Dragi stelisti,criza va continua la Steaua pentru ca geniului din carpati reloaded(fecali) i-a venit o idee geniala:sa ii ia pe simao si edson de la UTA. Astea sunt marile transferuri promise lui Lacatus?
Sa vedeti ce "bine" o sa jucam in retur cu sepsi si tatarusanu in echipa,acesti super-jucatori de la gloria bisnita. Aceleasi greseli repetate,anul trecut s-a gresit,anul acesta din nou si anul viitor se va face aceeasi greseala,sperandu-se intr-o scadere a formei a echipelor din provincie.
Chiar asa,noi ne intarim cu jucatori care nu si-au dovedit valoarea? Iarasi luam niste sperante din provincie? Singurii care a confirmat din provincie 3 ani la rand au fost Dica,Ghionea,Radoi cand a venit in 2000 si cam atat. Cristea a venit si s-a ars repede,Neaga in primul mandat a jucat bine doar cand a venit de la arabi,Badea nici nu mai stie sa alerge,Croitoru,surdu,zaharia sunt niste glume bune etc.
Nu neg valoarea jucatorilor din provincie dar ar trebui luati cei ce au confirmat mai multi ani la echipele respective,nu doar dupa forma de moment. Ar trebui luati jucatori de valoare confirmata,fie ei straini sau Romania,doar sa nu se ajunga in situatia hilara(dupa parerea mea) a clujului cu 90% jucatori straini,jucatori carora li se cauta sotii ca sa fie naturalizati. CFR e cea mai "romaneasca" echipa care va castiga titlul din toata istoria campionatului romanesc.
Jur ca ciobanul e singurul om catre care am avut tendinte criminale...si inca mai am. Cate umilinte trebuie sa mai suportam? Trebuie injurat imputitul de cei ce vor merge pe Ghencea maine,chiar daca e meci de CL,cat vom mai trai cu aceste compromisuri,mai ne prosteste un an,noi ne vom amagi ca va fi mai bine si criza va continua. Suntem prea rabdatori,daca pe cioban nu putem sa-l dam jos macar pe acesti mercenari sa-i luam la rost,anul trecut au fost penibili,i-am inteles pentru ca au avut 2 ani buni deci era normal un recul,dar in acest an penibilitatea lor continua,anul trecut erau la 10 pc de Dinamo acum cu 2 victorii in restanta sunt la 9 pc de CFR.
Sa le fie rusine mai ales pentru atitudine,si apoi pentru joc si rezultate,sau mai bine zis pentru lipsa lor.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.