FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1185186187188189689»
vlad7523.01.2008 08:30
in povestea "pancu" pacalit pare mai degraba Copos, care a trebuit sa accepte intoarcerea betivului. noi nu prea paream foarte convinsi ca il vrem (pe gig il cam umfla rasul cand vorbea de pancu si sansele lui sa revina la nationala), dar s-a creat asa un vartej in care suflarea tiganeasca l-a cerut conducerii pe pancu. cred ca Gigi a dat doar o mana de ajutor verilor care trebuiau sa-i gaseasca un angajament "drapelului" afumat!

Ai perfecta dreptate @Victor, dar multi nu isi dau seama de aceasta facatura a clanului Becali.

sonic200523.01.2008 08:32

parerea mea e ca daca le recidiveaza vechile accidentari lui Radoi si lui Ghionea ar trebui sa se lase de fotbal. numai daca e vorba de vechile accidentari.

as regreta mult situatia asta dar imi amintesc aici de Prodan, Adi Ilie care dupa accidentari grave nu au mai putut reveni la acelasi nivel

MoWeed23.01.2008 08:50
Hai mah da-o in plm, se accidenteaza astia pe capete... Blestemul continua...

Daca s-au accidentat iar nu cred ca e un blestem. Ar fi prea suspect....

DelPiero1023.01.2008 09:13

@Sonic2005:asa e!Daca e voba din nou de accidentari grave,cred ca cei doi ar trebui sa ia in serios perspectiva retragerii!Nu-mi vine sa cred!Cand iata avem si noi tranferuri de marca,cand se pare ca Goian si Dica raman la Steaua,trebuie din nou sa se accidenteze cineva!Nu vrreau sa fiu rau,dar de ce nu se accidenteaza Lovin,Nicolita,Baciu?De ce?Nu inteleg...sa speram totusi ca nu-i vorba d eceva f. grav...

sonic200523.01.2008 09:31

sa speram ca nu e nimic ca din ce vad eu decat pa gsp e stirea asta

raducelbun23.01.2008 09:35
parerea mea e ca daca le recidiveaza vechile accidentari lui Radoi si lui Ghionea ar trebui sa se lase de fotbal. numai daca e vorba de vechile accidentari.

as regreta mult situatia asta dar imi amintesc aici de Prodan, Adi Ilie care dupa accidentari grave nu au mai putut reveni la acelasi nivel

Din cate stiu eu Ghionea sufera si de pubalgie afectiune care nu prea are leac asa ca situatia lui este una f. grea. Radoi este suspect de ruptura musculara... . Oricum ar fi, se pare ca ei nu se vor putea antrena normal inca o perioada (atentie, exact perioada de acumulari fizice!!!). Partea buna in toata patania asta o reprezinta faptul ca pana la ora asta nu s-au perfectat transferurile lui Goian si/sau Rada!

ghindoi23.01.2008 09:42

cica Steaua s-a inteles cu cei de la Terek Groznii(un milion de euro) in tranferul lui Rada numai ca trebuie sa isi de a si el acordul.

pai daca e adevarat cu Radoi si Gionea il mai da si pe asta cu ce jucatori de baza mai ramanem in aparare,ca dupa cate am auzit si Emeghara e accidentat si Petre Marin nu mai face fata?

DelPiero1023.01.2008 09:45

Radoi SI Ghionea SE ANTRENEAZA ALATURI DE ECHIPA

Abia reveniți pe gazon dupã accidentarile care i-au tinut o perioada indelungata departe de fotbal, Rãdoi și Ghionea au fost nevoiți sã paraseasca mai devreme sedinta de pregatire de ieri. Cei doi fotbalisti au inceput normal antrenamentul, dar s-au resimtit la un momemnt dat si au preferat sa nu forteze. In aceasta dimineata, cei doi au reintrat in programul de pregatire alaturi de coechipieri si au mers alaturi de restul echipei la sala de forta. Cu toate acestea, Radoi va fi supus unor investigatii medicale dar medicii dau asigurari ca nu este nimic grav.

prosport

Iata ce vesti ne da prosportul...

P.S.@Ghindoi,tu pe aia de la sport.ro te-ai gasit sa-i crezi? :blink:

ghindoi23.01.2008 09:48
Radoi SI Ghionea SE ANTRENEAZA ALATURI DE ECHIPA

Abia reveniți pe gazon dupã accidentarile care i-au tinut o perioada indelungata departe de fotbal, Rãdoi și Ghionea au fost nevoiți sã paraseasca mai devreme sedinta de pregatire de ieri. Cei doi fotbalisti au inceput normal antrenamentul, dar s-au resimtit la un momemnt dat si au preferat sa nu forteze. In aceasta dimineata, cei doi au reintrat in programul de pregatire alaturi de coechipieri si au mers alaturi de restul echipei la sala de forta. Cu toate acestea, Radoi va fi supus unor investigatii medicale dar medicii dau asigurari ca nu este nimic grav.

prosport

Iata ce vesti ne da prosportul...

P.S.@Ghindoi,tu pe aia de la sport.ro te-ai gasit sa-i crezi? :blink:

am scris si eu ce am vazut!

nu ii prea cred si sper ca eu sa fi gresit ca m am luat dupa aia!

ce bine ca nu e nimic grav cu Radoi si Gheonea!

sonic200523.01.2008 09:58

ufffffffff se pare ca am scapat. adevarul e ca daca Radoi si Ghionea vor reveni la forma de altadata cu greu vom fi opriti anul asta. dar totusi tre sa recunosc ca mi-e teama la orice contact pentru ei.

**alex**23.01.2008 12:14

Astazi de la ora 15:30 va avea loc prezentarea oficiala a celor 5 jucatori veniti in iarna in Ghencea. Este posibil sa fie transmisa pe Sport.ro.

bodanelu24.01.2008 18:04

Conform Tvr1 o noua ancheta e pe cale sa se dischida in fotbalul romanesc. Federatia trebuia sa primeasca un anumit procent din vanzarea unui jucator si ei au decis sa lase procentul asta la cluburi cu conditia sa fie investit in centrele de copii si juniori. Si se pare ca nu prea s-au investit bani...

MoWeed24.01.2008 19:16

Nu cred ca exista club din Romania care daca ar fi verificat la sange nu s-ar gasi nimic....

Probabil toti din patronii echipelor de prim plan au furat candva(la Urziceni nu-s sigur patronul de acolo imi pare serios)

puyol25.01.2008 14:30

ca sa vedeti ce idioti pot fi unii. Pe stelisti.ro a aparut urmatoare stire,ia fiti atenti

Pe adresa clubului din Ghencea a sosit o ofertã pentru Croitoru, din Israel, jucãtorul avînd de ales între Maccabi Haifa și Hapoel Tel Aviv.

penibili,nu gluma redactorii aia. Cum ma sa aiba o oferta si el sa aleaga intre 2 echipe ? =))). Asta e exemplul perfect de stire fabricata in pauza de masa sau inainte de culcare, ce cretini.. I-a mancat pe ei in .. sa il bage si pe Croitoru intr-un campionat si au pus echipele de care au auzit ei :)))

c.ronaldo1725.01.2008 14:55

Boom TV a fãcut o ofertã de 45 de milioane de euro pentru 3 ani de Liga I, dar șeful LPF se ține tare: vrea acum 21 de milioane de euro pe an. Surse autorizate susțin însã cã se va mulțumi cu 15 milioane pe sezon.

Mda.. Dupa cum spunea si cineva, o sa mai vedem fotbal doar pe Playstation.

dr.adrian925.01.2008 15:12

lotul pentru stagiul din cipru

Portari - Robinson Zapata, Cornel Cernea, Cosmin Vatca

Fundasi - Pawel Golanski, Petre Marin, Sorin Ghionea, Dorin Goian, Ionut Rada, Eugen Baciu, Mirel Radoi, Ducu Ninu, Mihaita Nesu, Dino Eze, Bogdan Mustata, Alexandru Iacob

Mijlocasi - Banel Nicolita, Ovidiu Petre, Florin Lovin, Mihaita Plesan, Eric Bicfalvi

Atacanti - Adrian Neaga, Romeo Surdu, Valentin Badea, Nicolae Dica, Habib Habibou, Andres Mendoza, Jose Moreno, Dayro Moreno

poate sa plece si rada. il avem pe Iacob si ninu. niste jucatori de un talent exceptional

in plus dupa plecarea lui Lovin vom mai avea un mijlocas nou.

stelistu_625.01.2008 15:22
 Boom TV a fãcut o ofertã de 45 de milioane de euro pentru 3 ani de Liga I, dar șeful LPF se ține tare: vrea acum 21 de milioane de euro pe an. Surse autorizate susțin însã cã se va mulțumi cu 15 milioane pe sezon.

Mda.. Dupa cum spunea si cineva, o sa mai vedem fotbal doar pe Playstation.

Boom-ul naibii. Sper sa nu transmita ei.

DelPiero1025.01.2008 15:42

Cea mai mare manarie-va spun!E mare manarie daca o sa castige Boom-ul dreptul Ligii lu' Mitica!Ei au si Primera si Serie A,dar pentru alea macar te uiti pe net,pe Sopcast,TvAnts s.a.Dar Liga 1 nu prea ai cum...sa speram ca nu vor fi vandute drepturile!Poate unii dintre noi vor cumpara platforma digitala Boom,dar sa ne gandim ca-s si multi oamenii simpli,din zona rurala,care de abia isi permit sa plateasca sa vada Pro TV,TVR s.am.d. :dry:

axl25.01.2008 15:44

Ce inseamna 3 ani de Liga 1? Adica toate meciurile? Si cele care se joaca concomitent?

In fine, sper sa nu fiu nevoit sa-mi cumpar Boom.

bodanelu25.01.2008 15:50

daca cumpara boom-ul.. cumpara tot... dar nu cred ca o sa faca fata sa transmita toate meciurile.. si asa o sa vanda unele optiuni...

Dar cum Steaua e mereu in optiunea 1 sau 2.. cred ca o sa fie transmisa de boom...

c.ronaldo1725.01.2008 15:50

@axl

Am impresia ca doar optiunile 1,2 si probabil inca una vor avea dreptul cel de la Boom, timp de 3 sezoane de Liga 1.

@Del Piero

Treaba cu Boom`ul e o porcarie. Din ce am inteles dupa commenturile de pe blogul gsp`ului, Boom TV poate fi montat doar daca ai fereastra spre SUD, nu merge pe timp de furtuna, cei din afara nu pot vedea samd.

axl25.01.2008 15:54

Daca nu ma inseala memoria parca discutia asta am purtat-o si anul trecut.

weeezer25.01.2008 15:56

Si daca n-ai fereastra catre SUD, iti faci.

Apropo de asta, eu am facut contract cu Dolce, i-am asteptat 2 saptamani, si cand au venit au realizat ei ca n-am fereastra unde trebuie, si ca, deci, nu imi pot monta antena. Desi vecinul de sub mine, si mai mult, Administratorul (la Parter) au Dolce, cu antena montata... unde? exact, pe celasi perete unde vroiam si eu. MM...

MoWeed25.01.2008 15:56

Ar fi o mare tampenie sa dea drepturile de televizare la boom....dar la cat de avizi de bani sunt Copos Becali si ceilalti patroni din pitoreasca Liga a lu mitica nu m-ar mira.

@c.ronaldo17

Si eu am auzit ca sunt conditii execrabile ca sa nu mai vorbim de abonamentul lunar destul de scump pentru un roman de rand.

In mod normal nu ar conta si conditiile tehnice sau acoperirea postului TV?

danimarcu25.01.2008 16:00
@axl

Am impresia ca doar optiunile 1,2 si probabil inca una vor avea dreptul cel de la Boom, timp de 3 sezoane de Liga 1.

@Del Piero

Treaba cu Boom`ul e o porcarie. Din ce am inteles dupa commenturile de pe blogul gsp`ului, Boom TV poate fi montat doar daca ai fereastra spre SUD, nu merge pe timp de furtuna, cei din afara nu pot vedea samd.

Sa-mi bag ceva in boom!Astia transmit prin satelitul Amos 2,care se prinde doar in Romania,si mai are si probleme cand ploua...

Daca castiga astia,atunci ei vor transmite majoritatea meciurilor Stelei...

Cred ca va trebui sa ma gandesc serios la repatriere... :biggrin:

«1185186187188189689»