociatie" se vrea un instrument de presiune la adresa UEFA....... sa fim seriosi daca au fost acceptate echipe ca FC Copenhaga,Maccabi Haifa,Austria Viena etc.....se incearca cooptarea de echipe din cat mai multe tari pentru a da un fel de "legitimitate" asociatiei si actiunilor ce vor fi initiate de aceasta.

DOUBLE30.10.2007 10:31

Ma refeream la altceva, dar unii nu stiu sa citeasca si printre rinduri :)

yo_marius30.10.2007 10:40

ok....atunci sa "citesc":

vedeti ba astia din Romania,si in special crapidu si dinamu, cine e Steaua???Steaua e in G14 sau G114 sau cum i-o zice si voi nu sunteti!!!!!v-am facut ma!!!!!

e bine?

DOUBLE30.10.2007 10:50

Nu, din pacate nici acum nu e bine :) Nu are legatura decit cu bucuria pe care o ai cind porti culorile NOASTRE, culori de invingatori. Atit.

HAKA30.10.2007 11:39

Salutare !

Sunt din provincie si rog pe cineva care stie sa-mi spuna si mie in ce zile si la ce ore are Steaua antrenament ( baiatul meu este in vacanta si vrea neaparat sa vada si el ).

Multumesc mult si sa fiti sanatosi !

Hai mai baieti sa-mi raspunda si mie cineva !!! :steag_steaua_ro:

DOUBLE30.10.2007 11:53

Programul zilnic al echipei il gasesti pe www.steauafc.com.

"Marti, 30 octombrie

11:30 - antrenament inchis presei

- intrare in cantonament

Miercuri, 31 octombrie

20:30 - FC Steaua - Otelul Galati"

c.ronaldo1730.10.2007 16:06

Daca Dica si Iacob nu pot, atunci au putut Tudose si Simion. Gloria Buzau a invins azi pe "U" Cluj cu scorul de 3-2, dupa ce golul victoriei a fost marcat in minutul 90+2 de Park (autogol).

_yang30.10.2007 16:29
Tudose si Simion.

Si Litu. Ce-i drept a intrat in minutul 86' da' trebuie trecut si el...

Raul198830.10.2007 16:38

Se întoarce Thereau la Steaua?

Presa belgianã a publicat o serie de comentarii negative ale oficialilor lui Anderlecht la adresa lui Cyril Thereau, sugerînd o despãrțire prematurã a fostului stelist de clubul belgian, cu care jucãtorul are contract pînã în 2011.

Site-ul lui Anderlecht susține cã românii sînt cu ochii pe Thereau

"Cluburi din Romania sunt cu ochii pe fostul jucãtor al Stelei", scrie site-ul oficial al lui Anderlecht, conform agenției NewsIn.

Cyril Thereau a fost jucat la Steaua Bucuresti in sezonul 2006-2007. Evolutiile sale in tricoul "ros-albastru" i-au convins pe cei de la Anderlecht sa-i faca o oferta "de nerefuzat" - Steaua il cumparase cu 650.000 de euro, iar Andelecht a oferit o suma de peste 4 ori mai mare. Inaintea de perfectarea intelegerii cu Anderlecht, Steaua a negociat cu Rapid. Patronul giulestenilor a declarat ca oferta sa a fost de 1,5 milioane de euro, insa Steaua a tinut "cu dintii" la pretul de 3 milioane. (NewsIn)

sursa gsp

_yang30.10.2007 16:39
Se întoarce Thereau la Steaua?

La Steaua oricum n-o sa se intoarca la cum a fost tratat... Sper sa nu vina nici la Rapid...

weeezer30.10.2007 16:48

Eu nu tin minte... cum a fost tratat la Steaua? Fie imi scapa mie ceva din amintiri, fie Becaliotul zicea ca "dintre straini, ramane doar Thereau", caruia i-a tot marit pretul doar doar sa nu plece, iar Cyril, dupa ce initial zicea ca se simte bine in RO, bla bla bla, a aparut la o saptamana ca nu s-a adaptat and shit...

Nu cumva cei care nu-l sufera pe Gigi (printre care si eu, de altfel), sunt atat de subiectivi incat trec cu vederea faptul ca francezul a plecat pe barba lui si doar datorita vointei lui, si pun in carca lui Becali SI aceasta... "greseala manageriala"?

cristi_mold30.10.2007 17:07

Niciodata la modul cum a fost tratat nu se va mai intoarce la Steaua sau in Romania.

weeezer31.10.2007 09:15

Conform unor surse sigure (gsp.ro :P), Lacatus ar fi interesat de mijlocasul brazilian al echipei Al Nassr, Elton. Mama de s-ar intoarce asta micu la Steaua...

korynna31.10.2007 09:26

Incredibil!Si Thereau si Elton..Who's next?Gsp-ul ruleaza,vinde iluzii pe banda :dry:

weeezer31.10.2007 09:32

O minima frantura de farama de adevar e pe-acolo, ce-i drept Lacatus chiar l-a vrut pe brazilian cand era antrenor la Arad. Dar sa vedem, dupa cum pare din clipulete, Elton e piesa de baza la araboi, si nu stiu daca or sa-l dea aia fara vreo 2 milioane. Sa vedem in ce fel va accepta Becali (in cazul in care se va pune intr-adevar problema transferului) faptul ca un singur jucator, in mai putin de 1 an, va insemna o teapa de peste 2 milioane de euro...

korynna31.10.2007 09:39

Dar jucatorul va dori sa revina la echipa care l-a desfiintat?La omul care l-a jignit?La cum au plecat ambii jucatori cred ca sunt slabe sanse sa se intoarca,cu toate ca mi-as dori enorm.Am avea o echipa formata din 4 jucatori:Zapata,Elton,Dica,Thereau.S-ar putea sa avem sanse la titlu...

weeezer31.10.2007 09:55

Plus Golanski, plus Emeghara, plus Goian, Ghionea, Radoi, am fi destul de "țepeni". Mijlocasi de banda ne-ar trebui...

In alta ordine de idei, tot ca o stire a zilei, Paskany anunta la Cluj un buget de 100 de milioane de euro doar pentru transferuri pentru vara urmatoare, in cazul in care echipa va lua titlul. Lasandu-i la o parte pe Elton si Thereau si altii, cred ca cele mai bune achizitii pe care le-am putea face ar fi Paskany si Muresan. Sunt fan.

c.ronaldo1731.10.2007 12:50

@weezer

Si ce? Noi am avut buget de 30 de milioane. Dar nu avem nevoie de nici un Camus, Dady sau Ljubinkovic.

weeezer31.10.2007 13:43

Totusi nu poti compara patronii celor 2 echipe, din punct de vedere al caracterului, onoarei si al cuvantului dat. Mult mai multa incredere imi inspira Arpad Paskany, si pana la proba contrarie (mai ales ca pana acum, ce a declarat, a respectat), eu cred ca va pune la dispozitia echipei banii astia, pentru ca probabil CFR-ul va luat titlul.

dee31.10.2007 16:48
Mult mai multa incredere imi inspira Arpad Paskany, si pana la proba contrarie (mai

Da, pana acuma tot ce a promis a si facut. Tin minte ca munceau muncitorii in 3 schimburi la stadion, numai sa-l termine la timp .Daca a promis Arpi 2 luni, apai 2 luni au fost. Imi place ca se tine departe de scandaluri e un fin diplomat, nu-l vad sarind la bataie ca si MM sau mai grav, stingandu-si tigara pe fruntea acestuia, cum se pare ca a facut-o un actionar al lui Dinamo la meciul cu Unirea de azi :)

martanu31.10.2007 19:58

Ar fi total sa vedem in curand o bataie intre Jiji si Borcea. Oricum s-ar sfarsi, un nesuferit ar iesi "sifonat". Precedent ar fi ca doar Jiji s-a dus in loja crrrrrrapidului si l-a expediat pe Corsicanu'. Daca la sfarst ar intra in scena Zmarandescu ca "sa calmeze spiritele" ar fi de vis.

weeezer31.10.2007 20:35

Totusi sa ne uitam mai mult in curtea noastra, sa ne gandim mai degraba la binele nostru decat la raul rivalilor. Asadar, sa fie Gigi cel care sa iasa sifonat din cafteala cu Borcica.

elmagnifico03.11.2007 23:28

nope...chiar daca nu-l suport pe Jiji ...pe Borcea nici atat!! in "lupta" asta tin cu Jiji :steag_steaua_ro:

«1175176177178179689»