FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1174175176177178689»
c.ronaldo1724.10.2007 12:15

amarel,

iti trimit contul unde sa livrezi cei 10 lei?

amarel24.10.2007 13:50

@c.ronaldo17

OK ! :rolleyes: PARIU-I PARIU !!!

Dragoshel24.10.2007 14:31

Am aparut si pe megasport Posturile voastre despre meci, dar mai mult despre Gigi, sunt si pe megasport.

Nu unt multe, dar macar gestul conteaza:)

A, daca am aparut pe Mediafax, sigur suntem cam pe toate siturile de sport, care au BUN SIMT si ne respecta

strezahuzum24.10.2007 20:37

S-a terminat Milan - Shaktior, sau "cum sa-ti bati joc de vreo 40 de milioane de euro". 4-1 fara nici urma de emotii pentru macaronari, batuti etapa trecuta de Empoli. Cand am auzit cat a cheltuit Shaktiorul am ramas masca. Pai la muntele asta de bani, Il Muce era dator macar cu niste sferturi si el o ia pe coaja de la Milan fara drept de apel. In loc lui Ahmetov l-as demite de urgenta.

cristian8624.10.2007 20:47

@strezahuzum

Ahmetov poate investi oricat de mult, cand nu joci de zeci de ani la nivelul cel mai inalt nu te poti bate cu Milan, chiar si cand acestia sunt invinsi de Empoli cu 3 zile inainte. Oricum Sahtior inca mai are sanse de calificare in optimi.

Stau totusi si ma gandesc unde am ajunge noi cu acesti bani, fiindca de bine de rau, Steaua a avut si inca mai are traditie la nivel inalt, desi momentan suntem invatacei si incepatori in abc-ul fotbalului [mare].

Dani200524.10.2007 21:21

La cum a jucat Milan seara asta cu siguranta ne-o luam si noi cam cu acelasi scor.Imi si imaginez un duel Surdu-Gattuso,o simpla privire din partea "micutului" Gattuso si Surdu se cerea singur afara...sau Banel-Seedorf...cum ar fi alergat el Nicolita al nostru pe langa "Mr.Champions League" iar cel din urma trecea de el printr-o simpla fenta din corp.Oare cand se va prinde "europarlamentarul" din fruntea clubului ca fara un mijlocas,care sa poata iesi invingator dintr-un duel unu la unu,nu se poti face fata in Liga...

P.S.n-apuc

cristi_mold25.10.2007 10:05

Sahtior a facut instructie cu Benfica si Celtic asa ca au meritat banii investiti. Nu va mai luati de Lucescu ca o fi el un caracter de 2 bani, dar este un foarte bun tactician. Si in plus, se stie ca Milanul joaca alt fotbal in Liga, decat in campionat.

cristian01425.10.2007 11:13

Cupa Romaniei : Unirea Urziceni - Steaua.

cHrisTophE piNna25.10.2007 11:48

Iar ne bat... la cum jucam .. incredibil .. ce situatie, acu doi ani .. bateam forte ale europei , si acu ... NU MAI SUPORT!! Gigi .. lasa-ne.

golya125.10.2007 12:12

N-am crezut ca vom ajunge ca trebuie sa ne bucuram daca mai castigam vreun meci.Nu vede nimeni la conducerea echipei ca nu avem oameni de gol.Fotbalul se joaca pe goluri iar noi ......daca Dica nu e in forma asteptam pe Goian sa dea gol.Asa nu ajungem nicaier(in Liga secunda eventual) si mai se si cearta Gigi cu toata lumea.Gigi nu vezi ca te-a lasat si Dumnezeu.La-sa ne si tu pe noi si Steaua.Vezi de politica ta ca vin alegerile.

IONUTZ-CIPRIAN25.10.2007 12:23

Nici eu nu am crezut vreodata ca o sa-mi fie sila sa ma uit la meciurile Stelei,insa la cum joaca nici nu se mai merita,Jiji CIOBENUL a distrus tot,cum juca Steaua mai demult,pe vremea lui Laca,sau a lui A Ilie?Si acuma in ce hal am ajuns,ne facem de cacao peste tot,RUSINEEE Jiji!!!LASA-NE!!

vlad7525.10.2007 12:42

Ce metamorfoza pentru

Gigi Becali! Din Razboinicul Luminii,Urs a devenit GANDAC!...In fine ,nu-i mare stire.Era gandac de cand s-a nascut.

cHrisTophE piNna26.10.2007 08:06

Link : http://www.sport.ro/stiri/19155/SOC-Gigi-B...TAT-CLUBUL.html

Care imi explica si mie ce inseamna asta.. ca nu prea inteleg!

Dragoshel26.10.2007 08:13

Buna/Salut Despre aceasta stire se discuta AICI gasesti acolo toate informatiile necesare.

**alex**27.10.2007 16:40
"Daca domnul Becali ma suna si imi va propune sa preiau Steaua, voi accepta sa am o discutie cu dansul. Asa este normal. Totusi, haideti sa nu mergem prea departe deoarece domnul Becali nu mi-a propus inca functia de antrenor al Stelei" a declarat Marius Lacatus pentru Prosport.

Ma astept ca maine Pedrazzini sa fie demis, iar luni Laca sa fie prezentat. Va fi o mutare doar pentru a creste in ochii suporterilor si a electoratului. Laca e un simbol, dar nu inca un mare antrenor si s-ar putea sa pateasca ce a patit si Hagi si sa auzim din partea lui Becali "Eu am adus ce au cerut suporterii, dar ca antrenori n-au confirmat"

RaMs3s27.10.2007 17:51

ar cam fi cazul sa-i batem pe cei de la Urziceni ca si-au cam luat lumea in cap...abia au promovat si ei si se dau mari...si nu e normal sa ne fie rusine ca stelist sa ne fie rusine cand altii ne iau in ras de rezultatele Stelei...de ex cel de azi cu U Cluj...dar...capu sus...viatza merge inainte fularsteaua2

IONUTZ-CIPRIAN27.10.2007 17:57

Pai si-au luat lumea in cap,ca au si de ce,noi avem cu ce?Se uita de sus in jos la noi si avem pretentii sa-i batem??

CREIERU7827.10.2007 21:11

daca oierul face echipa nu mai batem pe nimeni !!!

am auzit ca are o tabla in birou pe care face asezarea in teren :wink: :laugh: :laugh: :biggrin: glumeam

pleaca la oile tale ciobanuleeeeeeeeeeeeee

weeezer28.10.2007 11:58

S-au inteles cu Lacatus. Maine va conduce primul antrenament. Eram sceptic inainte de venirea lui la Steaua, sceptic vizavi de rezultatele pe care le-ar avea, insa acum, din postura de Antrenor al clubului, consider ca merita sa primeasca tot sprijinul suporterilor. Hai Steaua, bafta Laca!

cornisa5828.10.2007 12:57

Vãde ceã se aduc pe banca Stelei antrenori foste glorii ale noastre nu știu dacã este bine dar nici în acest fel nu se mai poate aici trebuie un antrenor cu renume care știe sã scoatã o echipã din crizã și care nu se lasã condus de un cioban altfel e de rãu

:steagcruce

:
gabrieluno28.10.2007 13:46

E bine ca a venit Lacatus are autoritate asupra jucatorilor dar cu ciobanu nu stiu ce va iesi cind isi va baga coada .

cHrisTophE piNna28.10.2007 14:37

E bine ca a venit Laca.. speram sa faca treaba buna! Pe sport.ro scrie ca ar veni si Ienei, de ar veni si el ar fii super, am avea si noi in sfarsit o alta mentalitate..

RaMs3s29.10.2007 21:24

sper sa se descurce mai bine in fatza lu ...Jiji.......pentru ca ar fi pacat ca o alta stea din ghncea sa fie umilita asa.....dar io sunt optimist si sper in rezultate cat mai bune ...

IONUTZ-CIPRIAN30.10.2007 09:36

Cred ca ciobenul va fii mai ingaduitor,stie,sau daca este prea prost,ca daca se leaga de Laca care este cea ce este pentru Steaua si pentru stelisti,o sa iasa mai urat decat a iesit cu Hagi!Eu unul cred ca va fii lasat in pace!!

DOUBLE30.10.2007 10:11

Steaua devine membra G14

marți 30 octombrie 2007 la 11:38

Steaua va reprezenta Romania in G14, grupul celor mai puternice cluburi de fotbal din Europa, care se va extinde la 40 de membri si va deveni Asociatia Internazionala a Cluburilor.

Noua formula va fi oficializata in perioada 13-14 noiembrie, la reunirea forului de la Bruxelles. Potrivit site-ului oficial al FC Sevilla, care va deveni deasemenea membru, vor fi cooptate echipe din 23 de tari, Spania , Italia, Anglia si Franta avand cate 4 reprezentante iar Olanda si Portugalia cate doua. Alaturi de Steaua, din Europa de Est vor mai face parte CSKA Moscova, Dinamo Kiew, Levski Sofia si Steaua Rosie Belgrad. Gruparile invitate sa adere la asociatie au fost alese pe baza performantelor din ultimii 5 ani. Grupul exclusivist G14 a fost format in 2000 din cele mai puternice cluburi continentale, iar doi ani mai tarziu a mai primit 4 membri. Acum se doreste transformarea intr-o organizatie internazionala care va avea insa acelasi scop - de a proteja interesele membrilor sai si de a putea negocia de pe o pozitie de forta cu UEFA, mai ales in ceea ce priveste proiectele de reforma a Ligii Campionilor propuse de Michel Platini.

Sursa: Europa FM

«1174175176177178689»