FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1169170171172173689»
yo_marius_xxx02.10.2007 09:31
. Tu nu esti niciodata de vina, pentru nimic. Intotdeauna cand treaba merge prost de vina sunt adversarii, arbitrii, suporterii, federatiile de fotbal, ungurii, evreii, martienii si klingonienii.

foarte bine spus!!!

amarel02.10.2007 22:16
Bai voi sunteti chiar culmea! In loc sa va puneti problema ca si Lacatus e un zero barat in materie de antrenorat si ca la Steaua nu poate fi loc de experimente, voi va ganditi sa nu care cumva sa aiba aceeasi soarta ca si Hagi!

Bagati bine la cap: Steaua nu are nevoie neaparat de un stelist pe banca, Steaua are nevoie in primul rand de UN ANTRENOR!

ca antrenor Lacatus nu poate fi comparat cu Hagi !! UTA, juca ofensiv,dar jucatorii ei nu pot fi comparati nici macar cu ai Gloriei Bistrita........., iar in fotbal mai ai nevoie si de jucatori cat de cat ...acolo...

Dar nu cred ca Lacatus v-a accepta vreo oferta de la Becali !!

yo_marius_xxx02.10.2007 23:04

OPINIE Gigi Becali l-a desfiintat pe cel mai batrân jucator din lot, despre care a spus ca trebuia scos la pauza. Patronul ros-albastrilor crede ca echipa a fost lipsita de sansa împotriva "extraterestrilor" lui Arsene Wenger.

"Mi-a placut si m-a multumit cum a jucat echipa. Mi-a placut mult toata apararea, mai putin Petre Marin. Consider ca acolo s-a pierdut jocul, pe partea lui, iar daca antrenorul Massimo Pedrazzini l-ar fi scos la pauza, ar fi fost altceva", a explicat Becali, care crede ca rezultatul ar fi fost cu totul altul daca Steaua ar fi marcat prima: "Ne-a lipsit sansa, daca ar fi marcat acolo Victoras Iacob, altul ar fi fost rezultatul. Viitorul echipei suna bine si înca mai cred în calificare. Mai sunt patru jocuri si le putem câstiga pe toate. Arsenal era o echipa de batut!", a precizat finantatorul ros-albastrilor

Becali l-a laudat pe antrenorul Pedrazzini, desi pâna nu demult declara ca scaunul acestuia depindea de rezultatul partidei de aseara. "Pedrazzini a facut tot ce s-a putut si a pregatit foarte bine echipa. Ne-a lipsit energia, iar jucatorii pareau foarte obositi. Cred ca Pedrazzini va fi un antrenor bun în continuare. Dar, pâna la urma, pe mine nu ma intereseaza ca am jucat bine daca am pierdut, la revedere, înseamna ca n-am jucat bine! Pedrazzini a facut tot ce s-a putut sI a pregatit foarte bine echipa. Echipei i-a lipsit energia, jucatorii pareau foarte obositi. Badea nu si-a revenit, Lovin a lipsit, Iacob nu a prins tempo-ul potrivit la faza din a doua repriza. Noi am avut o tactica buna , nu i-am lasat la mijloc. Wenger este un antrenor de clasa, a asteptat sI pâna la urma ne-a lovit. Mi-a placut Baciu, Ovidiu Petre, Emeghara si Zapata, însa nu mi-a placut Petre Marin. Mai sunt patru meciuri pe care le putem câstiga. Inca mai cred în calificare. Trebuie sa batem Arsenal la Londra, Sevillia de doua ori, Slavia Praga. Orice este posibil. Ei au avut sanse, noi le-am irosit", a concluzionat Becali.

(prosport)

cat de mult se pricepe omul la fotbal!!!! no comment!!!

inches03.10.2007 01:19

Mai fratilori nu va mai agitati asa ...

1 - Antrenorat

Ce a facut Hagi ca antrenor ? Nimic. Ce a facut Lacatus ? Nimic. Ce a facut Olaroiu ? Nimic cind la fel ca si Hagi a avut budget de transfer urias, atit la Poli si la Steaua.

2 - Jucatorii cumparati

Ce naiba am cumparat 15 jucatori (sau citi dracu or fii) daca nu joaca, sau nu aduc nici un plus la echipa Stelista ? Nu mai bine luam 3-4 jucatori pe aceasi suma (un-doi aparator-i, un mijlocasi ofensiv si un atacant, si cu Ochirosii pe stanga) care aveau valoare mai mare decit sa luam 12 din care poate iese 1-2 care isi arata valoarea ?

Se vede ca la Steaua este absolut lipsa de inteligentza in general la conducere. Zero.

3 - Echipa.

Nu inteleg cum unii spera ca Steaua sa faca minuni in Europa (sau mai bine zis in CL, in UEFA poate ...), in moment ce nu avem nici macar cea mai buna echipa din Romania in momentul actual, nici cei mai buni jucatori Romani.

Noi ne batem cu Slavia si atit, pentru ca Arsenal si Sevilla cumpara jucatori de zeci si zeci de milioane fiecare, ba din Coasta de Fildes, ba din Camerun, ba din Brazilia samd, ori cit de tineri or fi ?

Cum sa facem concurentza la nishte echipe care in campionatul lor intern se bat cu MU, Liverpool, Man City, Newcastle, Chelsea (care chiar daca nu este ce a fos) pe o parte, Real, Barca, Valencia, Villareal pe alta ?

Trebuie intii car competitia noastra sa urce la nivel (ce cred ca o face in momentul actual dar cu prea putin). cind Cluj care era la un pas de CL (mai bine zis de preliminarii) care sau prabusit cu niste amariti de Ciprioti (o rusine, 6 goluri primite), si cind o echipa care a chistigat campionatul se scufunda cu nishte Suedezi la ei acasa ? (vedem daca scot ei o minune in Suedia joi) cum vrem noi performantza ?

Poate numai daca Becali mai tace si face, si chiar cumpara toti cei mai buni din Liga 1 la un loc, atunci poate cine stie ?

Pe de alta parte echipa este complet instabila atit la nivel de jucatori ca si la antrenorii. Singurele momente bune au fost cind grupul a ramas aceleasi si intre adevar era unit (Cupele UEFA de acuma trei anii).

Si nu am insistat pe faptul ca unii nu au ce cauta la Steaua.

4 - Anturajul

Anturajul este cel care trebuie sa te ajute, sa te ridice in sus, sa te faca sa dai ce ai mai bun din tine.

La Steaua totul e invers. Becali construieste ca sa darime dupa aia. Si o face in cel mai zalnic fel, prin presa, isi bate joc cind de unii cind de altii. Pentru el toti sintem niste marionete. Antrenori fac ce vrea el, jucatori trebuie sa fiu injurati unii dupa alti (mai nou sa legat de Petre Marin). O zi esti preferatul lui (dupa Mirel), alta esti o panarama. Toti au avut probleme cu Becali, de la Neaga (care pentru mine orcum nu are fatza de Steaua), Dica, Ov Petre, Baciu, Badoi, Zaharia, Golanski (saracu mai si este rupt) samd.

Cum poti sa ai pretentie cind isi bati asa joc de oameni ? Cum poti tu sa zis ca-i motivez cind faci exact contrarui ?

Plus ca Becali spune peste tot ca pe el Steaua nu i pasa, sau ca Steaua e a lui, sau ca Steaua va ramine al familiei lui, sau ca obiectivul lui este sa fie Presedinte, Steaua nul intereseaza.

Moralul nu e bun (sunt convins), si bani cistigati de unii si altii nu sunt suficienti.

5 - Traditia.

Probabil unul dintre punctele cele mai importante. Traditia. Fiecare echipa mare are o traditie, un stil de joc care e propriu si de recunoscut, un moto al lui. Arsenal isi perpetuie o traditie de jucatori tineri, dornici, si fizic (cel putin de cind e Wenger, si este la Arsenal de o decenie cel putin), Real Madrid are traditia jocului frumos si ofensiv, Ajax traditia de a scoate SuperStaruri fiecare anii, Bayern ca echipa lupta pina la capat samd.

Steaua nu mai are traditie. A pierdut-o, sa ratacit undeva din moment in care jocul e complet penibil, haotic, formulele de joc instabile si des schimbate, samd. Steaua din anii 80 avea un stil al ei, cel numit vitezisti.

Ce sunt stelistii de acum ? Ratacitii ? Pacat ca prostul de Becali l-a dat afara pe singurul om care convenea cel mai bine al Stelei si al traditiei steliste, Protasov.

Si sa nu uitam care e prima conditie al Stelei, cel putin istoric, care vrea ca or ce alt resultat decit victoria, or ce alt loc decit primul loc, e un esec. Acuma Becali se lauda ca a terminat la x puncte (multe) de Dinamo, pe locul doi, pei nu sa implicat el ?

Recoba03.10.2007 16:53

Lacatus a facut multe ca antrenor mai ales ca mereu a ales sa preia echipe mici...in afara de FC National in care nu a stat mult...nu prea a avut mari esecuri....aduceti va aminte ca la Otelul a reusit un campionat onorabil cand a terminat intre primele 6..tin minte ca au batut pe Dinamo chair in groapa..si ne au batut si pe noi cu 1-0 la galati...la Brasov a reusit sa evite retrogradarea cu o echipa extrem de slaba....iar la UTA cat de cat a mentinut steagul sus anul trecut UTA jucand destul de bine....Lacatus inca continua munca de jos si o ia pas cu pas...nu e el un mourinho da a demonstrat ca poate fi un antrneor capabil...

inches04.10.2007 00:14

Numa ca noi simtem Steaua si trebuie sa luam antrenori consecrati. Si merge mai bine cu antrenor strain decit Roman. By the way ...

Neaga la Steaua

- un singur gol marcat în 12 meciuri jucate

- are o medie a notelor de 5,50, cu care se claseazã pe penultimul loc în topul steliștilor

- are un salariu de 180.000 de dolari pe an

Cifrele lui Neaga cu Arsenal

0 driblinguri

0 accelerãri

0 recuperãri în atac

0 șuturi la poartã

1 fault comis

2 faulturi suferite

12 mingi pierdute din 25 jucate

Mai este cineva care il mai supoarta ? Dupa toate atacuriile la Hagi ? Cum isi permite el ratatul de jucator de 2 lei sa se ia de Hagi ??? La fel ca Becali, nu are dreptul sa spuna ce a spus. Neaga nici in visele lui cele mai erotice nu o sa ajunga sa aiba cariera lui Hagi, sau cel putin nivelul lui.

Wally04.10.2007 07:56

In mare parte de acord cu Inches. Rica ar trebui sa fie mai modest si sa inceapa sa faca si "munca de jos" pentru a avea statutul de jucator indispensabil Stelei.

yo_marius_xxx04.10.2007 09:39
Mai este cineva care il mai supoarta ? Dupa toate atacuriile la Hagi ? Cum isi permite el ratatul de jucator de 2 lei sa se ia de Hagi ??? La fel ca Becali, nu are dreptul sa spuna ce a spus.

am vazut ca Neaga a incercat sa faca 2 lucruri prin declaratiile lui:

sa se disculpe si sa-si motivaze forma slaba si in acelasi timp sa-l atace pe Hagi(nu stiu din ce motiv)......o declaratie a lui Neaga suna ceva de genul:"cand am venit din coreea eram foarte bine pregatit din punct de vedere fizic,dar antrenorul Hagi m-a pus sa ma pregatesc cu niste jucatori care atunci incepeau pregatirea!!"

si intrebarea e cu cine ar fi vrut sa se pregateasca Neaga??

forever_STEAUA04.10.2007 10:22

@yo_marius_xxx

La faza asta are dreptate Neaga. El trebuia sã facã antrenament separat. Nu avea nevoie de acumulãri fizice.

yo_marius_xxx04.10.2007 10:32

@forever

atunci lamureste-ma si pe mine(care sunt un neofit in ale antrenoratului)

in timpul pregatirii de vara (sau cum s-o numi,stii la ce ma refer) se fac exclusiv acumulari fizice?? sau se antreneaza si relatiile de joc si renumitele de acum "trasee de joc"??

pentru ca daca se face exclsiv pregatire fizica Neaga are dreptate,dar daca se lucreaza si cu mingea el cum ar fi vrut sa intre in sistemul gandit de antrenor?? prin antrenament separat??

p.s. repet eu nu stiu cu ce se mananca antrenoratul asa ca daca nu am dreptate astept "corectia"!!!

c.ronaldo1704.10.2007 14:39
Cifrele lui Neaga cu Arsenal

0 driblinguri

0 accelerãri

0 recuperãri în atac

0 șuturi la poartã

1 fault comis

2 faulturi suferite

12 mingi pierdute din 25 jucate

De unde ai statistica asta?

E eronata. A driblat cel putin odata (imi amintesc respectiva faza) si a accelerat o faza (iar imi amintesc faza).

Pe Neaga il voi iubii toata viata. El ne`a daruit o mie de clipe fericite. Voi avea rabdare cu el si 10 ani daca va fi nevoie.

Wally04.10.2007 15:03

Statistica e din carpeta sporturilor, daca nu ma insel.

**alex**04.10.2007 19:18

Din cate cunosc eu Neaga a fost huiduit nu de catre galerie, ci de catre spectatorii de la tribuna 1 si 0. Asa ca el este in relatii bune cu suporterii. ;)

yo_marius_xxx04.10.2007 19:21

cum bine a zis cineva aici,Neaga intai sa joace fotbal,sa dea goluri (lucruri pentru care e platit) si apoi poate sa comenteze ce vrea el!!!

cHrisTophE piNna04.10.2007 19:21

Yeesss ... cotetzarii si porumbeii nostri dragi stau acasa.. ahh.. ce bine imi pare , cat sau bucurat ei de raul nostru.. ca am pierdut si cu arsenal si cu slavia..dar vb aceea : dulcei razbunarea..miauuuu :biggrin: fularsteaua2

cristian8604.10.2007 19:53
Yeesss ... cotetzarii si porumbeii nostri dragi stau acasa.. ahh.. ce bine imi pare , cat sau bucurat ei de raul nostru.. ca am pierdut si cu arsenal si cu slavia..dar vb aceea : dulcei razbunarea..miauuuu...

Nu are rost sa ne bucuram de insuccesul altora, noi sa ne bucuram de succesele Stelei.

danimarcu04.10.2007 20:02

@cristian86 -Care succese?... :unsure:

strezahuzum05.10.2007 08:16

Pai victoria de duminica seara, cu Mioveniul, echipa unei alte scarbe imputite de securist, Netoiu.

Dani200506.10.2007 09:14

SCOUTERUL SEVILLEI IL URMARESTE DIN VARA

FC SEVILLA IL VREA PE Ochirosii!

Pustiul "teribil" al Stelei, Ochirosii, momentan dat la Gloria Buzau sa se bata la retrogradare, este dorit de FC Sevilla, adversara Stelei din Champions League, care il monitorizeaza din vara, informeaza Gazeta Sporturilor.

Scouterul Sevillei, Ros Cabezas, prezent la Steaua - Arsenal, s-a interesat de jucator si a ramas masca atunci cand a auzit ca nu mai e la Steaua. 

"El era si in vederile noastre, asa cum am auzit ca e in vederile multor cluburi puternice din Europa. Chiar intentionam sa-l vad la lucru, era un fotbalist care ne interesa. Cine naiba ni l-a luat? Ce mare club din Europa ne-a luat-o inainte. Sunt socat! Cum adica l-au dat la alta echipa? Pai, din ce am vazut eu, era cel mai promitator fotbalist din lot si se afla pe lista noastra de achizitii in viitor" a declarat Ros Cabezas, informeaza sursa citata.

sursa:sport.ro

yo_marius_xxx06.10.2007 09:49

wtf??? parca vad ca-l vinde si p Razvan cu vreo 2mil si dupa aia zica ca oricum n-avea valoare de Steaua!!!! walcott joaca la arsenal de la 16 ani!!! oare nu putea sa joace si Razvan la noi??? in locul noului Mutu(adica surdu,daca nu stiati)!!!!

stelista_4everstelista06.10.2007 09:54

tot nu o sa inteleg dc sa insista atat cu Neaga cand el nu joaca nimic????

DelPiero1006.10.2007 10:03

Prostie de cioban idiot!Ochirosii are doua clase peste Surdu!

-=Danny=-06.10.2007 12:48

Steaua are un flanc stang cam slab ..... nu stiu daca am dreptate , dar cred ca Ochirosii e mai s bun decat Cristocea , Neaga , Surdu la un loc . L-am vazut si la Valcea la nationala de junior cat de bine a jucat ..... pacat ca l-a exilat Becali la buzau X(

IONUTZ-CIPRIAN06.10.2007 14:20

Baiatul are pofta de joc,dorinta de afirmare,ambitie sa ajunga mare,nu-l ineleg pe Jiji CIOBENUL de ce l-a dat la BZ,trebuia pastrat si cu prima ocazie putea fii bagat in primul 11!!

JDERUL06.10.2007 17:10

A fost dat la Buzau pentru ca era simpatizat de Hagi!

«1169170171172173689»